Susțin Spitalul Județean Neamt

Acum mai mult ca oricând realizam importanta unui sistem de sănătate conform timpului pe care îl trăim. Acum avem nevoie de spitale, de aparatura, de personal calificat și suficient pentru a raspunde nevoilor medicale ale cetățenilor. Acum avem nevoie de AȚI funcțional la Piatra Neamt, acum avem nevoie de investiții in siguranta pacienților și a personalului, acum aveți ocazia sa va țineți de promisiuni.  Un prim pas și dovediți ca va pasa, și va veți implica mai departe pentru sănătatea poporului Roman. Activati toate resursele și îndreptați-va atenția in al 12 ceas către oameni!

Adamoae Manole Andreea    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Adamoae Manole Andreea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.