Dreptate pentru Ioana Săndulescu

Către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție

Domnule Procuror,

   Subsemnatul Bogdan Săndulescu alături de semnatarii acestei petiții, cerem începerea punerii în mişcare a acțiunii penale precum şi începerea urmăririi penale în cadrul acuzației de ucidere din culpă, aferentă plângerii înregistrată la data de 13 Decembrie 2023 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu numărul 12673/P/2023, împotriva numiților: Luncă Sorinel, Velenciuc Natalia, Covic Adrian, Nastasă Andra, Manciuc Carmen şi Miftode Egidia. Cei 6 acuzați direct îşi desfăşoară încă activitatea la 3 spitale din Iaşi: Institutul Regional de Oncologie, Spitalul Dr. Parhon şi Spitalul de Boli Infecțioase Sf. Parascheva, fiind un pericol public.

   Menționez că în cadrul plângerii am descris detaliat cum soția mea, Ioana Săndulescu, medic primar în spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, a fost operată, netratată şi externată iresponsabil de către medicii acuzați mai sus, sfârşind în anasarcă, făcând sepsis, cu abdomenul acut chirurgical, după ce a fost internată şi externată de 6 ori, în 4 spitale, în 7 săptămâni. Dovezile pe care le dețin sunt concrete și includ imagini, filme, fișe și acte medicale, imagistică, precum și mesaje schimbate cu medicii acuzați. Întreaga poveste a fost mediatizată pe internet, pe rețelele de socializare, în presa scrisă şi online, precum şi de televiziuni, una din emisiuni fiind "Pacient în Romania" de la Digi24.

   Având în vedere că medicii acuzați sunt cunoscuți pe plan local ca având o mare influență, precum şi faptul că aceştia dețin funcții importante în cadrul Universității de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa din Iaşi, vă rog, eu şi semnatarii acestei petiții, să dispuneți neîntârziat începerea punerii în mişcare a acțiunii penale precum şi începerea urmăririi penale.


Bogdan Săndulescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Bogdan Săndulescu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...