Cluj=Kolozsvár=Klausenburg

Musafir

/ #25 Cluj=Kolozsvár=Klausenburg

2015-02-07 14:40

Imi place ca toti cei care comenteaza aici nici nu stiu romaneste ... si multi zic ca teritoriul asta este "romanesc" ... haha 

Faza e ca asa-zisii "romani" care tin cu dintii de tinuturile pe care locuiesc minoritatile (pe care nu vor sa le accepte nicicum) habar n-au de propria limba! Stiu doar sa faca mizerie, sa distruga, sa minta si sa fure! Rusine!

Toata istoria e o porcarie!

Rupe-s-ar tara asta de cacat in cate parti o fi, ca tot oameni suntem si traim impreuna! Granitele, denumirile sunt doar ca sa fie! Nu inteleg de ce tinem atat de multe la niste tablii care delimiteaza tari, orase sate si ce-or mai fi ...

Cluj-Napoca, Cluj - tot aia e! Important e sa invatam o data si pentru totdeauna sa fim OAMENI si sa nu ne mai batem joc unii de altii ca n-ajungem nicaieri asa!

 

Uitati-va la occident, uitati-va in ograzile noastre! Ce e mai frumos?

Va plac "autostrazile noastre" cu gropi cu tot, sau preferati "gardul facut din carnati" de dincolo? Peste tot e greu, dar trebuie sa fim uniti si sa nu nu mai legam de prostii, ca ne fura "miticii" de tot si n-o sa mai avem nici bani, nici tablii, nici oameni in tara asta!

 

La revolutie toti au strigat ca nu-si vand tara... intrebarea e: ce-a mai ramas din ea?

 

Si la final ... sa scrie pe tablie Cluj=Kolozsvár=Klausenburg ca tot aia e! Daca e sa ne aparam mandria, sunt de acord! dar atat, ca tot nu se schimba nimic!
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook