S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2694

2013-10-12 15:15

"nu va castiga" poate pentru ca masinatiunea este deja bine pusa la punct la nivel politic si chiar si la nivel social in randul celor ce sunt "bine" informati de televizor si de presa mainstream in general. sau cel putin presa mainstream foarte rar a preazentat argumentele contra intr-un mod coerent si sustinunt, asa cum fac in sens invers, de sustinere, sau cel putin "neutru", referitor la homosexualitate. o alta cale de atac pentru instaurarea homosexualitatatii ca normalitate este educarea copiilor in acest sens de la varstele cele mai fragede (a se vedea initiativele relatate mai sus, ale OMS si anterior, ale ONU si alte institutii internationale de educare in masa, adica de a-i face pe toti sa gandeasca la fel, dupa cum considera ei si pentru scopurile lor). insa ei nu vor avea rabdare sa se formeze noile generatii pentru a degenera umanitatea, ci vor folosi false legi, date peste vointa societatii, asa cum s-a intamplat deja in Franta, pentru a impune in mod abrupt aceasta ideologie. (nadajduiesc sa nu fie asa totusi, si avem toate sansle sa nu fie. oricum ar fi foarte greu de implinit)

apoi, cum nu vor afecta relatiile homosexuale, oficializate prin acte, criteriile sociale prin care mama este mama si tatal este tata intr-o familie?! de fapt se vor scoase aceste sintagme pentru a face loc unui diluat termen de "parinte 1" si "parinte 2" sau cine stie ce alte denumiri ambigui, in asa fel incat nu se va mai stie cine trebuie sa fie 1 si cine trebuie sa fie 2, si de ce; chiar si in cazul familiilor normale, cand tot organizatiile internationale lupta pentru "egalitatea de gen" intre femeie si barbat. cu alte cuvinte se vor bate cap in cap directivele legislative internationale si vor duce la "discriminari" chiar in randul familiei naturale, celula de baza a societatii si a omenirii. apoi, de la "parinte 1" si "2" se va ajunge foarte usor la doar 1 sau 0 sau chiar 3, 4, 5, numerele deschizand calea absurda a "inmultirii" "parintilor" in cadrul familiei intr-un mod total necontrolat si nenatural, nefiresc, fapt ce va afecta cu siguranta dezvolarea sanatoasa si natural-fireasca a noilor generatii de copii. aceasta este o metoda de mutilare a naturii si umanului prin inducerea unor fenomene sociale necontrolate si al caror efect nu este cunoscut, sau recunoscut ca fiind distrugator. noile generatii vor fi din ce in ce mai bulversate sau "obisnuite" cu aceste distorsionari, pana a le asimila ca "realitate", dar doar din punct de vedere teoretic, mediatic, legislativ, pentru ca in practica, oricine va simti absurditatile, doar ca nu vor mai putea controla in vreun fel asta, in mod firesc si social. cu alte cuvinte, dictatura se va putea instaura, iar cei ce vor incerca sa o combata, vor da "socoteala".

daca homosexualitatea ar avea vreo legatura cu rasismul, dar nu are. cei care erau discriminati din punct de vedere rasial erau oameni, deci traiau viata in sine, era vorba de viata in sine, insa homosexualitatea este un obicei, o forma de manifestare total nefolositoare, adica nu se merita sa o sustii. cei discriminati rasial aveau dreptul de a fi ajutati si protejati tocmai pentru ca erau oameni ca toti ceilalti oameni: cu familii, muncitori, inteligenti, etc. . ei erau discriminati ca oameni, homosexualii se considera discriminati din cauza homosexualitatii - a starii gresite, lucruri cu totul diferite.

iata doar cateva efecte si fenomene determinate de problema homosexualitatii in umanitate, lucruri pe care doar o gandire simplista sau rauvoitoare le poate ignora sau nu le poate percepe. se mai poate vorbi despre problema adoptiilor si a implicatiilor de modificare a legislatiei, care e foarte posibil sa fie schimbata din temelii pentru orice fel de meschinarie, fara efect constructiv in societate, ci doar din pricipiu, ca sa nu zic ideologie.

Raspunsuri


Musafir

#2695 Re:

2013-10-12 16:35:07

#2694: -

Acesta e planul, cu siguranta, si a functionat foarte bine in alte parti (bine pentru ei, evident), dar oare cum au atata incredere ca va functiona si aici? Se exprima cu atata convingere, ca si cand lucrurile ar fi pe jumatate rezolvate.

Mass-media are o putere extraordinara de a transforma mentalul colectiv tocmai pentru ca o lasam sa ne defineasca realitatea. Ne informam de la televizor, de pe site-urile anumitor publicatii, dar acolo nu e prezentata starea autentica a lucrurilor, suntem facuti sa credem ca proaganda a prins mai bine decat a prins de fapt. Stiu asta pentru ca e o tehnica a subversiunii culturale: cand toti acceseaza aceleasi surse si sunt bombardati cu mesaje (provenite chipurile de la alti cetateni) de sustinere a unei ''inovatii'' sociale, de culpabilizare a respingerii ei, intai bat in retragere (devin neutri) apoi trec de partea a ceea ce considera a fi majoritatea, doar pentru ca nu vor sa fie ostracizati.

Culmea, purtam discutii despre probleme sociale mai mult in mediul online decat cu cei din jurul nostru; poate unii dintre noi se simt aiurea sa mentioneze asa ceva in colectiv de teama ca vor fi judecati. Si ajungem sa ne bazam pe ce ne transmite mass-media ca ar crede concetatentii nostri (prin sondaje false, interviuri regizate sau bine alese), nu pe ce cred ei de fapt; nu avem cum sa stim daca nu interactionam cu ei, iar ei la fel ca noi se tem sa deschida gura. Iar in mediul online sunt o gramada de ''postaci'' platiti sa trasnmita un anumit mesaj in stiluri diferite, ca si cand ar origina de la persoane din medii variate. E o mare, mare pacaleala.

Dar nu suntem un popor de prosti, inca ne mai putem reveni.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...