S.O.S. familia!

Quoted post

Ovi

#1050 Re: Re:

2013-08-24 17:48

#1044: - Re:

Am citit mai mult mistica indiana, adica Osho dar am inteles ideile religiilor abrahamice si acestea evolueaza in jurului invataturii lui Iisus si aceea de a-ti iubi aproapele ca pe tine insuti.

Raspunsuri


Musafir

#1051 Re: Re: Re:

2013-08-24 18:17:22

#1050: Ovi - Re: Re:  

 iubirea este esenta, dar esti de acord cu unii pot sa "iubeasca" manifestandu-se prin a ucide pentru ca asa considera ei? si e normal? unii pot intelege gresit iubirea pentru ca de fapt nu se raporteaza la iubirea adevarata ci la o iubire inchipuita. iar "iubirea" nu a facut-o omul. omul doar o poate deforma. iubirea inseamna sa fii atat de discret incat sa nu superi pe nimeni (corect, pt ca sigur ca poti deranja pe cei suciti), daca s-ar putea. si iubirea se manifesta prin a face binele in totalitatea lui de sensuri (corecte). rezultatul iubirii trebuie sa fie pozitiv in totalitate,  ca principiu de pornire. si a fi un bun ecologist si bun in profesie, si chiar si un bun parinte, corect din punct de vedere a ordinii naturale de a fi parinte. iubirea inseamna si ordine. si responsabilitate. atunci da, fiind responsabil fata de tot ce te inconjoara, poti spune ca iti iubesti aproapele, pentru ca nu-l "poluezi" cu nimic, ii oferi doar adevarul. asta este iubirea adevarata. nu anomaliile.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1069 Re: Re: Re:

2013-08-24 20:41:46

#1050: Ovi - Re: Re:

...o tot dai cu Osho asta. Personal, mi se pare naiv, dar are o naivitate pozitiva pe care trebuie s-o depasesti in sensul de a evolua, de a trece la celalalt nivel, ca se poate mai mult de-atat. Daca zici ca.... stai sa preiau de la tine ce ai scris, ca mie mi-e greu sa formulez ce exprimi tu, deci: daca zici ca ''ideile religiilor abrahamice'' ''evolueaza'', odata ce l-ai AFLAT pe Iisus, tu insuti ar trebui sa evoluezi.

Daca vrei, pe cuvantul meu de-onoare ca-ti pun la dispozitie lecturi bune, cu adevarat bune! O lectura buna e aceea care te influenteaza pana intr-acolo incat simti ca te regasesti si ca in tine apar noi idei si trairi, care te construiesc pe VERTICALA. Nu-i bai daca ai momente de orizontala, ca toti avem si bucle in urcusul nostru, dar bucla e o spirala care pastreaza sensul ascendent.

MC

#1116 Re: Re: Re: Osho?

2013-08-25 10:20:25

#1050: Ovi - Re: Re:

Daca il ai ca etalon pe Osho, ia o hartie si, pe doua coloane, trece faptele lui Iisus si pe cele ale lui Osho. FAPTELE. Apoi analizeaza lista cu sinceritate. Spor!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...