Cerem retragerea Romaniei din Organizatia Mondiala a Sanatatii!

RESPINGEM SEMNAREA TRATATULUI PANDEMIC CU ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII!

AVEM SOLUTIA PENTRU VIITOARELE PANDEMII: RETRAGEREA ROMANIEI DIN OMS !

 

In utimii 3 ani am fost martorii unor serii de abuzuri privind sanatatea si viata cetatenilor precum si asupra unor drepturi si libertati.

Cenzura stiintifica a ajuns la cote maxime si inadmisibile pentru societatea democratica.

In calitate de cetateni ai Romaniei , unii fiind medici, beneficiind de dreptul la libera exprimare drept asigurat de Constitutia Romaniei, precum si respectand articolele urmatoare din

Codul de deontologie medicala :

art. 9 (MEDICUL ARE INDEPENDENTA PROFESIONALA ABSOLUTA) ,

art. 34 ( IN FOLOSIREA UNOR METODE TERAPEUTICE NOI ,TREBUIE SA PRIMEZE INTERESUL PACIENTULUI IAR ACESTEA NU POT FI RECOMANDATE DECAT DUPA EVALUAREA RAPORTULUI RISC/BENEFICIU ),

art. 45 (MEDICUL NU POATE PROPUNE SAU APLICA PACIENTULUI CA BENEFICE SAU LIPSITE DE RISCURI REMEDII SAU PROCEDEE ILUZORII ORI INSUFICIENT PROBATE. ORICE PRACTICA NESTIINTIFICA ESTE CONTRAINDICATA)

Motivele care sustin petitia sunt:

1. Organizatia Mondiala a Sanatatii a devenit un organism international care impune despotic politici de sanatate si mai ales de vaccinare in tarile asociate OMS.

2. Atitudinea OMS ameninta suveranitatea nationala. Din luna martie 2022 au inceput negocierile pentru TRATATUL PANDEMIC care se va concretiza in 2024. Datorita reticentei statelor membre de a semna tratatulpandemic, OMS a initiat alta strategie: ELABORAREA UNOR AMENDAMENTE LA REGLEMENTARILE INTERNATIONALE DE SANATATE ( AN 2005) prin care recomandarile OMS capata Iputeri legislative, guvernele trebuind sa se supuna  , pierzand suveranitatea in problema sanatatii.

In acest context, 47 DE STATE DIN CONTINENTUL AFRICAN, avand memoria inca vie privind tragicele experimente vaccinale din ultimii ani, AU RESPINS AMENDAMENTELE PROPUSE.

3.OMS dezvolta planuri de vaccinare fara discernamant – in anul 2021 a publicat Agenda de imunizare 2030 in care se detaliaza o strategie foarte agresiva privind vaccinarea . Se pare ca singura strategie promovata propagandistic pentru reducerea imbolnavirilor a ramas vaccinarea, celelalte metode de prevenire a imbolnavirilor cum ar fi igiena si intarirea imunitatii nu mai sunt de interes pentru OMS desi zeci de ani si-au dovedit eficienta. Sursa : publicatia OMS “European Immunisation Agenda 2030” – WHO, 2021

4.OMS a viciat consimtamantul pentru vaccinarea copiilor introducand termeni precum consimtamant implicit ( daca in ziua vaccinarii copilul este prezent la scoala, se presupune ca parintele este de acord cu vaccinarea) si acordul ( acest termen se refera la implicarea copilului in decizia de vaccinare fara a mai cere consimtamantul parintelui). Sursa : publicatia OMS “Considerations regarding consent in vaccination children and adolescents between 6 and 17 years old” – WHO, 2014. In acest context, consimtamantul parental poate fi foarte usor scurtcircuitat, parintii pierzandu-si astfel dreptul de a proteja copiii fata de tratamente medicale abuzive.

5. OMS a recunoscut ca a transmis oficial cifre false despre mortalitatea prin covid. Articol: “Covid death toll: scientists acknoledge errors in WHO estimates” - Publicatia Nature, June 2022.

6.OMS este finantat in cea mai mare parte din fonduri private, fondurile asigurate de guvernele statelor sunt mult mai mici. In declaratia de buget anul 2018-2019 se identifica principalele surse de finantare : fonduri private din USA, fundatia Bill si Melinda Gates, GAVI (Global Aliance for vaccination and immunisation)

Sursa : Audited financial statements for the year ended 31 december 2019 – publicatie OMS. Seventy-third World Health Assembly, 3 July 2020.

7. OMS are drept consilieri stiintifici membri din grupul intitulat European Scientific working group in influenza (ESWI) .Acest grup de lucru este finantat de reprezentanti puternici din industria farma denotand un conflict de interese grav asupra caruia OMS nu s-a pronuntat in nici un mod. ESWI a elaborat planul de pregatire si interventie in caz de pandemie.

Sursa: www.eswi.org ESWI financial supporters- AstraZeneca, GlaxoSmithKline, Sanofi Pasteur, Roche.

8. Printre colaboratorii OMS sunt citati urmatorii in publicatia : “Stronger collaboration for an equitable and resilient recovery toward the health-related sustainable development goals, incentivizing collaboration” din 2022- GAVI, UNICEF, WORLD BANK GROUP, Global Financing Facility, The Global Fund. De aici deducem ca aceasta organizatie este controlata de firme private.

9. Presedintele OMS nu are studii medicale ci doar o licenta in biologie la Universitatea Nottingham si un master in imunologia bolilor infectioase. Cum poate un biolog sa ia decizii medicale pentru o intreaga planeta???

10.OMS are contracte cu 50 de companii digitale si platforme media sociale precum Facebook, Twitter, Tik-Tok, Google, You Tube etc. pentru a se asigura ca mesajele referitoare la sanatate provin de la surse oficiale permitandu-i sa cenzureze informatiile incomode.

11. In concluzie, OMS nu mai este un organism de incredere, in Romania inca mai exista o medicina de calitate si medici dedicati pacientilor. A face parte din acest organism international constituie un pericol grav pentru sanatatea cetatenilor. Vrem sa ne pastram sanatatea asa cum am facut dintotdeauna.

 

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Carmen Otelea va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...