Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

#552

2018-01-23 13:23

Înscriere în APR

Dragi colegi:

-Vă invităm să vă înscrieţi în Asociaţia Psihologilor din România (APR) pentru a onora tradiţia- ?? cu cacat pa,,clantza,,?

Cum poti reînvia apr o organizatie declarată închisă in sedinta de Consiliu al CPR, iar la conducerea ei sa fie psihologi care nu au trecut prin procesul de înscriere si mai apoi de alegeri? Disperare, numele tau e "Universitaria"


Musafir

#553 ar trebui ..., iar 'ar trebui' ..., apoi inca 'ar trebui'..., mereu 'ar trebui'...

2018-01-23 14:03

De ce e un eşec sistemul de educaţie românesc şi cum ar trebui să arate, de fapt, o zi de şcoală. „Am explicat clar?“, întrebarea de care se feresc profesorii

Şcoli moderne, atmosferă entuziastă, dascăli creativi, elevi fascinaţi de cunoaştere, ore atractive, program de dimineaţă, teme rezolvate la şcoală, cluburi pentru activităţi nonformale, iar seara - timp numai de relaxare, petrecut cu familia. 

Marian Staş, profesor la Harvard: „Dascălii să întrebe «Am explicat clar?» sau «Ai întrebări?», în loc de «Ai înţeles ce am spus?»“ Când intră la clasă, profesorul îi tratează pe elevii prezenţi ca pe nişte parteneri, nu ca pe nişte subordonaţi. 

„Şcoala ideală este o şcoală care nu are o ofertă educaţională unică, standard, pentru toţi copiii, ci este o şcoală care se adaptează la nevoile, aşteptările şi aspiraţiile fiecărui copil în parte, indiferent de abilităţi sau mediu socio-economic de provenientă. Este o şcoală unde copiii vin cu plăcere pentru că ştiu că în fiecare zi vor află lucruri interesante, dar mai ales pentru că se simt în siguranţă, se simt valorizaţi şi apreciaţi pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce fac, nu judecăţi pentru ceea ce nu ştiu.

Ion Băraru, profesor de fizică: „Copiilor le place să înveţe. Nu sunt lăsaţi să înveţe!“ Materia nu trebuie predată cu spatele la ei, mecanic. În clasă, elevul este centrul atenţiei, nu profesorul. Trebuie să le arătăm că lucrurile complicate sunt, de fapt, simple, iar cele simple sunt frumoase“.

Mihai Gîrţu prorector Universitatea Ovidius din Constanţa:  iar de manuale, cum aş putea fi mulţumit de manuale? Cei doi copii ai mei sunt la început de liceu şi la sfârşit de gimnaziu. Încercând să îi ajut pe parcursul pregătirii pentru evaluările naţionale de după clasa a VIII-a, am constatat cu tristeţe că, de multe ori, nu o pot face. În destule situaţii am avut dificultăţi în a înţelege ce se aşteaptă de la elev în enunţul exerciţiilor de gramatică a limbii române.

Gabriel Ispas, secretar de stat în Ministerul Educaţiei: „Ghiozdanul ar trebui privit ca o reminiscenţă a trecutului“

Nu vrem să vedem că modul de predare a informaţiilor la clasă este unul învechit şi care nu îl face pe copil să vină la şcoală cu plăcere

Din fericire, unii copii încep să spună ceea ce noi, adulţii, nu avem curaj să facem. O fac în modul lor inocent şi cald sperând ca se vor face auziţi.

Dar va rămâne aşa, dacă nu vom reuşi să lăsăm orgoliile deoparte şi să ne dăm mâna, toţi actorii din sistemul educaţional, pentru a le crea celor ce vin din urma noastră o şcoală ideală.“  

ar trebui ..., iar 'ar trebui' ..., apoi inca 'ar trebui'..., mereu 'ar trebui'... Ce va incurca ca sa 'trebuiasca'  odata si odata? ... 29 ani ... ... 'abordate teme bine ancorate in realitate'... Religia e o tema mai mult decat 'reala', tolomacilor, si cu asta ati pus capac ...

Pentru ca profesorii sa se intrebe „Am explicat clar?”, trebuie sa existe concurenta intre scoli. Faptul ca 60% dintre elevii din clasa a 8-a nu inteleg notiunile de baza este un semn ca cererea din partea elevilor este mai mare decat oferta scolilor sau scolile fac parte dintr-un sistem monopolist care tine captivi elevii la scolile in care au fost arondati.

Citeste mai mult: adev.ro/o3xwit  

 


Musafir

#554 elevi spalati pe creier, lucrul în echipă aproape inexistent, manipulare

2018-01-23 14:10

„Dragă cititorule,

Sunt unul dintre elevii care vor susţine examenul de capacitate în aproximativ un an. Acel presupus examen al maturităţii, care nu face nimic altceva decât să suprasolicite elevul, făcându-l să memoreze lucruri inutile în viaţa de zi cu zi, mă face încă de acum să mă simt stresat şi confuz.

Dacă înainte să încep pregătirea acasă pentru examen, care a devenit obligatorie în învăţământul românesc, obişnuiam să stau până târziu plimbându-mă în vacanţe cu familia sau prietenii, acum învăţ cum să demonstrez că o operă lirică aparţine genului liric sau memorez componentele unui telefon fix sau mobil!

Pentru a învăţa, am fost nevoit să renunţ la activităţile care mă ajutau cu adevărat să mă dezvolt, unde mă simţeam în largul meu şi unde nu trebuia să afişez expresii ciudate ale feţei sau să afirm lucruri pe care raţiunea mea le consideră false. Acum mă simt de-a dreptul manipulat, ca să nu utilizez termenul „spălat pe creier”, de tot ceea ce învăţ pentru acest examen care încununează un sistem neperformant.

La şcoală mă plictisesc teribil pentru că scriu mult, nu sunt încurajat să gândesc critic sau să fiu creativ, lucrul în echipă este aproape inexistent, materia este stufoasă, iar unii profesori îmi fac cele cele şase ore petrecute la şcoală şi mai dificile decât sunt, nu prin caracterul lor, dar prin stilul lor de predare, pe care aş putea să îl asemăn cu săritul broaştelor.

Datorită unui sistem de învăţământ neadecvat, tinerii nu învaţă să îşi folosească inteligenţa, căci bucuria cunoaşterii este înlocuită cu teroarea memorării. Motivul pentru care am scris această scrisoare este veşnica întrebare adresată de această dată de doamna dirigintă: „Ce aţi schimba la sistemul de învăţământ românesc?”.

Ca să răspund la această întrebare, care de altfel este adresată „ca să fie bine să nu fie rău”, am să folosesc termeni din specialitatea dânsei: ce aş schimba eu la şcoală este totul şi nimic!

Nu ştiu dacă voi reuşi să iau acest examen, nu ştiu dacă mai vreau să memorez noţiuni, nu ştiu dacă mai vreau să îmi pierd timpul la unele meditaţii, dar ştiu că voi munci zilnic pentru a deveni omul de succes care va contribui la îmbunătăţirea calităţii educaţiei în România!

Săndulache Mihnea Mangalia, 19 mai 2017”

Citeste mai mult: adev.ro/orn4hp


Musafir

#555 Re: directorul noului cpr de carton sta pe langa gardul sediului cpr

2018-01-24 11:42

semidirectorul noului cpr de carton sta pe langa gard si cerseste mila agentului de securitate

Semidirectorul noului cpr de carton sta pe langa gardul sediului cpr si cerseste mila agentului de securitate, asta dupa ce dl. semidirector a declarat in anul 2017 in mai multe randuri, ca noua semiconducere va intra in sediul cpr din Stoian Militaru in cel mai scurt timp!!!.  Au ajuns la același tip de comportament pentru care îi acuzau pe Anitei&co. Schimbam o gașcă de nemernici cu una mai rea...?


Musafir

#556

2018-01-24 15:52

Atunci când adevărul ne doare atât de tare, atunci când suntem prinsi cu minciuna...restartcpr...alegericpr.ro 

 


Musafir

#557 Psihologi, poftiti la TÂRGUL DE TESTE ȘI DE MASTERE ! Cumpararea si inscrierea sunt obligatorii !

2018-01-25 08:48

PROFESIA DE PSIHOLOG ESTE ÎNCĂ LIBERĂ, ALTCEVA DECÂT UN TÂRG DE TESTE ȘI DE MASTERE

În profesia de psiholog nu trebuie să păcălești pe nimeni, nici pe tine, nici pe alții. Nu este suficient să ai o licență sau un master pentru a fi psiholog, așa cum nu este suficient să porți halat, să deții o parafă sau să cumperi teste.
A fi psiholog este dincolo de aparențe, dincolo de titluri și de recunoaștere, a fi psiholog este o profesie, o vocație transformată în îndeletnicire permanentă, exercitată cu regularitate, pe baza unor norme și a unor calificări profesionale.
Psihologii, doar ei, nu testele cumpărate sau cărțile lor din bibliotecă, pot ajuta cu adevărat oamenii.
Pentru a le fi de ajutor oamenilor, psihologii trebuie să-și poată exercita în mod liber profesia, trebuie să poată înființa ușor cabinete, fără bariere financiare. Ei trebuie să fie protejați de o organizație profesională care să nu le condiționeze activitatea de achiziții de instrumentar sau de obținerea unor diplome universitare fără relevanță profesională.
Orice profesie în care activitatea membrilor este condiționată de achiziția instrumentarului sau a masterelor chiar de la membrii conducerii acesteia, este deja o mafie.
Într-o profesie liberă, conducerea nu poate profita de nevoile profesionale ale membrilor, ci trebuie să îi sprijine în formare și în elaborarea metodologiei, facilitându-le obținerea instrumentelor adecvate, nu obligându-i să le dețină contracost.
O breaslă care se transformă în târg de teste și de mastere este o corporație, unde aceiași membri ai consiliului de administrație își perpetuează la infinit statutul de lideri, dar mai ales interesele economice.
A fi conștient și solidar în profesia de psiholog înseamnă să-ți rafinezi continuu competențele și să nu permiți să ți se confiște drepturile, riscând să ajungi un biet operator de teste “cu licență”.
Fii solidar cu cei care îți apără drepturile și îți protejează libertatea profesională, nu acționa mimetic la ordinul unor afaceriști, nu deveni cotizant al unui sistem financiar care distribuie licențe și arma propriei tale înfrângeri profesionale!

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#558

2018-01-25 09:04

alegericpr.ro - noi vrem putere, bani si avere. tu psihologule "de rand" esti portofelul nostru.


Musafir

#559 Uite notificarea, nu mai e notificarea, nu te-ai prins ca te pacalim? mai incercam.

2018-01-25 09:21

,,Dumneavoastra, ca angajati ai Colegiului Psihologilor din Romania, sunteti subordonati Comitetului Director și președintelui interimar. Orice angajat al C.P.R. este obligat ca, indiferent de parerile personale ale sale sau ale altor colegi, sa respecte deciziile luate de catre Comitetul Director și/sau de catre Președintele interimar. Nerespectarea acestor decizii precum și impiedicarea altor colegi să respecte aceste decizii poate constitui abatere disciplinară gravă, putând fi sancționată conform normelor și procedurilor legale aplicabile aflate în vigoare, prin intermediul comisiei de cercetare disciplinară prealabilă desemnată in acest scop, precum și a altor persoane abilitate. De asemenea, veti fi notificati si personal, prin intermediul executorului judecatoresc. Refuzul de a primi aceste notificari din partea forurilor de conducere ar putea fi considerata, de asemenea, abatere disciplinara foarte grava", precizează un comunicat al Colegiului Psihologilor.''

??? Nu am reusit sa va pacalim cu executorul judecatoresc? O sa pazim trotuarul si gardul cpr iar cand vom vedea o usa deschisa sarim gardul, tusti in sediul cpr si direct pe scaunul regal!

www.dcnews.ro Colegiul Psihologilor, lovitură de teatru

 
 
 

Musafir

#560 Alegeri psihologi. SCANDAL cu mulți bani în joc

2018-01-25 09:45

,,O alta miză a acestui conflict se referă tot la bani și anume la testele psihologice. Domnul Ștefan acuză, în discuțiile pe care le-am avut, că ar exista ''o mafie'' a psihologilor, niște firme care cumpără teste psihologice de pe piața externă, le adaptează, cu ajutorul psihologilor, și le vând apoi fie psihologilor, fie unor instituții publice, gen Ministerul Educației, Muncii, SRI și SIE. Dragos Iliescu, Mircea Miclea, Anca Dobrean ar deține sau au deținut în trecut astfel de firme.,,

www.dcnews.ro


Musafir

#561

2018-01-25 09:56

SCANDAL monstru la Colegiul Psihologilor din România. Conducerea acuză un grup ILEGITIM că a emis sute de atestate profesionale FALSE

Aproximativ 435 de atestate profesionale false au fost eliberate de către un grup infracțional organizat, susține directorul general al Colegiului Psihologilor din România (CPR), Ștefan Iulian-Laurențiu.

Potrivit sursei citate, grupul infracțional organizat a emis și timbre profesionale false psihologilor membri ai CPR. “Doar Poșta Română emite, la cererea noastră, timbre profesionale. Atestatele au fost semnate în fals de către Ion Dafinoiu, care ar fi preluat o stampilă falsă din iulie 2017 și se autointitulează președinte al Colegiului, în mod fraudulos”, a explicat directorul general al Colegiului Psihologilor din România.

http://www.puterea.ro/dezvaluiri


Musafir

#562 Psihologul - para-,,medicul" din planul doi, dupa profesiile medicale!

2018-01-25 10:27

"Legislația actuală încă îl situează pe psiholog "cumva pe planul secund" în domeniul sănătății, după profesiile medicale.

România nu are o problemă socială legată de exodul psihologilor în spațiul comunitar.

Foarte mulți oameni din mediul rural încearcă în continuare, din păcate, să își soluționeze problemele de ordin psihologic discutând mai mult cu rudele, cu persoane nespecializate, discutând cu vraci, cu preoți, accesează mai greu serviciile psihologice.

..marea noastră problemă este faptul că psihologii nu sunt recompensați și nu li se recunoaște utilitatea socio-economică cum ar trebui."

INTERVIU Laurențiu Ștefan: Viața cotidiană și dezvoltarea tehnologică creează o problemă legată de stress www1.agerpres.ro/sanatate


Musafir

#563 Re: ar trebui ..., iar 'ar trebui' ..., apoi inca 'ar trebui'..., mereu 'ar trebui'...

2018-01-26 13:03

#553: - ar trebui ..., iar 'ar trebui' ..., apoi inca 'ar trebui'..., mereu 'ar trebui'...  

Observ o crestere alarmanta a lipsei de empatie in randul cadrelor didactice in raport cu problemele elevilor, unele cu un impact major asupra calitatii vietii acestora, aspect generator de conflict pe relatia elev-profesor, cu costuri de ambele parti. Care ar fi urmarile pe termen lung?


Musafir

#564

2018-01-29 14:45

Nu avem nevoie de un Colegiu al Psihologilor jucator, concurrent neloial al celor pe care-i reprezinta.

 


Musafir

#565

2018-01-29 14:46

S.O.S. COLEGIUL PSIHOLOGILOR POATE FI CONFISCAT

Agresiunea din perioada 2017-2018, împotriva reprezentanților Colegiului Psihologilor din România a avut ca scop blocajul instituțional (blocarea alegerilor și intimidarea reprezentanților), preluarea rapidă a controlului organizației profesionale prin abuz, presiune și manipulare continuă (suspendarea ilegala a președintelui și tentativa de preluare abuziva a sediului). Pentru aceasta nu s-a folosit doar tehnica de intoxicare, având ca țintă membrii conducerii incomode, prin promovarea mai multor documente și informații false (confecționarea unei stampile și a unui website false). Agresorii au speculat sensibilitățile opiniei publice, precum și orice situație care ar putea afecta imaginea conducerii, provocând acțiuni judiciare cu ajutorul unor membri apropiați/din familie (soțul unei membre a grupului, procuror DNA, l-a anchetat pe președintele organizației, l-a trimis in judecată și a transmis informații grupului de agresori). Agresorii, personaje cunoscute din sfera afacerilor cu teste, mediul universitar și militar (servicii de informații) au utilizat tehnici de manipulare în spațiul online (Facebook/email), utilizând și alte mijloace de denigrare sau de constrângere împotriva membrilor, dar și a conducerii legitime, având ca scop imediat abandonarea rezistenței.  Diversiunile create după model militar au fost menite să inducă indignare în rândul membrilor, să demoralizeze personalul și să cultive în rândul acestuia o stare de neîncredere, în vederea desolidarizării cu conducerea legitimă și abandonării luptei. Încă din luna aprilie 2017 s-a încercat preluarea ilegală și abuzivă a sediului organizației (escaladarea intrării, pichetarea sediului cu executorul judecătoresc, intimidarea pazei), a mijloacelor de comunicare (website, adrese de email, etc) și a surselor de finanțare (cont Librabank), precum și eliminarea conducerii legitime prin abuz și înscrisuri false (alegeri clandestine și ilegale, emiterea de documente false). Grupul de agresori este constituit din foști sau actuali ofițeri/colaboratori ai serviciilor de informații/militare (Dragoș Iliescu, Ion Duvac, etc), care au interese financiare directe în organizarea profesiei de psiholog (afaceri cu teste și mastere). Rezistența unor membri importanți și a majorității personalului, dar mai ales demersurile judiciare (plângeri penale, acțiuni in contencios) întreprinse de conducere și de salariați au stopat până în prezent acțiunile agresorilor și au determinat pronunțarea unor hotărâri judecătorești împotriva acestora (Judecătoria Sector 4, Curtea de Apel Bucuresti). În disperare de cauză, agresorii au renunțat la judecată in mai multe cauze, iar concomitent, au contractat mai multe case de avocatură și persoane influente politic, pentru a obține sprijin politic in vederea legitimării actelor lor ilegale și confiscării organizației profesionale.  În prezent, grupul urmărește eliminarea efectelor demersurilor în justiție, concomitent cu obținerea unor avantaje tactice, utilizând documente false, traficând pârghiile statului, influența oamenilor politici și relațiile din sfera puterii.  


Musafir

#566

2018-01-29 14:48

AFACERILE CU TESTE ȘI CABINETELE PSIHOLOGICE

Ani de-a rândul, afaceriștii testelor au folosit Colegiul ca paravan pentru promovarea și comercializarea unor licențe comerciale. 
În comisii, rudele
și subordonații patronilor firmelor de teste au acționat ca reprezentanți comerciali pentru obligarea psihologilor sa achiziționeze teste, condiționând înființarea cabinetelor de achiziția unor licențe comerciale. 
Pu
țini cunosc faptul că președinții Colegiului nu au acceptat niciodată să condiționeze înființarea cabinetelor psihologice de achiziția unor licențe comerciale, mai ales ca legislația reglementa dreptul psihologilor in elaborarea testelor și nu a societăților comerciale.
Cu toate acestea, afaceri
știi testelor au reușit sa obțină controlul mediului universitar din psihologie, singura problema rămânând Colegiul.
Afacerea a fost descoperită după ce psihologii s-au plâns că atât so
ția, cât și colega de facultate/asociație a unora dintre afaceriștii testelor comerciale impunea, fără menajamente, condiția achiziționării testelor produse de către aceștia pentru înființarea unui cabinet.
Concomitent, institu
țiile din domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale au fost ținta afaceriștilor cu teste, aceștia au utilizat ca promotori chiar șefii secțiilor și departamentelor de psihologie.
Mediul universitar din psihologie se subordonează astăzi afacerilor cu licen
țe de teste, în timp ce testotecile facultăților au fost abandonate, iar studenții sunt învățați să achiziționeze teste cu licență comercială.
În perioada 2015-2016, majoritatea membrilor Comitetului director de atunci au refuzat sa adopte măsuri împotriva acestor practici, în pofida dovezilor prezentate.

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#567

2018-02-08 11:09

Iulian-Laurentiu Stefan

DISSIMULATIO

În anul 2008, fiind în delegația Colegiului Psihologilor din România care s-a prezentat la Parlament pentru a solicita respingerea Propunerii legislative privind reglementarea profesiei de psihoterapeut, înregistrată sub nr. 851/2007, Ion Dafinoiu a trădat drepturile și interesele psihologilor și a susținut demersul de reglementare al Federației Române de Psihoterapie, unde deținea funcția de vicepreședinte, împotriva poziției ferme a Colegiului Psihologilor din România.  În urma acestei trădări, mai mulți membri ai Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România au solicitat retragerea atestatelor de liberă practică lui Ion Dafinoiu, deoarece acesta a adus atingere intereselor profesiei și demnității profesionale. Cu același prilej se constată că Ion Dafinoiu nu are formare profesională în psihoterapie, obținând atestatul de liberă practică fără drept, însă mai mulți membri ai Comitetului director, aflați în aceeași situație, refuză să adopte sancțiunea. În realitate, Federația Română de Psihoterapie era singurul ONG care născocise, în afara cadrului legal în vigoare, o așa-zisă procedură de recunoaștere prin "grandparenting", pentru a ascunde lipsa de formare profesională în psihoterapie pentru câțiva membri privilegiați.  Deciziile FRP nu pot produce efecte juridice, dar au reușit în timp să inducă în eroare mulți practicieni. În timpul acesta, Ion Dafinoiu și alți "colegi" privilegiați de la comisia de psihologie clinică și psihoterapie le cereau psihologilor cu scrupulozitate diplome de formare sau sume uriașe pentru formarea profesională realizată chiar de către cei care nu aveau formare in psihoterapie. În Europa, inclusiv în Europa, dar și în SUA, Rusia sau Canada, formarea profesională în psihoterapie este obligatorie pentru practicarea în domeniu. Sfidând evidența, Ion Dafinoiu a susținut atunci că el se identifică drept psihoterapeut și nu psiholog, ofensând membrii Colegiului Psihologilor din România. După acest episod, "psihoterapeutul" Ion Dafinoiu nu s-a mai prezentat la ședințele comisiei, însă le-a solicitat propriilor cursanți plata unei cotizații și către Federația Română de Psihoterapie, cu toate ca nu a existat niciodată o asemenea obligație legală.  Psihoterapia este o specialitate reglementată numai în cadrul profesiei de psiholog doar din anul 2005 (aproximativ 97% dintre practicieni sunt psihologi), accesibilă și altor categorii profesionale. Totodată, în România nu există ocupația sau profesia de "psihoterapeut", aceasta fiind reglementată doar în câteva state. În mod neașteptat pentru mulți, la începutul anului 2017, Ion Dafinoiu își schimbă brusc convingerea și se prezintă drept "psiholog". În același an, în urma analizei modului de obținere a atestatului de liberă practică în psihoterapie, Departamentul juridic și de comunicare constată iarăși că Ion Dafinoiu nu are formare profesională în psihoterapie, atestatul de liberă practică în această specialitate fiind emis fără respectarea dispozițiilor legale.

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#568

2018-02-08 11:10

GURU, ȚAP BĂTRÂN, ȘARLATAN FUDUL...

Există în psihologie o specie de șarlatani care oferă celor disperați soluții aberante în situația de blocaj mental al individului, care este nevoit să-și gestioneze o situație de criză.  La Guru se ajunge greu, doar e șarlatanul perfect, aura misterului îl înconjoară pe bătrânelul viclean cu ochelarii pe nas. Hipnotizatorul, temător și vigilent, dar lacom, zgârcit și fudul, predispus la fals, amator permanent al compromisurilor intelectuale și morale își pândește victimele golindu-le buzunarele în schimbul unor iluzii ambalate academic. Țapul bătrân este conștient că profesează în baza unui neadevăr, a unui fals, a unei absurdități, însă pentru că a învățat să profite de pe urma ei și nu se mai poate opri, riscă orice îi asigură supraviețuirea propriei imposturi, îmbălsămate cu sute de titluri.  Neadevărurile pe care le propagă prin pseudo-știința devenită meserie/meșteșug, sunt prezentate profanilor cu titlu de “argument științific”, chiar dacă sunt doar niște minciuni bine fabricate, forme subtile de abuz constând în agresiunea psihică asupra oricărui om de bună credință. Ei bine, șarlatanul acesta își joacă ultimul rol pe scena unei vieți ca o parodie, e încununarea unei opere de-o viață în slujba propriei neputințe de a-și recunoaște slăbiciunea caracterului insalubru. În cele din urmă își dezvăluie adevărata față, ține o foaie de hârtie în mână și sub o grimasă arogantă, semn al disperării, vrea să între în forță, huiduie, strigă și devine agresiv în fața unui gard și a unei porți care, în mod surprinzător, nu se lasă hipnotizate de  Guru și cei patruzeci de hoți...  „Sesam deschide-te!”

DESCHIDE-ȚI MINTEA!  


Musafir

#569

2018-02-08 11:11

Victimele mafiei testelor "psihologice" așteaptă curioase finalul agresiunii... Lipsa reacției ferme în fața agresorilor nu aduce pacea, ci doar noi agresiuni...


Musafir

#570

2018-02-08 11:12

Multi au sărit trepte cu doctoratele! Regret că trăiesc aceste evenimente în profesie! Păcat!


Musafir

#571

2018-02-08 11:58

De la cpr Postat februarie 1, 2018   În Comunicate și informări

Prin prezenta vă informăm asupra faptului că în data de 23 ianuarie 2018, grupul ilegitim, condus de către Ion Dafinoiu, a întrerupt abuziv atât funcționarea website-ului oficial al Colegiului Psihologilor din România, cât și a adreselor de email utilizate de către personalul salariat pentru comunicare.


Musafir

#572

2018-02-08 11:59

COMUNICAT privind legalitatea, valabilitatea și opozabilitatea unui act cu caracter normativ

  ”Dispoziția privind înregistrarea rezultatelor alegerilor din luna iulie 2017 pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România nr. 4/2017”, publicată în Monitorul Oficial al României, nu îndeplinește condiția de valabilitate, persoana semnatară neavând calitatea oficială de a reprezenta Colegiul Psihologilor din România. Pe cale de consecință, mandatul forurilor de conducere ale Colegiului Psihologilor din România a expirat la data de 19 aprilie 2017. Orice document profesional (atestat de liberă practică, certificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog, aviz de funcționare etc.) emis după această dată reprezintă un fals, iar folosirea acestuia în relație cu terții atrage răspundere penală.,,

Director general al Colegiului Psihologilor din România

Iulian-Laurențiu Ștefan


Musafir

#573

2018-02-08 12:13

COMUNICAT

Prin prezenta vă informăm că după data de 19 aprilie 2017, Colegiul Psihologilor din România nu mai poate emite atestate de liberă practică, avize sau certificate de înregistrare, având în vedere faptul că nu au fost desemnate forurile de conducere competente.
În prezent, pe rolul Curții de Apel București se află o acțiune judiciară prin care s-a solicitat convocarea Convenției naționale, în vederea alegerii forurilor de conducere și reluării activităților cu caracter profesional.
De asemenea, timbrele profesionale ale psihologilor se editează de către Fabrica de timbre, din subordinea CN Poșta Română, putând fi comandate numai de pe website-ul www.colegiulpsihologiloroficial.ro
Facem apel către toți psihologii, dar și către solicitanții atestatelor de liberă practică, să înțeleagă situația prilejuită de vidul legislativ creat și să nu solicite sau să utilizeze documente false, editate și distribuite în mod clandestin.
De asemenea, solicitam autorităților si instituțiilor publice sa nu accepte și să nu utilizeze documentele false, semnate de către Ion Dafinoiu, în numele și pe seama Colegiului Psihologilor din România.

Director general al Colegiului Psihologilor din România
Ștefan Iulian-Laurențiu

www.agerpres.ro/stiri/2018/01/31/comunicat de presa colegiul psihologilor din romania 46881


Musafir

#574

2018-02-08 12:17

Eu am auzit de la colegi psihologi numai lucruri rele despre Copsi si conducere. Multi sunt nemultumiti, cu sau fara sri.


Musafir

#575

2018-02-08 12:18