SUSTIN TRECEREA OREI DE NASTERE PE CERTIFICATUL DE NASTERE

Sunt ASTROLOG ACVARIA si studiez astrologia de peste 25 de ani.

In domeniul astrologiei (si nu numai) unul din detaliile cele mai importante pentru realizarea unor studii precise este ora nasterii care, din pacate, este, pentru cea mai mare parte a populatiei, o mare necunoscuta.

Acest detaliu este indicat oficial pe certificatul de nastere al copilului IN MULTE TARI

Da, veti spune ca mamele din ziua de azi tin minte acest detaliu. Ei bine nu e chiar asa! Mamele  pot uita cu timpul, mamele pot avea mai multi copii si pot incurca datele, arhivele maternitatilor pot disparea, si, desi pare minor, este un detaliu care ofera imaginea completa a venirii pe lume a unei fiinte.

Nu este un moft sa cunosti toate detaliile nasterii unei persoane. In marile biografii ale oamenilor de renume apare ora nasterii - nasterea regilor, printilor, nasterea marilor personalitati ale lumii - sau macar un detaliu aproximativ legat de momentul din zi in care acestia au venit pe lume.

Interesul tot mai mare al oamenilor pentru auto-cunoastere intr-o era a dezvoltarii personale si spirituale a generat si necesitatea de a trata acest detaliu ca fiind unul esential.

De aceea propun urmatoarele:

1. introducerea oficiala a unei rubrici dedicate pentru ORA si MINUTUL NASTERII in certificatul de nastere al copiilor

2. posibilitatea de a avea acces la acest detaliu si RETROACTIV - acolo unde se mai poate - pe baza unei cereri scrise sau online si pentru cei nascuti inainte de eventruala acceptare a acestei propuneri.

Daca sustineti aceasta idee, rog completati aceasta petitie conform datelor de mai jos pentru a propune o eventuala initiativa legislativa in acest sens.

1. Apasati butonul SEMNEAZA PETITIA de mai jos
  2. COMPLETATI datele care sunt solicitate. Puteti completa campurile cu posibilitatea de a pastra datele ascunse, dar ca numar, votul dv se contorizeaza.
  3. Indicati o adresa de email valida si corecta pentru ca veti primi un email cu un link pentru VALIDAREA semnaturii, altfel votul nu este luat in consideratie.
  4. La final, verificati inbox pentru mailul de VALIDARE vot. ATENTIE, nu uitati sa validati votul pe linkul primit pe email.

Dureaza un minut si faceti un cadou generatiilor viitoare care vor primi ora nasterii oficial pe un certificat. SE POATE!

ATENTIE, NU COSTA NIMIC, deci nu apasati pe alte butoane decat cel pe care scrie SEMNEAZA PETITIA!

Dana Mindru alias Astrolog Acvaria

Piatra Neamt * Romania

www.acvaria.eu  * 0722573455 * https://youtube.com/@astrolog.acvaria

petitie-acvaria-1.JPG

Dana Mindru * ASTROLOG ACVARIA    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Dana Mindru * ASTROLOG ACVARIA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.