Interzicerea fumatului în localuri


Musafir

/ #402

2015-11-02 15:12

A interzice total fumatul in spatiile publice, inclusiv in locurile de alimentatie publica (restaurante, baruri, cluburi, cafenele, hoteluri etc.) este o dovada ca vrem sa traim intr-o tara civilizata in care ne pasa de sanatatea tuturor semenilor nostri.
Nu este suficient sa avem reclame in mass-media in care sa promovam ca tutunul dauneaza grav sanatatii in conditiile in care nu constrangem prin lege interzicerea fumatului in orice spatiu public, indiferent de natura acestuia.
Suntem membrii ai UE si in toate tarile din UE fumatul a fost interzis in toate spatiile publice de mai multi ani; suntem codasii Europei si nu numai; si pe alte continente (Asia, America Latina, Africa) s-au luat in ultimii ani masuri severe pentru interzicerea fumatului in toate spatiile publice, inclusiv cele de alimentatie puvblica si agrement (restaurante, baruri, cluburi, cafenele etc.).
Guvernul Romaniei si toate insitutiile statului abilitate sa protejeze sanatatea populatiei trebuie sa ia masuri urgente pentru o legislatie demna pentru mileniul trei.