Respingem semnarea Tratatului Pandemic și solicităm ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății!

În mai 2024, țara noastră se pregătește să semneze un acord internațional care va avea consecințe imprevizibile asupra vieții poporului român — Tratatul Organizației Mondiale a Sănătății pentru gestionarea pandemiilor.

Acest tratat va crea o structură totalitară care va elimina suveranitatea națională, dreptul nostru la autodeterminare și va transforma Organizația Mondială a Sănătății dintr-o organizație consultativă, care face doar recomandări, într-un organism de conducere ale cărui reglementări vor fi obligatorii din punct de vedere juridic.

OMS devine astfel primul organism cu puteri legislative și de guvernare la nivel global.

OMS va avea autoritatea de a solicita examinări medicale, dovada profilaxiei, dovada vaccinării și de a implementa urmărirea contactelor, carantină și tratament.

În luna iunie 2023, total abuziv și neținând cont de faptul că OMS este doar un organism consultativ, Comisia Europeană a decis ca OMS să preia infrastructura digitală pe care este dezvoltat sistemul Uniunii Europene de certificare digitală COVID-19.

Comisia Europeană justifică această mișcare spunând că: „OMS va stabili un sistem global care va ajuta la protejarea cetățenilor din întreaga lume de amenințările actuale și viitoare pentru sănătate, inclusiv pandemii. Acesta este prima cărămida pusă la fundația Rețelei Globale de Certificare a Sănătății Digitale a OMS care va dezvolta un sistem de verificare globală a documentelor de sănătate. Acest parteneriat va lucra pentru a dezvolta din punct de vedere tehnic sistemul OMS cu o abordare în etape pentru a acoperi cazuri de utilizare suplimentare, care pot include, de exemplu, digitizarea Certificatului internațional de vaccinare sau profilaxiei.”

Tratatul pandemic va elimina protecția drepturilor omului, va impune cenzura și pașapoartele digitale, va cere guvernelor să promoveze o singură narațiune „oficială” și va permite OMS să declare „pandemii” atunci când consideră.

De ce trebuie să solicităm ACUM ieșirea din Organizația Mondială a Sănătății:

1) Pentru că odată semnat acest acord, tot ceea ce OMS va publica cu titlul de recomandări va deveni obligatoriu. OMS va înființa o structură dictatorială care va elimina suveranitatea națională și dreptul poporului român la autodeterminare. 

2) În ambele instrumente emise de OMS și care vor fi finalizate în mai 2024 – Tratatul pentru pandemii și în Regulamentele sanitare modificate – avem prevederi care spun clar că OMS va fi singura instituție de pe planetă care va avea permisiunea să definească adevărul în chestiuni de sănătate, inclusiv să cenzureze informațiile neconvenabile. Este binecunoscut faptul că OMS are contracte cu 50 de companii digitale și platforme media sociale precum Facebook, Twitter, Tik-Tok, Google, You Tube etc. pentru a se asigura că mesajele referitoare la sănătate provin de la surse legitimate de Organizație.

3) Nu va exista niciun mecanism de corecție, niciun mecanism de control cu privire la OMS, care să corecteze vreo recomandare greșită, sau să anuleze declararea în mod greșit a unei urgențe sanitare de interes internațional. Nu va exista un sistem de control și echilibrare. Principiul statului de drept, supremația legii, va fi anulat și înlocuit cu supremația urgenței.

 4) Așa zisele efecte ale încălzirii globale vor fi tratate de OMS ca „urgențe sanitare” și vor permite impunerea carantinelor climatice, limitarea călătoriilor și orice alt tip de măsură lipsită de argumente logice, care limitează grav drepturile și libertățile oamenilor.

5) OMS dezvoltă planuri de vaccinare fără discernământ – în anul 2021, a publicat Agenda de imunizare 2030 în care se detaliază o strategie foarte agresivă privind vaccinarea. În august 2023, guvernul român a propus Hotărârea Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023-2030, elaborată conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. Conform acestei Strategii naționale de vaccinare, se dorește o acoperire vaccinală de peste 90% din populație și “introducerea legislației pentru a susține vaccinarea de-a lungul întregii vieți”.

6) OMS a gestionat abuziv și eronat pandemia de COVID-19, de la declararea pandemiei (deși nu se îndeplineau condițiile necesare), la recomandarea carantinei, impunerea protocolului de tratament imprudent și nociv în spitale, la interzicerea unor medicamente fără efecte secundare, dovedite ca fiind eficiente și la constrângerea populației de a se vaccina cu un ser experimental, cu o multitudine de efecte adverse dovedite.

7) OMS a recunoscut ca a transmis oficial cifre false despre mortalitatea prin Covid. Articol: „Covid death toll: scientists acknowledge errors in WHO estimates” — revista Nature, iunie 2022.

Partidul PPR — Patrioții Poporului Român consideră inacceptabil ca puterile statului suveran român să fie preluate de o organizație care servește interese străine, mai exact interesele finanțatorilor săi, fonduri private, fundatia Bill si Melinda Gates, GAVI (Global Aliance for Vaccination and Immunisation).

Pentru a bloca această inițiativă și pentru a determina guvernul român să nu semneze acest acord, solicităm strângerea de semnături pentru ieșirea României din OMS și implicit din robia Big Pharma.

petitie13.png

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Partidul PPR va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...