Dorim schimbarea meniului din gradinite

Gradinita este a doua casa pentru copiii nostri, este locul in care petrec o mare parte din zi si de asemenea locul in care servesc doua dintre cele trei mese principale ale zilei plus doua gustari. De la inceputul diversificarii am incercat sa le oferim mancare cat mai sanatoasa, conform recomandarilor autoritatilor si ghidurilor, insa meniul din majoritatea gradinitelor de stat lasa de dorit. Dorim schimbarea alimentației din gradinite. Nu dorim mancaruri procesate, dulciuri, mezeluri, ceaiuri, sucuri etc. Dorim ca mancarea copiilor nostri sa fie una sanatoasa, pentru ca ei merita asta. Romania este pe locul intai in Europa in ceea ce priveste obezitatea infantila. Ajutati-ne sa schimbam asta.

Maria Ruxandra Bataga    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Maria Ruxandra Bataga să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.