Vrem recunoașterea postului TV Antena 3 drept cult religios

Quoted post

Un Basist

#346 Re: Gogu Putere dicere

2014-01-23 22:45

#342: Gogu Putere - Gogu Putere dicere

Am cateva probleme cu logica ta. Hai sa facem analiza pe text:

 

"Cea mai eficienta metoda de manipulare a maselor este aceea a INVENTARII unui dusman public: diavolul, evreii, negrii, emigrantii români, teroristii" - corect pana aici.

"si/sau...MOGULII(Patriciu, Vantu si Voiculescu)" ------- aici e o problema. Presupun ca te referi la Basescu. Tin sa iti amintesc ca a fost ales ca alternativa la PSD, deci probabil voiai sa scrii Nastase, Iliescu, Mitrea etc.

"Intotdeauna manipulatorul va posta in SALVATORUL celor manipulati, actionand impotriva actiunilor VIITOARE a "dusmanilor publici"." ------- avand in vedere ca e vorba de PSD de fapt, actiunile nu erau deloc VIITOARE ci erau TRECUTE sau chiar IN CURS DE DESFASURARE.

"Sigur ca acesti dusmani nu au facut nimic dar el stie ca vor face. Vor sa puna mana pe Sare si Poşta, vor sa puna mana pe TVR, pe institutiile statului iar numai el, MANIPULATORUL, poate sa salveze situatia." ------- again, PSD. Aveau mana pe tot. Si acum au, dar se pare ca sunt ceva mai incompetenti. Daca te referi la Patriciu, Vantu si Voiculescu atunci cand zici ca nu au facut nimic, in cazul asta te anunt ca nu esti tu in masura sa decizi daca au facut ceva sau nu. Pentru asta exista Justitie.

"Numai ca acesta a uitat ceva covarsitor: Nu se poate actiona prea mult asupra manipulatilor, acestia trebuie sa simta "mai binele" in schimbul acceptarii manipularii, iar daca in schimb, apare "mai raul", venit DIRECT de la Manipulator acesta devine "dusman public" ------- adica daca vine cineva la tine si iti zice ca evreii (sau Voiculescu sau Vantu sau oamenii cu carare pe mijloc) sunt dusmanul public, tu accepti asta atata timp cat ala iti ridica nivelul de trai? Nu ai doi neuroni in capul ala sa procesezi singur realitatea si sa ajungi la o concluzie fara sa iti spuna cineva concluzia aia? Mai mult, ai fi de acord cu distrugerea unor oameni la comanda cuiva doar pentru ca ti se da un colt de paine?

"De aici, orice ar face Manipulatorul nu mai merge." ---------- asa ca hai sa ne orientam catre urmatorul manipulator, care ne prezinta un dusman public si zice ca poate sa ne scape de el. Hai sa ne concentram doar la dusmanul ala public si sa nu invatam nimic din experienta de pana acum. Hai sa fim oi.

 

Asa arata ce ai scris tu. Hai sa iti prezint pozitia mea si a celorlalti care au semnat petitia asta:

Basescu o sa plece. Asta e inevitabil. Nu a fost un presedinte bun. Daca Justitia functioneaza si dupa ce o sa plece, probabil ca o sa infunde puscaria la fel ca Nastase si ca multi altii (sper). Putini dintre cei care au semnat aici cred ca il mai vor in viata politica.

Petitia asta are legatura cu Antena 3. Pentru ca aia sunt manipulatorul de care vorbeai, dar pe care nu il vezi. Pentru ca reprezinta tot ce e mai rau in presa. Si pentru ca le recunoastem dreptul sa vorbeasca.

Dar si noi avem dreptul sa ii luam la misto.

 

Raspunsuri

mihai

#356 Re: Re: Gogu Putere dicere

2014-01-24 18:12:41

#346: Un Basist - Re: Gogu Putere dicere

reprezinta ce e mai rau in presa... te-ai uitat vreodata la B1? daca nu iti crapa capul de jena inseamna ca ai un cap foarte tare. Scinteia, in anii 50 era mai moderata si mai cu bun simt.. sigur ca si la antena3 se mananca cacat.. dar e ca si cum ai sta langa un usturoi si un cacat si te-ai plange non stop de mirosul usturoiului.

Gogu Putere

#431 Re: Re: Gogu Putere dicere

2014-02-04 09:23:14

#346: Un Basist - Re: Gogu Putere dicere

Vezi, aici e problema! Oameni incep sa generalizeze si odata cu trecerea timpului uita, amesteca lucrurile... Castigarea alegerilor in 2004 se baza foarte clar pe ceea ce spui tu aici. Chestiunea cu MOGULII a aparut prin 2007, cu ocazia primului referendum de demitere si s-a amplificat ulterior culminand cu FRAUDAREA alegerilor din 2009. Sigur ca dupa 5 ani de guvernare Basista nu se mai putea pune problema vinii PSD-ului, trebuia inventat ceva nou...presa "rea" "cu interese" care mistifica, manipuleaza etc...etc.

Dar sa revenim la chestiunea acestei asa-zise petitii. Am citit multe din comentarii si am urmarit si pe detractorii postului Antena 3, NICI MACAR UNUL nu nu a facut o trimitere clara la MANIPULARE. Adica, mai concret, CUM ANUME a manipulat. Si cand ma refer la manipulare, ma refer la tehnici de MISTIFICARE, DE DENATURARE A ADEVARULUI. Ca sa-ti dau un exemplu: TVR transmitea huiduielile antiprezidentiale de la IASI din 2012(parca), prezentandu-le ca fiind "manifestari impotriva intregii clase politice". Daca spre exemplu Antena 3 sau Realitatea(cum s-a intamplat) prezinta cum viitorul presedinte loveste peste fata un copil si se fac comentarii asupra acestui fapt, asta inseamna manipulare? NU! Manipulare este atunci cand in urma acelorasi imagini, O SAPTAMANA, se discuta despre trucarea, pixelul albastru, "Rusine, Dinu Patriciu!" si alte ineptii. Ghici ce, manipularea asta NU s-a facut la A3!

O alta MANIPULARE este aceea ca se induce, prin toate mijloacele, ideea ca ANTENA 3 MANIPULEAZA! Nimeni nu spune cum, unde, cand....doar ca manipuleaza!

Iar daca ma iei cu "Justitia" independenta care judeca si decide corect...MARŞ! Justitia asta minunata, il baga la puscarie pe Fenechiu ca a vandut transformatoare "la pret de noi", dictand ei, Justitia, care este pretul CORECT al transformatoarelor reconditionate. Dar il elibereaza pe Necolaiciuc, negasind probe(sic!) pentru jaful de 8 SUTE DE MILIOANE al CFR. De cate NUP-uri nu ai auzit depre Udrea, Cocos, Blaga, Videanu si altii (multi altii) pentru jafuri colosale dar...il baga pe Becali pentru premierea POST FACTUM unei echipe de fotbal.