Inițiază o petiție

Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie

Funcționalități de bază

• Datele persoanelor care au semnat petiția dvs., inclusiv adresele de email, sunt proprietatea dvs.
  • Puteți trimite mesaje email tuturor celor care au semnat petiția dvs.
  • Adrese care se memorează ușor, https://www.petitieonline.com/numele_petiției
  • Dvs. decideți ce li se va cere celor care vă semnează petiția.
  • Puteți traduce petiția dvs. în mai multe limbi. Formularul pentru semnare a fost tradus în 42 limbi.
  • Poți folosi text, imagini, link-uri și liste.
  • Poți tipări sau extrage lista de semnături ușor (HTML, PDF, Excel).
  • Poți îngloba petiția în website-ul tău.
  • Dacă aveți informații noi pe care ați dori să le partajați cu toți cei care au semnat petiția, puteți scrie un Tuturor semnatarilor le va fi trimis un e-mail cu linkul către anunț.
 Arată mai mult
Poție edita petiția oricând dorești, chiar și după publicare.

Adresa dvs. de e-mail este numele dvs. de utilizator. Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică.

Limbă: Română [Editează]

Persoanele care semnează această petiție trebuie să furnizeze măcar numele, adresa și o adresă de email. Puteți solicita și informații suplimentare. [Adaugă mai multe câmpuri]