Salvați Parcul Pârâului Brașov! Nu demolați zâmbetele copiilor!

Locul de joacă pentru copii cu nr. 46 (parcul), situat pe strada Pârâului nr. 3A din Municipiul Brașov, se află din nou în atenția unor „dezvoltatori imobiliari” și riscă în mod real și implacabil SĂ DISPARĂ, așa cum au fost eradicate pentru totdeauna nenumărate spații verzi din Brașov și din România, prin apariția peste noapte a unor construcții ridicate în mod necontrolat / netransparent / ilegal.

În acest context, încă o dată, suntem ferm deciși să întreprindem toate demersurile necesare și legale pe lângă autoritățile abilitate pentru luarea acelor măsuri care să permită continuarea existenței acestui spațiu verde, care să interzică o dezvoltare urbană haotică și care să oprească supraaglomerarea arbitrară, deja existentă, a zonei.

Conduși și de simțul civic, puteți CONTRIBUI în mod real la salvarea acestei oaze verzi de joacă, odihnă și relaxare prin semnarea prezentei petiții adresate Primăriei Municipiului Brașov. Copiii și bunicii lor au nevoie de tot sprijinul nostru ! Fii și tu vocea lor !

Semnează petiția și alătură-te acestui demers care vrea să păstreze bucuria pe chipul copiilor și liniștea din ochii bunicilor!

În măsura în care edilii brașoveni nu se vor implica în mod operativ și eficient în soluționarea acestui deziderat absolut normal pentru un municipiu pe care cu toții îl dorim emblematic sau nu vor dori măcar conservarea unui minim standard civilizat privind condițiile fundamentale de trai în acest oraș, ne rezervăm dreptul de a utiliza lista de susținere petitieonline.com inclusiv în relație cu alte autorități abilitate ale Statului Român.

image311.jpeg

afis_ppt_2.jpg

Facebook: Nu demolați zâmbetele copiilor @cartierulastra

Grupul de Inițiativă Civică Salvați Parcul Pârâului Brașov!    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Grupul de Inițiativă Civică Salvați Parcul Pârâului Brașov! să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.