S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#959 Re: Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

2013-08-23 19:55

#958: - Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

Va dati seama ca, odata pornita petitia initial ca un simplu strigat, am inceput pe parcurs sa ma documentez temeinic cu privire la fenomen. Sincer va spun, ceea ce aflu efectiv MA SOCHEAZA!

Nu prea-mi vine a posta chiar tot ce aflu, pt ca multi dintre cei normali cred ca ar innebuni afland ce mizerie ascunde acest pericol!

Si nici n-ai cum, ca om simplu si normal, fara experienta vietii, sa poti accepta ca posibile anumite marsavii. Te gandesti ca toata lumea e ca tine, iar deviatii sunt un pic mai sariti (''toti suntem putin luati''), dar nu! Adevarul e departe rau de ceea ce se vede. Ce se vede e abia varful icebergului! Si aici deja nu mai vorbim nici de anormalitate, nici de devianta, nici macar de boala sau mostenire genetica, ci de lucruri care depasesc puterea de-a accepta o realitate grotesca, cum bine spuneti, a oricarui om, pana si-a unui homosexual (am eu convingerea asta).

Dar stiu ca Romania e binecuvantata si tinuta in inima de Maicuta Domnului, nu stiu de unde stiu, dar stiu. Romania va ramane curata si frumoasa!

Raspunsuri


Musafir

#965 Re: Re: Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

2013-08-23 20:40:57

#959: Dana Captilin - Re: Re: Ce ar trebui sa toleram cand suntem invitati sa facem asta?

Pai daca sursele tale sunt "ortodoxie.ro", "culturavietii.ro", "noua dreapta.ro", "homosexualitate.ro" si alte site-uri care nu fac decat sa denigreze o categorie de oameni, atunci iti inteleg disperarea si frica.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...