Treceri de pietoni semaforizate, de tip Pelican in Nojorid

Solicitam tuturor institutiilor administrative ce au putere de decizie, precum Politia locala, Politia Rutiera, CNAIR, Administratiei Nationale a Drumurilor, Consiliului local/ Primariei Nojorid si chiar si Consiliului Judetean Bihor, instalarea de treceri de pietoni semaforizate de tip Pelican (actionate cu buton) in cele 3 locatii cheie din satul Nojorid: 

1. Carrefour- Intersectia DN 79 cu strada Mesteacanului

2. Centrul satului Nojorid

3. Scoala- intersectia DN 79 cu strada Apateului.

Aceste intersectii au fost locul in care de nenumarate ori pietonii au fost loviti pe trecere. Intrucat drumul european E671 este unul foarte circulat- de multe ori limitele de viteza nu sunt respectate, semnele de circulatie ignorate, iar cea mai intalnita scuza a soferilor care au accidentat pietoni ce traversau regulamentar, este aceea ca au zarit prea tarziu pietonii.

 

In final, consideram ca cea mai buna solutie prin care se poate impiedica producerea unei tragedii pe aceste treceri de pietoni este instalarea de semafoare pentru pietoni de tip Pelican (din engleza: pedestrian crossing with traffic lights operated by pedestrians, tradus: treceri de pietoni semaforizate, operate de catre pietoni)


Mihaela Ratiu, Diana Codrean    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mihaela Ratiu, Diana Codrean să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...