Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

COBRA

#2173 se pregatesc de greva

2013-03-21 17:11

cucuveaua combinatului si lasul (Cernev si Diculoiu) pregatesc un mare miting pentru MARTI.Scopul sunt salariile compensate.Pentru ce te agiti Pensionare CERNEV ca doar ai promis cu dobitocul de Ghioca ca avem locurile de munca asigurate.Dicluoiule la tine nu este momentul sa aperi oamenii ca ai acorduri sociale pe care te poti pisa.Iti este frica sa nu te "ascunda" astia pentru ilegalitatile si bubele pe care le ai.
Nenorocitilor trimit oamenii acasa cu 3 salarii compensatorii asta este adevarul si intreaga voastra munca in folosul oamenilor.
VEDETI COLEGI PE CINE ATI SUSTINUT !!! UN TRADATOR PUTUROS SI UN LAS
NU UITATI AMANDOI AU CONDITII DE PENSIE.VOI SUFERITI IAR EI VA RAD IN BOT.

Raspunsuri

Alain

#2175 Re: se pregatesc de greva

2013-03-21 19:50:27

#2173: COBRA - se pregatesc de greva

... nu exista asa ceva, esti total dezinformat - nu se pregateste nici un miting, iar in ceea ce priveste cele 3 salarii de care vorbesti, ce sa zic, esti TOTAL in afara subiectului... adica, banuiesc ca scrii pe aici de dragul de a arunca niste invective, mizerii

 

@dreptatea : de asta nu poti tu sa dormi? v-a cam incurcat echipa asta mobila....

un nepasator ca toti ceilalti

#2181 Re: se pregatesc de greva

2013-03-21 21:51:54

#2173: COBRA - se pregatesc de greva

Pot sa confirm pregatirea pentru greva de marti.Se agita si cernevistii si liberii sa protesteze.Este tarziu acum cand calaii combinatului au vazut  indiferenta noastra.Se pare ca le-a intrat morcovul in cur la badea CERNEV,Diculoiu si ciobanu Ghioca de se unesc intr-un suflet.