SPUNETI STOP MUZICI COREENE IN ROMANIA!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția SPUNETI STOP MUZICI COREENE IN ROMANIA!

Irina

#76 Re:

2017-01-08 18:22

#52: ㅋㅋㅋ -  

 Sunt de acord cu faptul că această creatură ar trebui bătută ..... Kekekekekekekekeekekekekekek ce idiot ....

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2017-04-24 17:40


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2017-04-24 17:53


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2017-04-24 17:58


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2017-04-24 18:06


Kunpimook Bhuwakul .

#81 12#

2017-05-05 10:59

Ba pe tine nu te-a futut soarta prea bine ? sau ce?
Ba pula , ai dracu grija cu limbajul si cu scriile gramaticale cacat cu ochii ce esti .
Cu ce dracu au gresit acesti oamenii? se vede ca pe fruntea ta scrie Manelist jegos .
Am 18 ani si ascult acest gen de muzica de la 10 ani , si inca a-mi mai place , adica nu-mi interzice tata si vii tu un cacat de om cu acest cacat ?
Ba pula ! Nu faci tu petiti cand ti-se scoala pula . daca te-as vedea acum te-as scuipa intre oci flecma de cacat ce esti .
Dute dracu la scoala si invata , nu face tu astfel de petiti , cacat cu ochii ce esti !

AnnaN

#82

2017-05-25 15:31

Bai are dreptate. Santeti cam prea obsedati de muzica asta. Ascultati si voi altceva !

Boyend the scene!

#83 Re:

2017-07-05 13:41

#82: AnnaN -  

 Draga mea Anna,  sa sti ca e mai bine sa ascultam muzica asta unde totul are un inteles, un adevar in versuri si unde ne regasim multi dintre noi.  Ai incercat sa asculti muzica asta si sa te uiti la video-uri cu cap?  Nu cred!  Si am sa-ti apun de ce ,pentru ca voi nu stiti sa ascultati decat porcariile alea de manele.  Daca noi ascultam muzica asta o ascultam de placere nu de obsesie, ok?  Muzica coreeană adica k-pop-ul are o calitate de o mie de ori mai buna decat cea românească.  Are rap, versuri in coreeana si in engleză si o coregrafie hard. Si exista trupe, trupe de muzica k-pop care isi da toata silinta si interesu sa ne facă noua pe plac, fanilor. Sa ne aduca muzica buna. Fiecare asculta ce ii place, daca noi ne-am gasit locul in lumea k-pop-ului asta e doar treaba noastra, nu va place nu ne bagati in seama.  Nu sunteti nevoiţi sa ne ascultati pe noi.  Suntem un popor liber care face ce vrea. Nu cred ca distrugem vieti, omorâm oameni sau nu mai stiu eu daca ne ascultam muzica preferata.  Daca ai fi avut minte ti-ai fi dat seama ca chestia asta nu e de comentat, dar se pare ca nu ai.  Noi nu cred ca ne-am luat de muzica ce va place voua. Noi pur si simplu ne ascultam muzica in liniste si nu comentăm in schimb daca voi comentati asta atunci noi ripostăm si cand noi facem chestia asta nu e bine.  Va facem de tot rahatul ,va luati de o populație mare.  Eu una de cand ascult k-pop mi s-a schimbat viata in bine.  Mi-am dat seama ce oameni de rahat sunt in tara noastra si cata minte nu au copiii din ziua de azi.  Muzica asta a fost pentru mine ca un scut ,un scut împotriva prostiei din România.  Si prostia pe care o ai tu si altii.   Si incearca sa asculti trupa BTS, trupa care a castigat in fata lui JB , Ariana Grande si altii pentru ca iti vei schimba opinia. Dar sa o asculti cu cap ci nu numai văzând niste "chineji" cum le spuneti voi. Asa ca te rog frumos nu mai comentati prosteşte si fara cap ca nu o sa va auda nimeni prostiile.  

AnnaN

#84 #84 Re:

2017-09-28 14:48

#83: Boyend the scene! - Re:  

Ziceai  ca totul are un inteles dar explica-mi si mie ce poti sa intelegi  tu dintr-o limba asemanatoare cu chineza. Si da am vazut multe videoclipuri cu kpop si chiar am fost fana lor in trecut . Cred ca inca mai sunt dar macar eu nu ma laud ca am crush pe nustiu cine, ca sant fana nustiu cui, ca stiu putin din nustiu ce limba . Mai pe scurt nu exagerez asa ca voi kpop-eri.Ascult toti artistii de peste tot. Si pentru cultura ta generala NU ASCULT MANELE. Nu poti sa zici ca nu stiu nimic despre coreeni , despre Korea sau ca urasc tara asta. Nu pt ca eu ma uit de mica la seriale coreene si mi-a placut de mica aceasta tara . Nu am nimic cu ei sau cu muzica lor ci cu voi care va laudati tot timpul  si va gasiti sa-i tratati pe altii cu superioritate.Va credeti mai destepti si asta va face si mai enervanti. Apropo nu trebuie sa ma pui tu sa ascult BTS sau nush ce trupe pt ca in primul rand le-am ascultat deja si in al doilea rand ascult ce vreau. Am si eu artistii mei preferati koreeni recunosc. Asa cum am artisti preferati indieni, rusi sau americani.       In concluzie , in cazul in care esti mai grea de cap si nu ai inteles ce am vrut sa spun mai sus, eu nu ma iau de coreeni Doamne fereste ci ma iau de kpop-eri -aia care se cred mari si tari in fata tuturor doar pt ca asculta un anumit fel de muzica. 

 

Anti

#85 STOP!

2018-06-18 17:02

Toată această frenezie k-pop trebuie să înceteze.
Chiar nu există alte activități mai interesante în comparație cu așa zisă „artă”?Recunosc, nu sunt o persoană care să îi displacă anumite persoane, ci atitudinea cu care se tratează subiectul. De aceea, dacă sunteți fani k-pop păstrați pentru voi, luați exemplul cuplurilor de același sex (cu toate că sunt împreună își exprimă iubirea într-un mod total nepotrivit), lucru care afectează nu doar România, ci mai ales Europa.
Avem atâți artiști buni sau chiar excepționali, dar necunoscuți în România. Este și vina celor care promovează incultura prin intermediul acestui gen de muzică (dacă pot să îl numesc în acest mod).


Musafir

#86

2018-07-22 21:00

Sa-mi sugi pula, asta care ai facut petitia!

 


Musafir

#87

2018-08-16 12:28

Ai iluzii man?

Kpop sunt cei mai fabb

tu du-te si te leaga daca nu iti convine!!!!!!

 


Musafir

#88 Re: Re: romania trezestete!!!!!!!!!!!!!

2018-10-07 19:17

eu am #74: kpop - Re: romania trezestete!!!!!!!!!!!!! 

eu am 28 de ani si sunt cu kpop de la 14 ani asa ca aleg kpop decat manele eu oricum.nu mai sunt in romania

Cineva care a mers la scoala cu regularitate

#89 SPUNETI "STOP!" PERPETUARII SPECIEI DIN CARE FACE PARTE PETENTUL!

2018-11-16 10:39

In primul rand pentru ca libertatea unei persoane se termina unde incepe a alteia si fiecare cetatean al acestui stat are dreptul sa asculte ce muzica ii place, Internetul fiind liber si gusturile nediscutandu-se. Se invata la scoala - si chiar la mai multe discipline - dar se pare ca petentul nu a frecventat / nu frecventeaza o astfel de institutie. 

In al doilea rand pentru ca petentul reprezinta o amenintare la adresa educatiei poporului roman prin prisma faptului ca este agramat (substantivul "muzica" in cazul Dativ are forma "muzicii", de la pluralul "muzici" + "i"). Gramatica se invata tot la scoala, in gimnaziu, deci se confirma ca petentul nu a frecventat / nu frecventeaza o astfel de institutie sau rezulta ca acesta a chiulit / chiuleste frecvent de la orele de limba si literatura romana. 

Ana

#90

2019-02-04 18:20

Du te drq...ACUM NU MAI AVEM VOIE SA MAI ASCULTAM MUZICA SAU CE??? CINE CACAT TE CREZI TU COPIL BATUT DE SOARTA CE ESTI. N ai ce face??? Daca tie nu ti place un tip de muzica nu asculta!!!!!! Nu trebuie sa i opresti pe altii doar ptr ca nu ti place tie. BTW KPOP UL E CEL MAI SMECHER GEN DE MUZICA

Lisa

#91 Re: romania trezestete!!!!!!!!!!!!!

2020-02-25 05:04

#26: roman - romania trezestete!!!!!!!!!!!!! 

Care e problema voastră? Nu are cine să vă bage în seamă și v-ați gândit ca poate dacă o să vă faceți de căcat aici,o sa ne înjurati și o să ne criticați veți avea parte de mai multă atenție.Fiecare asculta ce vrea.In tara asta numai manelisti sunt,d-aia suntem aici,ați făcut tara asta de tot râsul și acum pe noi aruncat vină,poți să faci tu cate petiții vrei,oricum fiecare asculta ce vrea,dacă nu-ți convine muzica noastră K-pop,stai închis în casă,oprește toate chestiile care scot muzică,cumpărați doape de urechi si băga-te sub pat și stai acolo până mori,da macar mori in liniște;))