S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#1026 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 13:27

#1025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nu au fost limitati in gandire. Au fost (sunt) talentati si inteligenti. Dar am dat 3, 4 exemple si daca pe asta iti bazezi afirmatia, e trist, inteligenta ta a ajuns in stadiul infantil. E adevarat ca n-or fi fost homosexuali dar nici nu au condamnat pe cineva pentru asta.

Si-apoi ce, crezi ca nu au existat personalitati gay in secolul trecut? Nu isi permiteau sa recunoasca, cei cu "gandirea" si prejudecatile tale aveau puterea pe vremea aceea.

http://www.darkq.net/romania/mari-personalitati-gay-din-romania/

Musafir nr2

#1027

2013-08-24 13:28

Dar atat timp cat au fost educati, nu ca majoritatea bigotilor chiar conteaza daca au fost sau nu homosexuali?

Si legat de constiinta sociala... documenteaza-te sa afli la ce s-a referit Engels cand a folosit acest termen. S-a referit la oamenii car s-i-au deschis ochii, care au observat ca sunt manipulati de politicieni si preoti si vor sa schimbe lumea. Sunt oamenii care au inteles ca o lume buna se poate face prin sacrificiul de sine, internationalism si toleranta.

"Sculati, nu-i nicio manturie,
In regi, ciocoi sau dumnezei.
Unire, muncitori, unire
Si lumea va scapa de ei".

Momentat voi reprezentati ciocoii care l-au luat pe dumnezeu in brate pentru a propaga in continuare manipularile bisericii.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-24 13:30



Musafir

#1029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 14:56

#1026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

si ce "personalitati" mai promovati voi pe site-ul vostru?

Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni "Unul din stripperi, putin mai dezinhibat, a ramas in costumul lui Adam. Delir. Urlete. Tipete. Saliva. Vedeai doar un cerc mic, mic, mic si muuulte maini intinse. Un spectator, nemaireusind sa se abtina, ii pune mana la scula omului. Isi duce mana la nas (instinctual, presupun) si urla de extaz. Si, urmandu-i exemplul, au mai fost si altii ca el. Stripperul dansa, si cu o mana incerca in zadar sa isi acopere organele genitale. “In zadar”, deoarece unii urlau “Ia mana, te rooooggg!!!” iar altii, mai tupeisti, ii smulgeau efectiv mana care proteja “esenta vietii”. "

si mai faceti si educatie copiilor pe site-ul vostru? halal.

"Ma numesc Emilian am 16 ani… si am o problema!

In urma cu 5 ani mi-am dat seama ca sunt gay. De atunci ma suport… Simt ca nu merit asta… nimeni din familia mea nu este “gay” tata, bunicul etc… DE CE EU?"

si sfaturile de la alti copii

"Nu e un capat de lume, crede-ma. Uneori parintii se dovedesc a fi cei mai de incredere oameni, desi la varsta noastra, eu am 19 ani, ii vedem ca pe niste posibili inamici. Daca acea prietena a ta te-a intrebat daca esti gay inseamna ca a avut motive sa creada asta; te-ai intrebat vreodata daca mama ta sau tatal tau nu si-au pus vreodata aceeasi intrebare, doar ca nu ti-au spus? Chiar crezi ca parintii sunt atat de “orbi” incat sa nu vada ca la 16 ani baiatul lor, viitor barbat, nu iese cu baietii la fotbal, nu vine cu fete acasa sau nu pleaca seara cu domnisoare? Ei te vor iubi intotdeauna ASA CUM ESTI TU, cu bune si cu rele; tu esti cel mai scump lucru al lor si vei fi mereu fiul lor, chiar si fiul lor gay....Cat despre lumea rea…mereu va exista, mereu va impune standarde pe care NU suntem obligati sa le acceptam, dar, oarecum, trebuie sa ne modelam pentru a putea sa convietuim in armonie cu cei din jurul nostru.
Succes, poti"
si un altul

"Ai putea începe prin a citi cărțile lui George Bălan (iubirea interzisă, Celălalt eros, Homofobia), o resursă de neprețuit, de altfel, pentru orice tânăr gay din România. Aceste cărți sunt probabil disponibile în bibliotecile din orașele mai mari din țară sau poate la anticariate, pe internet. O carte pe care ți-o recomand în particular, dacă poți citi în limba engleză este Free Your Mind: The Book for Gay, Lesbian, and Bisexual Youth and Their Allies de Ellen Bass și Kate Kaufman (vezi pe Amazon).
O altă idee bună ar fi să îți alegi câteva modele în viață, cum ar fi: Dan Savage, Stephen Fry, George Takei sau alții, din experiența cărora ai putea învăța ceva. Vezi pe YouTube mai multe despre ei, dacă te interesează.
În rest, ai grijă de tine, învață bine la școală și găsește-ți un băiat care să te iubească. Restul vine de la sine! Și nu uita, it gets better!"

"1. Vezi-ti de scoala. Citeste. Uita-te la filme. Culturalizeaza-te.

2. Dezvolta o relatie cu ai tai. Problemele de comunicare, in orice relatie, duc la dezastre.

3. Vorbeste cu prietenii tai despre tot si toate. Fa-te placut prin a face bine.

4. Calatoreste pe cat de mult posibil.

5. Citeste si mai mult.

6. Identifica-te ca persoana, invata ce vrei de la viata.

7. Ia-te in serios. Nu mai folosi ghilimele cand spui, tastezi, scrii “gay”.

Felicitari! (Nu mai) esti gay. Esti OM. Restul sunt detalii. Restul e can-can."

finalul spune tot. l-ati transformat. gata, i-ati gasit voi raspunsul. indoctrinare. va erijati in psihoterapeuti de copii. i-ati dat voi diagnosticul. l-ati cunoscut ca sa va dati cu parerea? reamintesc: un adolscent de 16 ani care a putut citi pe acel site si asta: Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni - in renumitul club pt gay, Delirium, din Timisoara. ce mai distractie animalica?!

PARINTI, ASTA VRETI PENTRU COPIII VOSTRI? SA FIE EDUCATI DE OBSEDATI SEXUAL?

Ovi

#1030

2013-08-24 15:17

Daca ai citi atent ai observa ca acel articol este scris in mod ironic si sarcastic, dar fie. Si legat de articolul lui Elilian, unde e indoctrinarea, can in comentariu ii spune sa isi traiasca viata si sa se accepte pe el insusi? Pentru ca acel ultim rand spune clar:

Felicitari! Nu mai esti gay. Esti OM. Restul sunt detalii. Restul e can-can.

Adica, adevarat, poate fi un soc sa te descoperi, dar nu uita ca esti OM si asta e cel mai important. Ce importanta are pielea, religia, nationalitatea, orientarea sexuala, cand tu esti OM! Cum poti spune ca acolo e indoctrinare?

Musafir

#1031 Re:

2013-08-24 15:23

#1030: Ovi -  

 sarcastic? sa fie vazut si de minori. dar pentru voi nu conteaza ca e minor, cu cat mai tanar racolat cu atat mai bine pt voi. copil sa fie.


Musafir

#1032 Re:

2013-08-24 15:29

#1030: Ovi -  

 un asemenea comportament nu trebuie prezentat sarcastic, ci trebuie condamnat, dezaprobat total. este animalic. sau va cam place si voua!?

Ovi

#1033

2013-08-24 15:30

Da, sarcastic. Citeste in general articolele lui Robert. SI adevarat, exista si uscaciuni, ca doar la fel cum in unele cluburi gay exista astfel de lucruri sau dark room-uri, poti sa fi sigur ca exista si in cluburile hetero. Si in plus, daca pana si doamna Captilin a spus clar ca sexualitatea nu iti poate fi schimbata, cum poti crede ca esti "racolat" sa fii gay?

EDIT: Citeste din nou si comentariile ca sa vezi ce crede comunitatea despre astfel de specimene.


Musafir

#1034 Re:

2013-08-24 15:34

#1033: Ovi -  

 saracutii de voi, ce "nevinovati" sunteti!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-24 15:35


Ovi

#1036 Re: Re:

2013-08-24 15:43

#1034: - Re:

Oh, si ce usa de biserica poti tu sa fii... Imi pare asa rau pentru tine ca legiunea a fost desfiintata. Macar daca nu ar fi fost, ar fi existat un motiv pentru aceasta conversatie si raspunsurile tale copilaresti. Dar ce sa facem... nu ai crescut in anii 30, nu ai putut fi racolat de ei, dar mentalitatea ai pastrat-o.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-24 15:45



Musafir

#1038 lecturi utile

2013-08-24 15:50

INVITATIE LA LECTURA

"This is the book I wrote to equip Christians to understand and effectively respond to the homosexual agenda. (...) Redeeming the Rainbow is the only book of its kind, filled with straightforward explanations of the the history, methods, strategies and goals of the homosexual movement, and practical, user-friendly guidelines on how to respond to it." http://www.eaec.org/bookstore/Redeeming-the-Rainbow.pdf

&

"This book gives ample evidence that the sexual perversion of homosexuality easily lends itself to authoritarian impulses. The underlying theme is that when a society accepts a moral relativistic philosophy (leading to acceptance of homosexuality) it could very well lead to the eventual destruction of constitutional rights."
http://www.defendthefamily.com/pfrc/books/pinkswastika/html/the_pinkswastika_4th_edition_-_final.htm


Musafir

#1039

2013-08-24 16:02

victime inocente si agresive
extrem de agresive din cate vad
bine spunea Lech Walesa: "Respectăm majoritatea, respectăm democraţia. Majoritatea este cea care a construit democraţia şi ea aparţine majorităţii."
restul e doar inceputul unei inocente dictaturi
Ovi

#1040

2013-08-24 16:10

Cu politica trebuie avut mereu grija si trebuie mers pe echilibru fiindca nimeni nu ar vrea ca democratia sa se transforme intr-o dictatura a majoritatii, cum nimeni cu ar vrea sa se transforme intr-una a minoritatii. SI din nou, drepturi egale, asta nu va va distruge voua vietile.

Musafir

#1041

2013-08-24 16:13

este strigätor la cer cind auzi cä se cäsäcätoresc femei cu femei si bärbati cu bärbat ! Bunul Dumnezeu a läsat pe acest pämint inmultirea omenirii ca femeie si bärbat sä se uneascä si sä se inmulteascä ,...nu astefel de mizerii si päcätosi care dä tot pämintul peste cap ! Doamne iartäi cä nu stiu ce fac !

Musafir

#1042 Re:

2013-08-24 16:39

#1040: Ovi -

grasit, de fapt se incalca drepturi fundamentale ale omului

o urmare clasica a legalizarii "casatoriilior" intre cuplurile homosexuale este de obicei scoaterea cuvinteleor "mama" si "tata" din legislatie pentru a fi cat mai "corecti"

pot sa imi apar dreptul ca viitori mei copii sa stie ca au si din punct de vedere legislativ o mama si un tata si nu un "parinte 1" si "parinte 2"?

si daca te intrebi cum ne afecteaza pe fiecare in parte aceasta "casatorie" te rog sa faci un efort si sa citesti articolul urmator http://www.alianta-familiilor.ro/cumteafecteaza.html

Ovi

#1043

2013-08-24 16:41

Bunul Dumnezeu nu e altceva decat acea suflare care iti da viata. Nu e acolo sa judece sau sa dea legi sau tot felul de alte traznai. Spune-le si cuplurilor hetero care nu vor sa aiba copii din motive socio-economice, ca sunt impotriva lui Dumnezeu. Spune-le Afganilor care au media de 17 copii/familie ca ei isi fac menirea pe acest pamant. Momentan, nu ai decat Talibani, Talibani Musulmani, Talibani Crestini si multi altii. Toti cred ca ei isi fac datoria fata de dumnezeu dar sunt foarte departe de orice reprezinta invataturile religioase.

Musafir

#1044 Re:

2013-08-24 16:53

#1043: Ovi -  

 tu, care nu stii ce sunt "invataturile religioase". ai studiat la modul serios ceva in viata ta, inafara de teoria lgbt?


Musafir

#1045

2013-08-24 17:03

sa nu fim prosti
nu se urmareste obtinerea de drepturi egale
ci distrugerea nucleului familiei
o recunosc chiar ei, activistii pentru "drepturile" homosexualilor
Masha Gessen fiind una dintre cei de top:

Russian journalist Masha Gessen speaks openly about eradicating marriage
https://www.youtube.com/watch?v=nJrmBocx0o4
"Fighting for gay marriage generally involves lying about what we are going to do with marriage when we get there — because we lie that the institution of marriage is not going to change, and that is a lie. The institution of marriage is going to change and it should change, and again I don't think it should exist."

Iar traducerea o gasiti aici:
http://www.culturavietii.ro/2013/05/19/activist-gay-legalizarea-casatoriilor-intre-persoane-de-acelasi-sex-este-doar-o-diversiune-noi-vrem-ca-familia-sa-nu-mai-existe/#.UhjmH5IwcYd

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr.

Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea. ”

După ce îşi aduce propria sa viaţă şi experienţă în apărarea cauzei pe care o susţine, anume de a denigra şi încerca să înlăture instituţia familiei din cadrul societăţii, Gessen îşi descrie în câteva cuvinte structura complexă a familiei sale, care este alcătuită din trei copii şi cinci părinţi, între care există grade diferite de rudenie. Unul dintre copii a fost adoptat, împreună cu fostul său partener dintr-un orfelinat din Rusia, un al doilea copil, pe care l-a născut, are un tată biologic în Rusia, iar cel de-al treilea este copilul biologic dintre fratele ei şi actuala sa parteneră de viaţă. Aceşti trei copii au cinci adulţi în roluri parentale dar aceştia nu sunt părinţii tuturor copiilor.

„Cei cinci părinţi se împart în grupe de câte trei. Şi într-adevăr, mi-aş dori să trăiesc într-un sistem juridic şi legislativ care este capabil să-şi asume această realitate şi să reflecteze la ea, dar aceasta nu cred că este compatibilă cu instituţia căsătoriei sau cu morala familiei.”

de admirat sinceritatea ei
macar joaca cu cartile pe fata
ca de roluri de victime ale omenirii
s-a cam plictisit omenirea asta

Musafir

#1046

2013-08-24 17:06

Aceasta petitie nu este pentru familiile crestine ci pentru fiecare familie din Romania. Sper sa rezolve ceva aceasta petitie. N-as vrea sa spun lumii ca mi-e rusine cu Romania.

Musafir

#1047

2013-08-24 17:17

bine punctat!
familia este familie punct
dam un pas inapoi numindu-o "familie traditionala"
este familie, crestina sau nu
este firescul civilizatiei noastre
desfiintandu-o regresam nu progresam
pe langa faptul ca dam cale libera poligamiei, pedofiliei, zoofiliei, necrofiliei

si ele banale orientari sexuale ale unor neintelesi


Musafir

#1048 Re:

2013-08-24 17:32

#1045: -

Intr-un fel si restul joaca tot cu cartile pe masa, pentru ca sustinand marxismul (multi in sustin) accepta automat si ideea ca familia trebuie distrusa.

Ovi

#1049 Re: Re:

2013-08-24 17:43

#1042: - Re:

L-am citit, ce-i drept, pe diagonala si cu multe dintre acestea sunt deacord, dar sa o luam sistematic:

1. Casatoria.

Sunt deacord cu ceea ce se spune in articol despre: "

Cererea lor este aceea ca noi toţi, în societate, să ne modificăm radical definiţia şi înţelegerea asupra familiei. Să spunem că, de fapt, mama şi tata, bărbatul şi femeia, soţul şi soţia nu contează într-o familie."

Mama, trebuie sa fie mama, barbatul trebuie sa fie barbat, femeia, femeie si tot asa. Chestia e ca majoritatea isi doresc, o simpla casatorie intre Ion si Vasile, cum zice in articol. ONG-urile, multe dintre ele, desi se prezinta ca aparatoarele unor minoritati, defapt profita si ele de acestea. Cele care cer ca mama sa nu mai fie mama samd, fii sigur ca o fac doar ca sa iasa scandal, ca sa existe ideea unei lupte impotriva gay-ilor si astfel tot mai multi gay sa le ceara ajutorul, ca in final ele sa faca bani. Ideea e ca, vorbind de oameni, crede-ma ca multi isi doresc defapt... o simpla casatoria/parteneriat, sau cum vrei sa-i spui. Eu sunt de parere ca familia devine familie cand ai 2 persoane care se iubesc

2.Adopţii de copii.

Despre acest subiect, eu sunt de parere ca un copila ARE nevoie de o mama si de un tata. Dar din nou, nu stiu clar ce mai cer ONG-urile mai sus mentionate, dar eu sunt de parere ca 2 tati sau 2 mame tot ajung sa fie mai bune decat un orfelinat, fiindca acestia ii pot oferi iubire.

3. Cale libera spre poligamie.

Nu are nicio legatura cu mariajul dintre Ion si Vasile. Aici e de discutat mai mult despre societatile islamice.

4.Acceptarea va deveni obligatorie

Sunt deacord cu ce scrie in articol. Tot ce vrea majoritatea gay e sa fie acceptata; sa nu fie injurata, vorbita pe la spare samd. Daca nu suporta ce se zice in Vechiul Testament, atunci sa nu se duca in biserica si gata, s-a rezolvat circul. Dar nu sunt deacord ii dau dreptate CNCD-ului, legat de tarom. Cuplurile ar trebui vazute ca si cupluri, fara diferentieri. Legat de camera de motel, sincer, nu sunt deacord nici cum au procedat acei batrani nedandu-le o camera celor 2, dar nici cum s-a terminat povestea. Altfel zis, puteau si batranii sa le dea camera, ca doar cuplul platea, nu sta din pomana, dar cei 2 puteau la fel de simplu sa gaseasca alt loc de cazare.

5. Indoctrinarea copiilor la scoala.

Sincer, sunt deacord ca in licee sa se faca educatie sexuala, fiindca numai prin educatie poti preveni niste boli sau sarcini nedorite care iti pot distruge viata si sunt de parere ca in acele ore, sa se vorbeasca si despre problematica LGBT, pentru a crea un mediu tolerant pentru viitorii adulti si pentru a-i ajuta pe gay-ii care sunt in dulap sa observa ca nu sunt bolnavi, sau ca nu sunt singuri pe lume. Dar nu sunt deacord cu Heather are 2 mamici sa fie folosita in gradinita. Nu sunt deacord cu schimbarea din sot si sotie in partener si partener sau mama si tata samd. In cuplurile hetero ai sot si sotie si in cele gay ai parteneri si gata circul.

6 Impactul asupra liberatii religioase.

Sincer, nu am sa le spun religiosilor sa arda biblii fiindca acolo scrie ce scrie. Daca ei stiu clar ce scrie in biblie, de ce sa mai duc acolo daca nu sunt deacord cu ce zice is crede popa? ca apoi sa faca si circ ca consiliile antidiscriminare? E doar circ care ne denigreaza.

7.Limitarea exprimarii de constiinta samd.

Eu sunt de parere ca atat timp cat eu nu urlu impotriva lor, eu nu ii numesc bolnavi sau fac lucruri care sa le faca lor rau si imi platesc taxele, nici ei n-ar avea dreptul sa imi faca mie asa ceva. Daca li se spune ca nu sunt serviti la un magazin fiindca sunt gay, sincer, gay-ii pot pleca fara probleme, fiindca in final tot comerciantul va avea de pierdut, fiindca banii sunt tot bani fie ca vin de la hetero sau de la gay. Dar nici sa li se spuna ca nu te angajez ca esti gay sau chestii de felul asta, cu asta nu sunt deacord.

Ovi

#1050 Re: Re:

2013-08-24 17:48

#1044: - Re:

Am citit mai mult mistica indiana, adica Osho dar am inteles ideile religiilor abrahamice si acestea evolueaza in jurului invataturii lui Iisus si aceea de a-ti iubi aproapele ca pe tine insuti.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...