S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#1001 Re: Re: Re: Satanismul

2013-08-24 10:09

#961: - Re: Re: Satanismul

Ai impresia ca problemele astea sunt noi? Sunt de cand lumea, acum au prins...hm... momentum, cum ar spune englezul. Nu ai inteles ideea, dar nu e de mirare, pentru ca orice aduce in discutie spiritualitatea declanseaza reactia pavloviana cu care ai fost programat: Evul Mediu, Inchizitia etc. One size fits all, cum tot englezul ar spune. Repet mai simplu: nu e nevoie sa te declari sau sa te consideri satanist pentru a trai dupa principii satanice. Asta am facut si facem multi dintre noi fara sa ne dam seama.

Inca un Ovi

#1002

2013-08-24 10:11

Desi cred ca o sa imi stergi comentariile, o sa spun ca toata lumea ar trebui sa vada lucrurile si din celalalt punct de vedere. Inainte de a posta "mizerile homosexualilor", cautati si dumneavostra povestile celor care sunt si prin ce trec ei, fiindca desi ar vrea, nu se pot schimba.

Musafir

#1003 Re:

2013-08-24 10:26

#1002: Inca un Ovi -  

 le-am citit. singurul lucru care impresioneaza acolo este drama orbirii in care se afla si faptul ca se trag unul pe celalalt in jos, in stari de angoasa pe care singuri si le asuma. impreasioneaza drama copiiilor care pica in plasa asta fiind nematurizati si neavand discernamantul necesar. si impresioneaza prin grotescul cu care homosexualiii cu "experienta" dau sfaturi unor astfel de copii. ingrozitor.

nu veti schimba voi societatea ci voi trebuie sa va adaptati la societate si mai mult, sa aduceti un plus de demnitate, de adevar, de responsabilitate fata de cei din jurul vostru si sa va implicati in dezvoltarea societatii si pe verticala, nu doar pe orizontala, de-ar fi fost macar si atat. insa stilul vostru iresponsabil are repercursiuni negative si asupra lucrurilor materiale pe care le faceti.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-24 10:56



Musafir

#1005 Re: Re:

2013-08-24 11:05

#1003: - Re:

Cum spuneam, vorbesti evaziv. Si in necunostinta de cauza. Normal ca si noi schimbam societatea in bine prin job-urile pe care le avem, prin faptul ca militam pentru adevar, nu minciuna, prin faptul ca cerem sa fim tratati ca persoane demne, la fel cum toata lumea ar trebui sa fie tratata. Ce ma frapeaza e faptul ca tu nu ai avut nici macar bunul simt de a pune intrebari. Sunt un om gay, sunt aici, sunt gata sa iti raspund la curiozitati. Nu. Tu ai o perceptie pe care o bagi la inaintare din ce ai citit de pe site-urile anti-gay si din ce ti-a spus popa si biblia.

Sunt aici, ce curiozitati ai despre homosexualitate?

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1006 Re: Re: Re:

2013-08-24 11:14

#1005: - Re: Re:

1. Ce te face sa crezi ca, fiind homosexual, ai fi altceva decat un om, la fel ca heterosexualii?

2. Care e ideea ta despre fericire? Poti intelege fericirea inafara sexualitatii?

3. Ce conteaza pentru tine cel mai mult, in viata asta?

 

Sa-mi raspunzi, te rog, pastrand punctele.


Musafir

#1007 Re: Re:

2013-08-24 11:15

#1004: - Re:  

 iar nu stiti ce zice Sf. Apostol Pavel (si nu numai) in Noul Testament. daca ati fi citit , ati fi stiut.

Pentru aceea Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci și femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea și bărbații, lăsând rânduiala cea după fire a părții femeiești, s-au aprins în pofta lor unii pentru alții, bărbat cu bărbat, săvârșind rușinea și luând în ei răsplata cuvenită rătăcirii lor” (Rom. 1, 26-27).

Cei care trăiesc în păcatul sodomiei sunt lipsiți de mântuire:

„Sau nu știți că nedrepții nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă înșelați: nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu” (1 Cor. 6, 9-11).

.....

Susținătorii sodomiei neagă faptul că oamenii din aceste cetăți trăiau cu această patimă rușinoasă. Cu toate acestea în Noul Testament se face referire clară:

„Tot așa Sodoma și Gomora și cetățile dimprejurul lor, care, în același chip cu acestea s-au dat la desfrânare și au umblat după trup străin, stau înainte ca pildă, suferind pedeapsa focului celui veșnic. Asemenea deci și aceștia, visând, pângăresc trupul, leapădă stăpânirea și hulesc măririle (cerești)” (Iuda, 1, 7-8). (Răspuns oferit de Ieromonahul Iov Goumerov)

Musafir nr2

#1008

2013-08-24 11:26

pot sa-ti raspund si eu:
1) Absolut nimic.
2) Fericirea este un sentiment divin si puteti fi sigura ca sexul e departe de topuri. Un rasarit de soare, sa am grija de cainii si pisicile mele, sa fiu iubit si sa iubesc, sa citesc o carte buna, sa gatesc ceva, sa scriu ceva. Astea, sincer ma fac fericit si simt o stare de implinire cand le fac. Din nou, ignoranta vorbeste, daca dumneavoastra credeati ca gay-ii nu fac decat sex si nu se gandesc decat la sex.
3) Constiinta Sociala.

Musafir

#1009 Re: Re: Re:

2013-08-24 11:38

#1007: - Re: Re:

Si de ce a fost nevoie de noul testament daca deja exista unul?

Cate citate despre "sodomie" sunt in noul testament si cate despre iubire? CE A SPUS IISUS DESPRE HOMOSEXUALITATE?

A.
Musafir

#1010 Re:

2013-08-24 12:09

#1008: Musafir nr2 -  

 SOCIÁL, -Ă,  1. Creat de societate, propriu societății; care este legat de viața oamenilor în societate, de raporturile lor în societate sau față de societate; care privește societatea omenească.

SOCIETÁTE  1) Totalitate a oamenilor care trăiesc împreună și între care există anumite relații bazate pe legi comune; colectivitate.

societatea este creata de oameni. oamenii de cine sunt creati? tot de oameni. mai precis 2 oameni, barbat si femeie. deci care este celula de baza a societatii? familia barbat femeie si atat, care pot da nastere la copii.

deci care este constiinta ta sociala atata timp cat tu militezi pentru cupluri care nu pot da nastere la copii si care nu pot aduce progres in sine. orice progres porneste de la a da nastere, de a merge inainte.

cu alte cuvinte tu ai o constiinta anti-sociala. deci cum te raportezi la divinitate daca esti anti-sociala? la care divinitate te raportezi mai bine zis.

A.
Musafir

#1011 Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 12:24

#1009: - Re: Re: Re:  

 vrei sa facem teologie acum? de ce asa si nu asa? daca vei avea rabdare vom face si asta. cu drag, poate mai inveti ceva.

dar mai intai ce a zis Hristos:

(Matei 19, 4): "Răspunzând, El a zis: N-aţi citit că Cel ce i-a făcut de la început i-a făcut bărbat şi femeie? 

5. Şi a zis: Pentru aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipi de femeia sa şi vor fi amândoi un trup.
6.

Aşa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă."

"Iar Iisus a zis: Lăsaţi copiii şi nu-i opriţi să vină la Mine, că a unora ca aceştia este împărăţia cerurilor."

este scris in Sfanta Scriptura pe undeva de bine de homosexualitate?


Musafir

#1012

2013-08-24 12:28

18. Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabusa adevarul in nelegiuirea lor.

19. Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.

20. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;

21. fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.

22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;

23. si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.

24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;

25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.

26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;

27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.

28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.

29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,

30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,

31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.

32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.
A.
Musafir

#1013 Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 12:32

#1009: - Re: Re: Re:  

 A fost nevoie de Noul Testament pentru ca prin Vechiul nu se mantuia nimeni. nimeni nu putea sa implineasca legea veche, pentru ca erau prea multe reguli seci,  Hristos a venit si la repus pe "om" la valoarea lui primordiala, ca inainte de caderea din Rai. a implinit aceasta repunere in drepturi prin El insusi ca Om, cu trup, si a aratat tuturor cum pot capata dreptul vietii vesnice, dupa trecerea prin moarte. cine se va asemana cu El, prin Darul de la Tatal, va avea viata vesnica. Hristos vorbeste de iubire, dar acuza pacatul. pacatul neindreptat te scoate din iubire.


Musafir

#1014 Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 12:34

#1006: Dana Captilin - Re: Re: Re:

1) Nu imi amintesc sa fi spus ca sunt altceva decat un om. Sigur ca-s om. Heterosexual, homosexual, tot om ramai. Daca a inteles cineva gresit, imi cer scuze. Din contra, multi heterosexuali (nu toti!) ii considera pe homosexuali "oameni de mana a doua" si pentru schimbarea acestei mentalitati se militeaza.

 

2) Fericirea pentru mine este un ansamblu de trairi si experiente care de foarte multe ori nu are legtura cu sexualitatea. Fericirea este natura, oamenii care zambesc, oamenii care-ti intind o mana de ajutor fara sa iti ceara ceva in schimb, timpul petrecut in familie (da, am familie, pentru cine vrea sa imi "taie vorba"- este formata din subsemnatul, mama, tata, fratele, prietena acestuia, bunica din partea mamei, si partenerul meu) si as putea spune ca feric irea lor este si fericirea mea.

Cand vine vorba de sexualitate, are si aceasta un rol in cercul fericirii. Fiecare om, indiferent ca este barbat/femeie, hetero/gay, trebuie sa descopere sexualitatea caci odata cu ea poate veni si sentimentul de iubire pentru o anumita persoana, aceea cu care iti poti dori sa imparti totul. Cat despre iubirea in afara sexualitatii, da, o pot intelege si daca toti oamenii ne-am vedea unii pe altii ca oameni, nu ca fiinte definite de sexualitate, daca nu ne-am mai numi "animale" fara sa ne cunoastem intre noi, aceste dezbateri nu ar mai exista. Lumea nu ar mai spune "tu nu meriti sa formezi un parteneriat civil cu jumatatea ta" pentru ca esti homosexual. Poate ar spune "meriti pentru ca esti om si imparti tot ce ai in viata cu un alt om, la fel ca si mine, cel care beneficiaza de acest drept". Desigur, vorbesc despre utopii. Nu stiu daca intrebarea ta era o capcana sau daca este incompleta. Daca nu te satisface raspunsul, poti sa o reformulezi, sa detaliezi intrebarea.

3) Cel mai mult conteaza educatia, respectul si linistea familiei mele.


Musafir

#1015 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 12:40

#1014: - Re: Re: Re: Re:  

 mai termin-o cu aiureala sexualitatii. la voi totul porneste de la sexualitate, asta e argumentul de baza al vostru. ne-am plictisit de el. nu e cel corect.

un homosexual este un anti-om. nu aveti pentru ce milita pentru ca e o prostie pentru ce militati voi. este absurd. nu poti milita pentru o stare anxioasa, anti-sociala. e morbid sa sa faci asa ceva.


Musafir

#1016

2013-08-24 12:41

Sunt total impotriva promovarii homosexualilor prin orice mijloc mass-media. Prin aceasta emisiune Pro tv incearca sa ne educe copiii in acest spirit homosexual, fapt care va duce la degradarea morala a societatii romanesti.

Musafir

#1017 S-A INTELES?

2013-08-24 12:47

S-A INTELES DE CE NU TREBUIE DIFUZATA O ASTFEL DE EMISIUNE LA PRO TV SAU ORICARE AL POST TV SAU ALTE SURSE DE MEDIA?

Musafir

#1018 Re: Re:

2013-08-24 12:51

#1010: A. - Re:

Gresesti. A face un copil este o alegere, nu o obligatie fata de cineva sau ceva.

Eu vin si iti spun urmatorul lucru: pot avea un copil cu o femeie chiar si pe calea urmata de majoritatea: contactul fizic. Momentan nu doresc acest lucru dar e posibil ca in viitor sa doresc si cand va veni acel moment, o voi face. Deocamdata lucrez la dezvoltarea profesionala pentru ca sunt tanar si trebuie sa ma ingrijesc de viitorul meu caci mai tarziu nu am de gand sa astept de pomana pe strada sau de la stat. Cand consider ca am atins un punct al sigurantei financiare, daca voi simtit acest lucru, voi deveni tata. Sper ca pe teritoriul altei tari: Danemarca sau Suedia. Asa ca esti liber sa spui "du-te dr***, plecati, sa dispareti din Romania". Asta e planul dar nu exclud 100%  Romania. Exista si in Romania comunitati, cartiere destul de "hate-free" si e posibil sa fie nevoie doar de o relocare in acel cartier. Sa fac asta in Berceni, Rahova sau Pantelimon, nu as avea curaj, ci in cadrul unui complex rezidential in care majoritatea oamenilor sunt educati. Ce ii voi explica copilului cand va pune intrebari? E treaba mea.


Musafir

#1019 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 12:58

#1015: - Re: Re: Re: Re: Re:

Doamna Captilin mi-a pus trei intrebari si am fost dragut sa raspund la ele.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-24 13:00



Musafir

#1021

2013-08-24 13:02

Sper sa reusim Doamne ajuta!
A.

#1022 Re: Re: Re:

2013-08-24 13:06

#1018: - Re: Re:  

 nu este o obligatie, este o responsabilitate. un copil poate fi normal educat de parintii naturali.

si copilul al cui va fi? ca presupun ca o sa vrei sa traiesti tot cu un homosexual sa va continuati mai departe "tandreturile". cine o sa creasca copilul? sau o sa stati toti 4 gramada mama si cu copilul, sau ce insemana asta? ce-i aiureala asta in mintea voastra? deci vei apela si tu la o mama-surogat? sau cum? vei cumpara un copil? dar pe copil cine-l intreaba daca vrea sa traiasca fara parintii naturali si intr-o familie de homosexuali? nimeni, nu? evident. atunci de ce vreti sa impuneti unui copil sa traiasaca in familie de homosexuali, doar ca sa va impliniti voi un moft? sa va dovedetiti voua ca sunteti o familia? ce minciuna sfruntata. nu puteti fi o familie. visati.

cati ani ai baiete? ce tampenii ai citit tu de ai ajuns conceptia asta de viata? si nu-mi spune ca asa te-ai nascut, ca aici vorbim de idei care vin din tendinte, nu din nastere. sa nu mai spui aiureli.


Musafir

#1023 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 13:09

#1015: - Re: Re: Re: Re: Re:

Mai TERMINA (nu "termin-o", inteligentule) tu cu aiurelile tale din biblie, sunt povesti scrise de oameni. Oamenii au creat sfintii, oamenii l-au creat pe dumnezeu (cu litere mici intentionat) pentru a manipula mase de idioti de acum sute, mii de ani.

Imi pare rau ca nu iti dai seama de balivernele pe care le spui, din cauza oamenilor ca tine Romania e coada civilizatiei. Daca nu erau Nadia, Tiriac, Brancusi si Eminescu, etc, alaturi de oamenii care au gandit in spirit umanist, am fi fost "lumea a treia". Esti un Becali amarat care e gata sa iasa cu bata pe strada pentru a face "dreptatea lui Dumnezeu".


Musafir

#1024 Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 13:15

#1022: A. - Re: Re: Re:

Cum am spus, e treaba mea. Tu trebuie sa retii faptul ca pot face sex cu o femeie, prin urmare, o pot lasa gravida. Atat trebuie sa stii. In rest, ingrijeste-te de familia ta daca ai una, desi ma indoiesc.

Am 25 de ani.


Musafir

#1025 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 13:16

#1023: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 :) vad ca ma cunosti. toti cei pe care i-ai enumerat nu au fost homosexuali




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...