S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#1045

2013-08-24 17:03

sa nu fim prosti
nu se urmareste obtinerea de drepturi egale
ci distrugerea nucleului familiei
o recunosc chiar ei, activistii pentru "drepturile" homosexualilor
Masha Gessen fiind una dintre cei de top:

Russian journalist Masha Gessen speaks openly about eradicating marriage
https://www.youtube.com/watch?v=nJrmBocx0o4
"Fighting for gay marriage generally involves lying about what we are going to do with marriage when we get there — because we lie that the institution of marriage is not going to change, and that is a lie. The institution of marriage is going to change and it should change, and again I don't think it should exist."

Iar traducerea o gasiti aici:
http://www.culturavietii.ro/2013/05/19/activist-gay-legalizarea-casatoriilor-intre-persoane-de-acelasi-sex-este-doar-o-diversiune-noi-vrem-ca-familia-sa-nu-mai-existe/#.UhjmH5IwcYd

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr.

Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea. ”

După ce îşi aduce propria sa viaţă şi experienţă în apărarea cauzei pe care o susţine, anume de a denigra şi încerca să înlăture instituţia familiei din cadrul societăţii, Gessen îşi descrie în câteva cuvinte structura complexă a familiei sale, care este alcătuită din trei copii şi cinci părinţi, între care există grade diferite de rudenie. Unul dintre copii a fost adoptat, împreună cu fostul său partener dintr-un orfelinat din Rusia, un al doilea copil, pe care l-a născut, are un tată biologic în Rusia, iar cel de-al treilea este copilul biologic dintre fratele ei şi actuala sa parteneră de viaţă. Aceşti trei copii au cinci adulţi în roluri parentale dar aceştia nu sunt părinţii tuturor copiilor.

„Cei cinci părinţi se împart în grupe de câte trei. Şi într-adevăr, mi-aş dori să trăiesc într-un sistem juridic şi legislativ care este capabil să-şi asume această realitate şi să reflecteze la ea, dar aceasta nu cred că este compatibilă cu instituţia căsătoriei sau cu morala familiei.”

de admirat sinceritatea ei
macar joaca cu cartile pe fata
ca de roluri de victime ale omenirii
s-a cam plictisit omenirea asta

Raspunsuri


Musafir

#1048 Re:

2013-08-24 17:32:28

#1045: -

Intr-un fel si restul joaca tot cu cartile pe masa, pentru ca sustinand marxismul (multi in sustin) accepta automat si ideea ca familia trebuie distrusa.


Musafir

#1052 Re:

2013-08-24 18:17:51

#1045: -

un cometariu bun la aceeasi declaratie

Masha Gessen Surprisingly Candid Speech: Gay Marriage Fight Is a 'Lie' to Destroy Marriage

https://www.youtube.com/watch?v=KQeLiullhNQ




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...