Doresc PARCURI in Giroc - Timiș !

Contactați autorul petiției

Mulțumesc pentru susținere !

2024-04-10 05:31:08

Bună ziua  !

Doresc sa MULȚUMESC tuturor celor care au semnat pentru acest demers!

Petiția a ajuns la Primăria Giroc și la Consiluil Județean Timiș.  Consiliul Județean Timiș a venit cu răspuns atât către noi cât și către Primăria Giroc.  Primăria Giroc încă nu a venit cu un răspuns oficial.

Cu toate acestea,  pe rețelele de socializare Facebook,  atât Primăria Giroc cât și reprezentanții acesteia  publica anumite realizări pe care le-au făcut în ultima perioada cât și proiecte viitoare. Se pare ca nu pot sa nu reacționeze unui număr considerabil de semnatari și unor solicitări (nevoi)  comunicate în scris și  înregistrate în evidentele lor conform procedurilor.

În privința parcurilor, subiectul acestei petiții, consider că este un început de a mișca lucrurile.  Trebuie menținută constant atenția autorităților,  se pare ca nu realizează nimic din propria lor inițiativa,  asa cum ar trebui.   Conform nevoilor și în limita reglementările legale, Primăria Giroc trebuie să știe că EXISTAM, AVEM NEVOI și NU SUNTEM  INDIFERENTI.

Este de apreciat ca au luat totuși niște masuri  ,,împinși de la spate".  O fac și pentru a castiga voturi, câteva sute de voturi le sunt valoroase.

Va rog sa comunicați orice idee/inițiativa. Orice demers ce are ca scop de a obține rezultate din partea Primăriei Giroc ( acolo unde  aceasta nu își face treaba), este binevenit.

 

Va mulțumesc!

Alex


Chitulescu Alexandru



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...