Aqua Dog

Noi, subsemnatii, credem că prietenii noștri îmblăniți merită un loc în care să zburde și să se joace la soare la fel de mult ca și noi. De aceea, solicităm înființarea unei plaje  desemnate câinilor din comunitatea noastră.

Ne-am gandit că cel mai bun loc ar fi plaja cea mica de la Zoom Beach. Fiind ingrădită natural de stabilopozi și dig nu ar interfera deloc cu restul oamenilor. 

O plajă prietenoasă cu câinii ar oferii un mediu sigur și plăcut pentru ca ei să se antreneze, să socializeze și să se răcorească în zilele fierbinți de vară. De asemenea, ar stimula un sentiment de comunitate între proprietarii și pasionații de câini.

Prin semnarea acestei petiții, îndemnăm autoritățile locale să ia în considerare înființarea unei plaje prietenoase cu câinii, unde proprietarii responsabili de animale de companie își pot aduce însoțitorii iubiți pentru a se bucura împreună de nisip, apă și soare. 

Haideți să facem comunitatea noastră mai incluzivă și mai plăcută pentru toată lumea, inclusiv pentru prietenii noștri cu patru picioare! Semnează astăzi pentru a sprijini crearea unei plaje prietenoase cu câinii în zona noastră.

278.png330.png428.png523.png


Spătaru Iuliana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Spătaru Iuliana va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...