Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

#526 Re: directorul noului cpr de carton sta pe langa gard

2018-01-22 10:43

#522: - directorul noului cpr de carton sta pe langa gard 

Întrebarea este corecta și cred ca și-o pun toți psihologii: de ce noua conducere nu intra în sediu.


Musafir

#527 Re:

2018-01-22 10:44

#517: -  Restart cpr - la vremuri noi, vrem tot noi.

Eu cred că și în rândul celor din aripa Dafinoiu sunt oameni bine intenționați, dar și niște vicleni.


Musafir

#528 Re: ,,S-a tras presul de deasupra mizeriei existente in randul profesiei noastre!,,

2018-01-22 10:45

#511: - ,,S-a tras presul de deasupra mizeriei existente in randul profesiei noastre!,, 

Acum exista practic , doua entitati : una renegata si cealalta nelegalizata. Amandoua emit opinii diferite si nici una nu spune adevarul pana la capat.Pot exista doua firme cu aceiasi stampila? 


Musafir

#529 alegericpr.ro

2018-01-22 10:46

ce ”mânăreli”...

alegericpr.ro... ce ”mânăreli”...


Musafir

#530

2018-01-22 10:48

Eu nu vreau un alt abuzator în locul lui vechiului cpr!


Musafir

#531 Re: Re: directorul noului cpr de carton sta pe langa gard

2018-01-22 10:51

Întrebarea este corecta și cred ca și-o pun toți psihologii: de ce noua conducere nu intra în sediu.

nu au baza legala alfel o faceau!

pana vor avea o hotarare jud. definitiva se milogesc pe la poarta colegiului ,,negociind,, cu paznicul patrunderea in sediu ...poate ..poate ...paznicul cladirii o sa puna botul si o sa le deschida. Se vede ca nici cu ala nu le merge vrajeala.


Musafir

#532 Re: Publicarea unei hotarari apartinand unei org.private in MO nu confera legalitate acelei hotarari

2018-01-22 10:54

#507: -  

Publicarea - oricarui document- in Monitorul Oficial se face in baza unei declaratii pe propria raspundere si a platii unei taxe de catre persoana privata ce solicita publicarea respectivului document in MO.

Legalitatea unei hotarari publicata de o entitate privata in MO -categoric- nu o stabileste Monitorul Oficial. MO nu verifica legalitatea documentelor publicate de persoanele private in baza declaratiilor pe propria raspundere.

Clar, acea hotarare nu devine legala doar pentru ca a fost publicata in MO si doar in baza unei simple declaratii pe propria raspundere completata de catre o entitate private.

"am castigat! victorie!"

...manareli, petarde fumigene aruncate in media cu scopul de a mentine confuzia ...totul pentru a prelua puterea si controlul asupra psihologilor - banii psihologilor. 

 


Musafir

#533

2018-01-22 11:33

Cel mai usor este sa întorci capul pentru ati justifica scopul.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2018-01-22 11:35



Musafir

#535 alegericpr.ro...aceeasi Marie(cpr) cu alta palarie...

2018-01-22 11:50

alegericpr.ro considera ca abuzurile fostei conduceri a cpr au fost doar de natura administrativa nicidecum asupra psihicului psihologilor practicieni... ca urmare politica lor, promisiunile lor, sunt duse doar in zona administrativa a profesiei: incasarea cotizatiilor, taxe avizari, taxe formari etc. si cheltuirea sumelor incasate pe: deplasari, salarii, indemnizatii, premii, petreceri... In rest  cei de acolo isi vor mentine vechile naravuri si abuzuri asupra psihologilor practicieni conform proverbului ,,lupul isi schimba parul dar nu si naravurile"


Musafir

#536 Re: Aceeasi Marie cu alta palarie...

2018-01-22 12:00

#535: - Aceeasi Marie cu alta palarie... 

Aceeasi politica, a pumnului in gura si aceleasi comportamente de tip: cainii latra ursul trece.


Musafir

#537

2018-01-22 12:03

Tudorel Butoi ,,Testul psihologic este o sectiune transversala a personalitatii intr-o situatie acum si aici. Oamenii raspund bine la testele de logica, de rationament, de gandire, chestionarul este interpretat si duce la un profil normal si eu ii dau apt, pentru ca la niciuna din aceste testari eu nu am posibiltatea sa testez la ce nivel e conflictul dintre el si soacra."


Musafir

#538 Scoala romaneasca pregateste individualisti aroganti, nu persoane sociabile, dornice de colaborare

2018-01-22 12:20

Un principiu sanatos, exclus de scoala a devenit utopie in relatiile interumane din societatea romaneasca:

,,Singur nu poti face nimic. Daca vrei sa te dezvolti, sa progresezi, asociaza-te, cauta-ti colaboratori, fa-ti prieteni de incredere."

Utopia invataturii de mai sus e prezenta cand educatia relatiilor sociale ce stimuleaza increderea si colaborarea este lasata intentionat in sarcina familiei afectata la randu-i de lipsa de educatie relationala, saracie, frica, neincredere;

Conform unei mentalitati invechite dar actuale -dezbina si stapaneste-impregnata in mentalul colectiv de catre indivizi scoliti si urmasi ai ideologiei comuniste ce a(au) dezbinat increderea dintre romani prin institutia lipsei dreptului de exprimare si a turnatoriei,  pregatirea individului in scoala romaneasca se face exclusiv in scopul de afirmare individuala in familie, grup, meserie sau profesie. Nu se pune deloc accent practic pe invatarea si dezvoltarea comportamentelor necesare crearii unor relatii sociale sanatoase bazate pe incredere pentru integrarea indivizilor in grupuri sociale si profesionale in scopul colaborarii si evitarea consecintelor principiului: unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creste.

Scoala romaneasca stimuleaza negativ prin diverse forme de violenta(considerate tabu) - individualismul, concurenta individuala, aroganta individului, respingerea colaborarii in interiorul grupurilor. Problemele grave datorate lipsei de educatie sociala obligatorie in devoltarea si integrarea cu incredere in grupuri a copiilor se vad in comportamentul atat al acestora cat si al adultilor: individualism generalizat, aroganta si violenta in relatiile profesionale ierarhice, neincredere generalizata, familii destramate, evolutie tehnica si industriala datorata doar unor indivizi singulari, progresul unei mase mici de cetateni in defavoarea majoritatii, etc.

In Mureş, autorităţile au cerut Ministerului Educaţiei ca ora de dirigenţie să devină oră de consiliere psihologică sau să fie materie opţională. Asta după ce anul trecut au existat câteva cazuri de sinucidere în rândul copiilor.Problemele elevilor se văd în derapajele comportamentale.

M-a determinat pentru că nu se iau în calcul aceste probleme grave, nu se iau în discuţii aceste agresiuni, ce se întâmplă pe reţelele de socializare, care sunt situaţii periculoase”, transmite Dorin Florea, primarul municipiului Târgu Mureș.

India romaneasca.

Conform declaratiilor unor oameni de afaceri indieni, intorsi in tara natala dupa ce au activat in diferite profesii in societatile occidentale dezvoltate, India are o multime de probleme - una din ele majora, e cauzata de faptul ca ,,in India se gasesc cu greu persoane care sa isi respecte cuvantul dat odata ce ai batut palma intr-o afacere".

 


Musafir

#539

2018-01-22 20:35


Stilul asta de comunicare double bind si nivelul mare de suspiciune in care ne-am trezit a fi, face ravagii in creditul pe care il oferim unora sau altora. Poate ar fi necesar sa se spuna cuvinte mai putine si clare, pentru ca "adevarul nu poate fi alb si negru in acelasi timp".


Musafir

#540

2018-01-22 20:36

nu vreau sa fiu in aceasi barca cu manipulatori si mincinosi, il inlocuim pe ILS cu cine? Cu cineva care nu are o opinie si asteapta la caldurica acolo la el la Iasi sa primeasca mesajul gata facut? Sunt unii care se bucurau de caderea lui Ceausescu, asta pana cand au dat de Iliescu, oricare ar fi el...


Musafir

#541

2018-01-22 20:38

Irina Ioana, jurist

,,Trebuie să începem cu cel mai important aspect: niciunul dintre noi doi nu a contestat publicarea în Monitorul Oficial a rezultatelor alegerilor! Am spus că este un pas important, dar că asta nu înseamnă că s-a terminat telenovela CPR. Am spus că publicarea rezultatelor nu va îndrepta în mod automat, aspecte ce țin de legalitate și care sunt create de motivările de până acum ale instanțelor judecătorești.
Este peste puterile mele să mă bucur că tocmai ce mi-am cumpărat o casă, într-un bloc cu grad seismic ridicat, în a cărui fundație se infiltrează apă din pânza freatică. Este o construcție care se poate dărâma prea ușor!
Legat de atitudinea noastră, repet că publicarea unui text în Monitorul Oficial, nu atrage după sine legalitatea textului cu pricina.
Haideți să ne amintim de faimoasa Ordonanță 13, care a fost publicată, intrase în vigoare, iar apoi a fost retrasă, astfel încât Curtea Constituțională nu s-a mai putut pronunța asupra neregulilor din conținutul actului, deoarece deja fusese abrogat.,,


Musafir

#542 Abuzurile asupra psihologilor se refera la psihologi nemultumiti de modul cum au fost tratati in CPR

2018-01-23 10:08

Din ziua in care am fost nevoita sa astept, ingramadita, intr-un "frecus-sus/jos" cu alti colegi, pe scarile sediului Colegiului, mi-am dat seama ca lucrurile nu prea sunt in regula...Chiar sediul, cladirea in sine, ne indica faptul ca nu prea s-a tinut cont de "psihologul de rand", avand in vedere conditiile precare...insirati pe scari. De aici, adaug si restul procedurilor greoaie, gandite parca pentru a pedepsi cumva psihologul, de a-i pune bete in roate. Faptul ca se cereu multe, dar se ofereau putine...Faptul ca profesia aceasta e atat de putin vizibila, ca in atatia ani, nu am vazut programe, campanii de promovare a utilitatii si a beneficiilor serviciilor psihologilor in diverse domenii de activitate, mi-au produs o dezamagire...  Pentru mine e o profesie de suflet, dar, de maturitate, astfel ca, nu sunt nevoita sa-mi castig existenta strict din aceasta profesie...


Musafir

#543 Sa mergem cu cioara vopsita la pacalit psihologii - alegericpr.ro

2018-01-23 10:41

Potrivit sentinței civile nr. 8234/27.06.2017, precum și încheierilor de ședință din dosarele nr. 10835/4/2017 și nr. 15002/4/2017, Judecătoria Sectorului 4 București a constatat lipsa calității de reprezentant legal al Colegiului Psihologilor din România a Florindei Tinella Golu, anulându-i sau respingându-i acțiunile formulate. Astfel,aceasta nu putea convoca în mod legal o așa-zisa ședință a Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România în data de 15 iulie 2017. Pe cale de consecință, în data de 15 iulie 2017 s-a desfășurat o ședință clandestină în urma căreia a fost desemnat în mod ilegal Ion Dafinoiu, în calitate de președinte, fiind emise mai multe documente false, care însă nu pot produce efecte juridice.


Musafir

#544

2018-01-23 11:06

Imaturul verde, fără cenzură, proiectează dorințe prin acte de bravură infantilă...


Musafir

#545

2018-01-23 11:07

Unii cred azi că o minciună repetată suficient de mult poate deveni adevăr... exact aceleasi metode erau folosite de nazisti care spuneau ca o minciuna repetata si promovata capata in timp valoare de ADEVAR.


Musafir

#546 noi suntem smecheri deci v-o tragem oricand psihologilor de rand! ..alegericpr.ro

2018-01-23 11:26

"Dacă totul este atât de legal, de ce stăm pe la porți?"

Dr. Edmond Cracsner, facebook

"Constat că mai vedem doar în alb și negru, iar dacă îndrăznești să vorbești împotriva noii conduceri, atacurile nu se mai termină!
Dacă acțiunile, sau inacțiunile, actualei conduceri sunt criticabile - din punctul meu de vedere, atunci sunt plasat în barca lui ILS.
Altă variantă nu mai există!
Iată că nu susțin niciuna dintre părți, dar împotriva lui ILS lupt și eu - prin mijloace proprii. Împotriva actualei conduceri, încă nu lupt, doar îmi exercit dreptul de a avea o opinie!
Chiar aveți impresia că dacă mă atacați în continuu, o să mă determinați să tac?
Vă asigur că nu!
Vă asigur că voi continua să îmi spun punctul de vedere!
Trăiți cu impresia că aveți 100% din psihologi de partea voastră?
Sunt psihologi care nu îi mai suportă abuzurile lui ILS, dar nu au încredere nici în actuala conducere! Și sunt destui!
Am ajuns să mă jigniți! E ok! Dar vă consolidează asta poziția? Vă deranjează opiniile critice și treceți la atac? Dar când unii dintre voi jignesc și au un comportament cel puțin suburban, de ce nu luați nici măcar o simplă atitudine civică împotriva acestora? Vă place spectacolul? Vă reprezintă?
Am înțeles, trebuie să ne abținem cu toții de la orice comentariu, ca să avem timp de câte un laudatio pe zi pentru actuala echipă de vis!
Să aplaudăm faptul că nu există nici o hotărâre definitivă și irevocabilă care să ne fie favorabilă! Nu există nici un proces pe rol prin care să se solicite instanței recunoașterea legalității alegerilor din iulie 2017. Există o lungă așteptare și speranța că doar, doar o pierde ILS acțiunile sale!
Publicarea în monitorul oficial este un pas important, pentru care am transmis felicitări, dar pentru mine acesta nu reprezintă finalul.
Iată, accesul în sediu reprezintă în continuare o provocare. De ce? Dacă totul este atât de legal, de ce stăm pe la porți?
Vreți să discutăm și despre cea mai recentă motivare a instanței? Facem și asta cât de curând!
Referitor la legalitatea deciziilor luate până în 17 ianuarie, ele nu pot fi "PERFECT LEGALE", iar faptul că au trecut 6 luni până la publicare se datorează incapacității unora de a lua decizii în situații de criză.
Monitorul oficial nu constată legalitatea actelor, ci publică!"


Musafir

#547

2018-01-23 11:32

cine nu e cu noi e impotriva noastra, cam asta pare mentalitatea

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2018-01-23 11:33



Musafir

#549

2018-01-23 11:34

#546: -  Dr. Edmond Cracsner

Dupa atata amar de vreme, in sfarsit o exprimare coerenta si un punct de vedere cat se poate de clar. Jignirile sunt la ordinea zilei, doar atata pot...si unii si altii. Lume multa..oameni din ce in ce mai putini! 


Musafir

#550 Nici pe viitor nu veti conta psihologilor, dar tebuie sa va aburim ca sa punem mana pe putere...

2018-01-23 12:15

ei suntem noi, alegericpr.ro :"ani de zile am pierdut nenumărate oportunități profesionale pentru că nu am contat noi, cei mulți, ci au contat doar ei, cei foarte puțini la număr, procupați doar de a ține departe de ochii tuturor ilegalitățile comise."

Nici pe viitor nu veti conta psihologilor, dar tebuie sa va aburim ca sa punem mana pe putere...avem nevoi noi: de schimbat masinile cu unele noi, de plecat in concedii exotice, hoteluri, avioane, de schimbat apartamentele, mai mari, mai multe, vile mai mari cu mai multe camere, de trimis odraslele la studii in strainatate, proprietati de vacanta, venituri mari->pensii mari, pai cine sa ne plateasca nevoile daca nu voi inferiorilor "psihologilor de rand"? Noi suntem bosii: dam ordine, hotaram, impartim banii, puterea, abuzam ca nu platim, noi facem legea. Ei suntem noi.