Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#23601 Re: Re: Re: Vâlcenii nu merită Guvernul Ponta

2014-07-08 21:14

#23600: - Re: Re: Vâlcenii nu merită Guvernul Ponta

CEO a decis sistarea livrărilor de cărbune către CET Govora

http://www.gds.ro/Actualitate/2014-07-07/CEO+a+decis+sistarea+livrarilor++de+carbune+catre+CET+Govora

Directoratul Complexului Energetic Oltenia a decis să nu mai livreze cărbune către CET Govora din Vâlcea, ca urmare a neachitării sumelor restante de către beneficiar. Organismul de conducere al Complexului Energetic Oltenia, din care fac parte, între alţii, managerul Laurenţiu Ciurel şi directorii Diviziei Energetice şi Miniere, a votat în majoritate ca sistarea livrărilor de lignit să aibă loc începând cu 14 iulie.
„Directoratul CE Oltenia a decis  sistarea  livrărilor de cărbune către SC CET Govora SA, începând cu 14.07.2014 şi, prin urmare, întreruperea activităţii la UMC Berbeşti. Hotărârea a fost luată ca urmare a neachitării în întregime a contravalorii cărbunelui livrat pe parcursul anilor 2013 şi 2014. În cazul reluării plăţilor, Directoratul va reanaliza situaţia“, potrivit conducerii Complexului Energetic Oltenia.

Datorii de 176 de milioane de lei

CET Govora are de plătit, pentru cărbunele livrat de Complexul Energetic Olenia în ultimii doi ani, peste 176 de milioane de lei. Unitatea este unul dintre cei mai mari datornici ai Complexului Energetic Oltenia, alături de Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Mehedinţi. Potrivit conducerii companiei producătoare de energie electrică şi cărbune, CET Govora are datorii istorice de 120 de milioane de lei şi o datorie de 56 de milioane de lei acumulată de la înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia. Sunt şanse reduse ca beneficiarul să achite din restanţe, dacă nu va exista o intervenţie a ministerului de resort şi a guvernului, pentru a se face anumite compensări. Complexul Energetic Oltenia se află aproape într-un blocaj, din cauză că are de recuperate de la toţii beneficiarii săi creanţe de peste 700 de milioane de lei, însă banii nu există şi în cont, ci doar pe hârtie. Acesta ar fi şi unul dintre principalele impedimente pentru care şefii Complexului Energetic Oltenia nu ar mai dori ca pachetul de 15% din acţiuni să fie listat la Bursă în toamna acestui an. Din dorinţa de a scăpa de creanţele aproape imposibil de recuperat, Complexul Energetic Oltenia a propus externalizarea Unităţilor Miniere de Carieră Berbeşti (Vâlcea) şi Husnicioara (Mehedinţi). Ministerul Justiţiei a dat recent aviz negativ proiectului iniţiat de Complexului Energetic Oltenia, considerând că nu există acordul autorităţilor judeţene din Vâlcea şi nici avizul de la Consiliul Concurenţei. Ca urmare a deciziei de a sista livrările de cărbune din 14 iulie, aproximativ o mie de salariaţi ai Carierei Berbeşti vor intra în şomaj tehnic.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-08 21:28


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-08 21:50


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-08 21:55Musafir

#23605 Re: Re: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-07-08 22:33

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

#23509: Musafir - Trebuie cu tot ceea ce s-a prezentat, sa se

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

aduca la cunostinta autoritatilor, institutiilor si toti care  sunt implicati in aplicarea legii cat si conducerii Oltchim.

1. Legea insolventei cu paragrafele aferente si legea in sine care spune tot si PUNE PRIN PRIN ACHITARE LA ZI CREDITORIL, SALARIATII SI DISPONIBILIZATII FIIND PRIVILEGIATI.

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.
#23533 Legea nr. 85/2014 - procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa

SECTIUNEA a 2-a
Definitii  Art. 5         12. contract de compensare bilaterala reprezinta oricare dintre urmatoarele:
A. orice contract sau clauza cuprinsa intr-un contract incheiat intre institutia de credit debitoare si orice alta entitate, inclusiv persoane fizice, avand ca obiect operatiuni cu instrumente financiare derivate realizate pe pietele reglementate, pietele asimilate ori pe pietele la buna intelegere, prin care se stipuleaza compensarea unor obligatii de plata sau obligatii de a face, prezente ori viitoare, decurgand din sau avand legatura cu unul ori mai multe astfel de contracte, inclusiv orice garantie accesorie ori avand legatura cu acestea; sau
B. orice contract sau clauza, de natura celor prevazute la lit.A, prin care se stipuleaza compensarea unor obligatii de plata sau obligatii de a face, prezente ori viitoare, decurgand din unul sau mai multe contracte de compensare bilaterala, inclusiv orice garantie accesorie ori avand legatura cu acestea, in temeiul carora compensarea bilaterala contractuala se poate realiza prin una sau mai multe dintre urmatoarele modalitati:
a) stingerea si/sau devansarea scadentei oricarei obligatii de plata ori obligatii de a face decurgand din unul sau mai multe contracte din categoria celor prevazute mai sus;
b) calcularea sau estimarea unei valori de compensare, valori de piata, valori de lichidare ori valori de inlocuire a oricarei obligatii care a fost stinsa sau a carei scadenta a fost devansata potrivit prevederilor lit. a);
c) conversia intr-o singura moneda a oricarei valori calculate potrivit prevederilor lit. b);
d) compensarea, pana la obtinerea unei sume nete, a oricaror valori calculate potrivit prevederilor lit. b), asa cum au fost convertite potrivit prevederilor lit. c);
e) lichidarea bunurilor si drepturilor din averea institutiei de credit debitoare;
13. coordonarea procedurala reprezinta setul de masuri menite sa coreleze procedurile de insolventa deschise impotriva membrilor unui grup de societati, cu scopul de a asigura celeritatea si armonizarea procedurilor, precum si minimizarea costurilor;

#23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_procedura_insolventei.php

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul "

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

2. Auditul  cu actele respective si publicarea in articolul din presa.

#23501 Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

#23500 Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

#23505 Re: Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

http://www.impactreal.ro/2014061517061/Pierderile-firmelor-la-care-Oltchim-detine-actiuni-au-afectat-rezultatele-financiare-consolidate.html

3.  Comunicatul rominsolv privind concedierea colectiva.

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

4. Contractul Colectiv de Munca.
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII SI TOATE DREPTURILE LOR NEACHITATE) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

5.  ITM raspuns primit de toti la cererea noastra.

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

6.  Adeverintele ANAF si Pilonul II pensii private.

http://www.indiscret.ro/articol-oltchim-suspiciuni-de-fals-cu-salarii-compensatorii

28 Mai 2014

- Petitia trimisa de Oltchim impreuna cu disponibilizatii.

23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

7. Numarul de inregistrare la DIICOT.

Salariile compensatorii de la Oltchim intră în atenţia DIICOT

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-intra-in-atentia-diicot

29 Mai 2014

Salariile compensatorii de la Oltchim, cercetate de DIICOT

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-cercetate-de-diicot

4 Iunie 2014

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-08 22:43


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-08 22:48Musafir

#23608 Re: MINISTRUL TURMENTAT CONSTANTIN NITA..., BULIBASEALA ESTE TINTA LUI.

2014-07-08 23:15

#23568: - MINISTRUL TURMENTAT CONSTANTIN NITA..., BULIBASEALA ESTE TINTA LUI.

MINISTRUL TURMENTAT CONSTANTIN NITA..., BULIBASEALA ESTE TINTA LUI.

 

 

 

OLTCHIM:

 

" Ea este in insolventa, procedura care o prevede legea..." ministrul Nita (LEGEA SPUNE ACHITA DOMNULE NITA MINISTRUL ECONOMIEI, PATRON MAJORITAR OLTCHIM STATUL ROMAN )


" SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA." ministrul NITA.

 

" Banii sunt ai lor, pai asta este... (ai creditorilor...)" ministrul NITA.

 


@@@@@@@  Domnule ministru va faceti de ras. Cum puteti sa spuneti sa astepte salariile la masa credala....??? Primii si de DREPT LEGAL SUNT CREDITORII SALARIATI/ SALARIATII DISPONIBILIZATI.  @@@@@@@@

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI. ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!


Musafir

#23609 E nevoie de sânge A2, B3 şi AB4

2014-07-09 11:17

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/51-slide/28492-e-nevoie-de-sange-a2-b3-i-ab4.html

http://www.viatavalcii.ro/images/2014/mariana-piron-09072014.jpg...

Potrivit datelor statistice ale Centrului de Transfuzie Sanguină din Râmnicu Vâlcea, comparativ cu prima jumătate a anului trecut, în primul semestru din acest an numărul donatorilor a crescut. Astfel, numărul acestora a ajuns la 3.070. Cu toate acestea, de menţionat este faptul că rămâne în continuare în creştere şi cererea de sânge. Potrivit spuselor medicului Mariana Piron, şefa Centrului de Transfuzie Sanguină, în momentul de faţă este deficit de sânge din următoarele grupe de sânge: A2, B3, AB 4. Cei care vor doneze sânge trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, respectiv: să aibă împlinită vârsta de 18 ani şi maxim de 45 de ani, să aibă o greutate de minim 50 de kilograme şi să aibă o tensiune arterială în limite normale. Cu o zi înainte de recoltarea cantităţii de 400 ml de sânge, donatorii trebuie să evite mâncărurile grase, însă pot să bea multe lichide. Trebuie evitate băuturile care conţin cafeină, iar în ziua donării de sânge, aceştia să nu fumeze.


Musafir

#23610 Combinatul Oltchim – RCR&RDS, asocierea surpriză

2014-07-09 11:23

http://www.indiscret.ro/articol-combinatul-oltchim-rcrrds-asocierea-surpriza

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/img_cover_3379.jpg...


Tusea cu junghiul!

La sfârşitul anului trecut, operatorul de cablu şi internet avea 4 miliarde lei noi, datorii la stat.Avocatul Gheorghe Piperea, administrator special al combinatului Olt-chim, aflat în insolvenţă, a anunţat, la începutul acestei săptămâni, o asociere în participaţiune a companiei din Râmnicu Vâlcea cu unul dintre cei mai importanţi operatori de cablu şi servicii de internet din Europa de Est: RCS&RDS. Tot Piperea a mai declarat că, pe lângă aprobarea acestei asocieri, creditorii Oltchim şi-au dat acceptul şi pentru contractarea mult discutatului credit de 15 milioane euro de la consorţiul chinez Baota Petrochemical Group & Junlun Petroleum, interesat să preia combinatul.

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/th_art_3379.jpg...


Cu 25 de milioane euro împrumut, Oltchim ar putea majora producţia cu 50%

“Oltchim va primi de la RCS&RDS suma de 1,5 milioane de euro şi, în schimb, vom încheia cu compania un acord de asociere în participaţiune ca să putem majora producţia combinatului. Vrem să redeschidem secţia de oxoalcooli. RCS&RDS îşi va recupera banii din încasările Oltchim”, a declarat Piperea pentru ziarulBursa. Acesta a mai spus că ALRO şi BULROM, care sunt clienţii societăţii, au acceptat să plătească în avans pentru produsele achiziţionate în perioada următoare: “În total, în afară de împrumutul de la consorţiul de companii chineze, am reuşit să mai atragem încă aproximativ 9 milioane de euro. Banii vor veni în tranşe şi îi vom utiliza la majorarea capacităţii de producţie”. Cu cele aproximativ 25 de milioane de euro împrumutate, Oltchim ar putea majora producţia la circa 50% începând din această vară.RCS-RDS, datorii «rostogolite»

Deşi este unul dintre cei mai importanţi operatori de cablu şi servicii de internet din Europa de Est, RCS-RDS, companie controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari, a încheiat anul 2013 cu datorii a stat de aproape 4 miliarde de lei (noi), conform datelor făcute publice de Ministerul Finanţelor. Pentru a «rostogoli» datoriile, RCS-RDS a apelat de-a lungul timpului la diverse metode. Spre exemplu, anul trecut, pe 29 octombrie, compania lansa o emisiune de obligaţiuni pe pieţele externe pentru a atrage 350 de milioane de euro, fondurile urmând să fie folosite pentru refinanţarea datoriilor existente la acea dată.

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în insolvenţă din ianuarie 2013, iar privatizarea companiei a eşuat de patru ori. Cea de-a cincea licitaţie a fost amânată până la sfârşitul lunii decembrie a.c.

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/add_1_image_3379.jpg...


Musafir

#23611 MINISTRUL TURMENTAT CONSTANTIN NITA..., BULIBASEALA ESTE TINTA LUI.

2014-07-09 11:55

#23608: - Re: MINISTRUL TURMENTAT CONSTANTIN NITA..., BULIBASEALA ESTE TINTA LUI.

Ministrul Economiei, în strânse legături cu mafia italiană

http://anchetespeciale.ro/ministrul-economiei-stranse-legaturi-cu-mafia-italiana/

http://anchetespeciale.ro/wp-content/uploads/2014/06/nita-ctin.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Constantin Niță, președintele PSD Brasov și ministru al Economiei este în vizorul poliției italiene. Squadra Mobile din localitatea siciliană Caltanissetta, în urma unor interceptări telefonice care vizau convorbirile dintre capii Cosa Nostra, au descoperit o legatură între reprezentantul organizației din România, Paul Brener și Constantin Niță, socotit a fi unul dintre intermediarii lui Brener.

Constantin Niță, care are strânse legături cu italienii, a încercat să-i faciliteze reprezentantului firmei Landini, Mauro Flora, preluarea fabricii Tractorul, înainte ca uzina să fie închisă și vândută pe bucațele, două din secțiile desprinse ajungând la apropiați ai actalului ministru. Din înregistrările politiștilor italieni reiese că Brener îl avea ca om de legatură în România pe Niță, actualul ministru. Cu dublă cetățenie, română și italiană, chiar de pe vremea lui Ceaușescu, Brener a făcut afaceri în România încă din acea perioadă, prin firma sa din București, Tezulo. Imediat după Revoluție afacerile sale s-au intensificat, iar în încrengătura sa de firme au intrat cetățeni italieni, toți unul și unul. De exemplu, Giuseppe Mattina, acționar la firma INCA 2000 ProdCom SRL, locotenentul lui Pietro Aglieri, unul dintre capii Cosa Nostra, arestați amândoi pentru atentatul în care a fost asasinat judecătorul Paolo Borselino, alături de cinci carabinieri, sau Scianna Giacinto, acționar la societatea Euro Agri SRL, arestat pentru asociere de tip mafiot și spălare de bani și Antonio Fontana, folosit ca paravan pentru afacerile făcute de Simone Costello, apropiatul celebrului mafiot Bernardo Provenzano. Despre această încrengătură are cunoștință și Victor Ponta, cel care susține că a luat lecții de lupta antimafia de la procurorii din Palermo în timp ce pe Constantin Nița îl păstrează în funcția de ministru.

https://www.google.ro/


Musafir

#23612

2014-07-09 12:02

E in stransa legatura si cu mafia din Valcea / Oltchim, condusa de clica PSD din oras si cu conducerea Oltchim (actuala si nu numai).

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-07-09 13:18


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-09 14:17Musafir

#23615 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-07-09 15:35


Musafir

#23616 va rugaaaaam

2014-07-09 15:36

salvati hotia si marlania pana nu e prea tarziu.

Musafir

#23617 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-07-09 15:51

Musafir

#23618

2014-07-09 17:22

NU UITATI JOIIIIII 10.07.2014 INTALNIRE LA PREFECTURA LA ORA 9.

Musafir

#23619 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-07-09 17:37

#23618: Musafir -

#23509: Musafir - Trebuie cu tot ceea ce s-a prezentat, sa se

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

aduca la cunostinta autoritatilor, institutiilor si toti care  sunt implicati in aplicarea legii cat si conducerii Oltchim.

1. Legea insolventei cu paragrafele aferente si legea in sine care spune tot si PUNE PRIN PRIN ACHITARE LA ZI CREDITORIL, SALARIATII SI DISPONIBILIZATII FIIND PRIVILEGIATI.

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.
#23533 Legea nr. 85/2014 - procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa

SECTIUNEA a 2-a
Definitii  Art. 5         12. contract de compensare bilaterala reprezinta oricare dintre urmatoarele:
A. orice contract sau clauza cuprinsa intr-un contract incheiat intre institutia de credit debitoare si orice alta entitate, inclusiv persoane fizice, avand ca obiect operatiuni cu instrumente financiare derivate realizate pe pietele reglementate, pietele asimilate ori pe pietele la buna intelegere, prin care se stipuleaza compensarea unor obligatii de plata sau obligatii de a face, prezente ori viitoare, decurgand din sau avand legatura cu unul ori mai multe astfel de contracte, inclusiv orice garantie accesorie ori avand legatura cu acestea; sau
B. orice contract sau clauza, de natura celor prevazute la lit.A, prin care se stipuleaza compensarea unor obligatii de plata sau obligatii de a face, prezente ori viitoare, decurgand din unul sau mai multe contracte de compensare bilaterala, inclusiv orice garantie accesorie ori avand legatura cu acestea, in temeiul carora compensarea bilaterala contractuala se poate realiza prin una sau mai multe dintre urmatoarele modalitati:
a) stingerea si/sau devansarea scadentei oricarei obligatii de plata ori obligatii de a face decurgand din unul sau mai multe contracte din categoria celor prevazute mai sus;
b) calcularea sau estimarea unei valori de compensare, valori de piata, valori de lichidare ori valori de inlocuire a oricarei obligatii care a fost stinsa sau a carei scadenta a fost devansata potrivit prevederilor lit. a);
c) conversia intr-o singura moneda a oricarei valori calculate potrivit prevederilor lit. b);
d) compensarea, pana la obtinerea unei sume nete, a oricaror valori calculate potrivit prevederilor lit. b), asa cum au fost convertite potrivit prevederilor lit. c);
e) lichidarea bunurilor si drepturilor din averea institutiei de credit debitoare;
13. coordonarea procedurala reprezinta setul de masuri menite sa coreleze procedurile de insolventa deschise impotriva membrilor unui grup de societati, cu scopul de a asigura celeritatea si armonizarea procedurilor, precum si minimizarea costurilor;

#23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_procedura_insolventei.php

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul "

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

2. Auditul  cu actele respective si publicarea in articolul din presa.

#23501 Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

#23500 Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

#23505 Re: Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

http://www.impactreal.ro/2014061517061/Pierderile-firmelor-la-care-Oltchim-detine-actiuni-au-afectat-rezultatele-financiare-consolidate.html

3.  Comunicatul rominsolv privind concedierea colectiva.

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

4. Contractul Colectiv de Munca.
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII SI TOATE DREPTURILE LOR NEACHITATE) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

5.  ITM raspuns primit de toti la cererea noastra.

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

6.  Adeverintele ANAF si Pilonul II pensii private.

http://www.indiscret.ro/articol-oltchim-suspiciuni-de-fals-cu-salarii-compensatorii

28 Mai 2014

- Petitia trimisa de Oltchim impreuna cu disponibilizatii.

23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

7. Numarul de inregistrare la DIICOT.

Salariile compensatorii de la Oltchim intră în atenţia DIICOT

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-intra-in-atentia-diicot

29 Mai 2014

Salariile compensatorii de la Oltchim, cercetate de DIICOT

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-cercetate-de-diicot

4 Iunie 2014


Musafir

#23620 Re: BANII PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT).

2014-07-09 19:44

#23564: - BANII PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT).

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

Cine MINTE???? BANII NU SUNT LA MASA CREDALA. BANII PLATILOR COMPENSATORII ALE DISPONIBILIZATILOR NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT). JUDECATORUL-SINDIC  A SPUS ESTE OBLIGATIE DE ACHITARE LA ZI CONFORM LEGII INSOLVENTEI. CCM , ITM SI TUTUROR LEGILOR. MINISTRUL ESTE HABARNIST SAU MINTIT.

inregistrarea video-audio: " Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html "

#23479 Re: Re: Re: Re: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

#23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

#23507 Re: Re: ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS:

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale

MINISTRUL INCURCA BORCANELE INTENTIONAT????? SUNT ALTE SUME CARE EXISTA DAR NU NE INTERESEZA ACUM ACEI BANI DE LA MASA CREDALA. NOI CEREM  PLATILE COMPENSATORII DE LA DATA deciziei din15.05.2013 ( incetarea CCM 14.06.2013),  NU DE  LA DATA INTRARII IN ISOLVENTA S.C.OLTCHIM S.A. 30-31.01.2013 LA CARE AU INTRAT ( DESCHIS) MASA CREDALA CU ALTE SUME CONFORM INSOLVENTEI.

BANIII .........DATI-NE BANIIIIIIIIIII........., ADUCETI DAUNE TUTUROR, LA SECUNDA, LA MINUT, LA ZI, LA AN.... CONFORM LEGII SI LEGII INSOLVENTEI.

http://i.imgur.com/TpzlU7k.jpg...

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!

Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii


#22892 Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii

CU ACEEASI STIMA:

TIC-TAC PENTRU OLTCHIM

AI ACI http://m.bursa.ro/s=companii_afaceri&articol=240278.html , CONFIRMAREA CELOR DECLARATE CU PRECIZIE AZI IN TEXT 23.06.2014

"De asemenea, în 2-3 săptămâni, este posibil să fie aprobat şi tabelul final al creanţelor, după care va fi supus avizării şi planul de reorganizare"."

SI ATUNCI 18.06.2014, DUPA IESIREA DIN SALA DE JUDECATA, NU INAINTE http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

Secunda Piperea, SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE. OBLIGATIE.

http://i.imgur.com/URfMkHQ.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic Ramnicu Valcea ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. Timpul curge...

SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...


Musafir

#23621 Re: Re: BANII PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT).

2014-07-09 20:56

#23620: - Re: BANII PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT).

Decat sa repeti acelasi continut si aceleasi imagini la infinit , mai bine l-ai intreba pe Cernev si pe Dumitru cum au facut ei un artificiu prin care noi disponibilizatii nu ne-am primit platile compensatorii.

Mai bine l-ai intreba pe Cernev de ce a venit la tribunal. Nu cumva de frica ca Piperea va transpira cumva si va spune cine a semnat ca noi sa nu ne luam banii?

Cerneveeeeeee, Cerneveeeeeeee , mare cacat esti, dar ti-o vom platii sa nu crezi ca scapi asa usor.

Tu Domnule Ghioca , prostu satului stii ceva?


Musafir

#23622 Cernev contraataca: "Se lucreaza la intimidare, am fost sanctionat pentru opiniile sindicale"

2014-07-09 21:13

#23621: - BANII PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT).

http://www.monitoruldevalcea.ro/files/img/09-7-14--18-55-46corneliu%20cernev%202...

http://www.monitoruldevalcea.ro/social/44551/

Cernev contraataca: "Se lucreaza la intimidare, am fost sanctionat pentru opiniile sindicale"


 

• liderul Sindicatului Victoria il acuza pe Bogdan Stanescu, administratorul special al Oltchim, ca si-a angajat cunostintele in combinat

Dupa ce i s-a desfacut contractul de munca de la societatea Oltchim, liderul de sindicat de la "Victoria", Corneliu Cernev, a transmis un comunicat de presa in care spune ca totul a fost o inscenare, ca a fost indepartat pentru a nu mai spune ce se intâmpla in combinat.
Mai mult, sindicalistul il acuza de abuzuri in functie pe administratorul special, cu atributii de director general, Bogdan Stanescu.
Va reamintim ca cei din conducerea combinatului au spus ca Cernev a fost prins dormind la serviciu.

“In loc sa se preocupe de aducerea capitalului de lucru necesar societatii pentru pornirea de noi sectii, sa discute cu creditorii pentru a-i convinge sa voteze creditele cu RCS-RDS si memorandumul cu cele doua firme chineze, conducerea administrativa a SC Oltchim SA a decis sa-i elimine pe cei care se intereseaza de rezultatele muncii lor. Inca de la infiintarea Sindicatului Victoria Oltchim am decis, impreuna cu colegii mei, sa fim foarte atenti si sa demascam toate derapajele conducerii, pentru a nu ajunge in situatia de blocare a activitatii companiei. In acest sens am prezentat domnului ministru Constantin Nita, dar si autoritatilor locale, o serie de masuri neadecvate pe care domnul administrator special le-a luat, cum ar fi angajarea din afara societatii, in perioada de insolventa, a trei persoane pe posturi de conducere, cu salarii de 8.000-9.000 lei, care aveau o singura calitate, erau cunostintele domniei sale. I-am adus la cunostinta domnului ministru si angajarea de catre conducere a unui sofer personal, dar si prezenta insuficienta a acestuia in Oltchim, cam o zi la doua saptamâni, sau aprobarea unei organigrame cu mari erori de conceptie. In locul unui raspuns la toate cele mentionate, domnul administrator special (Bogdan Stanescu – n.r.) a compus o scrisoare denigratoare la adresa liderului sindicatului Victoria, cu acuzatii pe care nu le poate proba, pe care a transmis-o prin reteaua de calculatoare a societatii. O serie de aspecte negative din activitatea administratorului special au ajuns si pe masa domnului prim-ministru Victor Ponta, prin intermediul unui deputat de Vâlcea, domnul Constantin Radulescu. Eu am comunicat cu media si am informat corect opinia publica despre ce se intâmpla in Oltchim. Acest lucru mi s-a reprosat constant si, in aceste conditii, au decis inlaturarea mea de pe fluxul de informatii, eram dispecer productie. Asa ca au fabricat un incident si au convocat o comisie de disciplina care a hotarât desfacerea contractului de munca. Vreau sa mentionez ca pentru incidente reale, mult mai grave, nu s-a luat o masura similara. Articolul dintr-o publicatie locala, potrivit caruia as fi fost surprins de administratorul special dormind, este o mare minciuna. Domnul Stanescu nu era in Vâlcea, probabil, la Bucuresti. La Oltchim vine de doua ori pe luna, chiar si dupa ce si-a luat si prerogative de director general. L-am intrebat de ce nu dezminte o asa minciuna si a refuzat sa raspunda. Este clar ca indepartarea mea este cauzata de munca sindicala, dar pentru ca Legea Dialogului Social interzice desfacerea contractului individual de munca pentru actiuni sindicale au trebuit sa inventeze ceva. Instanta va hotari asupra acestui fapt, dar pâna atunci salariatii sunt timorati si il citez pe unul dintre ei: «Daca liderului au indraznit sa-i faca asa ceva, va dati seama ca pe noi ne executa imediat». Procedeaza in acest fel, cu intimidarea salariatilor, pentru ca nu au solutii de redresare a societatii si nici privatizarea nu mai este o actualitate. Pierderile lunare au inceput sa creasca de la 700.000 euro la 1.200.000 euro. Creditorii nu sunt de acord cu propunerile de creditare propuse de administratori. Noi, salariatii, suntem actualii creditori ai Oltchim, pentru ca fondul de salarii pe 3 luni (restantele – n.n.), aproximativ 3,5 milioane de euro, este folosit ca si capital de lucru. Acesti bani sunt folositi fara dobânzi, fara garantii. Am solicitat in nenumarate rânduri sa semnam un protocol prin care aceste salarii sa fie recuperate esalonat, dar am fost politicos refuzat. Daca administratorul special al SC Oltchim SA, care cumuleaza multe functii, este si consilier al ministrului economiei, si administrator special la Oltchim, cu atributii de director general, nu stim daca mai e si consilier al viceguvernatorului BNR, poate sa aiba venituri consistente din mai multe surse, de ce noi nu avem dreptul la un salariu decent la Oltchim? Prin masura desfacerii contactului meu individual de munca se arata ca se lucreaza la intimidare, se doreste sa nu mai spunem nimic. Intreaga opinie publica trebuie sa stie ca am fost sanctionat pentru opiniile sindicale, si persoanele care fac astfel de abuzuri si fabrica hârtii ar trebui eliminate din viata publica si izolate de societate.", spune Cernev.

 

"Contractul colectiv e valabil pentru oricine"

Celalalt lider de sindicat, Mihai Diculoiu, nu comenteaza prea mult incidentul in care a fost implicat dusmanul sau declarat: "La Oltchim este un contract colectiv de munca, un contract care trebuie respectat de fiecare angajat, chiar si de domnul Cernev. Trebuie sa se evite orice fel de posibile accidente. Nu comentez decizia de desfacere a contractului de munca, fiecare doarme cum isi asterne.".

Gabi CIRJALIU

ASTA I DE LA PICASSO,MUISTULE DE GHIOCA

#23623 Re: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-07-09 21:48

#23617: - Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ADICA VREI SA SPUI PT MINCINOSI,TRADATORI SI TRINTORII OLTCHIMULUI?   CUM AR FIII;CERNEV,TALPASANU,POPESCU V,PIPEREA,ETC?   BOSCHETARII ASTIA?  DA MAI MULTE EXPLICATII,CA FOTA E CAM NATARAU SI NU PREA INTELEGE.........MAMA VOASTRA DE NENOROCITIII OLTCHIMULUI,UNDE NE ATI ADUS,BOSTOROGILOR SI OPORTUNISTILOR SA PLECATI LUAVA R DREACU DE HIENE


Musafir

#23624 Re: Cernev contraataca: "Se lucreaza la intimidare, am fost sanctionat pentru opiniile sindicale"

2014-07-09 21:51

#23622: - Cernev contraataca: "Se lucreaza la intimidare, am fost sanctionat pentru opiniile sindicale"

Domnule Cernev lasa comunicatele de presa , stim ca te pricepi. Spune-ne si noua cu ce te au jmecherii astia la mana. Ce ai semnat tu ca sa nu ne luam noi platile compensatorii de a zis Piperea ca "da eu am aprobarea cuiva , dar nu pot sa spun si mi-a convenit". Cerneveeeeeeeeeee, Cerneveeeeeeeee, mare cacat de om esti. Dumitreeeeee, Dumitreeeeeee, cand mai vi pe la Valcea sa ne spui si noua sa te asteptam cu flori .

Zice dl. Cernev  "prezentat domnului ministru Constantin Nita, dar si autoritatilor locale, o serie de masuri neadecvate pe care domnul administrator special le-a luat, cum ar fi angajarea din afara societatii, in perioada de insolventa, a trei persoane pe posturi de conducere, cu salarii de 8.000-9.000 lei,"

Bai cacat imputit , sotia ta unde lucra bai boule inainte, nu in afara societatii? Daca vroiai sa faci munca sindicala nu aveai voie sa faci niciodata asa ceva.

"Eu am comunicat cu media si am informat corect opinia publica despre ce se intâmpla"

Da si in privinta noastra ai informat corect ca ne vom lua banii dupa privatizare sau cand societatea va trece pe profit pentru ca tu stiai ce acord ai semnat cu Piperea.

Ai mai uitat sa ne spui domnule Cernev din care Oltchim ne vom lua noi banii sin cel nou SPV sau din cel care va ramane cu pasivele , adica cel care va intra in faliment si de pe care nu va mai avea nimeni nimic de luat pentru ca s-a taiat si se taie in continuare din el si ajunge la fier vechi. Bai tampitilor de disponibilizati , treziti-va dracului o data pentru ca astia nu au alt scop decat sa faca in asa fel incat sa luam bani ciuciu.


Musafir

#23625 Re: Cernev contraataca: "Se lucreaza la intimidare, am fost sanctionat pentru opiniile sindicale"

2014-07-09 21:52

#23622: - Cernev contraataca: "Se lucreaza la intimidare, am fost sanctionat pentru opiniile sindicale"

PAI CE SA MAI SPUI CERNEVEEEEEEEEE,NENOROCITULEEEEEEEE,TRADATORULEEEEEEEEE,CE SA MAI SPUI,ACUM SA TACI SI SA SUGI DE LA PICASSO SI OLTCHIMISTI,CA PREA MULT RAHAT SI SOMN AI BAGAT,,,,,,,,,,,,,VEZI CA INAPOI VEI VENI,CIND MI OI VEDEA EU CEAFA,EU FOTAAAAAAA,,TAMBALAGIU ORDINAR,ESCROC IMPUTIT,ASTA ESTI