S.O.S. familia!


Musafir

/ #2681 Re: Re:

2013-10-04 17:00

#2680: - Re:  

 "În 1993, un grup de cercetători americani au descoperit în cariotipul homosexualilor, pe cromozomul X, gena cunoscută sub denumirea de Gay 1 (? n.p. - mai bine o numeau gena/cariotipul "nu stiu ce este" decat sa-i dea numele "gay 1" in mod gratuit si cu o asa o dedicatie precisa), context în care s-a dovedit că homosexualitatea are programare şi transmitere genetice (? n.p.- am suspiciuni). Ulterior, în etiologia homosexualităţii s-a stabilit un grup de gene predispozante care, sub influenţa unor factori hormonali, psihosociali, de mediu etc. pot determina orientarea homosexuală. (deci, dupa 1993 s-a revenit la o alta teorie care zice ca exista o influenta si nu ca s-ar naste cineva asa) (iar dl. prof.? adauga:) Cine se naşte cu gena Gay 1 va fi homosexual ” , explică prof. dr. Niţescu. (n.p. - aici prof.-ul cred ca vorbeste in numele lui, sau altcineva in numele lui, si a facut un adaos care vrea sa indreptateasca in mod indirect homosexualitatea si cred ca este un fals. se vede ca e un adaos la ce scrie anterior. un fals adaugat de dl. prof.- sau altcineva, care vrea astfel sa batatoreasca teoria ca adevar)

Gravidele pot afla dacă vor naşte homosexuali
„Descoperirea genei Gay 1(?) a generat o seamă de discuţii şi studii printre care se numără şi cea cu privire la posibilitatea avortării produsului homosexual. Practic, un test simplu, efectuat din lichidul amniotic în primele trei luni de sarcină, poate analiza un marker ce stabileşte dacă produsul de concepţie are gena Gay 1. În acest caz, gravida poate decide dacă păstrează sarcina sau face avort. Astfel s-ar putea eradica homosexualitatea”, susţine medicul." (n.p. - ca sa nu mai zic ca aici poate fi acuzat de intentie de genocid si crima impotriva umanitatii prin controlul discriminatoriu, daca ar fi asa si pentru incurajarea avortului pe motive "discriminatorii" sa zicem. se pare ca are carente in discurs acest profesor, cu toate ca sunt surprins ca este si prof. univeristar, sau poate i-au fost puse in gura aceste cuvinte, nu stim sigur. propaganda e in stare de orice.)

(...)

in acelasi timp se mai afirma:

Alte cauze ale fenomenului

„În realitate, cauzele homosexualităţii sunt complexe. Nu doar structura genetică poate determina această orientare sexuală. Organismul uman poate fi modificat prin radiaţii, medicamente şi virusuri în timpul perioadei de embriogeneză. Astfel, pot apărea mutaţii genetice, unele de comportament sexual anormal, specific homosexualităţii, pedofiliei, necrofiliei, zoofiliei etc”, explică prof. dr. Niţescu.

Leziunile creierului pot fi de vină

„Homosexualitatea este cea mai frecventă deviere de comportament sexual, după masturbaţie, şi prima formă de deviaţie sexuală majoră. Ea poate avea drept cauză şi afecţiuni negenetice cum ar fi leziuni ale creierului, context în care se perturbă mecanismele de inhibiţie selectivă pentru sexul genetic, deci apare hipersexualitatea cu comportament sexual aberant în alegerea partenerului/ei, determinând, de exemplu, actul sexual cu animale sau folosirea de obiecte neînsufleţite. Sexualitatea se defineşte inclusiv genetic, prin genele situate pe cromozomii de sex, persoana percepându-se psihic ca bărbat sau femeie, constituind astfel identitatea de sex, cu comportamentul şi atracţia sexuală faţă de persoana de un anumit sex. Astfel, orientarea poate fi corectă - normală, sau incorectă - deviantă”, afirmă specialistul.   "




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...