NU inchiderii patinoarului AFI Palace Ploiesti


Musafir

/ #23

2015-04-21 19:38

Catre cel care administreaza Patinoarul Afi, o afacere:
1. Promoveaza-te catre publicul tau tinta, tinerii, nu doar in difuzoarele din parcarea Afi! Mergi si imparte pliante pe la scoli, gradinite, fa parteneriate cu firme prezente local dar care sunt dispuse sa isi asocieze numele lor cu practicarea sportului.
2. Pune niste litere mari pe geamurile tale mari, unde sa scrie PATINOAR. Sa se stie ca existi si de pe strada! Continua sa lasi accesul deschis pe usa de jos si pune un afis cu ACCES SPRE PATINOAR.
3. Daca nu ai bani, nu faci 2 lei biletul si stai cat vrei! E absurd.. Si apropo stie cineva conotatia expresiei "face 2 lei"?
4. Atrage cat mai multe echipe care practica sporturi pe gheata din Ploiesti si din imprejurimi si ofera-le posibilitatea sa faca antrenamente la ore si preturi bune. Ca ei iti sunt fideli! Apropo.. stiai ca in Brasov s-a inchis patinoarul pentru renovare? Ca in Prahova, Buzau si Dambovita esti singurul patinoar? Poate te folosesti de cel mai populat judet din tara, Prahova, si te vei redresa financiar.

Si cred ca atat iti ajunge. E pe gratis ce am scris si crede-ma, ca daca le pui imediat in practica, vei fi surprins de rezultate. Succes!