S.O.S. familia!

Cătălin M.

/ #2682 Re: Re:

2013-10-04 17:52

1. Hai să fim serioşi! Singurul care a auzit de gena Gay 1 e numai "renumitul sexolog" Vasile Niţescu. Se pare ca dumnealui are o predilecţie către bombe "ştiinţifice" de felul ăsta. S-a mai scris undeva pe aici, în şirul comentariilor, că nu există o genă a homosexualităţii - o spune nu Vasile Niţescu, ci chiar directorul proiectului de cartografiere a genomului uman (HGP), geneticianul Francis Collins. Nu ştiu cine are mai multă autoritate în materie de genetică, un sexolog rocambolesc, sau un genetician de renume mondial!?
2. Cine nu îi lasă pe oameni să trăiască cum vor? Dar acum depinde şi ce anume vor. Cu alte cuvinte, dacă la o băută cu gaşca, din veselie în veselie îmi vine mie pe chelie să fac o "extravaganţă", propunîndu-i unui amic la fel de vesel ca şi mine să ne căsătorim mîine, legea ar trebui să nu aibă nimic de obiectat, nu? Totul ar fi o mare joacă sau o "Mare mahmureală" legală.
3. Da, "anomaliile" pot fi un factor de progres tocmai pentru că îi determină pe oameni să găsească o soluţie de a le înlătura şi depăşi. Or, în privinţa anomaliei homosexualităţii se pare că nimeni nu mai vrea azi aşa ceva. Concluzia devine evidentă.
4. Crime, violuri, violenţe, războaie, sărăcie, foamete, promiscuităţi de tot felul au fost, sînt şi vor mai fi cît va exista lumea. Din ce spuneţi s-ar trage concluzia că normalitatea "noastră" este cauza tuturor nenorocirilor în care se zbate omenirea, iar o lume a homosexualităţii libere ar deveni încet-încet un rai pe pămînt, că asta ar fi soluţia pentru toată mizeria umană provocată de heterosexualii abrutizaţi pînă la îndobitocire. Înteresantă alegaţie, numai că am tot auzit-o ca parte integrantă a propagandei homo: heterosexualitatea = bad, homosexualitatea = good. Cum se face, totuşi, că de bine, de rău, lumea a ajuns pînă aici? Or fi vegheat din umbră homosexualii, ca nişte îngeri păzitori ai mankind-ului?

#2680: - Re:

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...