S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#1026 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 13:27

#1025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nu au fost limitati in gandire. Au fost (sunt) talentati si inteligenti. Dar am dat 3, 4 exemple si daca pe asta iti bazezi afirmatia, e trist, inteligenta ta a ajuns in stadiul infantil. E adevarat ca n-or fi fost homosexuali dar nici nu au condamnat pe cineva pentru asta.

Si-apoi ce, crezi ca nu au existat personalitati gay in secolul trecut? Nu isi permiteau sa recunoasca, cei cu "gandirea" si prejudecatile tale aveau puterea pe vremea aceea.

http://www.darkq.net/romania/mari-personalitati-gay-din-romania/

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-24 13:30:31



Musafir

#1029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 14:56:33

#1026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

si ce "personalitati" mai promovati voi pe site-ul vostru?

Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni "Unul din stripperi, putin mai dezinhibat, a ramas in costumul lui Adam. Delir. Urlete. Tipete. Saliva. Vedeai doar un cerc mic, mic, mic si muuulte maini intinse. Un spectator, nemaireusind sa se abtina, ii pune mana la scula omului. Isi duce mana la nas (instinctual, presupun) si urla de extaz. Si, urmandu-i exemplul, au mai fost si altii ca el. Stripperul dansa, si cu o mana incerca in zadar sa isi acopere organele genitale. “In zadar”, deoarece unii urlau “Ia mana, te rooooggg!!!” iar altii, mai tupeisti, ii smulgeau efectiv mana care proteja “esenta vietii”. "

si mai faceti si educatie copiilor pe site-ul vostru? halal.

"Ma numesc Emilian am 16 ani… si am o problema!

In urma cu 5 ani mi-am dat seama ca sunt gay. De atunci ma suport… Simt ca nu merit asta… nimeni din familia mea nu este “gay” tata, bunicul etc… DE CE EU?"

si sfaturile de la alti copii

"Nu e un capat de lume, crede-ma. Uneori parintii se dovedesc a fi cei mai de incredere oameni, desi la varsta noastra, eu am 19 ani, ii vedem ca pe niste posibili inamici. Daca acea prietena a ta te-a intrebat daca esti gay inseamna ca a avut motive sa creada asta; te-ai intrebat vreodata daca mama ta sau tatal tau nu si-au pus vreodata aceeasi intrebare, doar ca nu ti-au spus? Chiar crezi ca parintii sunt atat de “orbi” incat sa nu vada ca la 16 ani baiatul lor, viitor barbat, nu iese cu baietii la fotbal, nu vine cu fete acasa sau nu pleaca seara cu domnisoare? Ei te vor iubi intotdeauna ASA CUM ESTI TU, cu bune si cu rele; tu esti cel mai scump lucru al lor si vei fi mereu fiul lor, chiar si fiul lor gay....Cat despre lumea rea…mereu va exista, mereu va impune standarde pe care NU suntem obligati sa le acceptam, dar, oarecum, trebuie sa ne modelam pentru a putea sa convietuim in armonie cu cei din jurul nostru.
Succes, poti"
si un altul

"Ai putea începe prin a citi cărțile lui George Bălan (iubirea interzisă, Celălalt eros, Homofobia), o resursă de neprețuit, de altfel, pentru orice tânăr gay din România. Aceste cărți sunt probabil disponibile în bibliotecile din orașele mai mari din țară sau poate la anticariate, pe internet. O carte pe care ți-o recomand în particular, dacă poți citi în limba engleză este Free Your Mind: The Book for Gay, Lesbian, and Bisexual Youth and Their Allies de Ellen Bass și Kate Kaufman (vezi pe Amazon).
O altă idee bună ar fi să îți alegi câteva modele în viață, cum ar fi: Dan Savage, Stephen Fry, George Takei sau alții, din experiența cărora ai putea învăța ceva. Vezi pe YouTube mai multe despre ei, dacă te interesează.
În rest, ai grijă de tine, învață bine la școală și găsește-ți un băiat care să te iubească. Restul vine de la sine! Și nu uita, it gets better!"

"1. Vezi-ti de scoala. Citeste. Uita-te la filme. Culturalizeaza-te.

2. Dezvolta o relatie cu ai tai. Problemele de comunicare, in orice relatie, duc la dezastre.

3. Vorbeste cu prietenii tai despre tot si toate. Fa-te placut prin a face bine.

4. Calatoreste pe cat de mult posibil.

5. Citeste si mai mult.

6. Identifica-te ca persoana, invata ce vrei de la viata.

7. Ia-te in serios. Nu mai folosi ghilimele cand spui, tastezi, scrii “gay”.

Felicitari! (Nu mai) esti gay. Esti OM. Restul sunt detalii. Restul e can-can."

finalul spune tot. l-ati transformat. gata, i-ati gasit voi raspunsul. indoctrinare. va erijati in psihoterapeuti de copii. i-ati dat voi diagnosticul. l-ati cunoscut ca sa va dati cu parerea? reamintesc: un adolscent de 16 ani care a putut citi pe acel site si asta: Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni - in renumitul club pt gay, Delirium, din Timisoara. ce mai distractie animalica?!

PARINTI, ASTA VRETI PENTRU COPIII VOSTRI? SA FIE EDUCATI DE OBSEDATI SEXUAL?


Musafir

#1068 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 20:39:49

#1026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nu au fost limitati in gandire. Au fost (sunt) talentati si inteligenti.

Tocmai. Asta demonstreaza ca nu s-au definit prin homosexualitate, va sa zica, homosexualitatea si recunoasterea/ acceptarea/ incurajarea ei de catre societate nu a fost pentru ei o chestiune de viata si de moarte. De ce este pentru atata lume astazi?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...