Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #573

2018-02-08 12:13

COMUNICAT

Prin prezenta vă informăm că după data de 19 aprilie 2017, Colegiul Psihologilor din România nu mai poate emite atestate de liberă practică, avize sau certificate de înregistrare, având în vedere faptul că nu au fost desemnate forurile de conducere competente.
În prezent, pe rolul Curții de Apel București se află o acțiune judiciară prin care s-a solicitat convocarea Convenției naționale, în vederea alegerii forurilor de conducere și reluării activităților cu caracter profesional.
De asemenea, timbrele profesionale ale psihologilor se editează de către Fabrica de timbre, din subordinea CN Poșta Română, putând fi comandate numai de pe website-ul www.colegiulpsihologiloroficial.ro
Facem apel către toți psihologii, dar și către solicitanții atestatelor de liberă practică, să înțeleagă situația prilejuită de vidul legislativ creat și să nu solicite sau să utilizeze documente false, editate și distribuite în mod clandestin.
De asemenea, solicitam autorităților si instituțiilor publice sa nu accepte și să nu utilizeze documentele false, semnate de către Ion Dafinoiu, în numele și pe seama Colegiului Psihologilor din România.

Director general al Colegiului Psihologilor din România
Ștefan Iulian-Laurențiu

www.agerpres.ro/stiri/2018/01/31/comunicat de presa colegiul psihologilor din romania 46881