Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

#701 Re:

2018-03-13 10:13

#696: -  Dupa preluarea conturilor CPR, restartcpr.ro a dat drumul la robinetul cu bani(pentru ei)

asta cu “robinetul” seamănă cu acuza pe care o aduceau ei lui Aniței. Se reiau vechile cutume la nivel de CPR? Să nu-mi spuneți că iar au indemnizații de ședință din patru cifre... Sunt curios, cei responsabili de strategia falimentară (pentru noi, nu pentru ei) au primit și bani pentru asta?


Musafir

#702

2018-03-13 10:15

Vantul de schimbare pare obosit si bate in sens contrar intereselor psihologilor. Ei ne vor... cuminți, aplaudaci, supuși...


Musafir

#703

2018-03-14 11:54

RUȘINEA DIN JUSTIȚIE

Astăzi, doi avocați, ascunși în spatele unor privilegii sociale acordate de capitalism, au mințit cu nerușinare chiar în fața instanței Tribunalului București, susținând că salariații Colegiului Psihologilor din România își iau salariile! Aceiași avocați au afirmat că gașca de impostorilor din psihologie nu cunoștea adresele salariaților, cu toate că preluasera în mod abuziv toate datele din programul REVISAL și de pe server. Gașca de impostori, care a confiscat conturile bancare ale Colegiului Psihologilor din România, în frunte cu Guru Dafi, prin trafic de influență, refuză să plătească salariile de doua luni, ca metodă de șantaj și intimidare asupra salariaților. Mizeria din justiție, amânarea la nesfârșit sau clasarea cauzelor în care sunt indivizi din sistem scade încrederea românilor în capacitatea acestui sistem de a face dreptate! În condițiile în care salariații sunt neplătiți, au familii și sunt supuși unor presiuni extraordinare de către o gașcă de escroci, tot teatrul avocaților mincinoși a fost pentru a se mai acorda un termen pentru încă o excepție ridicată. Sistemul este putred!

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#704

2018-03-14 11:55

APEL DISPERAT AL SISTEMULUI LA UTILIZAREA "RELAȚIILOR DIN INSTITUȚII" PENTRU CONFISCAREA PROFESIEI DE PSIHOLOG!

Dovada apelului la trafic de influență, prin utilizarea relațiilor din instițuții! Ceea ce a urmat demonstrează pe deplin solidaritatea de sistem. Iată înregistrarea care demonstrează apelul pentru solidaritatea de sistem în instituțiile statului, pentru confiscarea profesiei de psiholog! Oamenii vechi ai sistemului fac apel disperat la identificarea unor relații îninstituții, pentru grăbirea procesului. Aceștia sunt indivizii care crează haos instituțional printr-un sistem de relații în instituțiile statului! Instituțiile Uniunii Europene, Consiliul Europei și autoritățile statelor membre trebuie să cunoască ceea ce se întâmplă în România! 

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#705

2018-03-14 15:06

Colegiul Psihologilor din România este o instituție cu sediu, arhivă, registre, salariați etc. Un grup de impostori a reușit prin trafic de influență, fără un titlu executoriu sau fara nicio hotarâre definitiva sa preia in mod abuziv conturile bancare și comunicarea telefonică. Am somat deținătorul ilegal al conturilor sa faca salariilor si utilităților! Sunt procese pe rol care vizează tocmai constatarea lipsei forurilor de conducere și convocarea ședinței Conventiei naționale. Dosarele penale sunt in cercetare! Nu mor caii cand vor câinii.

ILS Facebook


Musafir

#706

2018-03-15 08:33

ACȚIUNE ÎN STIL MAFIOT LA COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA
Cunoscând faptul ca directorul general este in deplasare la Bacău, un grup mafiot a organizat o pătrundere ilegală in sediul organizației profesionale.
Acelasi grup mafiot, sprijinit de Poliție și de BGS, a intrat in mod ilegal in sediu. Personalului nu i se permite accesul in birouri. Sediul Colegiului Psihologilor din România este sechestrat de catre un grup mafiot, cu ajutorul Poliției, fara titlu executoriu si fara nici o hotarâre judecătorească.

ILS


Musafir

#707

2018-03-15 08:34

Pe bune? "Sediul colegiului psihologilor din Romania este sechestrat dee catre un grup mafiot" cu ajutorul Politiei ! CHIAR NU AVETI PIC DE JENA... SEDIUL ALA NU VA APARTINE NICI DVS., NICI "GRUPULUI MAFIOT"..OK? ESTE SECHESTRAT...PE BUNEEEEEE? DAR CONDUCEREA TRECUTA CE A FACUT? CU CE DREPT? CONTURI...ATI INNEBUNIT? V-A LUAT PUTEREA MINTILE DE TOT? ATI REUSIT SA COMPROMITETI ORICE FEL DE CREDIBILITATE A ACESTEI MESERII SI INSTITUTII, CA VA PURTATI CA PE TARLAUA VOASTRA...MAI CU CEVA TIMP IN URMA, CHIAR CATIVA ANI BUNI, CAND AM INTRAT IN PROFESIE..PE WEEKEND, LA INTERVIURILE PLATITE, SE ADUNA SI SUMA DE 100000 DE RON..NOI! 1 MILIARD PE WEEKEND! Ca si-a pus cineva mintea si a adunat, pe comisii cati aveau interviul in sambata aceea...Unde sunt banii si ce-ati facut cu ei? 100000 pe weekend! NERUSINATILOR...NICI UN PIC DE TRANSPARENTA CA VOI, CA SI CONDUCERE PE REPREZENTATI INTERESELE SI NU NUMAI ALE NOASTRE, NU INVERS! VA PURTATI SI VORBITI CA TATELE LA COLTUL STRAZII SI AVETI PRETENTIA SI OBRAZNICIA SA MAI SI SPUNETI CA SUNTETI PSIHOLOGI....SI MAI DATI SI LECTII DE MORALA! SA VA FIE RUSINE PT TOT RAUL PE CARE NU VA MAI OPRITI SA-L FACETI ACESTEI BRESLE PROFESIONALE...


Musafir

#708

2018-03-15 09:14

Indemnizatie de sedinta la CPR:  3000 de lei pt 2 ore de "munca"?

Pentru asa o suma de bani le abuzau si pe mamele lor, psihologii purtati pe drumuri erau nimicuri.


Musafir

#709

2018-03-15 09:15

ANEXA SECRETĂ...

"Decizii importante - ședința Cd și CC din de 9 martie 2018 Dragi colegi, În data de 9 martie 2018 a avut loc ședința Comitetului director și a Consiliului Colegiului Psihologilor din România. Vreau sa încep prin"... a vă spune că, atât în conținutul procesului verbal, cât și prin comunicatul trimis pe e-mail în data de 13 martie, am fost dezinformați - ca să nu spun mințiți! Afirm acest lucru pentru că în ședința de vineri s-au discutat și aspecte pe care au ales să ni le ascundă. În primul rând, nu ni se spune că veștile, pe care le-au primit din partea avocatului, au fost suficient de sumbre încât să sperie destui membri din conducere. Mai mult decât atât, se pare că procesul cu ANOFM, va fi sortit eșecului. În al doilea rând, prezentarea bugetului a fost o glumă proastă. Acest punct de pe ordinea de zi nu a inclus defalcarea pe capitole, iar prezentarea veniturilor și cheltuielilor s-a rezumat la două propoziții: "Nu ne puneți întrebări. Nu știm mai mult."  Nici despre bugetul de numerar nu avem prea multe informații, dar se pare că s-ar situa în jurul sumei de 6.000.000 lei, la nivelul anului 2016. Nici despre secvența cheltuielilor nu aflăm prea multe. Spre exemplu: cheltuielile de personal, cheltuielile cu organizarea de evenimente (de ex. în prima parte a anului 2017 am avut convenții în toate filialele și la nivel național), cheltuielile cu chiriile, cheltuielile de transport, de deplasare (de ex., deși nu avea ce să caute în acest raport, ședința din 9 martie a reprezentat o cheltuială substanțială făcută din banii CPR, în condițiile în care 2 din 3 puncte de pe ordinea de zi nu puteau fi discutate, dar o vom vedea în raportul din 2019...), cheltuielile ocazionate de comisioane și onorarii (de ex. avocații, care au făcut atâta rău cu ordonanța aceea pierdută, au costat enorm) etc., toate acestea rămân în ceață. De ce nu au fost prezentate aceste informații legate de anul 2017? Pentru că nu au avut acces la date! Același fiind motivul pentru care nu s-a început auditul promis de acum 8 luni... Legat de bugetul pe 2018... la un așa bilanț, așa proiecție! Aici ar fi de remarcat votul în unanimitate acordat unui buget făcut pe genunchi, dar și delegarea Comitetului director de a opera modificări "în caz de nevoie" - tot asta a făcut și Aniței... Deci, nu știm detalii despre venituri, nu știm prea multe despre cheltuieli, dar au votat rectificarea bugetară pentru luna iulie, ca să poată jongla cu rubricile după interese. N-au plan, n-au viziune, n-au strategie, făcând dovada unui management haotic.

Corectitudine - 0

Transparență - 0

Amatorism - 100%

Așadar, ordinea de zi pentru ședința din 9 martie cuprindea: "1. Discutarea și aprobarea raportului de audit financiar întocmit de o firmă independentă.  2. Discutarea și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Colegiului Psihologilor din România, a bilanțului Colegiului Psihologilor din România și a descărcării Comitetului director de gestiune a fondurilor. 3. Analiza și aprobarea raportului de activitate al Comitetului director.  4. Diverse." Punctele 1 și 2 nu au putut fi duse la îndeplinire, raportul.de activitate al Comitetului director fusese trimis pe e-mail, motiv pentru care ședința putea fi amânată pentru a nu ocaziona cheltuieli nejustificate în acest moment și așa destul de critic. Ei, da! Dar punctul 4 era cel mai important!  Astfel, în 9 martie 2018, au fost stabilite indemnizații de ședință pentru membrii Comitetului director - în cuantum de 3000 lei pentru președinții de comisii și 1500 lei pentru ceilalți membrii. De asemenea, au fost alocate diverse sume pentru filialele teritoriale, reprezentând cheltuieli cu chirii și cheltuieli de personal. Acestea variază în funcție de mărimea filialei - filiala București având alocată suma cea mai mare, alte patru filiale mari au un buget ușor redus, iar filialelor mici li se alocă 1900 lei pentru chirie și utilități/ luna, la care se adaugă 1200 lei pentru salariu - aspecte excluse în mod intenționat din procesul verbal și din comunicat. Închei prin a vă spune un alt lucru nescris în procesul verbal: CPR va datora ANOFM, dacă va pierde procesul, peste 3.500.000 lei.

Cu ... bine?  

Dr. Edmond Cracsner


Musafir

#710 Re:

2018-03-15 09:44

#708: -  3000 de lei pt 2 ore de "munca"?

Cei din componenta comisiilor din CPR au primit fiecare o indemnizatie continua si lunara consistenta. Si din acest motiv comportamentele unora dintre ei fata de psihologi erau execrabile.


Musafir

#711

2018-03-15 11:34

S.O.S. COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA

Cunoscând faptul ca directorul general este in deplasare la un proces judiciar în Bacău, un grup mafiot a organizat o pătrundere ilegală in sediul organizației profesionale. Acelasi grup mafiot, sprijinit de Poliție și de BGS, a intrat in mod ilegal in sediu. Personalului nu i se permite accesul in birouri. Sediul Colegiului Psihologilor din România este sechestrat de catre un grup mafiot, cu ajutorul Poliției, fara titlu executoriu si fara nici o hotarâre judecătorească. Sediul Colegiului Psihologilor din România este situat in Str. Stoian Militaru, nr. 71, sector 4.

Director general, Ștefan Iulian-Laurențiu


Musafir

#712

2018-03-15 11:36

Paradoxal, intrarea în sediul Colegiului Psihologilor din Romania este insotita de un scandal care mocnește! Se pare că Bogdan Ion a încercat să grupeze o serie de președinți de filială pentru a face o acțiune în instanță pentru anularea hotărârii de consiliu referitoare la buget, hotărâre pe care și el a votat-o. In prezent, acțiunea a fost stopată. Bogdan știe ce face sau e "dus" de nas? Revin la Claudia. Sunt colegi de-ai noștri care sunt surprinși de intruzivitatea ei, demersurile mele de a arata adevărata ei față încurajându-i sa vorbească. Încă nu deschis.  Nu știu cine o susține pe Claudia Tănase, sper că nu av. Fenechiu, dar ea e prezenta in toate acțiunile cu vizibilitate și cu o contribuție majoră la imaginea profesionala proprie. Sa incepem sa indexam și să prezentăm pe unde e implicată Claudia și de ce-i supără pe mulți dintre cei din CC și CD? Facem pariu că e implicat și Danu?  Au început luptele interne, rezultatul fiind înlocuirea unor oportuniști cu alții?  Doamne ajută ca profesorul Dafinoiu sa se activeze pentru a-i împărți în smintiti și în mișei!

P.s.: Noi dormim, încă?!?


Musafir

#713 Re: firma ptr timbre psiho

2018-03-15 11:46

#712: -  

Cine plateste prezenta echipajelor BGS ? Exista un contract ? Dk da, cum s- a selectat aceasta firma ? La fel cum a fost "selectata" firma ptr timbre psiho ( sc Psihomedia srl, Sibiu, cui : 12976330, str Vasile Alexandri 15). Ghici cine apare in acte ? Faceti o simpla solicitare la Registrul Comertului, ptr identificarea firmei.


Musafir

#715 Re:

2018-03-15 14:42

#711: -  

Nu exista niciun ordin judecătoresc de intrare in sediu a BGS sau a altor infractori, nici titlu executoriu/hotarare judecatoreasca. Ce legalitate, cand toti cei intrați sunt cu grade?!Nu exista titlu executoriu sau hotarare, BGS a escaladat gardul si a forțat usa. Acțiunea abuziva a unui grup de infractori!


Musafir

#716

2018-03-16 08:18

SISTEMUL NU-ȘI PERMITE SĂ LASE LIBERĂ PROFESIA DE PSIHOLOG

Astăzi, mi s-a risipit orice nădejde că instituțiile statului pot respecta drepturile oamenilor și organizațiile independente. Nu poate exista instituție independentă în România! Orice instituție trebuie să fie controlată de către oameni ai sistemului, altfel ea nu mai poate exista. Sistemul este format din ofițeri, acoperiți sau nu, funcționari, informatori sau nu, colaboratori, foști și foste, soții, copii sau alte rude ale acestora, ei constituind singurii oameni de încredere ai sistemului. În viziunea acestor structuri, Colegiul Psihologilor din România trebuia preluat demult, însă profesional și legal nu se putea reuși prea curând, astfel că, în disperare de cauză, sistemul a apelat la ceea ce știe cel mai bine: să corupă, să manipuleze, să comploteze, să intimideze, să amenințe și să confiște. Toți cei care au organizat complotul pentru confiscarea profesiei de psiholog sunt parte, direct sau indirect, a sistemului. Întotdeauna, intereselor acestor structuri ale statului li se adaugă interesele personale ale unor ofițeri, rude, colaboratori sau informatori, care sunt sprijiniți să preia în mod abuziv și să răspundă de o anumită instituție. În unele cazuri, există o concurență acerbă între grupuri de interese și facțiuni, iar conflictul dintre acestea dă aparența unor lupte democratice, spre deliciul naivilor creduli. În realitate, misiunea lor este aceeași, iar în momentele dificile sunt solidari și își elimină adversarii comuni. Singurii pierzători reali în cazul Colegiului Psihologilor din România sunt psihologii, membri ai acestei organizații profesionale. Victimele colaterale sunt salariații instituției, care nu fac parte din sistem și nu pot înțelege cum, fără argumente juridice și fără temei legal, niște persoane fără scrupule, vulgare și agresive, care nu practică profesia, le pot confisca în câteva clipe, chiar cu ajutorul Poliției și a Jandarmeriei, cariera, munca sau veniturile. Asemenea României, profesia de psiholog a ajuns să fie confiscată de același sistem corupt, care a distrus orice speranță pentru adevăr, dreptate și morală.  Obligați să cumpere teste, să plătească taxe și să urmeze mastere, peste 20000 de psihologi au ajuns să fie controlați de cloaca sistemului.

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#717

2018-03-16 08:19

Nu țara, ci sistemul e de doi bani! sistemul e musai sa controleze o astfel de institutie este de notorietate ca in toate sistele politice cand exista persoane indezirabile care nu pot fi oprite prin mijloace legale atunci sunt declaratii acestor persoane li se creeaza ilegal profilul unor persoane instabile psihic care ulterior sunt si internate impotriva vointei lor!


Musafir

#718

2018-03-16 08:21

Mai universitarilor, iar ati reusit! Eu m-am intors de la procesul de la Curtea de apel Bacau unde mi s-a intarit convingerea ca se va face dreptate. DAR VOI, NUMAI CU SARITUL GARDULUI VA DESCURCATI?Campioni la saritul cu prajina.Despre ce hotarari judecatoresti vorbiti? Aratati-mi UNA si eu renunt la proces.Scriu asta mai mult pentru psihologii onesti.Voi, nu ati fi meritat efortul meu.


Musafir

#719

2018-03-19 09:18

INEXORABILA SLĂBICIUNE A PSIHOLOGILOR

Sub presiunea generală a unui sistem controlat de o clasă socială dominantă, care își exercită și își impune prin forță puterea asupra celorlalte clase şi categorii sociale din România, în profesia de psiholog are loc în prezent o confiscare a drepturilor profesionale. Psihologii sunt obligați să achiziționeze teste comerciale, să urmeze programe de educație universitară fără relevanță pentru practicarea profesiei și să respecte reguli impuse în mod abuziv de către un grup dominant, prin exploatarea resurselor economice și nu numai ale practicienilor, împotriva drepturilor și intereselor lor reglementate de lege. Ca oriunde în societatea românească, și în profesia de psiholog sistemul preia prin forță controlul organizației profesionale a psihologilor, deoarece aceasta reprezintă un instrument util de dominaţie economică şi de constrîngere profesională a clasei exploatatoare din psihologie asupra masei psihologilor.  Sistemul din psihologie reprezintă o categorie socio-economică distinctă, reprezentată de ofițeri, afaceriști, funcționari și cadre universitare, un grup de persoane cu forță decizională și economică, separat de masa psihologilor practicieni, care este sprijinit de sistemul coercitiv public al statului pentru a-și menține poziția dominantă. Grupul dominant îndeplinește și alte funcții sociale, care nu reprezintă funcții paralele, ci se întrepătrund (sistemul administrativ, universitar, militar etc.), astfel că funcţiile sociale generale se realizează și prin funcţiile specifice într-un anumit domeniu. Grupul dominant înlătură treptat orice mecanism democratic, printr-o dictatură a celor care controlează resursele economice, instrumentele normative și de selecție profesională, în vederea exploatării resurselor economice și umane dintr-un regim polițienesc autoritar. Puterea grupului dominant se bazează pe autoritate, manipulare și dezinformare, exercitate împotriva drepturilor și intereselor psihologilor, atât pe plan intern, cât şi pe plan extern, urmărind promovarea, apărarea şi impunerea intereselor economice ale unui grup privilegiat protejat de sistem. Esenţa puterii unei clase sociale dominante, reprezentate de servicii, justitie și politică, constă în teama de autoritate, conformismul social și neinformare, slăbiciuni ale claselor și categoriilor dominate.

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#720

2018-03-19 09:19

Colegiul Psihologilor din România 

COMUNICAT privind acțiunile de preluare abuzivă a posesiei sediului Colegiului Psihologilor din România

La data de 15 martie 2018, orele 8,10, speculând lipsa de la sediu a conducerii și a celei mai mari părți a salariaților, agenți de pază aparținând BGS au escaladat gardul care împrejmuiește clădirea sediului Colegiului Psihologilor din România și au pătruns cu forța în clădirea organizației profesionale. Ulterior au pătruns în clădire și organizatorii acțiunii, senatorul Daniel Cătălin Fenechiu, Florinda Tonella Golu, Cătălin Nedelcea și Dragoș Iliescu, precum și alte persoane neautorizate, care au preluat posesia acesteia, precum și a bunurilor care se aflau în imobil, fără titlu executoriu și fără hotărâre judecătorească definitivă. Prezentandu-se la programul de lucru, salariaților organizației profesionale nu li s-a permis accesul în imobilul în care își desfășoară activitatea, ulterior fiindu-le limitat accesul doar la parterul clădirii, birourile fiind blocate de către agenți de pază și un executor judecătoresc. Agenții de poliție și jandarmii, care au fost solicitați să intervină, au sprijinit acțiunea BGS și a grupului de persoane care se autointitulează "noua conducere a Colegiului", chiar dacă aceștia nu dețin titlu executoriu pentru accesul într-un imobil. Au fost schimbate sistemele și cheile de acces în sediu/birouri, a fost blocat liftul, au fost deconectate sistemele de date și au fost sechestrate în interiorul clădirii bunurile personale ale unor salariați. În urma acțiunii abuzive, mai mulți salariați și-au înaintat deja demisiile, mai ales că aceștia nu și-au primit drepturile salariale de aproximativ 2 luni, din cauza refuzului persoanei care a preluat în mod abuziv cont de a efectua plata salariilor. În data de 16 Martie 2018, salariaților organizației profesionale nu li s-a permis accesul în imobilul în care își desfășoară activitatea, potrivit programului de lucru prevăzut în contractele individuale de muncă. Directorului general al instituției i-a fost interzis accesul în sediul organizației profesionale, iar agenții de poliție, solicitați să intervină, nu au acordat sprijin salariatului pentru a intra la locul său de muncă, argumentând că acesta nu mai deține calitatea de salariat. Astfel, clădirea sediului, arhiva, registrele, sistemele informatice, bazele de date, serverele aferente, codurile și datele de acces, precum și alte bunuri ale Colegiului Psihologilor din România sunt în acest moment în posesia unor persoane neautorizate. În urma acestor evenimente fără precedent, am sesizat organele competente să intervină, am formulat plângere penală împotriva persoanelor care au preluat în mod abuziv imobilul aparținând Colegiului Psihologilor din România și vom demara acțiuni judiciare pentru evacuarea persoanelor neautorizate. În concluzie, având în vedere acțiunile abuzive, întemeiate pe "dreptul forței" în detrimentul forței dreptului, facem apel către autoritățile statului să intervină urgent pentru restabilirea ordinii de drept, conservarea bunurilor Colegiului Psihologilor din România și evacuare persoanelor neautorizate din sediul organizației profesionale. De asemenea, facem apel către membrii organizației profesionale și mass-media să aducă la cunoștința opiniei publice acțiunile abuzive descrise în prezentul comunicat.

Director general al Colegiului Psihologilor din România

Ștefan Iulian-Laurențiu București,

16 Martie 2018


Musafir

#721 cvc

2018-03-19 09:20

ULTIMA ORA!

Da, ati citit bine! Se pare ca este ultima ora de viata la conducerea CPR a grupului de clovni Anitei-Hiera-ILS. Consider ca si-au ales gresit cupola sub care sa-si ofere reprezentatia de jonglerie cu articolele din legea 213/2004! Ultima lovitura sub centura data de acest grup ieftin de circari se numeste Comunicat privind expirarea mandatelor unor presedinti de filiala. Aceasta lovitura de gratie fasaita ca ragetul unui leu in plina criza de identitate adolescentina, provoaca fiori comunitatii psihologilor din Romania cat sa-i mobilizeze sa mearga la vot in verde. Ne-am prins ce vor circarii acestia! Vor sa ne fie frica de prostie, nu de documentele lor! Presedintii de filiala si toti cei alesi in 2013 au fost pusi, numiti sau unsi, cum vreti sa-i spuneti, la data de 10 mai in cadrul primei Conventii Nationale a CPR !!! Intelegem, cu PATOLOGIA ati innebunit psihologia, dar cu PROSTIA ce-ati avut??? Pana la data de 10 mai, cei alesi nu aveau cum sa-si exercite mandatul primit la alegerile din martie 2013, iar predarea-primirea unui mandat se face la o data ulterioara alegerilor, unul dintre rationamente fiind posibilitatea contestarii lor.

ESTI VERDE, ESTI INTELIGENT!


Musafir

#722 Facebook

2018-03-22 08:25

Tela Mocanu Colegiul Psihologilor Filiala Vrancea

Dragi colegi!Toate conturile CPR sunt in mana noii conduceri! Deci nu mai comandati timbre la vechea conducere, ca banii merg intr-un cont aflat la dispozitia noii conduceri deci veti fi usor urmariti daca ati comandat in ambele locuri sau doar in cel care trebuie! Se va lasa cu sanctiuni drastice acest gest de neloialitate si sfidare!


Musafir

#723

2018-03-22 08:26

S.O.S. PROFESIA DE PSIHOLOG! INSTIGARE LA UZ DE FALS ȘI ABUZ ÎN SERVICIU, RECUNOAȘTEREA COMITERII INFRACȚIUNII DE FURT ȘI AMENINȚARE

Această doamnă, care a lucrat la Gara din Focșani, este unul dintre liderii grupului autointitulat "noua conducere" a Colegiului Psihologilor din România, care recunoaște confiscarea conturilor organizației profesionale, instigă la nerespectarea dispozițiilor legale în vigoare și amenință psihologii cu sancțiuni ca acte de răzbunare pentru lipsă de loialitate. Profesia de psiholog este în pericol după ce un grup de escroci, militari, cadre didactice si afaceriști ai testelor, cu ajutorul unui avocat influent, care este senator în Parlamentul României, a confiscat în mod ilegal conturile și bunurile Colegiului Psihologilor din România. Aceștia au comis, sub pasivitatea autorităților statului român, infracțiuni precum falsificare de înscrisuri, uz de fals, trafic de influență, furt și tulburare de posesie, neavând un titlu executoriu/hotărare judecătorească care să-i legitimeze.  Salariaților organizației profesionale nu li se platesc de 2 luni salariile si nu li se permite accesul in sediu, cu acordul tacit al instituțiilor publice care nu intervin pentru restabilirea ordinii de drept. De 7 zile sediul este confiscat in mod ilegal, de peste 2 luni autoritățile nu intervin pentru restabilirea ordinii de drept și anularea publicării unui act ilegal, iar de 11 luni organizația este blocată de un șir de un grup de persoane, încălcându-se legea, drepturile psihologilor și orice standard etic. Pasivitatea psihologilor naște asemenea monștri...

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#724

2018-03-22 08:27

Din păcate aceste persoane care dictează pe spatele nostru urmăresc doar banii noștri ca să-i folosească în interesele lor proprii !


Musafir

#725

2018-03-22 08:28

Zilele acestea am tras cu ochiul la unele postări care-l aveau drept subiect pe ILS. Nu mă refer la cele care îl iau peste picior, ci la cele care prevăd apocalipsa după Dafinoiu din cauza pierderii unor posibile acțiuni în instanță sau la unele care îl zugrăvesc pe ILS ca fiind directorul salvator al profesiei. Nu sunt multe voci, dar există câteva zeci de nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în prezent care agită apele în direcțiile arătate mai sus. Acestora le transmit sa nu uite de unde am pornit și cine este creatorul acestui dezastru. Sa nu uite că ILS prin aroganța sa, prin neparticiparea la negocierile cu statul, i-a defavorizat pe cei angajați în sistemul public, să-și aducă aminte de opacitatea cu care a tratat alegerile din 2017, de celebra dispoziție nr.2 prin care își dădea dreptul de a candida doar sieși și unor acoliți, de lipsa informarii corecte și de multe alte lipsuri ori ilegalități. Nu spun că cei de azi nu fac greșeli, dar putem lua în calcul faptul că își desfășoară activitatea într-un cadru juridic și administrativ incert. In plus, cei care fac parte din conducerea actuala au prins curaj să vorbească, sa semnaleze tot ceea ce pare sau este un abuz ori ilegalitate.  Așadar, eu susțin actuala conducere care nu este perfectă, dar care este cu mult mai sensibila și reactivă la derapajele din interior.