Petiție pentru introducerea postului Disco Mix în grila de programe Digi Romania

Către furnizorul de televiziune Digi Romania,

În calitate de abonat al serviciilor Digi, aș dori să atrag atenția asupra unei probleme importante pentru mulți dintre clienții voștri.

Solicităm introducerea postului Disco Mix în grila de programe Digi Romania, post care este inclus în lista Must Carry și este unul dintre cele mai îndrăgite posturi muzicale din România.

Știu că au existat multe solicitări în acest sens din partea clienților voștri, dar până în prezent aceste solicitări nu au fost luate în considerare. În schimb, grila voastră de programe este umplută cu posturi care nu sunt de interes pentru clienții voștri, fără consultarea lor.

Dorim să subliniem faptul că Disco Mix este un post muzical important pentru mulți dintre noi, iar lipsa acestuia în grila voastră de programe ne face să ne simțim neglijați și nesatisfăcuți ca și clienți.

Vă solicităm să luați în considerare această problemă și să acționați pentru a satisface cererile noastre legate de introducerea postului Disco Mix în grila voastră de programe. Suntem siguri că un astfel de gest din partea voastră va fi foarte apreciat de către clienții voștri.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și așteptăm cu nerăbdare un răspuns din partea voastră.

Cu respect,

Abonatii Digi Romania (RCS & RDS)

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Diana Stroe să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...