Susțineți-l pe Valer Kovacs - Un Erou al Poliției Române

Stimați cetățeni,

Vă invit să semnați această petiție pentru a susține un om curajos și integru, Valer Kovacs, polițistul care și-a dedicat cariera protejării noastre și apărării adevărului. Recent, Valer a fost sancționat pe nedrept după ce senatoarea Diana Șoșoacă a postat o fotografie pe motocicleta sa, iar aceste acțiuni sunt doar o parte dintr-o serie de represalii nejustificate împotriva sa.

Valer Kovacs reprezintă vocea curajoasă a multor polițiști care se confruntă zilnic cu presiuni și abuzuri din partea superiorilor. Acesta nu luptă doar pentru drepturile sale, ci și pentru un sistem de poliție mai corect și mai eficient pentru toți.

Semnătura dumneavoastră contează! Haideți să arătăm că sprijinim transparența, integritatea și dreptatea. Semnați petiția pentru a-i oferi lui Valer Kovacs sprijinul de care are nevoie și pentru a transmite un mesaj puternic împotriva abuzurilor de putere.

Vă mulțumim!

Prin semnarea acestei petiții, contribuim la apărarea valorilor fundamentale ale societății noastre și la protejarea celor care se dedică apărării noastre.


Neculai Bogdan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Neculai Bogdan va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 1000 de persoane.

Aflați mai multe informații...