S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#2751 ''Teatru'' porno organizat de protagonistii gay ai emisiunii

2013-10-25 20:28

Un articol interesant:

http://www.expresspress.ro/ce-spectacole-de-teatru-face-cuplul-de-gay-de-la-patru-nunti-si-o-provocare/

Ce spectacole de teatru face cuplul de gay de la “Patru nunţi şi o provocare”?!
Show-uri cu bărbaţi goi şi nimfomane într-un hotel din Bucureşti

Mihai Vantu si Daniel Ionescu, cei doi homosexuali care au castigat cea mai recenta editie a show-ului „Patru nunti si o provocare” de la Pro Tv, sunt initiatorii unui teatru experimental care isi desfasoara activitatea intr-un club de la parterul hotelului Banat din Bucuresti.

Cei doi „miri” de la show-ul de televiziune au infiintat teatrul Tabu, un proiect care se declara a fi unul in care sa fie aduse pe scena subiecte tabu, „de cele mai multe ori incomode sau ignorate, dar care au radacini adanci in sufletele oamenilor”.

Evident, cand se vorbeste despre subiecte incomode, cei doi iubiti, care sunt si regizori la teatrul lor, se refera in primul rand la cele cu povesti de dragoste intre gay, dar si la cele cu femei nimfomane. Piesele care au facut istorie la teatrul Tabu au nume precum „Crize”, „Sex Therapy” sau „Human Animals”.

Mihai si Daniel lucreaza in general cu actori tineri, dispusi sa ia parte la un proiect atat de experimental si care, culmea, sunt heterosexuali. Ce-i drept, arta cere sacrificii, iar acestia se transpun excelent in rolurile pe care regizorii le dau, astfel incat publicul sa nu perceapa acest lucru.

Mihai Vantu si Daniel Ionescu formeaza primul cuplu de gay care s-a casatorit pe teritoriul tarii noastre. Nunta lor a fost oficiata de un pastor american si a facut subiectul emisiunii „Patru nunti si o provocare”, cei doi obtinand cel mai mare punctaj al editiei. (I.G.)

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2752 Re: Re:2747

2013-10-26 07:39

#2750: - Re:2747

Iata Societatea Civila Crestina care s-a solidarizat cu petitia:

 

Alianţa Familiilor din România

Federatia Organizatiilor Ortodoxe PRO VITA din Romania

Asociaţia Pro Vita filiala Bucureşti
Alianţa pentru Demnitate Naţională
Asociatia „Basarabii”
Liga de Utilitate Publică
Asociaţia „Familia Ortodoxă”
Asociaţia „Rost”
Liga pentru Identitate Naţională
Asociaţia „Cercul Studenţesc Floarea de foc”
Asociaţia Christiana
Asociatia pt. Cultura si Educatie “Sfantul Daniil Sihastrul”
Asociaţia pentru Revigorarea Tradiţiei (ART), Bucuresti
Fundaţia Sf. Martiri Brâncoveni
Asociaţia Oamenilor de Afaceri Creştini-Ortodocşi
Asociaţia “Părintele Galeriu”, Bucuresti
Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români, Brasov
Asociaţia „Bucovina Profundă, Suceava
Fundaţia „Sf. Martiri Brâncoveni” filiala Suceava
Asociaţia „Ortodoxia Tinerilor”, Galaţi
Asociatia “Sfântul Impărat Constantin cel Mare”
Asociaţia “Predania”
Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca
Asociaţia Casa Gratis Pro Deo
Asociatia Darul Vieţii, Timişoara
Liga Distributistă Română “Ion Mihalache”
Asociaţia Crestin Ortodoxa Mama Olga
Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români, Cluj Napoca
Asociaţia Mesterilor Populari din Moldova, Iaşi
Fundaţia Culturala “Doina şi Ion Aldea Teodorovici”
Asociatia pentru Cultura si Educatie Sf.Nicolae

 

In plus, am descoperit ca s-a solidarizat si Noua Republica.

Daca dati o cautare pe internet, veti gasi multe linkuri de folos.

Doamne ajuta!


Musafir

#2753 Contrar legilor si regulamentelor

2013-10-26 14:54

Codul Civil
TITLUL I
Dispoziţii generale
Familia

Art. 258. - (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora, precum şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea şi educarea copiilor lor.

(2) Familia are dreptul la ocrotire din partea societăţii şi a statului.

(3) Statul este obligat să sprijine, prin măsuri economice şi sociale, încheierea căsătoriei, precum şi dezvoltarea şi consolidarea familiei.

(4) În sensul prezentului cod, prin soţi se înţelege bărbatul şi femeia uniţi prin căsătorie.

Căsătoria

Art. 259. - (1) Căsătoria este uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie, încheiată în condiţiile legii.

(2) Bărbatul şi femeia au dreptul de a se căsători în scopul de a întemeia o familie.

(3) Celebrarea religioasă a căsătoriei poate fi făcută numai după încheierea căsătoriei civile.

(4) Condiţiile de încheiere şi cauzele de nulitate ale căsătoriei se stabilesc prin prezentul cod.

CAPITOLUL II
Încheierea căsătoriei
SECŢIUNEA 1
Condiţiile de fond pentru încheierea căsătoriei
Consimţământul la căsătorie

Art. 271. - Căsătoria se încheie între bărbat şi femeie prin consimţământul personal şi liber al acestora.

Art. 277. - (1) Este interzisă căsătoria dintre persoane de acelaşi sex.

(2) Căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România.

(3) Parteneriatele civile dintre persoane de sex opus sau de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România.


REGULAMENTUL CNA

TITLUL VII
Emisiuni interactive, jocuri şi concursuri

ART. 90
(1) Nu pot fi difuzate emisiuni interactive în care:
a) publicul apelează la vrăjitori şi prezicători sau la activităţi interzise prin lege;

CONSTITUTIA ROMANIEI

*** Republicata

EMITENT: ADUNAREA CONSTITUANTĂ

PUBLICATĂ IN: MONITORUL OFICIAL NR. 767 din 31 octombrie 2003
ART. 48

Familia

(1) Familia se intemeiază pe căsătoria liber consimtită intre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea părintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.

(2) Conditiile de incheiere, de desfacere si de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.

stim bine ca oficierea "casatoriei" "religioase" intre cei doi homosexuali s-a facut inaintea celei civile, contrar legilor.

conventiile internationale referitoare la drepturile omului considera ca dreptul de exprimare poate fi ingradit conform legilor si mai ales cand aduc atingere sanatatii si moralei. Legile Romaniei sunt facute tinand seama de aceste conventii. regulamentul CNA are adugata sintaxa ambigua si imorala "orientare sexuala" care nu este prevazuta in nicio lege sau conventie. "orientarea sexuala" tine doar de cadrul vietii private nu si de cel public, asa cum este un post de televiziune. emisiunea de la pro-tv a facut referire la un eveniment public, nu la viata privata (intima) a celor doi, deci nu este vorba de discriminare in mod particular, privat ci o interzicere conform legii. cei doi homosexuali nu formeaza o familie prin casatorie, deci nu este vorba de discriminare in acest caz si nu tine de dreptul la libera exprimare in cadrul public national legal.


Musafir

#2754

2013-10-26 15:37

Societatea noastra este in deriva. Sa luptam impotriva necuratiei

Musafir

#2755 Re: Contrar legilor si regulamentelor

2013-10-26 18:25


Musafir

#2756 Re: Contrar legilor si regulamentelor

2013-10-27 19:57

#2753: - Contrar legilor si regulamentelor 

 si una este sa afirmi ceva doar, ca libera exprimare (verbala) si alta este sa infaptuiesti o ilegalitate, o fapta interzisa clar prin lege. astfel de decizii date de CNA creeaza un precedent periculos. practic se da liber la "exprimare" prin fapte concrete si ma intreb daca cineva savarseste o crima intr-o emisiune tv, fapta ce este evident ilegala si pedepsita prin lege, nu cumva este in aceeasi situatie cu fapta ilegala savarsita in emisiunea in cauza de la Pro-tv?!? adica nesanctionabil?!? CNA-ul chiar are rolul de a aplica legea? toata lumea e sigura de treaba asta? pentru ca eu am foarte mari dubii.


Musafir

#2757 Re:2752

2013-10-27 21:15

Mii de multumiri pt. raspuns! Este de un real folos pentru noi toti sa stim unde ne putem adresa pentru a ne solidariza si noi cu semenii nostri care deja lupta pentru aparea Adevarului! Acum stim ce anume si cum am putea face, pentru a ne implica! Daca fiecare dintre noi va lua atitudine, sunt ferm convinsa nu numai ca vom demasca dezgustatoarea minciuna care se doreste sa ni se bage pe gat cu orice pret, ci si de faptul ca niciunul dintre eforturile noastre nu va ramane nerasplatit in Ceruri! Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ne unim, sa aratam incet-incet cat suntem de numerosi, (pentru ca suntem, iar sa nu o aratam, ar fi total nedrept, or, mai ales in asa cazuri, imperios ni se cere sa luam atitudine prin fapte) si sa reusim in apararea traditiilor, credintei, si a neamului nostru! Romani, sa nu ne pierdem nadejdea, chiar daca am fost si suntem necajiti si asupriti dintotdeauna pe tot parcursul istoriei noastre! Asa cum suntem noi, sau cum ne-o vedea Europa, America, etc., mai buni ori mai rai, cu calitati si defecte, asa cum traim, in nevoile si nenorocirile noastre, poate cu neajunsurile noastre, dar,... dar,... frati romani, un lucru de pret pentru noi este sigur...tocmai prin suferinta noastra ca neam, am reusit sa pastram inca, spre deosebire de alte popoare, sufletele noastre mai calde, mai jertfelnice si cel mai important, in Legile firescului si aproape de Divinitate. Aceasta este comoara noastra, si sa ajute Domnul Sfant, ca ea sa nu se ia in veci de la noi! Amin! Sa stam impreuna impotriva minciunii cu care vrajmasul omenirii defaimeaza pe unii dintre semenii nostri, cautand ca prin ea sa-i piarda pe acestia, avand ca scop final pierderea intregului neamul omenesc! Sa punem un umar fiecare si sa sprijinim Asociatiile Crestine aratandu-ne disponibilitatea de a ne alatura cauzei drepte!
Fratilor, HAI SA DAM MANA CU MANA! Imnul nostru sfant, ca si alte cantece mostenite de la strabuni, ne indeamna la trezvie pentru Dreptate! Preoti cu Crucea-n frunte, caci oastea e crestina, deviza-i libertate, si scopul ei prea-sfant! Murim mai bine-n lupta cu glorie deplina decat sa fim sclavi iarasi in vechiul nost pamant! Ce ne spun aceste cuvinte? Oare sa ne lasam cazuti in reguli impuse de altii si in sclavia pacatului? Nicidecum, fratilor! Ci sa avem curaj!!! 2000 de ani de crestinism ne stau in spate! E timpul sa avem un cuvant!

Musafir

#2758 Re: Re:2752

2013-10-28 07:42

#2757: - Re:2752

Murim mai bine-n lupta cu glorie deplina decat sa fim sclavi iarasi in vechiul nost pamant!

Tocmai ma gandeam la asta, la cum a ajuns Madonna sa isi admonesteze publicul roman platitor de bilete (scumpe) la un concert in Bucuresti, cu privire la intoleranta lui, cum au ajuns Brigitte Bardot si Pamela Anderson sa ne porunceasca sa punem cainii maidanezi mai presus de siguranta publica, si nu in ultimul rand, cum vin tot felul de personaje din alte tari sa ne faca educatie...

Despre emisiunea cu nunta gay s-a scris in presa ca ar fi ''daramat prejudecati''.  Ca si cand asta ar fi rolul unui divertisment de duzina: sa ne educe! S-a mai scris si ca ''din pacate'' poporul roman nu si-a schimbat ''inca'' mentalitatea. Nu ii suspectez pe pseudo-jurnalistii care au facut propaganda in trei paragrafe homosexualitatii ca ar fi studiat programarea neuro-lingvistica, dar iata ce intelegem din acele cuvinte:

1. Mentatlitatea noastra trebuie sa se schimbe.

2. Mentalitatea noastra se va schimba cu certitudine, fie ca acum ne dorim sau nu.

3. E doar o chestiune de timp, nimic mai mult.

Iata cat de increzatori sunt acesti oameni ca nu numai legile noastre vor fi schimbate radical, ci insusi modul nostru de gandire, prin actiunea unor forte din afara. Vom fi reeducati - si  cum: printr-un divertisment vulgar, la acest nivel considera ei ca am ajuns. Lenin a scris despre acesta iluzie a determinismului si cat de important este sa le fie indusa maselor ideea ca exista o singura cale de urmat la nivel politic si social, desi o societate ar putea sa o ia in orice directie in orice moment. Asadar progresul este vazut intr-un singur fel si ciobanasii de prin redactii fac voluntariat la impingerea oitelor mai sceptice in ''directia corecta'', ''unica directie posibila''.

 

Urmariti va rog clipul de mai jos, e foarte scurt (3 minute si ceva), incercand sa nu dati ecranului un bocanc. Spun asta pentu ca e revoltator. Il infatiseaza pe ''respectabilul'' angajat BBC Stephen Fry, homosexual si o personalitate in mass-media britanica, purand o conversatie cu politicianul rus Vitaly Milonov, pe marginea legii impotriva propagandei homosexuale adresate minorilor.

https://www.youtube.com/watch?v=HtCx45DE3QM

Pe scurt, domnul Fry, musafir in tara si in biroul domnului Milonov, il trateaza pe acesta ca pe ultimul gunoi, plesnind de aroganta si indignare pentru ca rusii isi permit sa sfideze asa-zisul consens al vestului cu privire la homosexualitate. Cu alte cuvinte, pentru ca rusii fac ce vor in propria lor tara. Ingurgutandu-se ca un curcan, desi i se raspunde politicos, domnul Fry recurge la urmatoarele remarci (parafrazez):

- ''astea sunt tampenii...'';

- ''(din cauza voastra) ignorantii isi vor imagina ca exista un pericol grav pentru copii...'' - adica ii jigneste pe toti cei care gandesc asa;

- ''copiii vor creste, isi vor da seama ca i-ati mintit si nu va vor multumi pentru asta'' - santaj emotional ordinar bazat pe presupuneri;

- ''traiesti intr-o lume imaginara''

- ''ar trebui sa te opresti aici, vom arata inregristrarea in toata lumea, iti vei face tara de rusine...'' - iarasi o  incercare de intimidare;

- ''cand oamenii vor vedea asta se vor intreba cum de unui asemenea om (ca tine) ii e permis sa foloseasca strada si telefonul'';

- ''pe cine reprezinti tu, un politician semidoct...''

Il bufneste rasul cand interlocutorul lui face apel la argumentul religios, insultand implicit credinta poporului pe care il viziteaza, spunand ca Milonov a devenit incoerent, debiteaza nonsensuri. Mentine tot timpul un ton scarbit, ultragiat, da pe dinafara de propria persoana.

Acum, avand in vedere ca vorbim totusi despre Rusia, are noroc ca nu a fost scos de acolo in suturi. Cu siguranta nu l-as fi compatimit. Nu incurajez violenta insa exista limite la batjocura pe care un barbat normal (nu sfant, ca asta e alta situatie) poate sa o suporte. Atata aroganta de tip colonialist mai rar intalnesti in ziua de azi, in afara de lobby-ul gay, fireste.

Ce e si mai grav, din cate articole am citit pe tema asta, aproape niciunul nu face referire la acest fapt fundamental, si anume ca britanicul nu avea ce cauta acolo pentru a se exprima in acea maniera. Unele aveau titluri de genul ''Stephen Fry l-a pus la punct pe un bigot / homofob rus''... in loc de ''un britanic nesimtit incearca sa faca legea in Rusia''.

 


Musafir

#2759

2013-10-29 21:44

Nu vedeti ca nu va asculta nimeni? V-ati adunat in 10-15 asociatii si bine ati facut, prin felul asta va separati si va puneti singuri la colt.
Ps- autoareo, cand ti-am spus eu acum cateva luni ca esti ipocrita, nu m-ai crezut. Am auzit ca plangi de mila maidanezilor torturati. De ce esti ipocrita? Pai nu ai afisat pic de sentiment cu privire la persoanele gay torturate din Rusia.
Pfaaa... stiu ca imi obosesc degeaba degetele dar vei realiza tot raul din tine exact pe patul de moarte. Va fi prea tarziu pentru tine. Atunci vei fi capabila sa-ti vizualizezi toate greselile pe care le-ai facut, absolut tot iti va trece rin fata ochilor si in acea fractiune de secunda singurul tau gand va fi "ce am facut, Doamne?".


Musafir

#2760

2013-10-29 23:21

''Pfaaa... stiu ca imi obosesc degeaba degetele dar vei realiza tot raul din tine exact pe patul de moarte. Va fi prea tarziu pentru tine. Atunci vei fi capabila sa-ti vizualizezi toate greselile pe care le-ai facut, absolut tot iti va trece rin fata ochilor si in acea fractiune de secunda singurul tau gand va fi "ce am facut, Doamne?".''

Gandire tipica a unui psihotic delirant.

''Nu vedeti ca nu va asculta nimeni? V-ati adunat in 10-15 asociatii si bine ati facut, prin felul asta va separati si va puneti singuri la colt''

Oamenii au varii metode de a se face auziti; in acest caz au fost epuizate doar cateva variante. La unele dintre cele ramase probabil nu ai vrea sa te gandesti. Pasnice, desigur - in aceeasi masura in care voi intelegeti pacea, ca sa fim pe aceeasi lungime de unda :) .


Musafir

#2761

2013-10-30 08:09

Semnez pentru protejarea familiei așa cum a lăsat-o Dumnezeu, și cum e firesc.

Musafir

#2762

2013-10-31 14:47

Doamne ajuta!

Musafir

#2763 strategie detaliată pentru acceptarea publică a homosexualilor

2013-11-04 07:35

Următorii şase paşi sunt luaţi direct din articolul lui Kirk şi Pill:

Pasul 1: Vorbiţi despre homosexuali şi homosexualitate cât mai tare şi cât mai des posibil

Pasul 2: Prezentaţi-i pe homosexuali ca victime, nu ca pe activişti agresivi

Pasul 3: Daţi-le protectorilor o cauză dreaptă.

Pasul 4: Faceţi-i pe homosexuali să pară buni

Pasul 5: Faceţi-i pe oponenţi să pară răi

Pasul 6: Solicitaţi fonduri

http://www.culturavietii.ro/2013/11/03/tacticile-miscarii-homosexuale-o-strategie-detaliata-pentru-acceptarea-publica-homosexualilor/

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-04 18:30



Musafir

#2765 pedofilia? orientare sexuala.

2013-11-04 18:42

http://www.antena3.ro/externe/exista-o-noua-orientare-sexuala-descoperita-de-psihologii-americani-pedofilia-233180.html

si unii aiuriti ne mai indica si reactia copiilor la homosexualitate.

"Criticii homosexualității avertizează de ceva timp că după ce societatea acceptă homosexualitatea ca pe un simplu stil alternativ de viață, totul va fi posibil. Apărătorii homosexualității au spus că asta nu se va întâmpla niciodată. Cu toate astea, psihiatrii încep să facă lobby pentru redefinirea pedofiliei, la fel cum s-a făcut pentru redefinirea homosexualității. În 1973, Asociația Americană de Psihiatrie a declasificat homosexualitatea de pe lista bolilor mentale." de pe -http://www.semneletimpului.ro/stiri/Exista-o-noua-orientare-sexuala:-pedofilia-12477.html

http://www.culturavietii.ro/2013/10/30/militantul-ateist-richard-dawkins-apara-pedofilia/

degenerare maxima.


Musafir

#2766 Re: pedofilia? orientare sexuala.

2013-11-04 19:06

#2765: - pedofilia? orientare sexuala.

Fireste. Asta e pasul urmator.

Zoofilii stau si ei la rand; exista carti care teoretizeaza ''iubirea dintre om si necuvantatoare'', asa cum am vazut intr-un documentar Vice, filmat in Columbia, unde, in regiunile rurale, exista traditia de a exersa actul sexual pe magarite inainte de a face acest pas cu femeile (nu pun link pt ca e foarte scarbos; m-am uitat cand cineva mi-a spus ca nu sunt scene explicite si m-a pacalit, au fost; chiar nu aspiram vreodata sa vad asa ceva). Exista oameni care vad si in zooflilie o orientare sexuala perfect valabila.

Foarte potrivita data articolului Antena3, 31 octombrie. Ce zi mai buna decat o sarbatoare satanica pentru a inaugura normalizarea pedofiliei.

Daca asa considera eminentele de la APA, trebuie sa fie adevarat, pana la urma sunt ''oameni de stiinta'' (constiinta, nu, evident)... Doar asta e dovada suprema adusa si de homosexuali pentru normalitatea inclinatiei lor, decizia acestei institutii (acestui grupulet de oameni supus mitei si presiunilor externe).

M-ar interesa parerea unor homosexuali vis-a-vis de subiectul asta, acum ca simpatizantii au primit unda verde de la americani sa sustina toleranta fata de pedofilii care nu se manifesta (inca).

PS: Pro Tv nu a preluat aceasta stire. Ma intreb de ce.

 


Musafir

#2767

2013-11-05 06:49

si CNA-ul protejeaza astfel de manifestari si chiar le gaseste circumstante atenuante "legale", pe banii nostri, ca sa zicem asa. asta-i foarte incurajator. putem "dormi" linistiti, nu?


Musafir

#2768

2013-11-07 16:22

Da!!! Sigur ne vom da palme peste cap! Ma faceti sa si rad! Hai fugiti cu clipul asta in care copiii sunt manipulati! Li se spune in intrebarile adresate ca Biblia si cartile religioase au ceva impotriva gay-lor! Excus asa ceva! Religiile sunt impotriva homosexualitatii, nu a homosexualilor! Dar cum sunteti pusi numai sa-i confuzati pe oameni...Va cunoastem tehnicile, ne-am saturat pana peste cap de argumentele voastre confuzante: cu negri, cu rasismul, cu sclavia, etc. Le bagati acum in cap si copiilor, ca sa nu uitam: copiii imita ce aud in jur de la cei mari. Oribil cum va folositi de copii! Mare rusine! Ziua n-ati avut cum sa ne-o stricati, pentru ca...nimic nou nu aduceti. Aceleasi baliverne goale, aceleasi modalitati meschine...Fiti pe pace!
Dragut pustiulica ala mic, oricum: No, no, no! Se vedea ca baietelul era nascut din parinti care erau oameni cu mintea in cap. Tare dulce, si de luat acasa. Ma mir cum de s-au indurat manipulatorii sa-l puna si pe el in sketch. Mititel si singur...Dar asta tot ca sa para ca n-a fost facatura, nu?! Ce-ati zis, hai sa punem totusi si un copilas contra, ca dup-aia se prind astia! Of, of! Sunteti de plans, oameni buni!

Musafir

#2769 Re: pedofilia? orientare sexuala.

2013-11-07 20:59

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2770 Re:

2013-11-07 23:02

#2759: -

Stimabile, cand esti pe autostrada si se merge, deci, in viteza, nu poti opri decat daca vrei un carambol. Dar daca totusi nu esti pe autostrada si in jurul tau ceilalti gonesc ca pe o autostrada, poti trage pe dreapta putin. Stii ce privire buna de ansamblu ai de pe margine? Asadar, nu confunda separarea cu luarea de pozitie, sunt termeni totalmente opusi!

10-15 este, de fapt, o apreciere grabita; daca te uitai atent, vedeai ca sunt dublu ca numar, deci peste 30. Dar ai idee cati oameni solidarizeaza la o singura astfel de organizatie...?

Deasemenea, este o oarecare diferenta si intre a asculta si a auzi. Sunt mai multi care au auzit, nu iau atitudine aici pt ca se simt murdariti doar de idee (si nu-s de condamnat), insa fii sigur ca la o adica, in caz de concretete, munca tuturor de-aici de informare isi va gasi aplicabilitatea in actiunile individuale ale fiecaruia. Si ma refer, desigur, la actiuni rezonabile, rationale si sanatoase!

Nu pot fi responsabila pt ce auzi tu, insa cuvintele pe care mi le adresezi spun mai multe despre tine, decat despre mine.

Degetele-si mai gasesc odihna, la o adica, insa despre creier nu-ti face probleme - e odihnit sadea! Uite, tu-mi vorbesti de moarte, eu iti amintesc ca te-ai NASCUT din iubirea dintre un barbat si o femeie.

Cand voi muri, si nu e sigur ca va fi pe pat, m-ar interesa mai mult ce-mi va ramane in suflet decat ce-mi va trece prin fata ochilor, si ceea ce n-am apucat sa fac, mai mult decat ce am facut. Imi permit sa apreciez singura sub aspectul chiar al valorii tot ce am facut si, culmea, chiar si ce voi face. Zic ca-mi permit, pt ca asta e un privilegiu pe care cu greu ti-l castigi singur, atunci cand ai curajul sinceritatii cu tine insuti!


Musafir

#2771 un criminal vinovat moral - activist-homosexual-vrea-ca-avortul-sa-devina-obligatoriu

2013-11-08 07:29

"Femeile ar trebui fortate sa isi avorteze copiii in urmatorii 30 de ani, ca masura a controlului populatiei, considera activistul homosexual Dan Savage.

Savage, al carui program “anti-agresiune” a fost promovat intens de Presedintele Obama, a facut aceasta afirmatie in timpul unui panel din cadrul Festivalului Ideilor Periculoase.

Lisa Malouf, un membru din audienta, a incheiat programul intreband: “care din asa-zisele idei periculoase credeti ca va avea cel mai mare potential sa schimbe lumea in mai bine daca ar fi implementata”?

Dupa un moment de gandire, Savage a raspuns: “Controlul populatiei. Sunt prea multi oameni pe planeta.” “Stii, sunt pro-alegere, cred ca femeia ar trebui sa aiba dreptul de a-si controla corpurile”, a adaugat el. “Uneori, in cele mai intunecate momente ale mele, sunt anti-alegere. Cred ca avortul ar trebui sa fie obligatoriu pentru 30 de ani”.

Audienta a raspuns cu aplauze indelungi la sugestia ca femeile sa-si piarda controlul asupra fertilitatii.

Savage nu a spus cati la cati copii ar avea voie, daca ar avea voie vreunul, femeile. Regimul cel mai restrictiv din lume in aceasta privinta, China, a introdus legea copilului unic in 1979, lege ce ar fi “prevenit” 400 milioane nasteri, conform People’s Daily. Acest numar include aproximativ 336 milioane avorturi, majoritatea fortate."

http://www.culturavietii.ro/2013/11/08/un-influent-activist-homosexual-vrea-ca-avortul-sa-devina-obligatoriu/

mor ei si vor sa moara si altii odata cu ei. omul poate deveni cel mai periculos dusman al sau. unii chiar au devenit, dar nu numai pentru ei, ci mai mult pentru altii. asta inseamna ocultism degenerativ, acut si grotesc de periculos pentru fiecare fiinta umana in parte.
oamenii de genul asta au inceput sa se gandeasca la genocid. monstruosii nazisti si comunisti au fost "finuti" in comparatie cu acest gen de indivizi. si cand te gandesti ca doar comunismul a ucis la propriu 60 de MILIOANE de oameni in decursul istoriei, in lume, fara a pune la socoteala victimile neucise, insa 400 milioane de avorturi doar in China depaseste orice cifra istorica si universala a oricarui genocid, dar si zecile de milioane chiar si in Romania. ei nu vor iubire, vor moarte. infiorator la ce nivel decazut de gandire si traire s-a ajuns in lumea "civilizata" care-si decimeaza cele mai fragile fiinte create de ei. asta este rezultatul pacatelor noastre. nasterea copilului este chipul creatiei lui Dumnezeu in om, iar omul omoara acest chip. mai poti spune ca nu este vorba de satanism?!


Musafir

#2772 re:2771

2013-11-08 10:25

Satanism in toata regula. Teorii masone cu suprapopularea. Niu s-a inteles nici in comunism si niciodata ca tocmai credinta in Dumnezeu este salvarea in orice problema! Istericale: suntem prea multi! Lasand la o parte cazul Romaniei si Europei, care sufera de boala depopularii tocmai din cauza contraceptivelor si avorturilor, acestor libertati de care s-a facut abuz, se uita sau nu se iau in calcul invataturile parintilor bisericesti, care interzic si cauzele care provoaca multe dintre probleme: sexul premarital, viata dezorganizata, fara randuiala posturilor, miercurea si vinerea si pentru sarbatorile mari, cate 40 de zile pentru Craciun si Pasti, cand in cuplu trebuie sa existe abstinenta si curatie, macar dupa puterile sotilor. Adunate toate zilele de post, ar insemna aproape jumatate de an curatie in cuplu, dupa puteri, cum am spus, dar ca sa zicem, in general, si cum este recomandat de Biserica(si nu fara temeiuri morale si medicale). Sunt oameni care pot, sunt oameni care si-ar dori, sunt oameni care desi nu pot, inteleg. Si tot e un lucru mare! Dar cei robiti de patimi, desigur, nici nu vor sa auda! Placerea e tot ce conteaza, dar apoi, nu mai vrem sa ne asumam riscurile! Si cum facem? Pai simplu: ne unflam cu pilule, bagam in noi corpuri straine, ne omoram in pantece pruncii, ne ranim unii pe altii din egoismul nostru, ne auto-distrugem. Un sistem ideologic atat de inaltator ca cel al Crestinismului, ar salva orice colt al lumii de dezechilibre. Dar diavolul, numai provoaca, si apoi rastoarna tot si pustieste, ca sa spuna ca asa a rezolvat, ce? Ceea ce tocmai el a provocat. Confuzii peste confuzii! Numai pe asta se axeaza, si numai din asta isi hraneste ideologic pionii! Tatal minciunii, nu degeaba a fost numit asa, ori vicleanul! Caci vicleanul e mai rau decat raul care se arata pe fata! Dusmanul omenirii, diavolul, trebuie dat pe fata, si ucis cu suflul gurii Lui Hristos, invatatura Sfintilor nostri Parinti bisericesti, si a Sfintei Biserici Ortodoxe, pe care incearca din rasputeri sa o jigneasca! Pacat ca unii dintre semenii nostri nu inteleg, cum Necuratul, cand ne lasam prada placerilor neinfranate, ne face robi, prefacandu-ne in proprii nostri dusmani! Caci, omule, care strici firea, propagand moartea, promiscuitatea, homosexualitatea, iar nu curatia si rodirea, devii fara sa stii propriul tau dusman, si dusman al neamului omenesc! Samanta ta, si neamul tau se vor stinge, si in final, daca toti am fi ca tine, caci ti se pare normal ca fiecare sa faca asa o alegere in viata, deoarece, culmea, desi sustineti absurd ca asa v-ati nascut, n-am vazut reactie de la niciunii dintre voi, sa aveti ceva impotriva celor care ati sti sau ati crede ca ar face-o din proprie alegere(or, asta, pentru ca de fapt, voi insiva nu stiti ce-i cu voi) - ar fi mai intai un haos, terminand cu stingerea intregului neam omenesc.

Musafir

#2773 CEDO: Casatoriile homosexuale NU fac parte din drepturile omului!

2013-11-09 06:30

În data de 16 martie 2012, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis că interdicţia de adopţie de către perechile necăsătorite nu constituie o discriminare, întrucât se aplică atât perechilor heterosexuale, cât şi celor homosexuale, relatează Life Site News. De asemenea, Curtea a decis că realizarea unei „căsătorii” homosexuale nu reprezintă un drept conform Convenţiei Europene a Drepturilor Omului.
Judecătorii au luat această decizie la finalul unui proces în care un cuplu de lesbiene (Valérie Gas şi Nathalie Dubois) din Franţa, care sunt într-un parteneriat civil, au depus o plângere împotriva Curţii de Justiţie franceze. Ele s-au plâns că legislaţia franceză nu i-a permis uneia dintre femei să adopte copilul în vârstă de 11 ani al celeilalte femei.

Dubois a conceput un copil prin inseminare artificială, cu un donator anonim în 2000, şi perechea a crescut copilul împreună. Gas a încercat să adopte copilul prin recurs la diferite instanţe, însă cazul i-a fost respins şi la Curtea de Casaţie. Curtea Europeană a Drepturilor Omului a confirmat acum decizia.

Avocaţii celor 2 femei au acuzat statul francez de discriminare pe baza orientării sexuale. Cu toate acestea, judecătorii de la Strasbourg au respins argumentele acuzării, întrucât au stabilit că nu a avut loc nicio discriminare pe motive de orientare sexuală. Curtea a constatat că Franţa nu a încălcat articolul 14 (cu privire la discriminare) şi articolul 8 (cu privire la dreptul respectării vieţii private şi de familie), din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului.

„Cu privire la cuplurile căsătorite, Curtea consideră că – în lumina consecinţelor sociale, personale şi legale ale căsătoriei – situaţia legală a cuplului de faţă nu este comparabilă cu cea a cuplurilor căsătorite”, se arată în decizia CEDO.

În plus, cei 7 judecători au folosit şi decizia luată într-un proces din anul 2010, atunci când CEDO a decis că ţările Uniunii Europene nu sunt obligate prin lege să legalizeze căsătoria religioasă a cuplurilor homosexuale. Atunci, CEDO a emis o decizie fundamentală privind căsătoria şi familia.

Decizia luată la Strasburg a fost primită cu bucurie de opozanţii căsătoriilor homosexuale. „Prea multă vreme, susţinătorii au folosit drepturile omului cu scopul de a încerca să adauge forţă morală unor obiceiuri care ţin de plăcerea personală. În multe cazuri, susţinătorii [căsătoriilor gay] au evitat procedura democratică şi au avut succes în a-şi impune opiniile prin puterea legii”, a declarat Normal Wells de la Family Education Trust.
De pe "Semnele Timpului.ro"


Musafir

#2774 Crește transmiterea HIV printre homosexuali

2013-11-09 06:47

Homosexualii din Europa se expun unor riscuri sporite de contaminare cu virusul HIV, întrucât întreţin relaţii sexuale neprotejate, anunţă AFP, făcând referire la două studii recente. Transmiterea virusului HIV pare „scăpată de sub control" în rândurile homosexualilor francezi, se arată într-un articol publicat în The Lancet Infectious Diseases.
Deşi numărul de contaminări a scăzut, în Franţa, de la 8.390 de noi infecţii, în 2003, la 6.940 de infecţii noi, în 2008, în cazul populaţiei homosexuale, rata contaminărilor a crescut, fiind „de 200 de ori mai mare decât în cazul populaţiei heterosexuale", conform declaraţiei lui Stephane le Vu, cel care a condus studiul.
La o concluzie similară au ajuns şi experţii Universităţii Gent, din Belgia, care au găsit dovezi de natură genetică privind riscurile la care se supun partenerii de acelaşi sex, cu privire la contactarea temutului virus.

Îngrijorările specialiştilor europeni sunt împărtăşite şi de cei din Statele Unite, dintre cele 55.000 de noi infecţii cu virusul HIV, care apar în fiecare an, mai bine de jumătate înregistrându-se printre cei care întreţin relaţii homosexuale, conform unei statistici a Centers for Disease Control and Prevention.
Deşi numărul de contaminări a scăzut, în Franţa, de la 8.390 de noi infecţii, în 2003, la 6.940 de infecţii noi, în 2008, în cazul populaţiei homosexuale, rata contaminărilor a crescut, fiind „de 200 de ori mai mare decât în cazul populaţiei heterosexuale", conform declaraţiei lui Stephane le Vu, cel care a condus studiul.

La o concluzie similară au ajuns şi experţii Universităţii Gent, din Belgia, care au găsit dovezi de natură genetică privind riscurile la care se supun partenerii de acelaşi sex, cu privire la contactarea temutului virus.

Îngrijorările specialiştilor europeni sunt împărtăşite şi de cei din Statele Unite, dintre cele 55.000 de noi infecţii cu virusul HIV, care apar în fiecare an, mai bine de jumătate înregistrându-se printre cei care întreţin relaţii homosexuale, conform unei statistici a Centers for Disease Control and Prevention.
De pe "Semnele Timpului.ro"


Musafir

#2775 Agenda înmulțirii „identităților sexuale” - (show must go on)

2013-11-09 14:11

de Dale O’Leary, 6 februarie, 2013


În luna ianuarie 2013, New York Times a publicat un articol cu privire la cea mai recentă expansiune a identităţii sexuale în rândul studenţilor din cadrul unor universităţi din Statele Unite. Ei promovează o nouă identitate sexuală ce neagă orice realitate.

Conform acestor studenţi, care par să nu aibă nimic mai bun de făcut decât să se reinventeze, categoria sexuală LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transexuali) nu mai este suficient de cuprinzătoare.

„Generaţia LGBTQIA” doreşte recunoaşterea şi a altor categorii sexuale cum ar fi cei cu înclinaţii „queer”, intersexuale şi asexuale. Conform publicaţiei New York Times, această listă nu este nici pe departe completă, fiind permanend adăugită, pe măsură ce studenţii „trec dincolo de statutul binar bărbat / femeie”, heterosexual / homosexual şi resping normalitatea.

Majoritatea oamenilor nu sunt la curent cu incursiunile teoriei de gen – ideologie care a dat naştere „Generaţiei LBGTQIA” – sau cu pericolele pe care le aceasta le implică. Confuzia se datorează în parte faptului că există mai multe teorii diferite despre gen, fiecare dintre acestea fiind bazată pe o înţelegere greşită a fiinţei umane. Există diverse teorii – perspectiva de gen, identitatea şi expresia de gen, inversiunea de sexe – care nu au o logică solidă şi sunt într-o continuă schimbare, dând astfel o sarcină grea celor ce încearcă să le critice.

Termenul de „gen” a devenit omniprezent. Formularele pe care le completăm în mod curent şi care anterior ne cereau să precizăm care este sexul nostru, acum solicitată genul nostru. Cei mai mulţi oameni au presupus că „gen” reprezintă doar un sinonim decent pentru cuvântul sex, fiind de preferat din moment ce cuvântul sex are şi un alt înţeles, şi anume, de a defini actul sexual. Însă cei care impun folosirea cuvântul „gen”, nu o fac din motive de maniere, termenii gen şi sex nefiind pentru ei sinonimi.

În trecut, cuvântul sex se referea la tot ceea ce însemna să fii bărbat sau femeie, iar cuvântul gen era un termen gramatical – unele cuvinte aveau gen – masculin, feminin sau neutru. Cu toate astea, în anii ’50, John Money, unul dintre angajaţii Universităţii Johns Hopkin, a promovat ideea că identitatea sexuală ar putea fi defalcată în elementele sale constitutive: ADN, hormoni, organe sexuale interne şi externe – şi gen, adică sexul cu care se identifica fiecare persoană. Acesta a susţinut că o persoană ar putea avea un singur sex din punct de vedere fizic, dar s-ar putea identifica cu celălalt. Money a promovat aşa-zisele operaţii de schimbare de sex, prin care bărbaţi ce credeau că posedă mintea unei femei, au fost modificaţi chirugical astfel încât să se asemene cu o femeie. Atunci când dr. Paul McHugh a preluat conducerea universităţii, acesta a solicitat un studiu privind rezultatul acestor presupuse modificări de sex şi, constatând că acestea nu se aflau în concordanţă cu psihopatologia clienţilor, a întrerupt practica. Din păcate, au existat alte spitale care au continuat să efectueze aceaste operaţii mutilante.

Money a venit şi cu ideea că dacă un băiat s-ar naşte cu organele genitale deformate, acesta ar putea fi castrat şi crescut ca o fată, iar el nu ar observa niciodată diferenţa. Cu alte cuvinte, senzaţia de a fi bărbat sau femeie ar fi fabricată din punct de vedere social, în funcţie de cum ne tratează cei din jur. Cu toate acestea, studiile efectuate pe aceşti băieţi crescuţi ca şi o fată au revelat faptul că mulţi dintre ei au respins modificarea şi au cerut dreptul de a trăi ca şi bărbaţi, chiar şi fără organe genitale intacte. În 2006, cartea „As nature Made Him”, scrisă de John Colapinto, l-a dat în vileag pe Money, ca fiind escrocul ce a mascat eşecul celui mai renumit caz al său şi care a făcut abuz de băieţii care i-au fost aduşi pentru a fi ajutaţi.

În continuare, acest articol descrie unele din principalele evoluţii ale teoriei de gen.

http://www.drumeuropean.ro/?p=1661&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=agenda-inmultirii-identitatilor-sexuale

(dementa este boala cu transmitere sexuala)



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...