Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#23951 Re: Re: Invidiosilor=> doar e vara, sa vezi din toamna si sfarsit la iarna...direct la inghet

2014-07-16 15:35

#23898: - Re: Invidiosilor=> doar e vara, sa vezi din toamna si sfarsit la iarna...direct la inghet

Stai un pic ca de revelionul o sa bem sampanie pentru ca nu o sa mai avem CCM iar combinatul Oltchim...eheeee....... si la cat de tineri sunt astia enumerati de tine, uita si ce sustin ei sau la cine..., sau au ei atributii cumva..., au simtome de bosorogi uituci..., am observat ca s-au ingrasat toti de plesnesc, poate le bate tic-tac-ul inainte de termen, saracii ce suferinta au ei sa ne tina partea noastra pe legi si teme de legislatie, vai vai vai, saracii... imbuibati..., acum au concedii imbuibatii si sunt toti la prajit pe rotisor, mici, gratare si sampanie...

P.S. UITE CA AM UITAT EU ACUM DAR EI NU O SA UITE NICIODATA, STIU SA INCASEZE COTIZATIILE, CHIAR SI CU INTARZIERE EI INCASEAZA BANII...!!!!!!!!

http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Jul2014/61543951.jpg...

http://www.brasovpress.ro/wp-content/uploads/2013/01/sampanie-sticla-publimedia-...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-16 15:37Musafir

#23953 EU VA GARANTEZ PUSCARIA BAIETI !!!!!!!!!!!!

2014-07-16 15:38

#23949: -


Musafir

#23947

2014-07-16 16:27

asta e autorul petitiei!

Musafir

#23948

2014-07-16 16:31

ala de la 23931

Musafir

#23949

2014-07-16 16:33

Da. El este. Nu mai poate de interesant ce e. Le stie pe toate si injura si jigneste pe toata lumea. El are o tema clara trasata.
========================================================================================

 

NU VA AJUNGE CU AMENITARILE DE ATI NENOROCIT PE MULTI ALTIII.....!!!!!!BINE....

APROPO, NOI VORBIM PENTRU BANII NOSTRI,  AI DISPONIBILIZATILOR, ATI INTELES,  BAIIII...ASTIA.....!!!

VOI SUNTETI PLATITI DE ALTIII..., POATE DIN BANII NOSTRI. ANTENTIE!!!!!!!!!!!!!!!

VEZI SA NU-TI DAU EU TEME CLARE TRASATE.

VETI RASPUNDE VOI PENAL!!!!

LA PUSCARIE CU VOI.

BAIII........... GRADINITAAA.....

Pentru hoti si marlani, asta le este soarta:

https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQCv-FgiMBPfyEwO&w=484&am...

 


Musafir

#23955 MASCARICII CUNOSC LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR?

2014-07-16 16:05

#23823: - Re: MASCARICII CUNOSC LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR?

#23820: - MASCARICII , AICI ESTE RASPUNSUL PENTRU TOATE PLATILE CATRE TOTI SALARIATII. SALARIATI ANGAJATI SI SALARIATI DISPONIBILIZATI, DREPTURI PE TOATE LEGILE ALE SALARIILOR  PRIN  ACHITARE LA ZI TUTUROR, OBLIGATIE DE A FACE (termen juridic).

#23509: Musafir - Trebuie cu tot ceea ce s-a prezentat, sa se

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

aduca la cunostinta autoritatilor, institutiilor si toti care  sunt implicati in aplicarea legii cat si conducerii Oltchim.

1. Legea insolventei cu paragrafele aferente si legea in sine care spune tot si PUNE PRIN PRIN ACHITARE LA ZI CREDITORIL, SALARIATII SI DISPONIBILIZATII FIIND PRIVILEGIATI.

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.
#23533 Legea nr. 85/2014 - procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa

SECTIUNEA a 2-a
Definitii  Art. 5         12. contract de compensare bilaterala reprezinta oricare dintre urmatoarele:
A. orice contract sau clauza cuprinsa intr-un contract incheiat intre institutia de credit debitoare si orice alta entitate, inclusiv persoane fizice, avand ca obiect operatiuni cu instrumente financiare derivate realizate pe pietele reglementate, pietele asimilate ori pe pietele la buna intelegere, prin care se stipuleaza compensarea unor obligatii de plata sau obligatii de a face, prezente ori viitoare, decurgand din sau avand legatura cu unul ori mai multe astfel de contracte, inclusiv orice garantie accesorie ori avand legatura cu acestea; sau
B. orice contract sau clauza, de natura celor prevazute la lit.A, prin care se stipuleaza compensarea unor obligatii de plata sau obligatii de a face, prezente ori viitoare, decurgand din unul sau mai multe contracte de compensare bilaterala, inclusiv orice garantie accesorie ori avand legatura cu acestea, in temeiul carora compensarea bilaterala contractuala se poate realiza prin una sau mai multe dintre urmatoarele modalitati:
a) stingerea si/sau devansarea scadentei oricarei obligatii de plata ori obligatii de a face decurgand din unul sau mai multe contracte din categoria celor prevazute mai sus;
b) calcularea sau estimarea unei valori de compensare, valori de piata, valori de lichidare ori valori de inlocuire a oricarei obligatii care a fost stinsa sau a carei scadenta a fost devansata potrivit prevederilor lit. a);
c) conversia intr-o singura moneda a oricarei valori calculate potrivit prevederilor lit. b);
d) compensarea, pana la obtinerea unei sume nete, a oricaror valori calculate potrivit prevederilor lit. b), asa cum au fost convertite potrivit prevederilor lit. c);
e) lichidarea bunurilor si drepturilor din averea institutiei de credit debitoare;
13. coordonarea procedurala reprezinta setul de masuri menite sa coreleze procedurile de insolventa deschise impotriva membrilor unui grup de societati, cu scopul de a asigura celeritatea si armonizarea procedurilor, precum si minimizarea costurilor;

Legea nr. 85/2014 Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.

#23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_procedura_insolventei.php

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul "

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

2. Auditul  cu actele respective si publicarea in articolul din presa.

#23501 Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

#23500 Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

#23505 Re: Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

http://www.impactreal.ro/2014061517061/Pierderile-firmelor-la-care-Oltchim-detine-actiuni-au-afectat-rezultatele-financiare-consolidate.html

3.  Comunicatul rominsolv privind concedierea colectiva.

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

4. Contractul Colectiv de Munca.
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII SI TOATE DREPTURILE LOR NEACHITATE) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

5.  ITM raspuns primit de toti la cererea noastra.

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

6.  Adeverintele ANAF si Pilonul II pensii private.

http://www.indiscret.ro/articol-oltchim-suspiciuni-de-fals-cu-salarii-compensatorii

28 Mai 2014

- Petitia trimisa de Oltchim impreuna cu disponibilizatii.

23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

7. Numarul de inregistrare la DIICOT.

Salariile compensatorii de la Oltchim intră în atenţia DIICOT

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-intra-in-atentia-diicot

29 Mai 2014

Salariile compensatorii de la Oltchim, cercetate de DIICOT

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-cercetate-de-diicot

4 Iunie 2014


Musafir

#23956 Re: Re: Re: BANII PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT).

2014-07-16 16:07

#23620: - Re: BANII PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT).

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

Cine MINTE???? BANII NU SUNT LA MASA CREDALA. BANII PLATILOR COMPENSATORII ALE DISPONIBILIZATILOR NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT). JUDECATORUL-SINDIC  A SPUS ESTE OBLIGATIE DE ACHITARE LA ZI CONFORM LEGII INSOLVENTEI. CCM , ITM SI TUTUROR LEGILOR. MINISTRUL ESTE HABARNIST SAU MINTIT.

inregistrarea video-audio: " Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html "

#23479 Re: Re: Re: Re: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

#23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

#23507 Re: Re: ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS:

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale

MINISTRUL INCURCA BORCANELE INTENTIONAT????? SUNT ALTE SUME CARE EXISTA DAR NU NE INTERESEZA ACUM ACEI BANI DE LA MASA CREDALA. NOI CEREM  PLATILE COMPENSATORII DE LA DATA deciziei din15.05.2013 ( incetarea CCM 14.06.2013),  NU DE  LA DATA INTRARII IN ISOLVENTA S.C.OLTCHIM S.A. 30-31.01.2013 LA CARE AU INTRAT ( DESCHIS) MASA CREDALA CU ALTE SUME CONFORM INSOLVENTEI.

BANIII .........DATI-NE BANIIIIIIIIIII........., ADUCETI DAUNE TUTUROR, LA SECUNDA, LA MINUT, LA ZI, LA AN.... CONFORM LEGII SI LEGII INSOLVENTEI.

http://i.imgur.com/TpzlU7k.jpg...

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!

Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii


#22892 Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii

CU ACEEASI STIMA:

TIC-TAC PENTRU OLTCHIM

AI ACI http://m.bursa.ro/s=companii_afaceri&articol=240278.html , CONFIRMAREA CELOR DECLARATE CU PRECIZIE AZI IN TEXT 23.06.2014

"De asemenea, în 2-3 săptămâni, este posibil să fie aprobat şi tabelul final al creanţelor, după care va fi supus avizării şi planul de reorganizare"."

SI ATUNCI 18.06.2014, DUPA IESIREA DIN SALA DE JUDECATA, NU INAINTE http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

Secunda Piperea, SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE. OBLIGATIE.

http://i.imgur.com/URfMkHQ.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic Ramnicu Valcea ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. Timpul curge...

SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-07-16 16:40Musafir

#23959 Re: Re: Re: Chilipir: creditorii Oltchim au aprobat o valoare de 294 mil. € pentru active.

2014-07-16 17:41

#16516: - Re: Re: Chilipir: creditorii Oltchim au aprobat o valoare de 294 mil. € pentru active.

Chilipir: creditorii Oltchim au aprobat o valoare de 294 mil. € pentru active. Un combinat nou ar costa 2-3 mld. €


http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/chilipir-creditorii-oltchim-au-aprobat-o-valoare-de-294-mil-pentru-active-un-combinat-nou-ar-costa-2-3-mld-11739002

Creditorii combinatului chi­mic Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) întruniţi luni au aprobat raportul de evaluare a activelor Olt­chim, estimate la 294 mil. euro dacă se continuă activitatea şi la circa 160 mil. euro reprezentând valoarea de lichidare (dacă s-ar vinde pe bucăţi - n.red.), precum şi înfiinţarea unui vehicul special (SPV) care va prelua activele viabile ale companiei.

Cu alte cuvinte, activele viabile ale Oltchim, grupate într-un vehicul special, fără datorii, ar putea fi vândute cu un preţ cuprins între 160 şi 300 mil. euro, iar banii încasaţi ar fi împărţiţi între creditori.

În total Oltchim datorează creditorilor 793 mil. euro, sumă din care cele mai mari valori le au de recuperat Electrica, cu 150,2 mil. euro, AVAS, înscrisă cu 123,5 mil euro creanţă garantată şi 150,2 mil. euro creanţă bugetară, BCR, cu o creanţă de 78,7 mil. euro, şi Banca Transilvania, care are de recuperat 37,5 mil. euro. Aceştia sunt şi cei care vor recupera cele mai mari sume din vânzarea SPV-ului Oltchim, care va avea loc în primăvara anului viitor.

„La adunarea creditorilor s-a discutat şi aprobat strategia de reorganizare a Oltchim, raportul de evaluare al activelor societăţii care va fi supus aprobării de către judecătorul sindic în câteva zile. Ce pot să vă spun este că între valoarea de lichidare a Oltchim şi valoarea companiei dacă se continuă activitatea există o diferenţă de 155 milioane de euro. Strategia de reorganizare a Oltchim implică două tipuri de acţiuni pe care trebuie să le întreprindem, respectiv să constituim SPV-ul şi să trecem activele viabile ale Oltchim pe SPV şi totodată să selectăm investitorul care să preia SPV-ul.

 

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1481/22467/11739002/2/4-oltchim.jpg?...


Musafir

#23960 SINDICALISTILOR ATI FACUT RESTRUCTURARE FARA PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATOR-SINDIC???

2014-07-16 17:57

#16162: -

CUNOASTETI PERSONAJELE??????????????????????????????????????????????

UNDE ESTE PLANUL DE REOGANIZARE APROBAT JUDECATORESC?????? OLTCHIM IN INSOLVENTA SI LEGEA INSOLVENTEI CE SPUNE.....???? S-AU DAT OAMENI AFARA....(O FI LEGAL????, LEGEA INSOLVENTETI!!!! ATENTIE!!!, VOI UNDE ATI FOST...???), BANII SALARIILOR COMPENSATORII NU I-AM PRIMIT SI SUNTEM IN DATA DE 16.07.2014. DISPONIBILIZATII AU HARTII ANAF SI PILONUL II PENSII PRIVATE!!!!!!!!!

http://2.bp.blogspot.com/-HD2NcezfM-A/UE30VdrECmI/AAAAAAAAAQ0/Y57eT_Ltbng/s1600/...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNVGbEjljWAXPUlTWKgqDcpNDs...

http://tb.ziareromania.ro/Soarta-Oltchim-se-decide-pana-miercuri---Posibil-ajuto...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSp8jurWUw8_OIhuh8vCbbOSBj...


Musafir

#23961 Re: PENTRU PROSTUL CARE-AI FOST SI TOT PROST AI RAMAS

2014-07-16 18:09

#16163: - PENTRU PROSTUL CARE-AI FOST SI TOT PROST AI RAMAS

#16163 PENTRU PROSTUL CARE-AI FOST SI TOT PROST AI RAMAS

2014-01-28 19:27

 

#16157: -

fost membru S.V.O.

#16113 ptr. 16103: MINUNEAZA-TE!

2014-01-27 18:34

 

CERNEV -2000 sau 1700 RON
GHIOCA -1400 RON
DOBRE MARCELA -1000 RON
SARPE -500 RON
MORCOACE -500 RON
ION DAN -500 RON
PATRASCU -500 RON
" MIZILIC " pentru EI, " BANI MULTI " pentru ALTIIMusafir

#23962 Re: Bun ii vinu sus pe munte !

2014-07-16 18:18

#15455: - Bun ii vinu sus pe munte !

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

2013-12-05 14:35

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-statiunile-din-elvetia-si-austria.html

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

http://i.imgur.com/VvE0nkB.png?1...

https://lh5.googleusercontent.com/-MoUG6fhMk_k/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAIck/0HUb6Eh_R...


Musafir

#23963 Re:

2014-07-16 18:26

#14974: -

Noi nu trebuia sa intram in INSOLVENTA,  daca porneam ne rezolvam problemele singuri. Caposenia politicului nu a dorit sa lase Oltchimul. Oltchim nu tace pentru ca nu poate sa lucreze, tace ca i-sa luat etilena si propilena, materia prima cu care noi lucram si aduceam banii.

Incerc, fara a avea pretentia de a acoperi totul, sa refac istoricul intrarii in insolventa a Oltchim, pentru a putea intelege cum s-a ajuns la situatia ca acest combinat sa intre in insolventa.

1. Capitalul social al Oltchim, la nivelul lui 2013 era de 34 milioane lei, adica undeva spre 8 milioane euro. Ridicol, pentru ca in 2007-2008, combinatul livra zilnic produse in valoare de 1,5-2 milioane EURO. Si pentru ca cifra de afaceri a Oltchim in 2008 a fost de 1,9 miliarde RON, ceea ce, la un curs mediu 2008 de 3,68 lei/EUR, inseamna cam 516 milioane EUR (http://doingbusiness.ro/financiar/raport/1648580)

Si se naste aici prima intrebare. De ce nu au fost reevaluate corespunzator activele Oltchim ?

Majorarile de capital social, potrivit http://www.bvb.ro/ListedCompanies/SecurityDetail.aspx?s=OLT&t=4, au fost, din 1997 incoace, minore, ele insemnand includerea in capital a valorii terenurilor, precum si alte cateva mici contributii. Din 1997 – cand leul era 0,8 USD, iar EURO nu exista - si pana astazi, valoarea activelor nu a fost reevaluata ! Mai mult, acelasi site ne furnizeaza si proba ingineriei financiare de la Oltchim, prin care PCC a ajuns sa detina, fara a plati integral, cca 12% din actiunile Oltchim, dupa schema :

- In 2005, capitalul social creste de la 323.589.641 actiuni, la 3.546.956.001 actiuni cu valoare nominala de 0.1 RON. Actiunile reprezentau o creanta pe care AVAS o avea asupra Oltchim.

- dupa aceasta operatiune, in 2006, PCC cumpara pe bursa undeva la 1,2% din actiuni.

- In 2007, Prim-Ministrul Tariceanu impune revenirea asupra majorarii de capital, readucand numarul de actiuni la suma din 2005, adica 323 589 641 actiuni. In acest fel, intrucat PCC si-a mentinut numarul de actiuni, a ajuns sa detina cam 12% din capitalul social al Oltchim, fara sa miste un deget sau sa plateasca un leu. Intamplator sau nu, PCC are un consilier pe nume Sebastian Vladescu, fost secretar de stat si ministru de finante in Guvernul Tariceanu. Aici, contractul de consultanta : Odata cu aceasta modificare de actionariat, incep problemele, PCC avand deja statut de actionar semnificativ, cu toate drepturile aferente acestei noi situatii, drepturi pe care le foloseste in principal pentru a sicana conducerea executiva a Oltchim.

In acest moment, actionariatul Oltchim se prezinta astfel :

- MECMA (statul roman) 54,8%

- PCC SE – 18,32%

- POLYOLT HOLDING LTD – 14, 03% firma este inregistrata in Cipru si apartine PCC, conform raportarilor trimise de PCC catre BVB

- Alti actionari – 12,85%

2. Probleme operationale create de statul Roman. 70% din productia Oltchim depinde de etilena si propilena produse de Arpechim, rafinarie vanduta catre OMV odata cu intregul PETROM, in 2004. Ca o paranteza, pretul incasat pe PETROM nu a acoperit nici macar valoarea stocurilor de materii prime si materiale. Pretul vanzarii a fost de cam 700 milioane de EURO, iar activele circulante de cca 6 miliarde RON.

In momentul semnarii contractului de privatizare a PETROM – iarasi trebuie sa revin, caci OMV este detinut in proportie de 32% de OIAG , companie a statului austriac si 25% de catre IPIC, companie a EAU- statul roman nu a impus nici o obligatie catre OMV in legatura cu mentinerea in functiune a capacitatilor de etilena si propilena a Arpechim, si nici in ceea ce priveste un anumit control al preturilor acestor materii prime ale Oltchim. Ca urmare a acestei lipse crase de responsabilitate, in mai 2007 OMV anunta fara prea multe comentarii inchiderea Arpechim, creand o noua problema celor de la Oltchim, care se vad obligati sa caute solutii de aprovizionare eficienta cu materii prime. La vremea respectiva, dl. Roibu estima pierderi de 30 milioane de EUR/luna datorate acestei inchideri. (http://www.wall-street.ro/articol/Companii/29540/Cine-castiga-si-cine-pierde-din-inchiderea-Arpechim.html). Oricum, incepand cu trecerea Arpechim la OMV, aparusera probleme legate de pret. Dupa indelungi discutii, inclusiv la nivel guvernamental, Guvernul roman reuseste sa determine OMV sa transfere instalatiile necesare catre Oltchim. Care instalatii trebuiau puse in functiune, aceasta insemnand, conform practicilor industriale curente, reinspectarea, repararea – acolo unde a fost cazul – si recertificarea instalatiilor. Pentru petrochimia de la Arpechim, Oltchim a platit 13 milioane de Euro, preluand in bilantul sau si o datorie istorica a Arpechim de 112 milioane lei, esalonabila pe trei ani. In plus, cheltuiala de repunere in functiune a instalatiilor de la Arpechim a fost de inca 112 milioane EURO, investiti in perioada 2010-2012 (http://www.mediafax.ro/economic/ministrul-economiei-achizitia-petrochimiei-arpechim-si-salariile-mari-au-dus-oltchim-in-insolventa-10604478 ). Nu se precizeaza daca aceasta cheltuiala a inclus si plata efectiva catre OMV. De precizat ca actionarul PCC s-a opus din rasputeri acestei preluari, calificand-o ca un act iresponsabil. (http://www.ziare.com/oltchim/arpechim/achizitia-arpechim-de-catre-oltchim-contestata-din-nou-991711) .

In sfarsit, in Mai 2011 Oltchim porneste prima instalatie din Arpechim, care incepe livrarile de propilena catre combinatul valcean. Una peste alta, in Oltchim s-au investit, in 12 ani, cca 455 milioane EUR (http://www.zf.ro/analiza/iti-imaginezi-ca-este-un-morman-de-fiare-vechi-o-uzina-prafuita-fals-instalatii-moderne-echipamente-noi-procese-de-productie-automatizate-10668487) ,

Datorita, insa angajamentelor anterioare ale guvernelor Romaniei, Oltchim este oprit si scos la privatizare in 2012, in conditiile in care deja UE aprobase conversia in actiuni a unei creante a AVAS de 125 milioane de EUR, adica undeva peste 500 milioane lei, cu efectele mentionate aici (http://www.minind.ro/news/Oltchim.pdf) , printre care scaderea procentului detinut de PCC. Este si motivul pentru care PCC a facut un lobby extreme de puternic pentru ca o astfel de aprobare sa nu fie obtinuta (http://www.money.ro/salvarea-oltchim-deputatii-au-aprobat-conversia-imenselor-datorii-in-actiuni-citeste-aici-ce-inseamna_427381.html) . In iunie-iulie 2012, Oltchim era gata de un restart profitabil, dar Guvernul decide sa-l opreasca si sa-l scoata la privatizare. O privatizare ratata, dupa cum bine se stie.

Sa recapitulam. In 2012, August, Oltchim avea :

- Toate instalatiile sale si cele ale Arpechim, la nivel tehnologic competitiv

- Investitii de 455 milioane de EUR facute in 12 ani

 

- Capital social de 8 milioane EUR

- Acceptul CE pentru a scapa de cca 50% din datoriile acumulate.

- Control asupra surselor de materii prime

In aceste conditii, guvernul Ponta initiaza procedura de insolventa. Procedura in care firma de insolventa, platita cu 50000 de EUR lunar, urmeaza o strategie neaprobata de catre creditori, si considera ca functionarea la 30% capacitate reprezinta o tinta rezonabila.

 

NOTA1 : Cu scuzele de rigoare, datorita diversitatii surselor si unui factor de zgomot inevitabil numarului mare de referinte, sunt posibile mici neconcordante ori imprecizii ale cifrelor. Ele insa nu afecteaza fondul problemei.

 

NOTA2 : Este posibil ca Oltchim sa fi fost si capusat, insa nu am auzit pana astazi de nici o stire privind astfel de lucruri. Inca asteptam, insa, pana la proba contrarie, constatam ca nu avem astfel de probleme.

 

NOTA3 : Recent, dl Roibu a propus ministrului Vosganian un alt plan de iesire din insolventa. Fara efecte ulterioare vizibile (http://www.puterea.ro/articol/constantin_roibu_fostul_director_al_oltchim_ii_propune_ministrului_vosgania)

 

 


Musafir

#23964 Re: OLTCHIM si ARPECHIM

2014-07-16 18:30


Musafir

#23966 Re: Re: Re:

2014-07-16 18:33

#14565: - Re: Re:

http://contabilitateafirmei.manager.ro/fise_de_post/fisa_de_post_administrator_societate_comerciala.htm

MODELE FISE DE POST FISE DE POST GRATUITE

http://contabilitateafirmei.manager.ro/fise-de-post/fise-de-post.htm

 

 

http://e-juridic.manager.ro/articole/atributiile-administratorului-judiciar-3141.html - administrator judiciar fisa postului

Atributiile administratorului judiciar

Administratorul judiciar

Practicienii in insolventa interesati vor depune la dosar o oferta de preluare a pozitiei de administrator judiciar in dosarul respectiv, la care vor anexa dovada calitatii de practician in insolventa si o copie de pe polita de asigurare profesionala. In oferta, practicianul in insolventa interesat va putea arata si disponibilitatea de timp si de resurse umane, precum si experienta generala sau specifica necesare preluarii dosarului si bunei administrari a cazului. In cazul in care nu exista nici o astfel de oferta, judecatorul-sindic va desemna provizoriu, pana la prima adunare a creditorilor, un practician in insolventa ales in mod aleatoriu din Tabloul U.N.P.I.R.

La recomandarea comitetului creditorilor, in cadrul primei sedinte a adunarii creditorilor sau ulterior, creditorii care detin cel putin 50% din valoarea totala a creantelor pot decide desemnarea unui administrator judiciar/lichidator, stabilindu-i si remuneratia. In cazul in care remuneratia se va achita din fondul constituit, aceasta va fi stabilita de catre judecatorul-sindic, pe baza criteriilor stabilite prin legea privind profesia de practician in insolventa. Creditorii pot decide sa confirme administratorul judiciar sau lichidatorul desemnat provizoriu de catre judecatorul-sindic.

Creditorul care detine cel putin 50% din valoarea totala a creantelor poate sa decida, fara consultarea adunarii creditorilor, desemnarea unui administrator judiciar sau lichidator in locul administratorului judiciar sau lichidatorului provizoriu ori sa confirme administratorul judiciar provizoriu sau, dupa caz, lichidatorul provizoriu si sa ii stabileasca remuneratia.

Creditorii pot contesta la judecatorul-sindic, pentru motive de nelegalitate, decizia de numire a administratorului judiciar, in termen de 3 zile de la data publicarii acesteia in Buletinul procedurilor de insolventa. Judecatorul va solutiona, de urgenta si deodata, toate contestatiile printr-o incheiere prin care va numi administratorul judiciar/lichidatorul desemnat sau, dupa caz, va solicita adunarii creditorilor/creditorului desemnarea unui alt administrator judiciar/lichidator. Daca in acest termen decizia adunarii creditorilor sau a creditorului ce detine cel putin 50% din valoarea creantelor nu este contestata, judecatorul-sindic, prin incheiere, va numi administratorul judiciar propus de creditori sau de creditorul ce detine cel putin 50% din valoarea creantelor, dispunand totodata incetarea atributiilor administratorului judiciar provizoriu pe care l-a desemnat prin sentinta de deschidere a procedurii.

Administratorul judiciar, persoana fizica sau persoana juridica, inclusiv reprezentantul acesteia, trebuie sa aiba calitatea de practician in insolventa, potrivit legii. Inainte de desemnarea sa, administratorul judiciar trebuie sa faca dovada ca este asigurat pentru raspundere profesionala, prin subscrierea unei polite de asigurare valabile, care sa acopere eventualele prejudicii cauzate in indeplinirea atributiilor sale. Riscul asigurat trebuie sa reprezinte consecinta activitatii administratorului judiciar pe perioada exercitarii calitatii sale.

Este interzis administratorului judiciar, sub sanctiunea revocarii din functie si a repararii eventualelor prejudicii cauzate, sa diminueze, in mod direct sau indirect, valoarea sumei asigurate prin contractul de asigurare.

Principalele atributii ale administratorului judiciar sunt:
a. examinarea situatiei economice a debitorului si a documentelor depuse si intocmirea unui raport prin care sa propuna fie intrarea in procedura simplificata, fie continuarea perioadei de observatie in cadrul procedurii generale si supunerea acelui raport judecatorului-sindic, intr-un termen stabilit de acesta, dar care nu va putea depasi 30 de zile de la desemnarea administratorului judiciar;
b. examinarea activitatii debitorului si intocmirea unui raport amanuntit asupra cauzelor si imprejurarilor care au dus la aparitia starii de insolventa, cu mentionarea persoanelor carora le-ar fi imputabila, si asupra existentei premiselor angajarii raspunderii acestora, precum si asupra posibilitatii reale de reorganizare efectiva a activitatii debitorului ori a motivelor care nu permit reorganizarea si supunerea acelui raport judecatorului-sindic, intr-un termen stabilit de acesta, dar care nu va putea depasi 60 de zile de la desemnarea administratorului judiciar;
c. intocmirea de acte de procedura, in cazul in care debitorul nu si-a indeplinit obligatia respectiva inauntrul termenelor legale, precum si verificarea, corectarea si completarea informatiilor cuprinse in actele respective, cand acestea au fost prezentate de debitor;
d. elaborarea planului de reorganizare a activitatii debitorului, in functie de cuprinsul raportului prevazut la lit. a);
e. supravegherea operatiunilor de gestionare a patrimoniului debitorului;
f. conducerea integrala, respectiv in parte, a activitatii debitorului, in acest ultim caz cu respectarea precizarilor exprese ale judecatorului-sindic cu privire la atributiile sale si la conditiile de efectuare a platilor din contul averii debitorului;
g. convocarea, prezidarea si asigurarea secretariatului sedintelor adunarii creditorilor sau ale actionarilor, asociatilor ori membrilor debitorului persoana juridica;
h. introducerea de actiuni pentru anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna drepturilor creditorilor, precum si a unor transferuri cu caracter patrimonial, a unor operatiuni comerciale incheiate de debitor si a constituirii unor garantii acordate de acesta, susceptibile a prejudicia drepturile creditorilor;
i. sesizarea de urgenta a judecatorului-sindic in cazul in care constata ca nu exista bunuri in averea debitorului ori ca acestea sunt insuficiente pentru a acoperi cheltuielile administrative;
j. mentinerea sau denuntarea unor contracte incheiate de debitor;
k. verificarea creantelor si, atunci cand este cazul, formularea de obiectiuni la acestea, precum si intocmirea tabelelor creantelor;
l. incasarea creantelor; urmarirea incasarii creantelor referitoare la bunurile din averea debitorului sau la sumele de bani transferate de catre debitor inainte de deschiderea procedurii; formularea si sustinerea actiunilor in pretentii pentru incasarea creantelor debitorului, pentru aceasta putand angaja avocati;
m. cu conditia confirmarii de catre judecatorul-sindic, incheierea de tranzactii, descarcarea de datorii, descarcarea fidejusorilor, renuntarea la garantii reale;
n. sesizarea judecatorului-sindic in legatura cu orice problema care ar cere o solutionare de catre acesta.


Musafir

#23969 Re: REPORTAJ. Oltchim, o avere risipită: instalații noi, pierderi uriașe

2014-07-16 18:47

#14216: - REPORTAJ. Oltchim, o avere risipită: instalații noi, pierderi uriașe

REPORTAJ. Oltchim, o avere risipită: instalații noi, pierderi uriașe

2013-12-10 22:21

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Reportaj/REPORTAJ+Oltchim+o+avere+risipita

Digi24.ro
09.08.2013 10:21

Combinatul Oltchim este întruchiparea unui paradox: pare construit acum câţiva ani, are instalaţii noi, de ultimă generaţie, dar şi pierderi uriaşe și lacătul pus pe unele secții. La colosul industrial lucrau pe vremuri mii de oameni, acum unele hale sunt pustii.

Numai în ultimele luni, sute de salariaţi au intrat în şomaj, iar luna viitoare se va încerca pentru a doua oară privatizarea lui. O echipă Digi24 a filmat în interiorul fabricii care a fost mândria regimului comunist şi piatra de moară a ultimelor guvernări.

Oltchim, un combinat pe umerii căruia stă în continuare oraşul Rîmnicul Vâlcea. În ultimii ani, nicio echipă de televiziune nu a mai intrat în interiorul acestui colos industrial să filmeze în detaliu locul de unde pleacă ingredientele pentru sute de produse cum ar fi hârtia, plasticul, cauciucul sau chiar compuşii chimici din lichidul de frână.

Prima impresie este că aleile acestui mic oraş industrial sunt părăsite. Dacă nu ai şti că peste 800 de oameni au intrat în şomaj în ultimele luni, ai spune că este comandat doar dintr-un calculator. În plus, instalaţiile nu au pic de rugină, deşi la câte probleme are acest combinat ţi-l poţi închipui ca pe un morman de fiare vechi.

„Este una dintre cele mai importante secţii din Oltchim, este chiar inima combinatului, este cea mai nouă tehnologie pe plan mondial. În ultimii ani s-au băgat câteva zeci de milioane de euro investiţii directe”, a explicat Marius Ignat, şef secţie.

Mai exact, 105 milioane de euro în ultimii cinci ani. Când echipa Digi24 a intrat în secţia de electroliză, angajaţii desfăceau cutiile cu piese de schimb venite din Germania. În acest moment doar patru secţii sunt funcţionale, iar opt stau închise din lipsa materiei prime. Aici, din aceste fiare contorsionate ies compușii chimici pentru vopseluri, medicamente, alimente şi lista poate continua...

Angajaţii din secţia care producea profile de termopan fac haz de necaz şi spun că în grija lor au mai ramas doar tufele de trandafiri. Secţia este pustie şi nu din cauza vreunei avarii, ci pentru că materia primă care putea veni de la Arpechim Piteşti nu a mai ajuns în combinat

Tancurile de descărcare stau goale, iar vagoanele care urmau să plece la export aşteaptă pe şine contractele vitale. Combinatul, care poate concura cu oricare din Europa, pierde zilnic banii pe care îi investeşte, din cauza secţiilor pe care s-a pus lacătul..

„Lunar, la gradul de funcţionare de peste 22% pe care îl avem, avem o pierdere de aproximativ un milion de euro”, a subliniat Sofian Dragomir, director de producţie Oltchim.

Cel mai mult au însă de suferit angajații. „Avem de 2 luni şi ceva salariul neluat. Dacă nu ni-l dă, nu o să mai pornim activitatea”, a spus un lider de sindicat.

Efectele sunt resimţite în toată economia, avertizează specialiştii. „O insolvenţă în rândul companiilor mari şi foarte mari atrage 10 insolvenţe în industria conexă”, a explicat Iancu Guda, manager la o companie de recuperare creanţe.

Oltchim a ajuns în insolvență din cauza managementului prost care a dus în cele din urmă la pierderea contractelor. Privatizarea a eșuat anul trecut, când omul de afaceri Dan Diaconescu nu a putut achita suma licitată de 45 milioane de euro.

Musafir

#23970 Re: Oltchim S.A.

2014-07-16 18:48

#14224: - Oltchim S.A.

Oltchim S.A.

2013-12-11 09:04

 

 

http://www.oltchim.ro/uploaded/poze_eveniment/sigla_oltchim1.gif...

http://www.zf.ro/wikizf/oltchim-s-a-10089024

Ultima actualizare: 18.09.2012

Nume companie: Oltchim S.A.

CUI: 1475261

Registrul comerţului: J38/219/1991

Simbol bursier: OLT

Domeniul de activitate: Industrie


Prezentare companie: Compania a fost înfiinţată în anul 1966 şi este deţinută de Statul Român iar din 1997, un pachet de acţiuni a fost listat la Bursa de Valori Bucureşti. Produsele Oltchim se găsesc în peste 80 de ţări fie ca e vorba de policlorură de vinil (PVC), sodă caustică, propenoxid, propilenglicol, polieteri polioli sau materiale de construcţii.

Anul înfiinţării: 1966

Structură acţionariat:
Acţionari Procent
Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri 54,81%
PCC SE Duisburg Germania 18,32%
Polyolt Holding Limited Cipru 14,02%
Persoane fizice 11,26%
Persoane juridice 1,59%


Produse / Servicii: Fabricarea produselor anorganice, macromoleculare şi a produselor organice de sinteză.

Sediu central: Str. Uzinei nr. 1, cod 240050, Râmnicu Valcea, jud. Vâlcea

Contact de presă: Iuliana Furtună - E-mail: iuliana.furtuna@oltchim.com

Contact relaţii cu publicul: Tel: 0250-701.200, Fax: 0250-736.188, E-mail: oltchim@oltchim.ro, Web: www.oltchim.ro

Linkurile companiei:
-site-ul companiei
-comunicate de presă
-relaţii cu investitorii
-informaţii financiare
-profil / istoricul companiei
-produse / servicii


Management:
Mihai Bălan - Director General, E-mail: oltchim@oltchim.ro
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, E-mail: felicia.spiru@oltchim.com
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional, E-mail: mihail.talpasanu@oltchim.com
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing, E-mail: armand.spiru@oltchim.com
Ion Coclet - Director Resurse Umane, E-mail: ion.coclet@oltchim.com

Date financiare (lei):
Anul Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2005 354.695.600 1.442.065.098 22.643.128 5.432
2006 354.695.600 1.731.805.193 8.779.523 5.048
2007 32.358.864 1749871975 - 4.836
2008 32.358.864 1.946.943.238 - 4.199
2009 34.302.386 1.077.518.784 - 3.468
2010 34.302.386 1.309.544.085 - 3.573
2011 34.321.138 1.533.016.194 - 3.383
2012 34.321.138 765.442.904 - 3.318

Sursa: Ministerul Finanţelor.
Cursul valutar BNR - serii anuale (link)


Ultimele articole despre companie:

 

09.12.2013 - Dacă Occidentul nu-l vrea, poate-l vor ruşii sau chinezii. Preluat de un investitor puternic, combinatul Oltchim ar putea deveni un pilon al economiei, cu vânzări de 3,2 mld. euro pe an
04.12.2013 - Chilipir: creditorii Oltchim au aprobat o valoare de 294 mil. € pentru active. Un combinat nou ar costa 2-3 mld. €
03.12.2013 - Opt angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, în cea de-a doua zi de greva foamei
03.12.2013 - Angajaţii Oltchim îşi cer salariile restante. Conducerea spune că face plăţi lună de lună

02.12.2013 - Angajaţii Oltchim Râmnicu Vâlcea vor primi drepturile salariale pe septembrie şi octombrie-conducere


Musafir

#23971 Re:

2014-07-16 20:03

#23947: -

"asta e autorul petitiei!"

 

Autorul petitiei este un tip cu f. mult bun simt. Probabil nu il agreezi tu.

Sa nu uit. Prisacarule , te-am mai rugat o data sa vorbesti tu cu nora-ta sa ne spuna si noua ce s-a intamplat cu procesele noastre. Unele guri rele spun ca s-ar fi pierdut definitiv si irevocabil. Te rugam pe tine pentru ca pe tine te cunoastem mai bine si poti vorbii mai usor cu ea pentru ca noua ne-a luat banii(nu ca tu nu ni i-ai fi luat ) si nu ne mai raspunde.Musafir

#23972 Re: Re:

2014-07-16 20:11

#23971: - Re:

Ma omule tu iti cunosti dosarele...., daca nu, baga numele tau si oltchim sau valcea dupa ce introduci numele si prenumele complet in site-ul justitiei si afli singur, daca astepti tu raspunsuri si ti-ai gasit de la cine..., nu vei primi, cel mai sigur este portal.just.ro/  , voi ati pierdut pentru ca nu ati fost reprezentati corect in fata instantelor. Accesand site-ul, nu te mai pacaleste nimeni, afli singur!!!

p.s. Sunt deacord cu ce ai scris de autorul petitiei, dar indivizi care sunt  penali, ameninta si au tupeu de intra si aici pe petitie si o fac public, acestia o sa raspunda direct de faptele lor.


Musafir

#23973 Curaj nu fiti lasi

2014-07-16 20:18

Demisia este un act de voiinta unilateral, deci daca persoana nu doreste sa-si dea demisia nu o va da.Daca nu -i mai doriti spuneti-o personal nu va fie rusine s-au teama, caci lor le spune unul si altul ca sunt doriti iar ei nu cunosc dorinta multimii.

Musafir

#23974 Re: Curaj nu fiti lasi

2014-07-16 20:23

#23973: - Curaj nu fiti lasi

Demisia se poate cere si de sus in jos sau de cei prejudiciati, daca nu respecta actele, legile, toate deciziile si obligatiile, abateri repetate.... etc. Se impune plecarea lor din functii, pe incalcarea tuturor obligatiilor care s-au angajat prin fisa postului lor sau in fata justitiei, ori pana azi ABATERILE LOR SE TIN LANT.


Musafir

#23975 Re: Re: Re:

2014-07-16 20:36

#23972: - Re: Re:

Da , imi cunosc foarte bine dosarul si stiu si cum suna sentinta. Ai dreptate, dar nu ai dreptate. Sti cum vine? Eu ii dau cuiva in cap si il omor. O ruda a acestuia ma da in judecata pentru omor, dar eu vin si recunosc. Instanta decide. Domnule i-a dat in cap la omorat , dar a recunoscut si astfel plangerea e neintemeiata.

Cheia banilor nostrii nu e nici in justitie , nici la Prisacaru , nici la Diculoiu, nici la Cernev , nici la Piperea. Cheia e la noi , dar nu stim sa o folosim.

Deh, mentalitate de roman. Dom Piperea trebuia sa tremure in fata a 1000 de disponibilizati.