Evaluări Naționale clasa a II-a, clasa a IV-a, clasa a VI-a

În condiţiile actuale, cerem celor de la Ministerul Educaţiei şi Cercetării să renunţe DEFINITIV, începând cu acest an şcolar (2019-2020), la Evaluările Naţionale la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a (INUTILE, de altfel). Până în acest moment, deşi aceste examene s-au aplicat de câţiva ani încoace, nici nu există un feed-back adecvat, nici nu se constată vreun progres al elevilor ca urmare a aplicării lor. Acestea nu-şi justifică în niciun fel cheltuielile, munca inutilă depusă pentru organizare, desfăşurare şi evaluare. Nu justifică nici presiunea pusă pe elevi, părinţi şi cadre didactice.

Prin semnare, autorizez pe Eduard Tara să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.