Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post


Musafir

#546 noi suntem smecheri deci v-o tragem oricand psihologilor de rand! ..alegericpr.ro

2018-01-23 11:26

"Dacă totul este atât de legal, de ce stăm pe la porți?"

Dr. Edmond Cracsner, facebook

"Constat că mai vedem doar în alb și negru, iar dacă îndrăznești să vorbești împotriva noii conduceri, atacurile nu se mai termină!
Dacă acțiunile, sau inacțiunile, actualei conduceri sunt criticabile - din punctul meu de vedere, atunci sunt plasat în barca lui ILS.
Altă variantă nu mai există!
Iată că nu susțin niciuna dintre părți, dar împotriva lui ILS lupt și eu - prin mijloace proprii. Împotriva actualei conduceri, încă nu lupt, doar îmi exercit dreptul de a avea o opinie!
Chiar aveți impresia că dacă mă atacați în continuu, o să mă determinați să tac?
Vă asigur că nu!
Vă asigur că voi continua să îmi spun punctul de vedere!
Trăiți cu impresia că aveți 100% din psihologi de partea voastră?
Sunt psihologi care nu îi mai suportă abuzurile lui ILS, dar nu au încredere nici în actuala conducere! Și sunt destui!
Am ajuns să mă jigniți! E ok! Dar vă consolidează asta poziția? Vă deranjează opiniile critice și treceți la atac? Dar când unii dintre voi jignesc și au un comportament cel puțin suburban, de ce nu luați nici măcar o simplă atitudine civică împotriva acestora? Vă place spectacolul? Vă reprezintă?
Am înțeles, trebuie să ne abținem cu toții de la orice comentariu, ca să avem timp de câte un laudatio pe zi pentru actuala echipă de vis!
Să aplaudăm faptul că nu există nici o hotărâre definitivă și irevocabilă care să ne fie favorabilă! Nu există nici un proces pe rol prin care să se solicite instanței recunoașterea legalității alegerilor din iulie 2017. Există o lungă așteptare și speranța că doar, doar o pierde ILS acțiunile sale!
Publicarea în monitorul oficial este un pas important, pentru care am transmis felicitări, dar pentru mine acesta nu reprezintă finalul.
Iată, accesul în sediu reprezintă în continuare o provocare. De ce? Dacă totul este atât de legal, de ce stăm pe la porți?
Vreți să discutăm și despre cea mai recentă motivare a instanței? Facem și asta cât de curând!
Referitor la legalitatea deciziilor luate până în 17 ianuarie, ele nu pot fi "PERFECT LEGALE", iar faptul că au trecut 6 luni până la publicare se datorează incapacității unora de a lua decizii în situații de criză.
Monitorul oficial nu constată legalitatea actelor, ci publică!"

Raspunsuri


Musafir

#549

2018-01-23 11:34:19

#546: -  Dr. Edmond Cracsner

Dupa atata amar de vreme, in sfarsit o exprimare coerenta si un punct de vedere cat se poate de clar. Jignirile sunt la ordinea zilei, doar atata pot...si unii si altii. Lume multa..oameni din ce in ce mai putini!