Vrem recunoașterea postului TV Antena 3 drept cult religios

Gogu Putere

/ #431 Re: Re: Gogu Putere dicere

2014-02-04 09:23

#346: Un Basist - Re: Gogu Putere dicere

Vezi, aici e problema! Oameni incep sa generalizeze si odata cu trecerea timpului uita, amesteca lucrurile... Castigarea alegerilor in 2004 se baza foarte clar pe ceea ce spui tu aici. Chestiunea cu MOGULII a aparut prin 2007, cu ocazia primului referendum de demitere si s-a amplificat ulterior culminand cu FRAUDAREA alegerilor din 2009. Sigur ca dupa 5 ani de guvernare Basista nu se mai putea pune problema vinii PSD-ului, trebuia inventat ceva nou...presa "rea" "cu interese" care mistifica, manipuleaza etc...etc.

Dar sa revenim la chestiunea acestei asa-zise petitii. Am citit multe din comentarii si am urmarit si pe detractorii postului Antena 3, NICI MACAR UNUL nu nu a facut o trimitere clara la MANIPULARE. Adica, mai concret, CUM ANUME a manipulat. Si cand ma refer la manipulare, ma refer la tehnici de MISTIFICARE, DE DENATURARE A ADEVARULUI. Ca sa-ti dau un exemplu: TVR transmitea huiduielile antiprezidentiale de la IASI din 2012(parca), prezentandu-le ca fiind "manifestari impotriva intregii clase politice". Daca spre exemplu Antena 3 sau Realitatea(cum s-a intamplat) prezinta cum viitorul presedinte loveste peste fata un copil si se fac comentarii asupra acestui fapt, asta inseamna manipulare? NU! Manipulare este atunci cand in urma acelorasi imagini, O SAPTAMANA, se discuta despre trucarea, pixelul albastru, "Rusine, Dinu Patriciu!" si alte ineptii. Ghici ce, manipularea asta NU s-a facut la A3!

O alta MANIPULARE este aceea ca se induce, prin toate mijloacele, ideea ca ANTENA 3 MANIPULEAZA! Nimeni nu spune cum, unde, cand....doar ca manipuleaza!

Iar daca ma iei cu "Justitia" independenta care judeca si decide corect...MARŞ! Justitia asta minunata, il baga la puscarie pe Fenechiu ca a vandut transformatoare "la pret de noi", dictand ei, Justitia, care este pretul CORECT al transformatoarelor reconditionate. Dar il elibereaza pe Necolaiciuc, negasind probe(sic!) pentru jaful de 8 SUTE DE MILIOANE al CFR. De cate NUP-uri nu ai auzit depre Udrea, Cocos, Blaga, Videanu si altii (multi altii) pentru jafuri colosale dar...il baga pe Becali pentru premierea POST FACTUM unei echipe de fotbal.