S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#951 Re:

2013-08-23 14:24

#947: Ovi -

Cand ai descris Revolutia Sexuala in mod pozitiv ai uitat ce a cauzat-o, si anume ''studiile'' (frauda) lui Alfred Kinsey, care au avut o influenta si o distructivitate la fel de mare ca Das Kapital sau Mein Kampf, drept dovada tragem ponoasele si astazi, la cateva decenii dupa ce mizeriile lui au fost expuse.

Cat despre Lenin, vad o idealizare comparabila cu cea a legionarilor de catre extrema dreapta de astazi. Lenin a fost un psihopat. Unul inteligent, e drept, dar tot un psihopat. A lasat insa citate memorabile, dintre care unul are o importanta speciala astazi: ''Vom cuceri lumea prin sloganuri''.


Musafir

#952 Re: Re: Cateva lamuriri

2013-08-23 14:56

#923: - Re: Cateva lamuriri

Majoritatea care-ti vor citi comentariul vor ramane cu gura cascata intrebandu-se in sinea lor "wooow... ce a fumat?!"

Nu are rost sa ne intrebam de ce atatia Darwinisti sunt deprimati si la un moment dat ajung sa nu isi gaseasca un sens existentei. Simplificarea vietii pana la absurd, persiflarea si caricaturizarea oricui se aventureaza dincolo de teluric si visceral, ridicarea banalitatii la nivelul artei si filosofiei (banalitatea fiind usor epuizabila si ducand repede la plafonare) rezulta intr-un mare  gol.

Spre deosebire de tine, cred ca majoritatea inca reactioneaza la simpla invitatie de a gandi si de a nu trai robotic. E o nevoie fireasca a omului.


Musafir

#953 Re: Satanismul

2013-08-23 16:05

Problema satanismului e complicata si mult mai subtila decat isi inchipuie lumea in general. Probabil crezi ca persoanele homosexuale sunt acuzate de ritualuri oculte cu pentagrame intoarse, desacrari de morminte sau altceva. Adevaratul satanism pleaca de la un principiu suprem, si anume ''fa ce vrei'' (do what thou wilt - Aleister Crowley). Acest principiu implica faptul ca nu exista legi divine sau naturale care sa constranga omul, prin urmare el nu ar trebui sa se supuna nici celor stabilite de societate, ci numai vointei lui. Pe asta se bazeaza permisivitatea sexuala absoluta, inclusiv pedofilia, zoofilia si necrofilia. Pe asta se bazeaza tot ce facem impotriva organismului nostru, pentru asa-zisa distractie, si tot pe asta se bazeaza egoismul extrem, lipsa de responsabilitate, sufocarea constiintei etc. Nu trebuie sa fii religios pentru a sti ca anumite comportamente foarte dragi lumii de astazi (multora dintre noi) sunt nesanatoase.

Ideologia conform careia totul ar trebui permis este propagata si prin minoritatile sexuale, ele crezand ca aceasta actiune e organizata in interesul lor. Asa sunt instruiti activistii sa faca propaganda marxismului, si o fac cu convingere, vazandu-si doar interesul, desi promoveaza atatea alte lucruri in afara de el. Toti cei cu care am interactionat si toate materialele pe care le-am citit sustineau unanim cateva lucruri:

- familia nu functioneaza asa cum este astazi; femeile trebuie sa se indeparteze de rolul de mame;

- influenta religiilor trebuie inlaturata (pe alocuri cu ele cu tot);

- permisivitatea sexuala trebuie sa fie completa; ''dreptul'' la avort e esential.

De ce promoveaza acesti oameni la pachet asemenea lucruri, care nu au legatura cu homosexualitatea? Pentru ca asa sunt instruiti. Propaganda este facuta prin ei, mai putin de ei, pentru ca in mare parte nu le apartine.

 

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#954 Re:

2013-08-23 16:31

#950: Ovi -

''Daca va referiti la parada, sincer, nici eu nu sunt cel mai mare fan, dar sa va ganditi ca majoritatea cuplurilor gay sunt ca si dumneavoastra si sotiia/prietena dumneavoastra. Si sincer, eu sunt de parere ca daca ai un copil care creste intr-un mediu deschin si care ...'' - tasta corecta era 'm'

Ne-ai mai anuntat de cel putin 4 ori ca nu esti cel mai mare fan.

In ce priveste aberatiile de genul... homosexualii sunt peste tot - angajatorul tau, angajatul tau, copilul tau, asta iarasi nu ne intereseaza. Si am certitudinea ca nici pe angajat, angajator nu l-ar interesa, deoarece sexualitatea (indiferent de forma ei de manifestare) tine de intimitate - si fizic, si sufleteste vorbind! A aduna la gramada categorii atat de diferite (v. persoane cu care ai relatii STRICT profesionale, plus copil cu care ai cele mai complexe si apropiate relatii) pentru a sluji unei idei delirice, ma face sa te anunt ca e timpul sa te opresti din postari.

Consider ca ai spus tot ce ai avut de spus. Nu te rog, te anunt.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#955 Re: Re: Re: Cateva lamuriri

2013-08-23 16:36

#952: - Re: Re: Cateva lamuriri

Eu iau aceasta afirmatie "Majoritatea care-ti vor citi comentariul vor ramane cu gura cascata intrebandu-se in sinea lor "wooow... ce a fumat?!" " ca pe un compliment.

Am inteles ca cei care "fumeaza" o fac pt a ajunge sa gandeasca in sfere inalte. Eu n-am fumat nimic.


Musafir

#956 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-23 16:42

#946: A. - Re: Re: Re: Re: Re:

http://www.youtube.com/watch?v=OVcBtMPRfNg

Ma bucur ca a mai adus cineva in discutie acea emisiune pentru ca spune multe, am vazut-o de curand cand voiam sa-mi fac o idee asupra ritmului in care au avansat lucrurile in tara noastra. In 1999 se discuta aceasta problema formal, in sensul de a ineplini o cerinta a UE, dar strict in aceasta directie. Fara prozelitism, fara propaganda in scoli, fara posibilitatea casatoriilor si adoptiilor. Asa incep lucrurile, pe parcurs evoluand in ostentatia de astazi.

 

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#957 Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

2013-08-23 17:39

Mai jos am sa redau un articol interesant. Va las sa cititi:

 

"Manipularea socială începe cu manipularea limbajului, spunea scriitorul american Philip K. Dick, pentru că prin influenţarea sensului cuvintelor poţi influenţa comportamentul oamenilor. Scriitor SF, Dick s-a ocupat de teme sociologice și politice pe care le-a plasat în lumi guvernate de corporaţii, guverne autoritariste și în care oamenii trăiesc stări de conștiinţă alterată.

Mai cunoscută încă din acest punct de vedere este faimoasa distopie „1984” a lui G. Orwell. Principalul instrument de control al regimului este aici Noulimba, în care sensul cuvintelor este inversat (libertatea înseamnă sclavie, iar adevărul, minciună) sau se inventează cuvinte și expresii noi, folosite pentru menținerea și întărirea sistemului totalitar. Dizidența este pedepsită cu moartea, iar religia, înlocuită cu adularea obligatorie a unui idol (Fratele cel Mare).

Aparent, nicio legătură între lumea reală și ficțiunile menționate. Dar ce-ar fi să studiem banalul termen „toleranţă”? Utilizat foarte des, repetat obsesiv de formatorii de opinie pentru a induce o permisivitate tâmpă, lipsită de discernământ, el este cuplat, în antagonism, cu o făcătură lingvistică josnică, la fel înstăpânită în mass-media – „homofobie”. Această pereche de cuvinte cu virtuți atât substantivale cât și adjectivale (acoperind, deci, atât Subiecte cât și Acțiuni) reprezintă coordonatele în care comportamentul „majoritarilor” trebuie să se circumscrie, fie și forțat, în relația cu „minoritățile sexuale”.

Nu ne-am propus o analiză semantică – pentru doritori recomandăm excelentul eseu „De ce sunt homofob” al lui Bronislaw Wildstein – ci doar să aruncăm, prin intermediul unei știri, o privire „peste gard”. Să vedem cum percep ele, „minoritățile sexuale”, toleranța față de majoritari și în ce măsură consideră că au o datorie de a răspunde cu reciprocitate la ceea ce ne solicită.

Șeful Bisericii Catolice belgiene a răspuns prin rugăciune la un atac al activiștilor homosexuali

Arhiepiscopul Andre-Joseph Leonard a fost atacat de patru femei care l-au înjurat și l-au stropit cu apă. Prelatul a rămas calm, așezat și s-a rugat în liniște, cu ochii închiși, relatează LifeSiteNews.com și Le Soir.

Nu este pentru prima dată când episcopul este atacat pentru că apără doctrina Bisericii Catolice cu privire la homosexualitate și avort.

Incidentul a avut loc la Universitatea ULB din Brussels, unde episcopul participa la o dezbatere despre legile blasfemiei.

Cele patru femei, reprezentând grupul pro-avort și homosexualitate FEMEN, s-au suit pe scenă, s-au dezbrăcat pentru a-și prezenta pieptul vopsit cu slogane blasfemiatoare precum ‘Anus Dei is coming’, o aluzie la expresia „Agnus Dei is coming” – „Ziua Domnului va veni” („Agnus Dei” – Mielul lui Dumnezeu – este denumirea dată lui Hristos în Evanghelia lui Ioan). Ele mai țineau și un carton pe care scria „Stop homofobiei” și l-au stropit pe prelat cu apă din sticle în forma Fecioarei Maria, strigând injurii.

Pe durata a un minut, până la intervenția gardienilor, arhiepiscopul Leonard a rămas așezat și a închis ochii, în rugăciune. După incident, el a sărutat una din sticlele în forma Sfintei Fecioare, aruncate de activiste.

Se pare că atacul a fost provocat de un interviu recent dat de prelat, în care acesta recomandă persoanelor înclinate spre homosexualitate celibatul, ca de altfel tuturor persoanelor necăsătorite.

Deja în 2007, pe când era Episcop de Namur, el a fost dat în judecată pentru încălcarea legii anti-rasism (!!) pentru că a numit homosexualitatea „anormală”. În 2008 a fost achitat de acuzații.

În 2010, ca proaspăt arhiepiscop de Brussels, Leonard a fost ţinta unui grup de activiști homosexuali și a criticii premierului belgian pentru că a spus că SIDA este o consecință a comportamentului sexual riscant, inclusiv a celui homosexual.

De asemenea, în 2010 a fost atacat fizic chiar în catedrala unde oficia slujba. Atacul s-a repetat în 2011, la Universitatea Catolică din Louvain-la-Neuve.

Arhiepiscopul s-a dovedit și un mare susținător prolife, vorbind la Marșul pentru Viață de la Brussels din 2010.

Așa arată, deci, „toleranţa” activiștilor homosexuali, iar incidentele sunt tot mai dese. Ne întrebăm totuși cui slujesc, până la urmă, aceste femei nefericite, cu chipurile schimonosite de ură, pentru că un minim exercițiu logic arată că NU cauzei homosexualilor. Orice pretenție de normalitate, toleranță și respect față de alteritate – valori pe care le solicită insistent lobby-ul homofil de la heterosexuali – este spulberată prin astfel de acțiuni care stârnesc doar dezgust sau (după caz) milă, dar în orice caz respingere și polarizare încă și mai acută a societății. Pentru că pasivitatea în fața acestor agresiuni nu înseamnă toleranță, ci lașitate. Felicitările noastre înaltului prelat catolic!

Revenind în România, aflăm că Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a iertat, imperial, pe senatorul Puiu Hașotti pentru… afirmația sa de bun simț: la fel ca și arhiepiscopul Leonard, P.H. a spus că homosexualitatea nu este o stare naturală, ci o afecţiune. Un lucru pe care îl știe oricine are noțiuni elementare de fiziologie umană.

O, CNCD, cât de darnic ești că l-ai iertat de data aceasta! Ce va fi însă data viitoare?

Poate ar fi cazul să ne gândim dacă nu cumva schimbările societale impuse agresiv, în mare viteză, de ideologia marxismului cultural nu vor duce la un conflict ireversibil între statul secular și creștini. Sau, poate, chiar acesta a fost de la bun început scopul – revenirea unui stalinism cu mănuși de catifea, în care credința religioasă să fie declarată „inamic al ordinii statale” și scoasă în afara legii.

PS – În urmă cu câțiva ani circula un banc: la întrebarea de ce dorește să emigreze, la vârsta lui, un bătrân răspunde: în tinerețea mea homosexualitatea era pedepsită, apoi a fost tolerată, acum e încurajată; așa că aș vrea să emigrez până nu devine obligatorie."

Articolul se intituleaza ''Fata hidoasa a tolerantei''

 


Musafir

#958 Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

2013-08-23 18:19

#957: Dana Captilin - Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta? 

sumbre previziuni cand privim prin lupa propagandei lgbt. lupa este intoarsa invers ca privind, pericolul sa para indepartat (micro) si murdar inafara. insa in realitate, privind prin lupa in mod corect, situatia e deja mult mai ampla si grotesca ca si pericol in sens general (macro). e mult prea mult, iar felul in care se comporta autoritatile si politicienii implicati in aceasta miscare, in mod iresponsabil fata de majoritatea societatii sanatoase, e ingrijorator. dupa cum se stie, lobby-ul homosexual este dintre cele mai bine finantate. de unde? nu ni se spune (dar unii au aflat). si atunci se pune intrebarea de unde pana unde discriminare? discriminare da, dar pozitiva. speram ca la nivelul societatii de baza, lucrurile sa fie mai echilibrate totusi. implicarea fiecaruia in parte va fi foarte importanta.

multa sanatate tuturor.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#959 Re: Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

2013-08-23 19:55

#958: - Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

Va dati seama ca, odata pornita petitia initial ca un simplu strigat, am inceput pe parcurs sa ma documentez temeinic cu privire la fenomen. Sincer va spun, ceea ce aflu efectiv MA SOCHEAZA!

Nu prea-mi vine a posta chiar tot ce aflu, pt ca multi dintre cei normali cred ca ar innebuni afland ce mizerie ascunde acest pericol!

Si nici n-ai cum, ca om simplu si normal, fara experienta vietii, sa poti accepta ca posibile anumite marsavii. Te gandesti ca toata lumea e ca tine, iar deviatii sunt un pic mai sariti (''toti suntem putin luati''), dar nu! Adevarul e departe rau de ceea ce se vede. Ce se vede e abia varful icebergului! Si aici deja nu mai vorbim nici de anormalitate, nici de devianta, nici macar de boala sau mostenire genetica, ci de lucruri care depasesc puterea de-a accepta o realitate grotesca, cum bine spuneti, a oricarui om, pana si-a unui homosexual (am eu convingerea asta).

Dar stiu ca Romania e binecuvantata si tinuta in inima de Maicuta Domnului, nu stiu de unde stiu, dar stiu. Romania va ramane curata si frumoasa!


Musafir

#960 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-23 20:12

#946: A. - Re: Re: Re: Re: Re:

Ai auzit Dana ce-ti recomanda domnul A? Sa nu-ti lasi vreodata fetita sa se joace cu alti copii nesupravegheata. E posibil sa o tachineze alti copii cu faze de genul "tu arati ca un baiat" sau "mama ta e despartita de tatal tau, haha". Daca nu, sa nu te intrebi de ce e lesbiana peste 10 ani. :)))

Serios A... copiii anilor '90, inceputul anilor 2000, nu aveau treaba cu televizor, calculator si alte tehnologii. Aveau treaba cu desenele de la ora 13 de pe TVR, cu Cartoon, cu scoala si cu joaca. Fotbal, sotron, de-a v-ati ascunse-lea, etc. Nu incerca tu sa dai vina pe propagande inexistente, sau daca exista, erau atat de mici incat nu aveau cum sa ajunga la urechile copiiilor. Eu, pana cand am intrat la liceu, n-am auzit pe cineva-fie pe strada, fie in familie sau la tv- discutand despre ceva legat de homosexualitate, era un subiect TABU din ce am aflat mai tarziu. Degeaba incerci sa gasesti o cauza, sa dai vina pe propagande, si sa faci teorii. Cred ca eu stiu cel mai bine pentru ca sunt homosexual.

Stiu ca Tuca era foarte popular atunci dar emisiunea lui era difuzata la o ora tarzie si eu nu tin minte sa ma fi uitat vreodata la acea emisiune, copil fiind. Cand aveam voie sa stau la televizor seara era in timpul emisiunii "Surprize-Surprize", emisiuni de talente gen "Ploaia de stele" pentru ca nu erau emise in timpul saptamanii, cand la o anumita ora trebuia sa fiu in pat pentru a ma trezi dimineata ca sa nu intarzii la scoala. Acum nu stiu, eu am trait si cu parintii si cu bunica in aceeasi casa si de obicei nici eu, nici fratele meu nu eram scapati din ochi. Eu mi-am trait copilaria cu Cartoon N , cu MTV, VH1 (pana cand intr-o zi nu am mai avut cablu), eram fascinat de videoclipul "Nothing compares 2 u" si ma intrista "Song for earth", mai ales ma intristau elefantii din videoclip, cu BSB, cu ce am mai enumerat mai sus, cu multa joaca.

Sa presupui ca toti homosexualii au fost "traumatizati" auzind macar si cuvantul in sine, e prea mult.

Nimeni nu stie care sunt cauzele homosexualitatii. Sunt momentan doar presupuneri, nu a fost gasit niciun studiu exact care sa determine cauzele. In schimb am observat ca eu, partenerul meu, si 4 alti amici gay suntem cei mai mici copii din familii in care exista mai mult de doi copii. Nu stiu daca are legatura dar ma gandesc ca poate fi o cauza.


Musafir

#961 Re: Re: Satanismul

2013-08-23 20:24

#953: - Re: Satanismul

Ma oftic ca nu sunt in stare sa construiesc o masina a timpului. Fara niciun ban ti-as fi facut favorul de a te trimite in anii 1500 si acolo te-as fi lasat, ai fi fost fericit.


Musafir

#962 Re: Re:

2013-08-23 20:27

#954: Dana Captilin - Re:

O intrebare: pana acum, ai intalnit vreodata o persoana gay? Nu ma refer la a vedea pe strada pe cineva despre care poti presupune ca e, ci daca ai lucrat intr-un mediu in care stiai sigur ca cineva e gay. Daca da, cum s-a aflat ca e gay? Cum ai interactionat cu el? Cum te uitai la el cand trecea pe langa tine, ce gandeai?


Musafir

#963 Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

2013-08-23 20:33

#957: Dana Captilin - Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

Hai ca n-am mai citit de la jumatatea comentariului. Cand una arhiepiscop a fost stropit cu apa si injurat (desi ma indoiesc ca a fost injurat), ii plangi de mila. Cand homosexualii sunt agresati fizic in mijlocul strazii, in ziua mare, fara ca politia sa intervina, nici nu te atingi de link-urile cu astfel de stiri, nu te intereseaza. Asta spune foarte multe despre ce gandesti cu adevarat, dar totusi astept sa imi spui care este adevaratul scop al petitiei tale. Nu e vorba despre copilul tau, nici de emisiunea aia stupida. Stim amandoi asta.

Edit: nicio publicatie nationala de stiri nu a prezentat dovezi cum ca femeile au adresat "injurii". Sunt dovezi din care reiese ca l-au stropit cu apa, dar nu ca i-au si adresat injurii.

Stirea a fost preluata de aici din cate vad: http://www.newsdaily.com/world/5c2d42fe34afcc221271c081df946689/topless-feminists-upset-belgian-church-but-not-the-bishop

Again, numai site-uri anti-gay au "inflorit" in stire cum ca i s-au adus injurii (culturavietii.ro).

Nu sunt de acord cu faptul ca au aruncat cu apa in el si ca s-au dezbracat, puteau sa protesteze fara a face asta.


Musafir

#964 Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

2013-08-23 20:38

#957: Dana Captilin - Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

Mai spune odata cum a formulat Puiu Hasotti cuvintele, vad ca esti informata gresit. A spus ca "nu are absolut nimic" să le reproşeze homosexualilor, pe care îi consideră doar nişte oameni bolnavi". Normal ca trebuia sanctionat. Homosexualitatea nu mai este considerata o boala de zeci de ani. Asta e afirmatie de bun simt? Asta e adevarata afirmatie pe care a facut-o! Daca nu vrea sa accepte faptul ca nu e o boala, macar sa aiba decenta de a-si tine prejudecata pentru el, sa o impartaseasca intre cei patru pereti ai casei sale.


Musafir

#965 Re: Re: Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

2013-08-23 20:40

#959: Dana Captilin - Re: Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

Pai daca sursele tale sunt "ortodoxie.ro", "culturavietii.ro", "noua dreapta.ro", "homosexualitate.ro" si alte site-uri care nu fac decat sa denigreze o categorie de oameni, atunci iti inteleg disperarea si frica.


Musafir

#966 SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

2013-08-23 22:19

"Ma numesc Emilian am 16 ani… si am o problema!

In urma cu 5 ani mi-am dat seama ca sunt gay. De atunci ma suport… Simt ca nu merit asta… nimeni din familia mea nu este “gay” tata, bunicul etc… DE CE EU?"

si sfaturile de la alti copii

"Nu e un capat de lume, crede-ma. Uneori parintii se dovedesc a fi cei mai de incredere oameni, desi la varsta noastra, eu am 19 ani, ii vedem ca pe niste posibili inamici. Daca acea prietena a ta te-a intrebat daca esti gay inseamna ca a avut motive sa creada asta; te-ai intrebat vreodata daca mama ta sau tatal tau nu si-au pus vreodata aceeasi intrebare, doar ca nu ti-au spus? Chiar crezi ca parintii sunt atat de “orbi” incat sa nu vada ca la 16 ani baiatul lor, viitor barbat, nu iese cu baietii la fotbal, nu vine cu fete acasa sau nu pleaca seara cu domnisoare? Ei te vor iubi intotdeauna ASA CUM ESTI TU, cu bune si cu rele; tu esti cel mai scump lucru al lor si vei fi mereu fiul lor, chiar si fiul lor gay....Cat despre lumea rea…mereu va exista, mereu va impune standarde pe care NU suntem obligati sa le acceptam, dar, oarecum, trebuie sa ne modelam pentru a putea sa convietuim in armonie cu cei din jurul nostru.
Succes, poti"
si un altul

"Ai putea începe prin a citi cărțile lui George Bălan (iubirea interzisă, Celălalt eros, Homofobia), o resursă de neprețuit, de altfel, pentru orice tânăr gay din România. Aceste cărți sunt probabil disponibile în bibliotecile din orașele mai mari din țară sau poate la anticariate, pe internet. O carte pe care ți-o recomand în particular, dacă poți citi în limba engleză este Free Your Mind: The Book for Gay, Lesbian, and Bisexual Youth and Their Allies de Ellen Bass și Kate Kaufman (vezi pe Amazon).
O altă idee bună ar fi să îți alegi câteva modele în viață, cum ar fi: Dan Savage, Stephen Fry, George Takei sau alții, din experiența cărora ai putea învăța ceva. Vezi pe YouTube mai multe despre ei, dacă te interesează.
În rest, ai grijă de tine, învață bine la școală și găsește-ți un băiat care să te iubească. Restul vine de la sine! Și nu uita, it gets better!"

preluat de pe un site de profil. e ceva naucitor. o disolutie maxima a sufletului uman de la cele mai fragede varste. o lume ludica si dramatica in acelasi. o lume a contrastelor si a paradoxurilor. pe undeva se pierde sufletul din om. asta este rezultatul negarii lui Dumnezeu.

Musafir

#967 Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

2013-08-23 22:50

#966: - SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

Asta e "rezultatul negarii lui Dumnezeu", aceste sfaturi venite de la primul comentator al acelui articol legat de Emilian:

"1. Vezi-ti de scoala. Citeste. Uita-te la filme. Culturalizeaza-te.

2. Dezvolta o relatie cu ai tai. Problemele de comunicare, in orice relatie, duc la dezastre.

3. Vorbeste cu prietenii tai despre tot si toate. Fa-te placut prin a face bine.

4. Calatoreste pe cat de mult posibil.

5. Citeste si mai mult.

6. Identifica-te ca persoana, invata ce vrei de la viata.

7. Ia-te in serios. Nu mai folosi ghilimele cand spui, tastezi, scrii “gay”.

Felicitari! Nu mai esti gay. Esti OM. Restul sunt detalii. Restul e can-can."

A.

#968 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-23 22:58

#960: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 cauzele sunt de oridin spiritual inainte de toate. si apoi vin cele de societate si palpabile, care daca sunt construite gresit (propaganda), vin sa le intareasca pe cele spirituale gresite. pot fi multe cauze care sa-l transforme pe om si la fiecare, alta cauza, diferita, dar in esenta toate au aceesi radacina. e greu sa intelegi ca sufletul este un univers intreg, in care daca nu-i faci loc lui Dumnezeu cu singuranta are loc si-si faca cuib potrivnicul. e greu sa intelegi ca asupra omului lucreaza si demonii, e greu sa intelegi ca unii oameni sunt rezultatul pacatelor facute de parintii lor. e greu sa intelegi ca exista o lupta a duhurilor, pentru ca mai intainte de toate trebuie inteleasa existenta lor. gandurile si pornirile instinctuale sunt poarta de intrare pentru stari gresite. cine sa pazeasca gandurile daca "paznicul-mintea" nu e antrenata pentru asa ceva? neamul omenesc isi primeste pedeapsa pentru nepasarea lui cea mare si alungarea lui Dumnezeu din viata lor. si in loc vine decaderea, autodistrugerea, deznadejdea, pierdere mintilor, fapte josnice, degradarea pana la moarte. si voi vreti sa faceti din asta o virtute? o normalitate? o "scoala" pentru copii si tinerii care vor veni? voi cei "experimentati", in loc sa-i ajutati pe cei mai mici ca voi sa nu pice in aceeasi drama, voi mai tare ii incurajati spre asa ceva? voi chiar nu intelegeti ca sunteti afectati de lucruri care sunt straine de fiinta omului primordial? nu vedeti ce industrie a "culturii" si "stiintei" deformate s-a creat de inaintasii vostri si voi vreti sa o duceti mai departe? dar iata ca prin homosexuali nu se duce mai departe pacatul familiei lor. acolo se temina gena lor si neamul lor si nu vor mai exista. au fost dar nu vor mai fi. nefiinta ii asteapta pe cei din neamul lor. cine se va naste impotriva firii si legii lasate de Dumnezeu, nu va mai avea suflet si nu vor mai fi oameni ci creaturi. creatura va fi ca un vas gol.


Musafir

#969 Re: Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

2013-08-23 23:02

#967: - Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!! 

 da, finalul spune tot. "nu mai esti gay" pentru ca a devenit "normalitate". cata nerusinare sa dai asemenea sfaturi unui copil derutat. de asta sunteti voi atat de periculosi si cineva ar trebui sa ia masuri impotriva voastra. pentru ca manipulati copiii spre acceptarea degradarii. voi chiar nu intelegeti nimic din ce este viata, ci doar cum credeti voi ca trebuie sa fie viata. nu voi faceti viata ci viata v-a facut pe voi, nerusinatilor.


Musafir

#970 Re: Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

2013-08-23 23:16

#967: - Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!! 

 si in ce fel ii mai scoliti voi pe adolescenti in particular ? ia ziceti voi mai nerusinatilor. ce lectii de viata le mai dati voi copiilor? care in final, mintea tot la perversiuni va sta. voi, atat de sensibili, dar atat de perversi. care-i binele care il faceti voi mah, pramatiilor.


Musafir

#971 Re: Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

2013-08-23 23:27

#967: - Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!! 

 ce mai promovati voi pe site-ul vostru mah nerusinatilor?

Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni "Unul din stripperi, putin mai dezinhibat, a ramas in costumul lui Adam. Delir. Urlete. Tipete. Saliva. Vedeai doar un cerc mic, mic, mic si muuulte maini intinse. Un spectator, nemaireusind sa se abtina, ii pune mana la scula omului. Isi duce mana la nas (instinctual, presupun) si urla de extaz. Si, urmandu-i exemplul, au mai fost si altii ca el. Stripperul dansa, si cu o mana incerca in zadar sa isi acopere organele genitale. “In zadar”, deoarece unii urlau “Ia mana, te rooooggg!!!” iar altii, mai tupeisti, ii smulgeau efectiv mana care proteja “esenta vietii”. "

voi faceti educatie copiiilor mah? de v-ar prinde mamele si tatii copiiilor alora sa va faca ei educatie asa cum va trebuie, de obsedati sexual ce sunteti.


Musafir

#972 Re: Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

2013-08-23 23:32

#967: - Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!! 

 voi trebuiti inchisi pentru corupere de minori, mah nerusinatilor si perversilor.


Musafir

#973 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-23 23:39

#968: A. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"ar iata ca prin homosexuali nu se duce mai departe pacatul familiei lor. acolo se temina gena lor si neamul lor si nu vor mai exista".

Doar ca ai uitat sa te gandesti la un lucru, multi gay au frati/surori hetero care fac copii. Deci numele, ca sa spun asa, poate fi oricand dus mai departe.

Stii, e o vorba: "un ateu stie mai multe despre dumnezeu decat tine". Iti dedic aceasta vorba.

 

 


Musafir

#974 Re: Re: Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

2013-08-23 23:41

#969: - Re: Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

Nerusinat esti tu. Daca acel copil ar cadea pe mana ta, in 10 ani ar fi la limita suicidului. Vezi cazurile Exodus.

 


Musafir

#975 Re: Re: Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

2013-08-23 23:43

#970: - Re: Re: SUNT GAY SI NU STIU CE SA FAC!!!!

Hooo "crestinule"! Copilul ala e copilul care am fost eu acum 9 ani. Nimeni nu mi-a dat vreun sfat pentru ca pana la 20 de ani n-am avut internet. Si tot gay am ramas. Asa ca ia-ti ocarele si bagati-le undeva!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...