S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Cătălin M.

#2676

2013-10-04 06:02

Cuvîntarea Patriarhului ecumenic Bartolomeu, la Tallin, în Estonia:

"Domnul nostru Iisus Hristos, Care a binecuvântat familia prin taina nunţii din Cana Galileei şi care a preschimbat apa în vin, adică în bucurie şi ospăţ, şi în Trupul Lui, adică în Biserica Ortodoxă, nu recunoaşte, ci, dimpotrivă, osândeşte căsătoriile dintre indivizii de același sex. Prin urmare, sunt condamnabile născocirile aşa-numitelor ”acorduri de convieţuire”, care sunt urmarea păcatului, iar nu bucurie legiuită, căci femeile ”au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii, asemenea şi bărbaţii, lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeiești, s-au aprins de pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând în ei răsplata cuvenită rătăcirii lor” (Rom. 1:26-27). Să nu fie aceasta întru voi, fraţi şi fii ortodocşi"

http://www.pemptousia.ro/2013/10/omilia-preafericitului-patriarh-ecumenic-kir-bartolomeu-tinuta-dupa-vecernia-mare-a-praznicului-nasterii-maicii-domnului-7-septembrie-2013-in-catedrala-sfantului-simeon-din-tallin-estonia/


Musafir

#2677 Avorturile, casatoriile intre persoane de acelasi sex si egoismul duc lumea catre catastrofa

2013-10-04 11:59

Acum în lume sunt cu șase milioane de copii mai puţini decât în 1990 și acesta este doar începutul dezastrului. Potrivit datelor ONU, către anul 2050 vor fi cu 240 milioane de copii mai puţini decât acum – a semnalat expertul american Don Feder, director pe probleme de comunicare al Congresului Mondial al Familiilor.
Această situație este ”rezultatul unor idei greșite, al unor atitudini și politici pe care țările occidentale le duc de la sfârșitul Primului Război Mondial”, a declarat jurnalistul și juristul Don Feder la conferința internațională cu tema ”Apărarea valorilor familiei”, desfășurată săptămâna trecută la Belgrad, după cum au relatat ITAR-TASS și pravoslavie.ru.

În opinia expertului american, pentru așa-numita ”iarnă demografică” există câteva cauze principale, una din ele fiind cultivarea individualismului și egoismului, urmată de lipsa de responsabilitate față de societate. ”Altădată nimeni nu-și punea întrebarea despre lăsarea de urmași, aceasta era ceva firesc, ca și respirația”, a subliniat Feder.

Printre factorii declinului demografic se numără de asemenea popularitatea în creștere a mijloacelor de contracepție, a adăugat expertul, amintind că, potrivit datelor ONU, fiecare a doua femeie din lume folosește contraceptive, astfel că la nivel mondial se fac 42 de milioane de avorturi pe an, ceea ce este comparabil cu populația Spaniei.

Pe de altă parte, a mai subliniat expertul american în cadrul conferinței din capitala sârbă, ”căsătoriile între persoane de același sex, promovate de UE, ONU și actuala administraţie a SUA, au rupt orice legătură între căsătorie și nașterea de copii”.

Nu în ultimul rând, a semnalat în continuare Don Feder, ”iarna demografică” este cauzată de ”pierderea credinţei și a speranţei’‘. ”Nu este o coincidență, a afirmat el, faptul că în Europa occidentală, îndepărtată în mare parte de creștinism, se observă cea mai mică rată a natalității din lume. Țările în care bisericile sunt pline demonstrează un nivel ridicat de creștere a populației și invers”.

Reprezentantul Congresului Mondial al Familiilor a afirmat totodată că această perspectivă a depopulării cu care se confruntă în prezent omenirea a mai fost înregistrată doar o singură dată, în secolul al 14-lea, în timpul epidemiei de ciumă.

În acest context, a rezumat expertul american, ”ideile care duc la catastrofă demografică trebuie schimbate imediat, ca să mai existe un viitor”. – Agerpres

Musafir

#2678 Fă un exerciţiu:

2013-10-04 12:07

Fă un exerciţiu: cum ar fi să observi că ţi-au dispărut complet sentimentele de vinovăţie, ruşine, regret? Cum crezi că ar fi viaţa ta fără conştiinţă, fără niciun soi de remuşcare? Cum îţi vei trăi viaţa?

Cu alte cuvinte, nu esti câtuşi de puţin constrâns de conştiinţă, astfel că ai libertatea de a face exact ceea ce îţi doreşti, fără a suferi nici cea mai lejeră mustrare de conştiinţă. Mai mult decât atât, acest fapt trece cu uşurinţă neobservat de cei din jur, fapt extrem de convenabil pentru psihopaţi. Nici prin gând nu i-ar trece majorităţii că cineva este lipsit de capacitatatea de a empatiza, nu simte vina, nu are mustrări de conştiinţă. Noţiunea de ruşine sau responsabilitate nu îi sunt cunoscute acestuia, iar cei din jurul său nu au nici cea mai mică idee că manifestarea lor este doar un spectacol pus în scenă la nivel înalt.
(...)
Ce ne rămâne de făcut? Pentru început, ar fi extrem de important ca fiecare dintre noi să fie capabil să recunoască psihopatia, măcar la nivelul de ipoteză generală. Aceşti indivizi sunt caracterizaţi de desconsiderarea şi violarea drepturilor altor persoane sau animale, impulsivitate, iritabilitate şi agresivitate, mai mult sau mai puţin evidente. În funcţie de inteligenţa persoanei în sine, aceasta poate să disimuleze mai bine sau mai puţin bine aceste caracteristici. Lipsa de corectitudine, manipularea altora, minţitul repetat sau incapacitatea de a avea un comportament consecvent puse în slujba unei însăţiabile nevoi de putere ar trebui să nască la nivel individual, dar mai ales social şi politic un puternic semnal de alarmă.
Una dintre trăsăturile cele mai frecvent observate ale psihopaţilor este farmecul volubil şi superficial, care îi permite acestuia să seducă alte persoane, charisma care iniţial poate face ca un asemenea individ să pară mai încântător şi mai interesant decât majoritatea semenilor săi. Caracteristic este şi faptul că el însuşi are o părere deosebit de bună despre propria persoană. Ar fi un prim semn pentru o cercetare mai amănunţită.
(...)
Prezenţa sau absenţa conştiinţei este o caracteristică umană profundă, chiar mai valoroasă decât inteligenţa, rasa sau sexul, dar ne gândim la ea rareori.
Doar înţelegând natura persoanelor care acţionează împotriva regulilor de bun simţ, ale eticii şi moralei, putem acţiona în aşa fel încât să blocăm într-un fel sau altul împlinirea scopurilor şi demersurilor acestora. “Preţul libertăţii este vigilenţa eternă”- Thomas Jefferson
agerpres.ro/opinia-specialistilor/2013/09/26/psihopatia-la-putere

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-04 12:21



Musafir

#2680 Re:

2013-10-04 14:22

#2672: Dana Captilin -

A innebunit lumea...

Tara arde si baba se piaptana...
Asa s-ar caracteriza petitia asta. Avem o gramada de probleme de rezolvat si noi ne batem aici pe aprobare casatorie homosexuali -dupa caz negare.
Hai sa fim seriosi nu o sa se intample prea curand in Romania si cu asta am inchis subiectul.
Alergam dupa cai verzi se pare...
Si mai lasati oamenii sa traiasca asa cum vor, pentru ca e dreptul lor. 
Ati gasit tot felul de motive pentru care nu este corect sa fii homosexual, este corect sa fii tu, straight, la casa ta, cu femeia si copilul din dotare etc.
Asta e normalitatea ca asa o definiti voi. Ca sa vezi ca normalitatea voastra a dus lumea in locul in care e, la urma urmei procentul de "anormali" duc societatea inainte si aduc adevaratele schimbari.
Dar de unde sa recunoasteti voi, care va simtiti bine ca propagati aici lupte anti homosexuali si ignorati mizeria in care traiesc oamenii de langa voi?
Gata cu asta ma retrag.

Doamna Dana, homosexuali si lesbiene au comentant la acest articol,dar sunteti prea blind ca sa vedeti asta :) va ajut cu un link, despre gena gay. Enjoy.

http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/219047/Prof-dr-Vasile-Nitescu-Cine-se-naste-cu-GENA-Gay-1-va-fi-HOMOSEXUAL-


Musafir

#2681 Re: Re:

2013-10-04 17:00

#2680: - Re:  

 "În 1993, un grup de cercetători americani au descoperit în cariotipul homosexualilor, pe cromozomul X, gena cunoscută sub denumirea de Gay 1 (? n.p. - mai bine o numeau gena/cariotipul "nu stiu ce este" decat sa-i dea numele "gay 1" in mod gratuit si cu o asa o dedicatie precisa), context în care s-a dovedit că homosexualitatea are programare şi transmitere genetice (? n.p.- am suspiciuni). Ulterior, în etiologia homosexualităţii s-a stabilit un grup de gene predispozante care, sub influenţa unor factori hormonali, psihosociali, de mediu etc. pot determina orientarea homosexuală. (deci, dupa 1993 s-a revenit la o alta teorie care zice ca exista o influenta si nu ca s-ar naste cineva asa) (iar dl. prof.? adauga:) Cine se naşte cu gena Gay 1 va fi homosexual ” , explică prof. dr. Niţescu. (n.p. - aici prof.-ul cred ca vorbeste in numele lui, sau altcineva in numele lui, si a facut un adaos care vrea sa indreptateasca in mod indirect homosexualitatea si cred ca este un fals. se vede ca e un adaos la ce scrie anterior. un fals adaugat de dl. prof.- sau altcineva, care vrea astfel sa batatoreasca teoria ca adevar)

Gravidele pot afla dacă vor naşte homosexuali
„Descoperirea genei Gay 1(?) a generat o seamă de discuţii şi studii printre care se numără şi cea cu privire la posibilitatea avortării produsului homosexual. Practic, un test simplu, efectuat din lichidul amniotic în primele trei luni de sarcină, poate analiza un marker ce stabileşte dacă produsul de concepţie are gena Gay 1. În acest caz, gravida poate decide dacă păstrează sarcina sau face avort. Astfel s-ar putea eradica homosexualitatea”, susţine medicul." (n.p. - ca sa nu mai zic ca aici poate fi acuzat de intentie de genocid si crima impotriva umanitatii prin controlul discriminatoriu, daca ar fi asa si pentru incurajarea avortului pe motive "discriminatorii" sa zicem. se pare ca are carente in discurs acest profesor, cu toate ca sunt surprins ca este si prof. univeristar, sau poate i-au fost puse in gura aceste cuvinte, nu stim sigur. propaganda e in stare de orice.)

(...)

in acelasi timp se mai afirma:

Alte cauze ale fenomenului

„În realitate, cauzele homosexualităţii sunt complexe. Nu doar structura genetică poate determina această orientare sexuală. Organismul uman poate fi modificat prin radiaţii, medicamente şi virusuri în timpul perioadei de embriogeneză. Astfel, pot apărea mutaţii genetice, unele de comportament sexual anormal, specific homosexualităţii, pedofiliei, necrofiliei, zoofiliei etc”, explică prof. dr. Niţescu.

Leziunile creierului pot fi de vină

„Homosexualitatea este cea mai frecventă deviere de comportament sexual, după masturbaţie, şi prima formă de deviaţie sexuală majoră. Ea poate avea drept cauză şi afecţiuni negenetice cum ar fi leziuni ale creierului, context în care se perturbă mecanismele de inhibiţie selectivă pentru sexul genetic, deci apare hipersexualitatea cu comportament sexual aberant în alegerea partenerului/ei, determinând, de exemplu, actul sexual cu animale sau folosirea de obiecte neînsufleţite. Sexualitatea se defineşte inclusiv genetic, prin genele situate pe cromozomii de sex, persoana percepându-se psihic ca bărbat sau femeie, constituind astfel identitatea de sex, cu comportamentul şi atracţia sexuală faţă de persoana de un anumit sex. Astfel, orientarea poate fi corectă - normală, sau incorectă - deviantă”, afirmă specialistul.   "

Cătălin M.

#2682 Re: Re:

2013-10-04 17:52

1. Hai să fim serioşi! Singurul care a auzit de gena Gay 1 e numai "renumitul sexolog" Vasile Niţescu. Se pare ca dumnealui are o predilecţie către bombe "ştiinţifice" de felul ăsta. S-a mai scris undeva pe aici, în şirul comentariilor, că nu există o genă a homosexualităţii - o spune nu Vasile Niţescu, ci chiar directorul proiectului de cartografiere a genomului uman (HGP), geneticianul Francis Collins. Nu ştiu cine are mai multă autoritate în materie de genetică, un sexolog rocambolesc, sau un genetician de renume mondial!?
2. Cine nu îi lasă pe oameni să trăiască cum vor? Dar acum depinde şi ce anume vor. Cu alte cuvinte, dacă la o băută cu gaşca, din veselie în veselie îmi vine mie pe chelie să fac o "extravaganţă", propunîndu-i unui amic la fel de vesel ca şi mine să ne căsătorim mîine, legea ar trebui să nu aibă nimic de obiectat, nu? Totul ar fi o mare joacă sau o "Mare mahmureală" legală.
3. Da, "anomaliile" pot fi un factor de progres tocmai pentru că îi determină pe oameni să găsească o soluţie de a le înlătura şi depăşi. Or, în privinţa anomaliei homosexualităţii se pare că nimeni nu mai vrea azi aşa ceva. Concluzia devine evidentă.
4. Crime, violuri, violenţe, războaie, sărăcie, foamete, promiscuităţi de tot felul au fost, sînt şi vor mai fi cît va exista lumea. Din ce spuneţi s-ar trage concluzia că normalitatea "noastră" este cauza tuturor nenorocirilor în care se zbate omenirea, iar o lume a homosexualităţii libere ar deveni încet-încet un rai pe pămînt, că asta ar fi soluţia pentru toată mizeria umană provocată de heterosexualii abrutizaţi pînă la îndobitocire. Înteresantă alegaţie, numai că am tot auzit-o ca parte integrantă a propagandei homo: heterosexualitatea = bad, homosexualitatea = good. Cum se face, totuşi, că de bine, de rău, lumea a ajuns pînă aici? Or fi vegheat din umbră homosexualii, ca nişte îngeri păzitori ai mankind-ului?

#2680: - Re:

 


Musafir

#2683 Re: Re:

2013-10-04 22:33

#2680: - Re:

va ajut cu un link, despre gena gay. Enjoy.

Ce anume te-a stimulat pozitiv in acel articol? Faptul ca sexologul respectiv (chiar dupa ce implica genetica, mentionand studii fara a mentiona insa autorii) numeste homosexualitatea o deviatie si o compara cu altele de genul necrofiliei si zoofiliei? Sau asta nu ai vazut?

Ti se pare ca opinia lui e favorabila pretentiilor lobby-ului LGBT? Mai uita-te odata.

Cristina

#2684

2013-10-05 20:44

Corect! Mai uita-te o data! Nu te inversuna sa crezi ce vrei tu, sora sau frate! Exact lucrul de care ne acuzi tu pe noi! Insasi natura iti arata ca doua persoane de acelasi gen nu pot inmulti specia, deoarece organele lor nu sunt complementare! Cata nebunie! Nu vezi tu, n-auzi, prietene/a, esti oare orb ori oarba? Pana si inseminarea in vitro, ultima ''duda'' in stiinta, iti arata ca cele trebuincioase tot de la un barbat si de la o femeie se iau. Ori de ar fi ca tine, ne-am fi inmultit facand ''hocus-pocus'', dar vezi, ca nu ai dreptate. Si daca mergi pe teoria voastra(este arhicunoscuta) ca in viata nu exista numai misiunea de a avea copii in familie, atunci care e prietene/a aceea in mintea ta? De a-ti cultiva placerile si egoismul? Si neamul, si lumea, cum ar merge mai departe? Ori dupa tine, potopul? Vorbiti de familiile neroditoare, dar nu stiti, ca majoritatea, si acelea, cu rugaciuni, dupa multi ani, rodesc. Ori care nu rodesc deloc, sa stiti ca tot de atare pacate ale stramosilor lor sau ale lor sunt tinute sa nu rodeasca, deci tot pacatul e cauza, dar si lor le da Domnul mangaiere cum considera El ca este mai bine, daca sunt credinciosi,si nu este al nostru a judeca. Ce stii tu ce va fi peste ani? Avraam si Sarra au avut prunc abia la anii batranetii, cand Sarrei ii incetasera semnele femeiesti (intrase deja la menopauza). Nu poti compara apoi situatia nici cu a unui calugar, nu-ti fie cu banat! Ca poate o sa-mi spui ca nici el n-are copii! Dar acela, sta cast, frate, petrece in curatie si in nevointe si si-a daruit viata Lui Dumnezeu, si apoi se roaga pentru lume, tot nu traieste numai pentru sine! Lasati pacatul, fratilor, dati valul de pe ochi si vedeti Adevarul! Ca este unul singur! Nu relativ, cum ziceti voi! Nu cum simti, cum ziceti voi! Ca uneori, tu zici ca simti, dar vrajmasul e cel care de fapt te inseala! Ca de aia fiecare specie are parte barbateasca si parte femeiasca, si numai din unirea lor iese rod. Fratilor, pacatosi suntem toti! Iar Hristos mai cu seama pe cei pacatosi, adica pe noi ne asteapta, pentru ca mai ales pentru noi s-a rastignit. Putem invia o data cu El din robia pacatelor!De ce nu vreti voi sa intelegeti insa ca trebuie sa ne indreptam, si nu invers, sa facem din pacat o lege? Nu are nimeni nimic cu voi!!! Pricepeti,va rugam! Nu mai credeti ca noi va spunem din rautate ce va spunem. Chiar nu va ganditi ca indiferent ce si cum, voi ramaneti tot fratii nostri si tinem la voi ca atare, caci asa ne-a poruncit bunul Dumnezeu? Lasati-o incolo de mandrie si ganditi-va bine! Oare viata voastra nu pretuieste mai mult? Orice om merita mantuirea prin indreptare. Nu va ganditi ca incapatanand-va si nerecunoscand Adevarul, nu faceti decat sa va afundati in prapastie? Haideti la Lumina! Lasati nebuniile! Mii de crestini, pana si eu, si multi oameni pe care ii cunosc, va pot marturisi cum din pacate mari s-au reintors la Hristos, si prin indreptare au castigat mult har. Luati legatura cu Biserica prin slujbe si Taina Sfanta a Marturisirii sufletului si o sa vedeti! Vrajitori,criminali,curvari, betivi, au lepadat fratilor pacatul si au devenit Sfinti! Domnul sa va intelepteasca si sa va dea putere sa luati drumul cel bun! Amin!

Musafir

#2685

2013-10-06 14:18

As dori sa adaug si sa subliniez inca o data ideea unui alt musafir, si anume: daca intr-o familie normala nerodirea este o disfunctionalitate (in general o neputinta fizica) accidentala, care poate avea cauze diverse, uneori chiar necunoscute sau nebanuite de cei doi soti, si pe care uneori nici medicii nu le pot descoperi, homosexualitatea este o disfunctionalitate in sine, si o alegere gresita, stiuta clar si consimtita de cele doua persoane, pentru ca lucrurile merg de la sine contra firii. Iar pentru persoana care a spus ca dna Captilin va fi un zero la stanga in curand, foarte rusinos! Aduceti argumente, dragi prieteni! Nu mai jigniti! Cititi intai toate comentariile si o sa vedeti ca de cate ori ati atacat si vi s-a raspuns, ati fost lasati apoi fara replica! Adevarul nu-l poti invinge! Te poti incapatana, te poti da cu fundul de pamant. Poti sa faci cum vrei tu. Dar el, tot in picioare ramane! Asa au facut si comunistii, au crezut ca daca au castigat, si au avut puterea, l-au inabusit! Nu uitati, fratilor, ca minciuna are picioare scurte, si gloria ei, nu dureaza mult! Doamna va avea sustinere puternica din partea noastra, a tuturor romanilor, familistilor, iubitori de patrie si credinta stramoseasca si stiu cu tarie ca suntem un neam de oameni care la nevoie, vom lupta cu tot ce avem ca sa demascam Neadevarul! Si pentru ca tot v-ati lansat in prezicei ca se va legaliza candva, sau nu se va legaliza in curand, din aceeasi categorie, dat-mi voie sa prevad si eu ceva: Ca in Romania, nu se va legaliza deloc! Punct! Va rugam, fratilor, cititi toate comentariile care s-au scris pana acum, din ele tot trebuie sa intelegeti ceva. Ori daca va mai lansati la discutie, sariti cu argumente concrete, ca vorba Doamnei Dana, am vazut si eu, nu aveti discurs coerent! V-au demontat crestinii nostri fiecare afirmatie sau incercare de a ne convinge. Voi va comparati cu animalele, faceti asa niste confuzii si cate altele! De nu ne convine noua, cand vedem cum si unde vreti voi sa va coborati! Atunci, cum o mai tineti tot pe a voastra? Eu stiu sigur ca argumente nu veti gasi, dar uite, incercati, puneti aici, ca fiecare are dreptul! Dar nu prostii, mai!Jigniri si tampenii! Dea Bunul Dumnezeu sa va indreptati!

Musafir

#2686

2013-10-08 07:57

Rusineeee.. Boiiiiii ne fac de ras ... Soros si ai lui vor sa ne extermine..

Musafir

#2687

2013-10-08 16:23

Nu imi vine sa cred, dragi prieteni, cand va comparati cu animalele, sau cu alti oameni sa zicem, hetero, dar care tot fac perversiuni. Nici nu stiti, ca aceia isi distrug prin ele familiile,sunt nefericiti, sau daca sunt fericiti, aceasta tine doar o perioada, si pentru ca nu recunosc conceptul de pacat, nu reusesc sa recunoasca nici de unde le porneste nefericirea. Apoi se dau drept victime, dezamagiti de cine? Chipurile de parteneri, ignorand orice posibilitate ca ei sa fi facut alegeri gresite in comportamentul sexual si moral! Mandria nu ii lasa!
Sau cand va ganditi la cei care fac abuzuri in fam., etc. Sunteti precum copiii mici, cu logica voastra. Pai, daca unul dintre heterosexuali, sa zicem, Gingirel se arunca in put, ma arunc si eu? Voi ce etalon aveti? Pe oamenii asa, sau pe cei mai curati la suflet? Sfintii? Priviti in sus, nu in jos! Sa stiti ca exista inca numeroase familii care duc o viata placuta lui Dumnezeu si imbunatatita. Exista inca tineri care intra nepatati la Taina Sfintei Cununii in Biserica, ceea ce n-a mai vazut, cred, de mult, lumea voastra civilizata despre care mereu ne atrageti atentia. Exista inca multi tineri care se marturisesc si au credinta! Frumosi si demni! Unii care chiar daca au cazut, s-au si ridicat, si mai bine au placut lui Dumnezeu pentru ridicarea lor! Familii, chiar de intelectuali cu cate 9-10 copii. Ca, da, hai sa va dam peste cap! Nu poti desparti relatia intima de scopul procrearii, este un pacat! Este un pacat cand faci din placere un scop in sine! Normal ca sensul secundar al actului de dragoste este si impartasirea iubirii intre soti. Dar...daaa?!!! Procrearea este scopul primar!!! Tocmai asa si din acea iubire e lasat de natura sa se nasca copii. Accidente si devieri exista peste tot! Dar greselile altora nu ne scuza pe noi! Vi se pare ridicol cand cineva va spune ca una sau alta e pacat, pentru ca vedeti tot felul de prostii in societate care sunt ca si acceptate. Dar interesati-va putin, si vedeti! Ca de morala crestin-ortodoxa, nu sunt acceptate! Cautati, vedeti de ce? Oare asa, chiar de nebuna ne invata Biblia in felul asta? Mai cititi si voi cate ceva, si vedeti ce e bine si ce e rau. Concubinajul, avortul, contraceptia, vi s-or parea la ordinea zilei, dar nu sunt deloc in ordine. Luati Pravila Alba, carticica Parintelui Arsenie Boca, pentru cei casatoriti, si mai cititi si alte lucrari ale sfintiei sale dupa aceea! Va veti lamuri, ca de vrei sa fii cu adevarat OM, cu toata demnitatea, si sa te duci cu Adevarul, nu e asa simplu, dar....bucurie, cu strdanie,vointa si multa rugaciune, se poate! Daca ocolim Crucea, adica greutatile, daca nu le acceptam si nu ne smerim, vrand sa facem doar ce ne place noua, cum ne vom asemana cu Hristos? Multi dintre noi suntem bantuiti de unele dintre aceste pacate! Dar macar ne recunoastem neputintele si incercam prin spovedanii repetate si tinerea de Sfanta Biserica sa nu le mai facem, sa ne reabilitam si sa le biruim. Ceea ce ne dorim foarte mult si pentru voi! Apropos de Biblie, unii din voi ziceau ca promoveaza sclavia si violul. Pai, sa va zic, atunci sclavii erau respectati! Doar cand treceau peste libertatea stapanilor erau sanctionati. Si oare nu vi se pare normal ca acolo unde incepi sa fortezi libertatea altuia ar trebui sa se termine a ta? Sclavia atunci nu a fost totuna cu ce a fost dupa aceea, cand stapanii aveau drept de viata si de moarte asupra sclavului.Iar de viol, cand un baiat a violat o fecioara, iubind-o totusi, a vrut s-o ia in casatorie, dar cu toate astea, fratii ei l-au sanctionat foarte grav. Ceea ce va arata cat de duri erau oamenii cu pacatul in vremurile acelea, ca nici macar nu l-au iertat, si sa-l fi lasat s-o ia de sotie. Dar Vechiul Testament, a fost umbra bunurilor viitoare, cand Hristos ne-a invatat ca totusi, unde e cainta, iertarea trebuie data! Sper ca v-am ajutat sa mai intelegeti cate putin din ce singuri nu ati putut deslusi.
O pacatoasa

#2688 Cum am scapat de pacatul malahiei (masturbarii), care NU a fost alegerea mea

2013-10-09 12:06

Citind argumentele unor oameni care spun ca homosexualitatea nu a fost alegerea lor, le voi spune ca nu ii contrazic! Doresc sa dau o marturie despre problema mea, cu care m-am trezit prin anii cand eram la gradinita. Malahia. Eram la varsta in care totul imi venea natural, nu imi puneam probleme, nu puteam distinge binele de rau. Ca atare, ma manifestam in fata parintilor sau a rudelor, care, nu intelegeam de ce, imi aduceau reprosuri, si imi spuneau ca ma vor pedepsi daca mai fac asa. Ulterior, am inceput sa ma ascund, si viata mea a continuat la fel, lucrurile, desigur, diversificandu-se pe parcurs. In adolescenta, deja toata lumea vorbea de autocunoastere. Media scosese subiectele TABU la rampa. Am inteles ca nu eram singura cu acest comportament, totusi, nu indrazneam sa discut despre el nici cu cei care spuneau ca si ei fac, si se incurajau unii pe altii. Ceva ma retinea, o rusine mai presus de mine, iar discutarea intimitatii tale, expunerea ei, mi se parea total dezgustatoare. Zvonuri ca pe la gradinite educatoarele observau acelasi comportament la cate un copil, ma faceau sa imi aduc aminte de mine. Imi aminteam desigur si de dojenile celor din jur. Aveam incredere in ei, si daca ei spuneau ca ceva nu e in regula aici, imi spuneam ca poate au dreptate, dar...ce pot sa-mi fac? Ca atare, eram intre ciocan si nicovala. Un comportament innascut, tentatiile mele si apoi oamenii care aprobau sau dezaprobau dupa caz ce faceam eu pe ascuns. Observam totusi ca cei care aprobau, erau ori cei de varsta mea, adolescenti, ori cei care se laudau cu un palmares sexual bogat, fara rusine, si nu colegii sau oamenii de incredere si la locul lor. Cand m-am indragostit prima oara cu adevarat de un baiat aveam 19 ani. El era putin mai mare la vremea aceea. Nu se atinsese de mine niciun barbat, eu nici nu stiam ca ce fac eu, nu e prea diferit de a te culca cu cineva, si in mintea mea dainuia inca ideea ca ma voi pastra pentru sotul meu. Desigur ca legat de malahie nu i-am marturisit niciodata nimic. El, stiind ca nu am avut de-a face cu nimeni si am aceasta dorinta, de a ma pastra, ma respecta mult, si ne-am propus ca fizic nu va fi nimic intre noi. Minunea a fost ca din momentul in care l-am intalnit, si am stiut ca vreau sa raman cu el toata viata, n-am mai putut face malahie. O scarba teribila ma cuprindea, numai cand ma gadeam. Simteam ca daca as face asta, l-as trada. Chiar daca as face gandindu-ma la el. Si asta pentru simplul fapt ca nu ne puteam bucura impreuna, ci ar fi fost doar o satisfacere egoista. Un apel la constiinta, la forul meu interior, m-a transformat brusc si in profunzime. Din clipa aceea, si sunt foarte multi ani de atunci, n-am mai repetat macar o data gestul care m-a chinuit toata copilaria si toata adolescenta. Ca sa intelegeti, ce inseamna iubirea adevarata, si cum te schimba. Stiam ca unirea dintre barbat si femeie la un momendat se ridica la mai mult decat impartasirea placerii si simteam ca sunt inca doua sau poate chiar 3 salturi pe care impreuna le putem face, ca sa ajungem unde trebuie, adica la Adevarul si binecuvantarea tainei, cum a lasat-o Dumnezeu, desi totul era inca atat de confuz! Ulterior, relatia noastra tinand mai mult, am cazut cu acel baiat prada tentatiei de a ne saruta si a ne atinge trupurile. Eram pe drumul casatoriei, dar totul s-a distrus. Aceasta a fost plata neputintelor noastre de a ne abtine. Noi am vrut sa ne abtinem, dar pana la urma, am reusit doar in parte. Asa se intampla! Vointa, daca o ai, trebuie sa-ti fie de fier. Relatia s-a erodat usor-usor, aparent din alte motive, eu stiu insa de unde a pornit necazul si ce a atras celelalte rele, chiar daca nu am ajuns sa facem dragoste in final, si mentionez ca nici alte perversiuni n-am facut, caci ambii eram total impotriva perversiunilor, care ni se pareau josnice si degradante. In anii singuratatii, dupa multa suferinta pentru greselile acestea, adica atingerea trupurilor, caci ma chinuiau si ziua si noaptea toate amintirile cu el, cand m-am mai linistit, am reflectat la tot parcursul, si mi s-a luminat din ce in ce mintea si sufletul. Am spovedit pacatele mele! Greu, infinit de greu mi-a fost sa spovedesc pacatul malahiei( de cate ori nu m-oi fi impartasit cu nevrednicie!) din cauza rusinii, care era numai de la cine nu trebuie! Am crezut atunci ca va trebui sa mananc pietre, si totusi mi-am luat inima in dinti si mi-am asumat! Am zis, acum, ori niciodata! Trebuie sa schimb viata mea daca vreau fericire! Si surpriza, datorita caintei mele puternice cu care m-am marturisit, n-am primit canon mai mare decat sa pot duce. Cercetand, cum a fost cu acest instinct innascut la mine, am aflat citind la Parintele Arsenie Boca! Parintii mei reprimau la mine propriile lor greseli! Caci daca tulburi sarcina cu acte sexuale repetate, copilul iti iese malahian. Deasemeni, daca ai pacate multe, nemarturisite, tu, ori strabunii, acestea se mostenesc la copii. Caci parintii mananca agurida, iar copiilor li se strepezesc dintii, cum scrie in Biblie. Ori stiu foarte clar din ce povesteau parintii mei in casa, ca ei, nefiind prea aproape de biserica, nu au stiut de multe, si au pacatuit mult. Intreruperi de sarcini, nu mai spun, pana si bunica mea a facut, pe timpuri cand nici nu te gandesti ca s-ar fi putut. Domnul sa ne fereasca! Iar pe parintii mei, sa-i indrepte si sa-i miluiasca! Si pe bunici sa-i odihneasca! Parintii mei, dealtfel, au si divortat. Tot din lipsa educatiei religioase. Au suferit foarte mult, sa stiti!Si pe langa ei, si mai tare eu! Eu, de cand sunt aproape de Dumnezeu, sunt foarte fericita, si parintii mei traiesc o alta viata prin mine! Mi-au spus-o ei insisi! Acum e timpul sa fac si eu ce pot pentru ei, ca si ei mi-au dat viata, si o zestre, asa cum am primit-o, din care voi alege eu pe cele bune! Asta inseamna pana la urma viata, sa te maturizezi si sa depasesti chiar si greutatile mostenite! Astazi, cand ma gandesc la malahie, simt ca imi vine rau! Malahian, sodomit, desfranat, fur ori lacom, adevarat, tot una! Malahianul este un caine egoist, ascuns si insingurat. Sufera stapanit de patima lui, si nici macar el nu sesizeaza ce-si face cu adevarat. Se auto-mutileaza, si nu poate trece in metafizic, caci el nici nu impartaseste iubire, si ca urmare nu rodeste. El propaga o iubire de sine, disfunctionala in sine insesi. Toate acestea le-am realizat eu singura, nu mi-a zis duhovnicul, sau oricine altcineva. Masturbare inseamna murdarirea mainii. Mana cu care mananci, iti faci poate semnul Crucii, iti mangai mai tarziu pe obrajori copii, sau mama, cea mai sfanta fiinta de pe pamant! Incercati numai sa va ganditi! Acest caine am fost si eu! Si oricat ma doare sa mai povestesc asa ceva, si sa mai scot vechiul caine din mine la suprafata, am vrut sa o fac, ca un leac pentru fratii nostri care spun ca traiesc sentimentul unei gene homosexuale innascute! Fratilor, nu putem sti de unde ni se trag aceste tendinte de comportare, cine poate sti ce rele au facut parintii si bunii nostri? Poate si ei, sarmanii, tot din nestiinta! Dar noi il avem pe Hristos, asa ca nu va temeti! Puteti depasi orice! Ziceti ca sunteti multi care ati incercat, chiar cu rugaciuni, ani de zile, si n-ati putut! Pai, nu-i nimic! Uitati-va si la mine, aproape 15 ani in greseala! De ati cazut iar, iar ridicat-va, si tot asa! Cat va fi nevoie, atat sa va luptati! Pana cand? Pana cand scapati! Duhovnici buni, gata sa va ajute fara absolut niciun banut, veti gasi! Eu am gasit, dupa ce mi-am propus ca voi cauta chit ca va trebui sa alerg cautand unul, din manastire in manastire. Si nici nu a fost nevoie sa alerg, ca indata am gasit. Cand faci un pas spre Dumnezeu, el face 1000 spre tine! Cat despre asa-zise preotese care oficiaza nu stiu ce: vorba Mantuitorului-proorocii mincinosi si sarlatanii care vor zice ca tot Lui au slujit, dar pe care ii va arunca in focul vesnic! Dupa roadele lor ii cunoastem! Parade ale mortii, scoaterea pasajelor din Biblie unde este incriminat pacatul, cand Hristos zice clar si de pacate, si ca va judeca lumea la sfarsit! El, nu noi! Desigur ca noi nu avem dreptul sa judecam pe nimeni! Dar El nu zice nicaieri ca ne va primi in Rai asa cum suntem, cum ne place noua sa traim! Ci ca nici sodomitii, nici desfranatii, nici furii nici lacomii nu vor mosteni Imparatia! Iar calea este stramta! Deci, nu, hai cu turma, si sa dam frau liber la tot ce simtim! Cand scoti pasaje din Adevar, deja esti cu minciuna, si vrajmas al Adevarului, Uzurpator! Ori stim cine e uzurpatorul lumii, si iata si roadele! In loc de perpetuarea vietii, perpetuarea a ceva din care se naste, surpriza: NIMIC! poate doar confuzii, ura, frica, mandrie, minciuna, intimidare si alte hidosenii, care ii inseala si schimonosesc pe semenii nostri! Cand te incurajez la ceva gresit, nu te iubesc, logic, dar tu, pentru ca esti confuz, vei crede ca eu sunt prietenul tau, cand de fapt sunt doar un dusman disimulat! Lupi in piei de oaie! Un nihilism total! Poate ca nici macar ei nu isi dau seama cum otravesc lumea si cat rau fac! Sunt inselati la randul lor, si inseala! Doamne, scoate-i din calea lor cea rea! Daca cineva spune ca eu nu am vorbit bine aici, oricand este asteptat cu opinia personala, si cu argumente. Rog din suflet pe toti crestinii romani sa va pomeneasca pe voi, fratilor romani, care aveti asa greutati, de sodomie, malahie si altele, in rugaciunile lor! Sa fie tara un rug aprins de rugaciune si marturie cinstita si curata! Sa ma iertati daca am vatamat pe cineva curat la suflet care a citit aceste randuri prin marturia mea, a unei pacatoase! Eu sper din toata inima ca ea va aduce cuiva un folos! Sa ne ajute tuturor bunul Dumnezeu! Amin!

Musafir

#2689

2013-10-11 17:10

despre suprimarea libertatii si dreptului la opinie

"Imi este rusine de aceasta decizie a CNCD. Ea confirma temerile mele si semnalul meu de alarma ca institutia poate sa ia decizii politice", a declarat pentru HotNews.ro presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), Csaba Asztalos. Acesta s-a referit la decizia Consiliului conform careia declaratiile presedintelui PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu - "nu pot incuraja prin votul meu pe cei care confunda funduletul cu fericirea (...) De ce sa nu trecem si posibilitatea casatoriei intre un pinguin si o foca?" - nu sunt discriminatorii, ci se incadreaza in limitele libertatii de exprimare.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15781922-csaba-asztalos-presedintele-consiliului-pentru-combaterea-discriminarii-imi-este-rusine-hotararea-cncd-cazul-deputatului-alexandru-baisanu.htm

Musafir

#2690 Re:

2013-10-11 18:47

#2689: -

Fireste ca se incadreaza.

Nu ameninta, nu incita la violenta, nu instiga la incalcarea unei legi sau refuzarea unui drept - ''casatoriile'' homosexuale nefiind legale in Romania. Este o opinie la care emitentul are tot dreptul; nicio persoana nu are obligatia de a se declara in favoarea unui lucru pe care il respinge.

Pe principiul conform caruia opinia lui este discriminatorie, orice opinie negativa la adresa unei persoane/ unui grup de persoane exprimata in public ar merita aceasta eticheta si ar deveni ilegala.

Cei care urla ''discriminare!'' se comporta ca si cand asemenea ''casatorii'' ar fi deja o realitate in tara noastra, desi nu sunt. Sau sunt convinsi ca vor fi, ca si cand ce crede majoritatea ar fi complet ignorabil - scria unul aici mai demult, cu o siguranta surprinzatoare, ca ''degeaba latrati, o sa iasa cum vrem noi'' (parafrazez). O asemenea atitudine e suficient de tupeista incat sa fie imprudenta.


Musafir

#2691 OMS promovează în rândul copiilor avortul, masturbarea, contracepția și homosexualitatea

2013-10-12 06:02

Ghidul OMS pentru predarea educaţiei sexuale, ce promovează avortul, masturbarea şi homosexualitatea în rândul copiilor, i-a scandalizat pe părinţii din Spania

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a dat publicităţii documentul care stabileşte standardele pentru predarea educaţiei sexuale în Europa, conform căruia masturbarea, contracepţia, avortul şi homosexualitatea trebuie promovate în rândul copiilor de grădiniţă, de şcoală şi de liceu.

În document se spune că „este necesară o abordare holistică bazată pe înţelegerea sexualităţii ca pe o arie de dezvoltare a potenţialului uman, ce îi va ajuta pe copii şi pe tineri să-şi dezvolte competenţe esenţiale care să le permită să-şi autodetermine sexualitatea”.

http://www.culturavietii.ro/2013/10/10/organizatia-mondiala-sanatatii-promoveaza-randul-copiilor-avortul-masturbarea-contraceptia-si-homosexualitatea/

Musafir

#2692 Re:

2013-10-12 10:30

#2672: Dana Captilin -

Ti-au fost aduse argumente, unele chiar bune. Degeaba incerci o mica manipulare si pozare in victima, stim ca ai avut grija sa le stergi in doi timpi si trei miscari imediat ce ai depistat o fraza care nu are legatura directa cu petitia.

Folosind expresia "pro-homosexualitate", dovedesti ca harbar nu ai despre ce vorbesti prin comentarii si petitie. E vorba de anumite drepturi, stiu ca nu intelegi devreme ce tu nu duci lipsa de vreunul si sincer mi-e lene momentan sa iti explic de ce eu si partenerul meu, ambii maturi, cu facultati, cu job-uri (nu ca ar avea relevanta aceste detalii, doresc sa scot in evidenta faptul ca oamenii gay nu sunt nici retardati, nici bolnavi), nu ti-am afecta cu nimic familia perfecta daca am beneficia de un act legal prin care ne protejam bunurile materiale bobandite in ani si ani de relatie. Pentru asta sunt acele acte, nu pentru a-mi valida sentimentele. Din fericire, nu vei putea lupta niciodata impotriva lor, pur si simplu nu ai avea cum sa castigi.

Nu se pune homosexualitatea pe acelsi palier cu problemele rasiale, ci faptul ca sloganurile folosite in anii '60 impotriva casatoriilor intre albi si negri sunt folosite in prezent cand vine vorba de parteneriate civile. Iti recomand sa vizualizezi filmul de Oscar, The Help (il gasesti online subtitrat) si sa-ti intrebi constiinta in ce caracter se regaseste.

Cat despre videoclipul cu copiii, daca vorbeau frumos despre Dumnezeu si religie, ti s-ar fi umplut inima si sufletelul de bucurie, nu ai mai fi pus nimic la indoiala. Stii in sinea ta ca acei copii au un nivel de inteligenta mai ridicat. Dar am o veste buna pentru tine: exista poze pe internet in care parintii isi pun copiii sa tina in maini pancarte cu sloganuri precum "God hates fags". Cauta-le, iti vor face ziua mai fericita.


Musafir

#2693 Re: Re:

2013-10-12 13:30

#2692: - Re:

ambii maturi, cu facultati, cu job-uri

Tocmai. In Romania legea nu limiteaza oportunitatile homosexualilor de a avea succes in viata privata si publica. Isi pot maximiza potentialul, pot atinge orice situatie materiala si se pot manifesta intim dupa bunul plac. Si totusi ei se plang de o discriminare cumplita, cu care nu se poate trai.

un act legal prin care ne protejam bunurile materiale bobandite in ani si ani de relatie. Pentru asta sunt acele acte, nu pentru a-mi valida sentimentele.

Pun pariu ca exista deja modalitati de a face acest lucru. Imi vine greu sa cred ca nu exista un tip de contract care sa aiba urmarile dorite, fara a face referire la o relatie intima. Exista si optiunea testamentului, daca acei oameni chiar au intentii serioase (lucru de care ma indoiesc in multe cazuri).

Pacat ca nu am timp zilele astea, mi-ar placea sa verific o sumedenie de afirmatii care mi se par trase de par, legate de aceasta ''discriminare'', de preferat discutand cu oameni care au competenta de a le lamuri (notari, avocati, medici etc). Poate voi reusi candva.

Din fericire, nu vei putea lupta niciodata impotriva lor, pur si simplu nu ai avea cum sa castigi.

Nu are cum sa lupte impotriva lor devreme ce ele nu exista in Romania. De luptat, avem cu totii datoria sa o facem impotriva campaniei duse in acest sens, care, dupa cum vezi, intalneste destula rezistenta.

Cum se impaca in gandirea ta victimizarea perpetua - homosexualii sunt lipsiti de drepturi fundamentale (no pun intended); sunt discriminati de majoritatea romanilor - cu increderea in faptul ca nu are nimeni cum sa lupte cu drepturile lor, pentru ca nu va castiga?


Musafir

#2694

2013-10-12 15:15

"nu va castiga" poate pentru ca masinatiunea este deja bine pusa la punct la nivel politic si chiar si la nivel social in randul celor ce sunt "bine" informati de televizor si de presa mainstream in general. sau cel putin presa mainstream foarte rar a preazentat argumentele contra intr-un mod coerent si sustinunt, asa cum fac in sens invers, de sustinere, sau cel putin "neutru", referitor la homosexualitate. o alta cale de atac pentru instaurarea homosexualitatatii ca normalitate este educarea copiilor in acest sens de la varstele cele mai fragede (a se vedea initiativele relatate mai sus, ale OMS si anterior, ale ONU si alte institutii internationale de educare in masa, adica de a-i face pe toti sa gandeasca la fel, dupa cum considera ei si pentru scopurile lor). insa ei nu vor avea rabdare sa se formeze noile generatii pentru a degenera umanitatea, ci vor folosi false legi, date peste vointa societatii, asa cum s-a intamplat deja in Franta, pentru a impune in mod abrupt aceasta ideologie. (nadajduiesc sa nu fie asa totusi, si avem toate sansle sa nu fie. oricum ar fi foarte greu de implinit)

apoi, cum nu vor afecta relatiile homosexuale, oficializate prin acte, criteriile sociale prin care mama este mama si tatal este tata intr-o familie?! de fapt se vor scoase aceste sintagme pentru a face loc unui diluat termen de "parinte 1" si "parinte 2" sau cine stie ce alte denumiri ambigui, in asa fel incat nu se va mai stie cine trebuie sa fie 1 si cine trebuie sa fie 2, si de ce; chiar si in cazul familiilor normale, cand tot organizatiile internationale lupta pentru "egalitatea de gen" intre femeie si barbat. cu alte cuvinte se vor bate cap in cap directivele legislative internationale si vor duce la "discriminari" chiar in randul familiei naturale, celula de baza a societatii si a omenirii. apoi, de la "parinte 1" si "2" se va ajunge foarte usor la doar 1 sau 0 sau chiar 3, 4, 5, numerele deschizand calea absurda a "inmultirii" "parintilor" in cadrul familiei intr-un mod total necontrolat si nenatural, nefiresc, fapt ce va afecta cu siguranta dezvolarea sanatoasa si natural-fireasca a noilor generatii de copii. aceasta este o metoda de mutilare a naturii si umanului prin inducerea unor fenomene sociale necontrolate si al caror efect nu este cunoscut, sau recunoscut ca fiind distrugator. noile generatii vor fi din ce in ce mai bulversate sau "obisnuite" cu aceste distorsionari, pana a le asimila ca "realitate", dar doar din punct de vedere teoretic, mediatic, legislativ, pentru ca in practica, oricine va simti absurditatile, doar ca nu vor mai putea controla in vreun fel asta, in mod firesc si social. cu alte cuvinte, dictatura se va putea instaura, iar cei ce vor incerca sa o combata, vor da "socoteala".

daca homosexualitatea ar avea vreo legatura cu rasismul, dar nu are. cei care erau discriminati din punct de vedere rasial erau oameni, deci traiau viata in sine, era vorba de viata in sine, insa homosexualitatea este un obicei, o forma de manifestare total nefolositoare, adica nu se merita sa o sustii. cei discriminati rasial aveau dreptul de a fi ajutati si protejati tocmai pentru ca erau oameni ca toti ceilalti oameni: cu familii, muncitori, inteligenti, etc. . ei erau discriminati ca oameni, homosexualii se considera discriminati din cauza homosexualitatii - a starii gresite, lucruri cu totul diferite.

iata doar cateva efecte si fenomene determinate de problema homosexualitatii in umanitate, lucruri pe care doar o gandire simplista sau rauvoitoare le poate ignora sau nu le poate percepe. se mai poate vorbi despre problema adoptiilor si a implicatiilor de modificare a legislatiei, care e foarte posibil sa fie schimbata din temelii pentru orice fel de meschinarie, fara efect constructiv in societate, ci doar din pricipiu, ca sa nu zic ideologie.


Musafir

#2695 Re:

2013-10-12 16:35

#2694: -

Acesta e planul, cu siguranta, si a functionat foarte bine in alte parti (bine pentru ei, evident), dar oare cum au atata incredere ca va functiona si aici? Se exprima cu atata convingere, ca si cand lucrurile ar fi pe jumatate rezolvate.

Mass-media are o putere extraordinara de a transforma mentalul colectiv tocmai pentru ca o lasam sa ne defineasca realitatea. Ne informam de la televizor, de pe site-urile anumitor publicatii, dar acolo nu e prezentata starea autentica a lucrurilor, suntem facuti sa credem ca proaganda a prins mai bine decat a prins de fapt. Stiu asta pentru ca e o tehnica a subversiunii culturale: cand toti acceseaza aceleasi surse si sunt bombardati cu mesaje (provenite chipurile de la alti cetateni) de sustinere a unei ''inovatii'' sociale, de culpabilizare a respingerii ei, intai bat in retragere (devin neutri) apoi trec de partea a ceea ce considera a fi majoritatea, doar pentru ca nu vor sa fie ostracizati.

Culmea, purtam discutii despre probleme sociale mai mult in mediul online decat cu cei din jurul nostru; poate unii dintre noi se simt aiurea sa mentioneze asa ceva in colectiv de teama ca vor fi judecati. Si ajungem sa ne bazam pe ce ne transmite mass-media ca ar crede concetatentii nostri (prin sondaje false, interviuri regizate sau bine alese), nu pe ce cred ei de fapt; nu avem cum sa stim daca nu interactionam cu ei, iar ei la fel ca noi se tem sa deschida gura. Iar in mediul online sunt o gramada de ''postaci'' platiti sa trasnmita un anumit mesaj in stiluri diferite, ca si cand ar origina de la persoane din medii variate. E o mare, mare pacaleala.

Dar nu suntem un popor de prosti, inca ne mai putem reveni.

 


Musafir

#2696 Re: Re:

2013-10-12 18:31

#2695: - Re:  

 ai zis bine.  totusi, as zice ca destul de multi si-au revenit in plus fata de cei care au fost mereu constienti, insa trebuie mai bine slefuit discernamantul.


Musafir

#2697 Documentar

2013-10-13 20:53

Un documentar despre lobby-ul LGBT din SUA, inclusiv reactia publica a unor cetateni afro-americani la folosirea discriminarii rasiale ca argument in propaganda homosexualilor.

https://www.youtube.com/watch?v=RPZv6cATn-w

Musafir

#2698 Re:

2013-10-15 16:54

#244: -

nu exista fosti homosexuali. doar homosexuali care din cauza societatii s-au luat cu femei de ochii lumii si isi inseala sotiile cu barbati! Homosexualitatea nu este o alegere! tare as vrea sa vad unul/una de pe aici care se va afla in situatia de mama/tata de homosexual/lesbiana ce va face.. il va omora, il va indemna la sinucidere? aceasta-i intrebarea ..oameni buni, incercati sa intelegeti si sa nu mai dati in cap. Nimeni nu e masochist sa fie gay/lesbiana. :)


Musafir

#2699

2013-10-15 16:57

da ramaneti la familia traditionala... sa ne mai intoarcem si in timp. Femeia la cratita fara drept de vot, barbatul sa aduca banii, fara activitati sexuale inainte de casatorie si tot asa. Oameni buni nu mai judecati ceva ce nu intelegeti! Credeti ca dintr-un cuplu de homosexuali va iesi alt homosexual? gresit!

Musafir

#2700 Familia

2013-10-15 17:54

familia este familie si este universal valabila, fara limita de timp, fara a fi moderna sau traditionala. cratita, votul, castigatul banilor, sexul, nu definesc familia. familia este uniunea dintre barbat si femeie implinita prin copii. daca se vorbeste despre familia "moderna", atunci nu se vorbeste despre familia propriu-zisa ci despre un stil de viata care nu defineste familia sau care nu este familie de fel. oare doar in familia "traditionala" se foloseste cratita? iar barbatul aduce banii pentru ca femeia se ocupa de copii prin natura lucrurilor, simplificat vorbind. dintr-un cuplu de homosexuali nu are cum sa iasa ceva, in schimb deformeaza perceptia despre familia adevarata, iar familia trebuie aparata din principii morale ce sunt fundamentale pentru societate si umanitate in general. nu stiu daca altii inteleg ce inseamna familie, definitoriu vorbind. restul sunt aiureli, mofturi, moravuri. iar mofturile si moravurile nu formeaza familia, doar o deformeaza.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...