Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#15451 Re: Re: ADEVARAT

2014-01-12 15:22

#15445: - Re: ADEVARAT

bai M V hai sa ti spuna baiatul adevarul cum s a distrus S V O si baga la capusorul ala prostut;oameni au fost mintiti de CERNEV ca face si drege cu piperea, talpa,vozganian,nu s a facut nimic,ba din contra au plecat oamenii acasa[aprope 1000],paharul se umpluse ,iar cu ultima mare magarie cu ultima greva a dat peste pahar absolut tot,ai inteles frumuselule,chiparosule  miiirs da miiirs,remy


Musafir

#15452 daca....

2014-01-12 15:22

Cumpara VUZA, FACE CURATENIE !!! Ce lupte sindicale, ce birocratie , 600 de angajati si restul la plimbare. Asa VOR FACE TOTI CARE VOR CUMPARA. Acum, jumatate au campionate de sah, table, remy, dupa care un somn mititel vreo 2-3 ore, ca de relaxare. Nu sunt de vina oamenii ca se intampla aceste lucruri, altii ne-au adus in starea asta.Ganditi-va ca aia de la PITESTI, iau niste salarii ca stau de paza.Ar vrea sa munceasca, dar mai poti trage sperante cand instalatiile trebuiesc reconditionate{revizie totala~}Vise tata, bucurati-va pana la privatizare,vin vremuri grele. Inca mai sunt puturosi care primesc salariu degeaba. De aceea , nu misca in front! Cat mai merge cu septica, este foarte bine. Dati o raita prin combinat, prin sectii, oamenii s-au plafonat, s-au invatat sa stea. Sectiile care nu mai merg de 1 an, sa nu zic 2-3, necesita revizii totale. Ala care cumpara.se uita la costuri,daca este rentabil-bine,daca nu-la revedere. Restructurare va mai fi, cand-nu se stie !!! Ca astia, trag mata de coada sa mai haleasca 50.000 mii euro.Directorii mai infuleca si ei pe ultima suta de metri. Cand anunta astia : asta e viabila {sectia}, asta nu, astia in OLTCHIM SPV,restul faliment. Pleci singur, nu te da nimeni afara. Stati pe aproape, o sa-mi dati dreptate. Dramuiti bine banii, unii o sa mai aiba nevoie de ei.

Musafir

#15453 Re: daca....

2014-01-12 16:57

#15452: - daca....

Foarte corect ceea ce ati scris si adevarat, insa Vuza nu are bani, a bagat in faliment societatea de celuloza, acum se imprumuta pentru... Clar daca vine, acest om are ganduri de LICHIDARE a combinatului, pentru a scapa de datorii si a ramane si cu bani in buzunar.


http://www.economica.net/producatorul-de-celuloza-si-hartie-a-lui-stefan-vuza-a-intrat-in-faliment_69088.html

Producătorul de celuloză şi hârtie a lui Ştefan Vuza a intrat în faliment

http://media.rtv.net/image/201209/full/42_43120400.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.economica.net/ca-sa-cumpere-oltchim-vuza-se-imprumuta-cu-200-mil-euro-prin-chimcomplex-si-da-acesteia-alte-150-mil-lei_70747.html

Ca să cumpere Oltchim, Ştefan Vuza se împrumută cu 200 milioane de euro prin Chimcomplex

multi euro pe luna

#15454 Pt ELectroliza 4

2014-01-12 21:29

Nelule sa sti ca o duc bine,stiu ca iti pare rau si te oftici in sinea ta dar nu am ce sa iti fac .Ca sa ajungi la nivelul meu intelectual iti mai trebuie mult si tu nu esti construit pt asta .Am un deosebit respect pt D-na Corina care este o femeie deosebita si pe aceasta cale o salut .

Musafir

#15455 Bun ii vinu sus pe munte !

2014-01-12 22:11

#15423: - Re: Re: Urmeaza si altii?

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

2013-12-05 14:35

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-statiunile-din-elvetia-si-austria.html

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

un angajat

#15456 Subiect

2014-01-13 07:05

Un lucru e clar-Colosul construit de ing.Roibu se caca pe ei o gramada de ciucardei sa-l distruga

Musafir

#15457 Re: COLEG

2014-01-13 09:18

#15435: X - COLEG

sora de frate de bunic de nepot de cumnat de cumatru :)


Musafir

#15458 Consorţiul Baota Petrochemical Group&Junlun Petroleum vor finanţa Oltchim cu 20 de milioane de euro

2014-01-13 10:47

http://www.ramnic.ro/articole/consortiul-baota-petrochemical-groupjunlun-petroleum-vor-finanta-oltchim-cu-20-de-milioane-de-euro-60300/2014-01-13

http://www.ramnic.ro/img/articole/60300.jpg...


Zilele trecute, consorţiul Baota Petrochemical Group & Junlun Petroleum din China a anunţat că vrea să crediteze SC Oltchim SA cu suma de 20 milioane de euro.

Chinezii şi-au anunţat interesul pentru preluarea SC Oltchim SA şi au informat autorităţile că sunt dispuşi să acorde un împrumut societăţii pentru majorarea producţiei. Administratorii judiciari ai SC Oltchim SA aşteaptă, în aceste zile, oferta chinezilor pentru a vedea care sunt condiţiile acestui împrumut.

Pe de altă parte, trebuie să spunem că ministrul Economiei, Andrei Gerea, a menţionat recent că Secţia de oxo-alcooli din cadrul SC Oltchim SA, are nevoie urgentă de capital de lucru. „Am tot umblat după obţinerea unei finanţări de 15 milioane de euro, ce erau destinaţi acestei secţii. Deocamdată, discuţiile au cam stagnat, iar cu băncile am cam închis subiectul pentru că se pare că nu sunt dispuse să finanţeze proiecte de genul acesta, ci s-au reorientat pe agricultură pentru persoane fizice. Se pare că nu suntem la fel de convingători ca alţii. Nici băncile cu capital de stat nu sunt dispuse să finanţeze. Aşadar, încercăm să obţinem soluţii pentru Secţia de oxo-alcooli cu parteneri de afaceri care sunt interesaţi de SC Oltchim SA sau de colaborarea cu societatea de la Râmnicu Vâlcea şi care dispun de fonduri suficiente. Avem deja o corespondenţă pe care o schimbăm cu diverşi oameni de afaceri în ideea asigurării capitalului de lucru şi fondurilor necesare pentru anumite revizii tehnice ce trebuie făcute. Această secţie ar putea să funcţioneze în momentul în care găsim cei 15 milioane de euro capital de lucru. Mai pot spune că în momentul de faţă avem corespondenţă cu două societăţi despre cotaţii, preţuri şi tot ce implică acest lucru. Discuţiile sunt destul de avansate. Trebuie să recunosc că şi eu sunt nerăbdător să văd că primim un răspuns pozitiv”, a spus ministrul Economiei.

Administratorii judiciari ai SC Oltchim SA au dat startul selecţiei investitorilor, ale căror oferte angajante sunt aşteptate până pe 31 ianuarie 2014. Practic, sunt scoase la vânzare activele SC Oltchim SPV SRL (societate deţinută în totalitate de actualul SC Oltchim SA, dar fără datoriile de peste 800 milioane de euro), evaluate la 305,24 milioane de euro.

Această valoare nu reprezintă limita maximă a preţului tranzacţiei, potrivit unui comunicat recent al Ministerului Economiei. SC Oltchim SPV SRL va cuprinde majoritatea activelor viabile ale combinatului chimic vâlcean, mai puţin secţiile care sunt oprite de mai mulţi ani şi active care nu ţin de activitatea principală a societăţii.

Potrivit unor precizări făcute săptămâna trecută de conducerea Ministerului Economiei, până în prezent au cumpărat caietul de sarcini în vederea cumpărării SC Oltchim SPV SRL două companii: SC Chimcomplex SA Borzeşti şi Oil Gas Trade.

„În momentul în care o societate va fi desemnată câştigătoare, cursul este clar stabilit. Cele 10 milioane de euro garanţie reprezintă una din regulile jocului. Nu ne aflăm în situaţia de acum un an de zile, în care se venea cu sacoşa de bani la licitaţie. Vorbim de un investitor care trebuie să asigure câteva sute de milioane de euro, dacă vrea să cumpere SC Oltchim SA şi alte sume comparabile pentru retehnologizare, partea de mediu, capital de lucru şi altele. De aceea, se solicită şi scrisori de bonitate premergător înscrierii în procedură, pentru că dacă nu ai bonitate nu eşti o firmă recunoscută şi acceptată de bănci, la un anumit nivel, nu ai ce să cauţi în această cursă. Noi trebuie să găsim soluţiile cele mai bune pentru viitorul SC Oltchim SA. Noi suntem obligaţi să găsim soluţii de viitor, în aşa fel încât toţi oamenii să-şi păstreze locurile de muncă, în aşa fel încât să nu existe un scurt-circuit în activitatea viitoare a SC Oltchim SA. Adică, mai pe scurt, să avem un cumpărător capabil să opereze SC Oltchim SA”, a declarat recent ministrul economiei, Andrei Gerea.


Musafir

#15459 Re: Subiect

2014-01-13 11:04

#15456: un angajat - Subiect

NU VOR REUSI FRATEEE,JOCURILE CU ESCROCUL DE ZAREMBA LE AU FOST STRICATEEEE;REMY


Musafir

#15460

2014-01-13 12:13

Ba prostilor nu v-a vandut Boc si Videanu, dar o sa va vanda ca pe niste rahati acest guvern de cacat USL-ist

Musafir

#15461

2014-01-13 13:38

ba petromul a fost dat cadou la omv de catre puscariasul nevinovat de NASTASE si guvernul condus de el .
SVO

#15462 ia sa vedeti

2014-01-13 14:14

pt luna feb svo a hotarit sa nu mai poarte nici o discutie cu adm judiciari privind salarile si bonurile de masa.
sa vedeti voi latrai care injurati ca birjari pe ce date si ce vom primi ca voi dati ca ,cretini tot in calul care trage
care angajati din oltchim a avut ma puterea si demnitate sa stea cinci zile decit cu apa pt drepturile celor 2300 de cretini???? ca apoi sa dati cu cacat pe sacrificiu facut de el cum ca ar fi primit bani
SA SE ALEAGA PRAFU DE VOI CARE VA SIMTITI VINOVATI SI SA MURITI CA NISTE CAINI FARA LUMINARE
UN LIDER SIND

#15463

2014-01-13 14:30

INCEPIND DE MAINE PRIN TOATE SECTIILE LIDERI DE NUCLEE SVO VOR MERGE CU TABELE SA SEMNEZE FIECARE ANGAJAT INDIFERENT DE CULOAREA SIND .
SEMNATURILE STRINSE VOR PRESA ADM JUD SI PE BOGDAN STANESCU IMPLICIT PIRVU SA FACA URGENT UN GRAFIC CU DATE FIXE CIND SE ACHITA DE SUMELE RESTANTE FIE ELE SI PROCENTUAL .
ACEASTA ACTIUNE A FOST LA INITIATIVA LIDERULUI DIN VARU SIC,O ANALIZARAM LA NIVEL DE SIND SI VOM FACE TOATE DEMERSURILE

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-13 14:37



Musafir

#15465

2014-01-13 14:48

sindicatul victoria nu se va desfinta niciodata. acum mai are426 de membri si chiar daca va ramine vreodata si cu 100 el va sta in gitu conduceri precum osu de peste; nici nu poti sa il inghiti ,nici nu poti sa il scuipi....putini si ai dracu...v-am facut de multe ori dovada.
urmatoare greva a foamei va fi facuta pe un turn de racire din combinat poate atunci vine careva..premier...presedinte ..bani la zi ..va urma cu siguranta.
daca vreti ''''''''bani'''''''haideti linga noi fotografi lingai si postaci......ori aveti rau de inaltime??

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-13 14:59



Musafir

#15467 Re: ia sa vedeti

2014-01-13 15:22

#15462: SVO - ia sa vedeti

ciocul mic tradatorilor si mincinosilor de oamenii OLTCHIMULUI,ciocul mic,vremea voastra s a dus    miirs da miiirs,,cernevist pupincurist si lingau de gauri slinoase,,miiirs


Musafir

#15468 Re:

2014-01-13 15:26

#15466: -

daca te uiti de un an de zile, esti un pacalici ciufut, baaaa esti prost, e plin de poze si documente chiar si aici pe petitie, chiorule


Musafir

#15469 Re:

2014-01-13 15:29

#15463: UN LIDER SIND -

de maine sa dea D ZEU sa va dea oamenii OLTCHIMULUI bolovani,tevi,rangi,etc,numai la capatina escrocilor,ce faci CERNEV iar umbli cu minciunele si gogosi umplute tradatoruleeee,mmmiiiirs da miiirs mincinos,lingau,dar si golan vagabont,miirs,javra de GHIOCA miiirs


Musafir

#15471 Re:

2014-01-13 15:36

#15465: -

bai lingaule de ghioca,mai taie din aia 426 oameni mincinosule,nici acum nu te poti abtine,ca a trecut anul si tot PINOCHIO vad ca esti cu tradatorul de cernev,,miirs da miiirs,ca nu mai sunteti nici 50 de oameni ,,,mizerio cocul mic,mic,mic,,miirs


Musafir

#15472 Re: DOTTORE, CAPO DI TUTTI CAPI - SOMER DE LUX?

2014-01-13 15:39

#15470: DOTTORE - DOTTORE, CAPO DI TUTTI CAPI - SOMER DE LUX?

foarte frumos,pt ca la noi la OLTCHIM am avut si noi unul care se credea CAPO DI TUTTI CAPI ,zi mai CERNOBIL asa i mascariciule,,miiirs

nm

#15473

2014-01-13 15:44

ba boule daca te mai lasa sa intri in oltchim dute ma puscariabilule pe poarta 1 linga car la centru de calcul si vezi la citi angajati le opreste cotizatie la svo nu o mai da cu presupusu jeguleeee

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-13 15:45



Musafir

#15475 Re: ia sa vedeti

2014-01-13 15:46

#15462: SVO - ia sa vedeti

"............cu apa pt drepturile celor 2300 de cretini????"

Da. Ai dreptate, dar cel mai bine ar fi sa-i pupi in partea dorsala pe cei 2300. daca o poti face intr-o zi bine (ar fi de guiness book si poti lua si un premiu considerabil, plus ca iti va ramane numele inscris pt. totdeauna in Cartea Recordurilor) daca nu o poti face si in schimburi dar cu conditia sa o faci cu fiecare de minim 2 ori.