Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Popescu Daniela

/ #133 Re: Re: Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, din pacate

2013-09-04 09:33

#127: - Re: Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, din pacate

Nu are sens sa recurgem la jigniri pentru ca nu e cazul si iti sugerez sa nu o faci in continuare pentru ca asa cum nu imi permit sa vorbesc asa cu tine si iti acord prezumtia de om inteligent si respectuos, asa sper sa o faci si tu fata de mine indiferent daca ne cunoastem sau nu.

Eu vorbeam strict de cazul de fata: bunica s-a dus in parc cu copii. Copii s-au indepartat de bunica timp de 20 de minute sau mai mult si bunica nu si-a pus niciun semn de alarma decat dupa ce a venit fratele copilului. Ori in conditiile in care esti bunica si copii sunt mici, nu mi-i se pare normal, imi pare rau si imi sustin ideea.

Asa cum militez si pentru drepturile animalelor, asa militez si pentru drepturile copilului, stai linistit. Nu a spus nimeni ca i-am ridicat la rang de imparati si nici nu-mi doresc sa se mai intample asa ceva in viitor. Dar o oarecare responsabilitate fata de copii pe care-i aduci in viata, in acest caz nepotii, trebuie sa ai. Tu stii cati copii de varsta celor 2 copii din acest caz vad pe langa bloc, aproape de strazi singuri si nesupravegheati? Si unii parinti, vezi doamne ii "supravegheaza" de la geam. Dar stai, asta e alta problema si divagam de la subiect. Scuzele mele...