Inchisoare pe viata pentru barbatul care a dat de pamant cu un copil la Hunedoara

 • Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit! Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță întrucât fapta comisă nu are nici o scuză! 
 • UPDATE:  Am primit mii de mesaje de susținere  și va mulțumesc pentru asta! Prin această cale vă precizez de ce am creat aceasta petitie:
 • Am inițiat această petiție pentru a arăta că cetățenii acestei țări nu sunt indiferenți când se întâmplă astfel de lucruri de o gravitate extremă.
   Am avut și simțit un moment de neputință, de vid legislativ, pentru că astfel de fapte nu au un final pe măsură, și mă refer aici la pedepsele aplicate celor care le comit. Consider ca legile în România sunt prea blânde pentru acest gen de fapte de o violență extremă. Consider că se impune înăsprirea pedepselor, pentru faptele cu violență, pentru a crea o teamă și a atrage responsabilitate, pentru a face ca oamenii să se gândească de 10 ori înainte de a comite o faptă cu violență.
  Sunt încrezător că inițiativa mea, la care s-au alăturat 50 de mii de oameni, va responsabiliza parlamentarii și va  duce la modificarea codului penal.
  Aceste legi vor apărea în urma unor astfel de evenimente, în urma reacțiilor oamenilor din întreaga țară.  Dau un mic exemplu: Cei care circulă pe drumurile publice fără a deține permis de conducere! Înainte se aplica pedeapsa cu cel mult închisoare cu suspendare, și se întâmplau "n" cazuri de accidente, unele din ele chiar cu pierderi de vieți omenești. 
  De când s-a modificat legea, aplicându-se închisoare cu executare de la 1 la 5 ani...numărul celor care comit fapta, a scăzut. 
  Înțeleg din presa centrală că individul a declarat că a avut un moment de furie și ca are probleme cu gestionarea furiei...dar asta nu este decat scuza lui, asta nu il absolvă de vină! 
  Acest copil va rămâne cu traume mulți ani de acum încolo, poate chiar pe viață. Este doar un copil...toti am fost copii, toti ne-am certat cu alți copii, dar ne-am împăcat foarte repede, nu a fost niciodată nevoie de intervenția părinților cu violențe, pentru a ne rezolva între noi micile conflicte. 
  De asemenea precizez, pentru a se înțelege, nu doresc decât înăsprirea și aplicarea legii pentru faptele cu violență extremă. 
  Totul pleacă de la educație. 
  Este necesar ca în școală, elevii să înveţe de mici educaţia juridică – ce fapte nu au voie să comită si ce se întâmplă dacă o fac.
 • POLITIA HUNEDOARA spune următoarele:

  Astăzi, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

  Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

  Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

  În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale.

 • 20210207_214018.jpg

Pătrașcu Nicolae    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Pătrașcu Nicolae va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...