REDAȚI centrele socio-educative din SECTORUL 2 COPIILOR!!!

Solicităm reintroducerea cursurilor gratuite de limba engleză din centrele socio-educative din Sectorul 2, o adevărată mină de cultură pentru copiii noștri!!!

 În sectorul 2, existau trei centre socio-educative unde o parte din copiii din comunitate participau, gratuit, la cursuri de limba engleză, lecții de educație civică sau alte cursuri pentru dezvoltarea personală. Copiii ăștia își doreau enorm să învețe limba engleză, iar părinții nu își permiteau să le plătească meditații. Orele de engleză de la școală sunt făcute superficial, de cele mai multe ori, iar programa școlară nu este cea mai prietenoasă. Timp de 6 ani, un om minunat, Andreea Moldoveanu, a coordonat cursurile de limba engleză de la centrul Sfânta Maria, din strada Oituz nr. 9. În toți acești ani, peste 1.000 de copii, mulți dintre ei proveniți din medii defavorizate, au pătruns în lumea lui Shakespeare. Era un lucru extraordinar pentru oamenii din comunitatea Andronache/Colentina. Centrul era renumit, iar părinții extrem de mulțumiți de rezultatele obținute. Un lucru minunat pentru comunitatea din zona respectivă. Cu resurse minime, rezultatele erau extraordinare. Poate unii dintre dumneavoastră nu vedeți impactul unui astfel de proiect, dar pentru cei din zonă, centrul Sfânta Maria era o binecuvântare. La fel și celelalte două centre... Și aici începe partea revoltătoare. Odată cu noua conducere, primăria Sectorului 2 a hotârât să suspende cursurile de limbă engleză din aceste centre pe o perioadă nedeterminată. Sute de copii au rămas pe dinafară. Fără o explicație clară. Au fost nenumărate cereri, petiții, rugăminți din partea părinților pentru reintroducerea cursurilor, însă toate fără răspuns. Fără o continuitate în pregătire, acești copii nu pot progresa. Nici nu știu ce să cred. Nu vreau să acuz conducerea primăriei de rea voință. Știu sigur însă că incompetența în formă continuată și lipsa de viziune sunt la ele acasă în Primăria Sector 2.


George Manciu, Pro România Sector 2    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook