Anularea metodei de evaluare la calculator a studentilor anul 1, la examenul ANALIZA MATEMATICÃ 2

 

Noi, semnatarii acestei petiții, studenții anului 1 la Universitatea Tehnică a Moldovei, facultățile: CGC și UA, în urma familiarizării cu informația privind metoda de desfășurare a examenului ANALIZA MATEMATICĂ 2, suntem contra susținerii acestuia în noul format. 

 

În primul rând, considerăm că este un mare stres pentru toți studenții de a experimenta noua metodă în ziua examenului, fiind ceva nou pentru toți noi. Abia ne-am acomodat cu procedeul de examinare care s-a desfășurat iarna(sesiunea de iarnă), iar această întorsătură de situație cu examinarea la calculator este una cumplită.

 

Cunoscut ne este faptul că nu vor avea loc eliberări de la examenul ANALIZA MATEMATICĂ 2, dar "Regulamentul privind organizarea evaluării activității de învățare a studenților la Universitate Tehnică a Moldovei",  aliniatul: 4.4. Organizarea și desfășurarea evaluării periodice și finale, ne comunică: "74. Se acceptă eliberarea de la examen (la decizia titularului), ca măsură de încurajare, a studenților, care dau dovadă de frecvență exemplară, sârguință deosebită pe parcursul semestrului şi nota semestrială a cărora este „9 – 10”.", ceea de ce ar trebui să se țină cont, deoarece orice străduință și succes trebuie încurajat.

 

Moral am fost distruși în urma acestor informații privind desfășurarea examenului la ANALIZA MATEMATICĂ 2. Prin urmare, solicităm respectuos anularea metodei de evaluare la calculator în cadrul examenului la ANALIZA MATEMATICĂ 2.


Perju Daniela (UTM )    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Perju Daniela (UTM ) va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...