S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#954 Re:

2013-08-23 16:31

#950: Ovi -

''Daca va referiti la parada, sincer, nici eu nu sunt cel mai mare fan, dar sa va ganditi ca majoritatea cuplurilor gay sunt ca si dumneavoastra si sotiia/prietena dumneavoastra. Si sincer, eu sunt de parere ca daca ai un copil care creste intr-un mediu deschin si care ...'' - tasta corecta era 'm'

Ne-ai mai anuntat de cel putin 4 ori ca nu esti cel mai mare fan.

In ce priveste aberatiile de genul... homosexualii sunt peste tot - angajatorul tau, angajatul tau, copilul tau, asta iarasi nu ne intereseaza. Si am certitudinea ca nici pe angajat, angajator nu l-ar interesa, deoarece sexualitatea (indiferent de forma ei de manifestare) tine de intimitate - si fizic, si sufleteste vorbind! A aduna la gramada categorii atat de diferite (v. persoane cu care ai relatii STRICT profesionale, plus copil cu care ai cele mai complexe si apropiate relatii) pentru a sluji unei idei delirice, ma face sa te anunt ca e timpul sa te opresti din postari.

Consider ca ai spus tot ce ai avut de spus. Nu te rog, te anunt.

Raspunsuri

Musafir

#962 Re: Re:

2013-08-23 20:27:25

#954: Dana Captilin - Re:

O intrebare: pana acum, ai intalnit vreodata o persoana gay? Nu ma refer la a vedea pe strada pe cineva despre care poti presupune ca e, ci daca ai lucrat intr-un mediu in care stiai sigur ca cineva e gay. Daca da, cum s-a aflat ca e gay? Cum ai interactionat cu el? Cum te uitai la el cand trecea pe langa tine, ce gandeai?