S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#960 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-23 20:12

#946: A. - Re: Re: Re: Re: Re:

Ai auzit Dana ce-ti recomanda domnul A? Sa nu-ti lasi vreodata fetita sa se joace cu alti copii nesupravegheata. E posibil sa o tachineze alti copii cu faze de genul "tu arati ca un baiat" sau "mama ta e despartita de tatal tau, haha". Daca nu, sa nu te intrebi de ce e lesbiana peste 10 ani. :)))

Serios A... copiii anilor '90, inceputul anilor 2000, nu aveau treaba cu televizor, calculator si alte tehnologii. Aveau treaba cu desenele de la ora 13 de pe TVR, cu Cartoon, cu scoala si cu joaca. Fotbal, sotron, de-a v-ati ascunse-lea, etc. Nu incerca tu sa dai vina pe propagande inexistente, sau daca exista, erau atat de mici incat nu aveau cum sa ajunga la urechile copiiilor. Eu, pana cand am intrat la liceu, n-am auzit pe cineva-fie pe strada, fie in familie sau la tv- discutand despre ceva legat de homosexualitate, era un subiect TABU din ce am aflat mai tarziu. Degeaba incerci sa gasesti o cauza, sa dai vina pe propagande, si sa faci teorii. Cred ca eu stiu cel mai bine pentru ca sunt homosexual.

Stiu ca Tuca era foarte popular atunci dar emisiunea lui era difuzata la o ora tarzie si eu nu tin minte sa ma fi uitat vreodata la acea emisiune, copil fiind. Cand aveam voie sa stau la televizor seara era in timpul emisiunii "Surprize-Surprize", emisiuni de talente gen "Ploaia de stele" pentru ca nu erau emise in timpul saptamanii, cand la o anumita ora trebuia sa fiu in pat pentru a ma trezi dimineata ca sa nu intarzii la scoala. Acum nu stiu, eu am trait si cu parintii si cu bunica in aceeasi casa si de obicei nici eu, nici fratele meu nu eram scapati din ochi. Eu mi-am trait copilaria cu Cartoon N , cu MTV, VH1 (pana cand intr-o zi nu am mai avut cablu), eram fascinat de videoclipul "Nothing compares 2 u" si ma intrista "Song for earth", mai ales ma intristau elefantii din videoclip, cu BSB, cu ce am mai enumerat mai sus, cu multa joaca.

Sa presupui ca toti homosexualii au fost "traumatizati" auzind macar si cuvantul in sine, e prea mult.

Nimeni nu stie care sunt cauzele homosexualitatii. Sunt momentan doar presupuneri, nu a fost gasit niciun studiu exact care sa determine cauzele. In schimb am observat ca eu, partenerul meu, si 4 alti amici gay suntem cei mai mici copii din familii in care exista mai mult de doi copii. Nu stiu daca are legatura dar ma gandesc ca poate fi o cauza.

Raspunsuri

A.

#968 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-23 22:58:15

#960: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 cauzele sunt de oridin spiritual inainte de toate. si apoi vin cele de societate si palpabile, care daca sunt construite gresit (propaganda), vin sa le intareasca pe cele spirituale gresite. pot fi multe cauze care sa-l transforme pe om si la fiecare, alta cauza, diferita, dar in esenta toate au aceesi radacina. e greu sa intelegi ca sufletul este un univers intreg, in care daca nu-i faci loc lui Dumnezeu cu singuranta are loc si-si faca cuib potrivnicul. e greu sa intelegi ca asupra omului lucreaza si demonii, e greu sa intelegi ca unii oameni sunt rezultatul pacatelor facute de parintii lor. e greu sa intelegi ca exista o lupta a duhurilor, pentru ca mai intainte de toate trebuie inteleasa existenta lor. gandurile si pornirile instinctuale sunt poarta de intrare pentru stari gresite. cine sa pazeasca gandurile daca "paznicul-mintea" nu e antrenata pentru asa ceva? neamul omenesc isi primeste pedeapsa pentru nepasarea lui cea mare si alungarea lui Dumnezeu din viata lor. si in loc vine decaderea, autodistrugerea, deznadejdea, pierdere mintilor, fapte josnice, degradarea pana la moarte. si voi vreti sa faceti din asta o virtute? o normalitate? o "scoala" pentru copii si tinerii care vor veni? voi cei "experimentati", in loc sa-i ajutati pe cei mai mici ca voi sa nu pice in aceeasi drama, voi mai tare ii incurajati spre asa ceva? voi chiar nu intelegeti ca sunteti afectati de lucruri care sunt straine de fiinta omului primordial? nu vedeti ce industrie a "culturii" si "stiintei" deformate s-a creat de inaintasii vostri si voi vreti sa o duceti mai departe? dar iata ca prin homosexuali nu se duce mai departe pacatul familiei lor. acolo se temina gena lor si neamul lor si nu vor mai exista. au fost dar nu vor mai fi. nefiinta ii asteapta pe cei din neamul lor. cine se va naste impotriva firii si legii lasate de Dumnezeu, nu va mai avea suflet si nu vor mai fi oameni ci creaturi. creatura va fi ca un vas gol.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...