SPUNETI STOP MUZICI COREENE IN ROMANIA!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția SPUNETI STOP MUZICI COREENE IN ROMANIA!

roman

#26 romania trezestete!!!!!!!!!!!!!

2015-12-09 12:23

toti sunteti o adunatura de poponari de 10 ani , muriti ba si ducetiva unde va e locul , la groapa cu cacat! 

va dati smecheri cu kpop-onar  vostru  dar cand ajungeti la 20 de ani numai kpop no sa mai ascultati , nu mai comentati degeaba si faceti ceva productiv  ca oricum stim cu toti ca no sa ajungeti niciunul acolo , o sa ramaneti aici ca ultimii sclavi  ce sunteti  , o sa semnez petitita si o fac spre binele vostru poponari mici ce sunteti ;) 

Younghee

#27 Re: da

2015-12-09 12:24

#24: Un roman cinstit - da 

 SPER SA MORI TU DE TOT CE LE DORESTI ALTORA. WTF?! SUNTETI TOTI NISTE IDIOTI, MI-E RUSINE CU VOI!!! "DE ACORD" E IN DOUA CUVINTE ;) NU MERITA TARA ASTA IDIOTI CA TINE. IN GENERAL NU BLESTEM DAR PE TINE CHIAR SPER SA TE CALCE CINEVA CU MASINA... DACA TOT TE IEI ATAT DE BOLI SPER SA FACI TU UNA SI SA MORI DRACU' ODATA.

HaNeul

#28 Re: da

2015-12-09 12:28

#24: Un roman cinstit - da 

 EU DACA AS FI MA-TA MI-AS DA SUTURI MENTALE CA NU TE-AM AVORTAT CAND AM AVUT OCAZIA. TOT CE LE DORESTI TU LOR SPER SA TE AJUNGA INZECIT. CINSTIT PE DRACU SA TE IA, ASEMENEA SCURSURI FAC TARA ASTA DE CACAT SI AICI SI IN AFARA TARII. DU-TE SA TE SPANZURI, ARDE-TE-AR FOCU'. 

Younghee

#29 Re: romania trezestete!!!!!!!!!!!!!

2015-12-09 12:30

#26: roman - romania trezestete!!!!!!!!!!!!! 

 FA TU CEVA PRODUCTIV SI INVATA LIMBA ROMANA INTAI. POATE FANII KPOP SAU MACAR CEI NORMALI LA CAT O SA PLECE DIN TARA ASTA DE CACAT SI O SA RAMANA OAMENII PROSTI SI ANALFABETI CA TINE AICI!!!

Roman

#30 Re: Re: da

2015-12-09 12:31

#27: Younghee - Re: da 

 scuze ca duci o viata trista si fara distractie , inchis/a in casa de parinti si ti se da apa si paine  pt a supravietui, scuze ca am fost asa dur cu tine , nu e vina ta , o sa ajungi tu in tara ta unde tie bine (adica niciodata sclav/o)  si sper sa realizezi la 20 de ani sau chiar dupa mentalitatea ta 30 cat de trist/a ai fost cand ai scris comentariul asta si ce penibil/a ai fost de frustrat/a  , scuze ca imi spun parerea despre muzica aia de cacat , realizeaza si tu odata macar azi ca niciunu de acolo nu da 50 de bani pe tine  si ca no sa ajungi acolo nici daca o sa te invarti de 10 ori in cap si pici in fund , pentru ca esti un/o  poponar/a  .  stima si respect cu multe p%$e  in cur  :D *thumbs up for andreas! * 

HaNeul
Musafir

#31 Re: romania trezestete!!!!!!!!!!!!!

2015-12-09 12:34

#26: roman - romania trezestete!!!!!!!!!!!!! 

 MI-AS DORI SA FI FOST UNU DINTRE AI TAI POPONAR SA NU TE FI NASCUT NICIODATA. INVATA DRACU ROMANA SI DUPA VINO SA-TI SCRII SI TU DURERILE SI FRUSTRARILE. SA NU CUMVA SA TE IA CINEVA PE TINE CA SCLAV...CACAT MANANCI DEJA :D

Isis

#32 dragi romani

2015-12-09 12:36

allahu akbar !!!  burn them all kpop pussies!!! 

Younghee

#33 Re: Re: Re: da

2015-12-09 12:36

#30: Roman - Re: Re: da 

 MULTUMESC CA MI-AI FURNIZAT INCA O DOZA DIN PROSTIA SI ANALFABETISMUL TAU PE ZIUA DE AZI. CREDE-MA CA PE TOTI NE DOARE IN CUR DE PARAREA TA :)

Nu îmi pasă ca ție nu îți place k-pop-ul, nu e treaba ta ce ascult eu! Mai bine stai în banca ta!

#34 Re: nain

2015-12-09 12:38

#1: AnneNyuu - nain 

 Toți oamenii care gândesc și care apreciază muzica, indiferent de gen și de limba, râd de acest fapt necugetat! :))))

Anti-Stupidity

#35 GET A LIFE!

2015-12-09 12:38

Asta inseamna sa nu ai viata.Persoana ce a facut aceasta petitie,mai bine iti gasesti altceva de facut in timpul liber.Daca vrei atentie,mai bine inveti sa fii educat si sa faci ceva in viata,nu o petite ce nu isi are rostul!Fiecare om are dreptul la stilul sau muzical,nu la ce vrei tu.

 

Eu da

#36 Re: kpop le viata mea.

2015-12-09 12:38

#15: Monica - kpop le viata mea. 

 Iti dau facebookul lui if i want :3


Musafir

#37 Kpop

2015-12-09 12:41

Buna, nu stiu de ce esti atat de revoltat pt faptul ca oamenii au inceput sa mai asculte si altceva decat manele si Costi din Banat.
Nu e nimic pornografic, obscen sau cu negativist in aceste melodii. De ce nu ai fost baiat destept sa faci o petitie contra violentei impotriva persoanelor sau o petitie pentru strangerea fondurilor care ajuta la salvarea copiilor de la cancer.
Te rog eu mult, trezeste-te si vezi putin o diferenta dintre ce vrei tu sa "nasti" cu asta si care sunt cu adevarat marile probleme.
Am fost un Kpop addict si inca ma numar printre cei care tresar de bucurie cand mai vad ceva pe la TV in afara de fundurile goale ale doamnelor de Bucuresti. Si spun "am fost " pentru ca nu imi mai permite timpul sa dau play la tot ce apare.
Multumesc pentru intelegere sau injuraturi, sper ca mesajul meu te ajuta sa vezi ca cei care au semnat, nu au in vocabular altceva decat cuvinte de strada, injuraturi si excremente pe care cu o mare dorinta le intind pe "peretii facebook-ului".
O zi cat se poate de linistita.

I AM A B.A.B.Y.

#38 Re:

2015-12-09 12:43

#7: -  

 Bravo! :)

chang chang chop chop chop motherfcker

#39 Sigur o sa ajungi cu petitia asta undeva

2015-12-09 12:44

Dude, invata sa scrii inainte sa faci o petitie serios.

Si lol, iti apar pe timeline? Unfriend people or unlike pages. Invata sa folosesti si facebook-ul. Du-te asculta niste manele si lasa-ne.

Bap

#40 Re: Re: kpop le viata mea.

2015-12-09 12:45


Musafir

#41 Adevaru

2015-12-09 12:50

Nu cre ca v-ar conveni daca s-ar interzice rock-ul in romania sau muzica care o ascultați. Si ce daca se asculta K-pop, nu inseamna ca trebuie sa faceti petiție. Asta e un act de prostie


Musafir

#42

2015-12-09 12:51

Draga Andreas, vreau să te anunț că eşti un mare căcat! 

Cu drag o fană K-pop


Anonymous

#43 Re: romania trezestete!!!!!!!!!!!!!

2015-12-09 12:51

#26: roman - romania trezestete!!!!!!!!!!!!! 

 Se pare că româna te cam loveşte copile. Să-ți interzică ție cineva manelele alea de tot rahatu, nu pot să-mi imaginez ce vă place la muzica aia de căcat. De kpop nu te iei,nu te da tu în figuri că eşti prost de bubui. Gramatica la tine nu există. Agramat mai eşti.


Anonymous

#44 Re: dragi romani

2015-12-09 12:52

#32: Isis - dragi romani 

 Alt manelist ce suge pula.

Daniela Bianca

#45

2015-12-09 13:10

Ce drep ai tu sa ne faci kpoptrash?

Romania duce din ce in ce mai mult lipsa de cultura..nu pot sa cred:)))

Un k-pop fan care ascultă și manele și populară și rock și disco, care ascultă orice sună frumos

#46

2015-12-09 13:12

TE ÎNJURĂ O NAȚIUNE ÎNTREAGĂ! STAI ÎN BANCA TA SI NU MAI COMENTA! GÂNDEȘTE ÎNAINTE SĂ INTREPRINZI CEVA!

DUDE, ARE YOU JEALOUS? OR WTF ARE YOU THINKING?!

CALMEAZĂ-TE, BRO! CĂ DAI DOVADA DE UN CARACTER INEPT ȘI INCULT PENTRU A ÎNȚELEGE MUZICA K-POP, CE SĂ MAI SPUN DE ALTELE!

SIT DOWN BOY! THAT’S MY ADVICE FOR YOU!

NU BLAMA O NAȚIUNE STRĂINĂ PENTRU LIMBA EI SAU GENUL DE MUZICA - CARE ESTE ACELAȘI GEN (ROCK,  RAP, BALADE ETC.; DAR MAI BUN) PRECUM IN ALTE ȚĂRI, CA ȘI LA NOI DAR MULT PESTE -  DOAR PENTRU CĂ TU NU SUPORȚI "MUTRELE" DE " ASIATICI" ȘI/SAU LIMBA COREANĂ!!

ȘI DACĂ VEI STA SĂ COMPARI FAIMA UNOR IDOLI INTERNAȚIONALI CARE ABIA AU DEBUTAT, SĂ NU MAI ZIC DE CEI VECHI, NU SE COMPARĂ CU INNA SAU CU SALAM NICI MĂCAR CÂT NEGRU SUB UNGHIE. INNA SAU SALAM NU SUNT VEDETE MONDIALE PRECUM IDOLII...

DU-TE IN ORICE ȚARĂ ȘI ÎNTREABĂ SI VEI AUZI DESPRE K-POP DAR DESPRE INNA, SALAM SAU ALTE VEDETE CHIAR SI DIN AMERICA SAU ANGLIA, VEI VEDEA CA SUNT MULTE PERSOANE CARE NU ȘTIU DESPRE "ACESTE VEDETE CE SE CRED CUNOSCUTE LA NIVEL GLOBAL"!

ma pun eu cu tine

#47 Re:

2015-12-09 13:22

#42: -  

 ma pis si pe tine si pe familia ta de sobolani  , mars afara din tara cacat cu ochi 

EvonEpliepsia

#48 Moartea e umbra ta!

2015-12-09 13:50

 Daca eu nu te suport pe tine inseamna ca trebuie sa fac o petitie ca sa-ti spuna cineva 'stop' sau sa te omoare? >.< =)))) Suna bine, oricum. ^^
Mai pisicel, du-te dracu de naufragiat ce esti si de cersetor de alocatie si nu te mai lega tu de orice ti se scoala tie, okee? Pupix. :* Sa visezi frumos la noapte, poate te sufoci in somn! ^_^

BTS

#49 PROST

2015-12-09 13:56

Waaaa!BA PULICA TU TE-AI GANDIT MULT PANA SA SCRII ASEMENEA PROSTII?ce plm vrei sa demonstrezi retardatule ca esti tu mare destept?imi este mila de neuronii aia care ti-au mai ramas..eu iti zic asa sa stai in banca ta si sa stergi cacatul asta de petitie ca oricum nu o sa ajungi nicaieri decat sa iti pui in cap o armata de k-poperi si daca cumva te prind o sa iti doresti sa nu te fi nascut niciodata...ma-ta aia si cu tactu cred ca erau beti cand te-au conceput ..pt 5 minute de placere s-a nascut un tampit ca tine :( trist ce pot spune ...daca prostia ar durea s-ar trezi multi prosti la relitate...deci baietas ori stergi chestia asta ori daca te aflu cine esti si daca te prind te fac afis

#YOUGOTNOJAMS FOR YOUR DUMB ASS BWAHAHA

EvonEpliepsia

#50 Re: romania trezestete!!!!!!!!!!!!!

2015-12-09 14:00

#26: roman - romania trezestete!!!!!!!!!!!!! 

 Du-te dracu de rahat ambulant ce esti! Sigur nu ai tu 10 ani? Pentru cultura ta generala  suntem foarte multi adolescenti[peste 15 ani] si sunt si multi peste 25 de ani care asculta k-pop. Poponar esti tu imbecilule. Mi-e mila de ma-ta care te-a facut si s-a chinuit sa te creasca si ai ajuns un rahat care e atat de prost si singur incat nu stii altceva sa faci decat sa jignesti pe altii. Doar fiindca noi ascultam un gen de muzica care tie nu-ti place, nu inteleg ce te fute grija!? Te omoara cumva k-pop-ul? Iti luam din bani? Consumam energie? 
"Romania trezestete!!!!!!" ? Apropo... e "trezeste-te" pisoi. Trezeste-te tu intai, ca inca dormi. Sunt atatea probleme in tara asta si sunt atatea motive pentru care cu ADEVARAT romanii ar trebui "sa deschida ochii" iar tu te legi fix de k-pop. Din cauza unor rahaturi ca tine tara asta se duce in jos.... ca pe voi va freaca grija de altceva, nu de ceea ce e cu adevarat important.