Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

#776 Multi, dar prosti! In colegiul psihologilor e mai rau ca in politica!

2018-04-02 11:29

TV Neptun - Mihaela Rus & Ilie Gradinaru, youtube

Ilie Gradinaru: - inainte de alegeri nu gaseai doi psihologi care sa vorbeasca aceeasi limba! conducerea anterioara ii considera pe cei 20.000 de psihologi ca: multi, dar prosti!

Moderator: constat ca in colegiul psihologilor e mai rau ca in politica!


Musafir

#777 Re: Re: Manipulatorii universitari devin practic agresori intelectuali, “ciomăgari” ai psihologilor!

2018-04-03 07:22


Musafir

#778 Facebook

2018-04-03 07:24

Consilier Ana Dobrean

ALO, DNA!

Cum a ajuns tanchistul Csaba Kiss psiholog în Poliție? Spune că este psiholog cu calificare la locul de muncă, dar le cere tinerilor psihologi să urmeze cursul lui.  Cum poate fi posibil? Cine îl protejează pe acest intrus și de ce? Ce spun specialiștii de notorietate in domeniu? Cine făcea afaceri cu teste din Ungaria? Cum este posibil ca Poliția să achiziționeze teste comerciale nevalidate si neetalonate pe polițiști? Fost tanchist, Csaba Kiss s-a dat bine pe lângă marele psiholog Tudorel Butoi, pe care l-a lucrat și i-a suflat postul de la poligraf, dupa care a instaurat monopolul pe o metoda care nu-i aparține și conduce un Audi. Tanchistul Csaba Kiss a ajuns astazi, ca multi alții, psiholog si șef al laboratorului din cadrul Poliției Române, dar are cabinet privat, emite diplome si condiționează accesul tinerilor psihologi în Laboratorul Poliției Române. Pentru a lucra în subordinea sa, psihologii care vor folosi aparatul poligraf în Poliție sunt îndrumaţi mai întâi să urmeze cursuri de specializare şi să obțină atestat de liberă practică chiar de la viitorul lor şef. Toată operațiunea costă cel puțin 14.000 de lei. Cu chitanță. Câți tineri pregătiți la universități de prestigiu sunt blocați la accesul in poliție și asteapta acceptul unui biet tablagiu? Mai multi tineri sunt deciși sa faca lumina in dosarele in care Csaba Kiss furnizează servicii private de poligraf. Vă rog să anchetați acest caz!

https://recorder.ro/stapanul-detectoarelor-de-minciuni/


Musafir

#779 'Invitatie' cu amenintari la pupaturi in cur a noii conduceri a colegiului. Cine nu pupa e neloial

2018-04-03 07:56

Tela Mocanu‎ în Colegiul Psihologilor Filiala Vrancea

Dragi colegi! Toate conturile CPR sunt in mana noii conduceri! Deci nu mai comandati timbre la vechea conducere, ca banii merg intr-un cont aflat la dispozitia noii conduceri deci veti fi usor urmariti daca ati comandat in ambele locuri sau doar in cel care trebuie! Se va lasa cu sanctiuni drastice acest gest de neloialitate si sfidare!


Musafir

#780 noi doar cotizam...

2018-04-03 08:56

Colegiul nu ofera nimic in plus psihologilor in afara obligatiei de a scoate bani din buzunar pentru formari si taxe. Platim taxe de protectie sa ne facem meseria in care singuri am investit -energie, nopti pierdute, bani, stres..etc. Colegiul nu ne-a ajutat vreodata cu ceva...noi doar cotizam.


Musafir

#781 ILS este provocat de CVC pe facebook la o confruntare cu av.Fenechiu

2018-04-04 09:04

Escrocii vor să negocieze ceea ce nu dețin pentru a obține legitimitatea tranzacției

 


Musafir

#782

2018-04-05 08:22

In Colegiu se lucreaza intens, se ia la mana fiecare dosar si se auditeaza.

Dormi linistit psihologule, Colegiul vegheaza pentru tine( ca si pana acum si mai...)!


Musafir

#783

2018-04-05 08:44

COMUNICAT privind acțiunile de intimidare desfășurate de către numitul Ion Dafinoiu împotriva salariaților Colegiului Psihologilor din România

Prin prezenta vă informăm că în ultimele zile mai mulți salariați ai Colegiului Psihologilor din România sunt victimele acțiunilor de intimidare ale numitului Ion Dafinoiu, care își atribuie în mod ilegal calitatea de reprezentant al organizației profesionale.

Având în vedere aceste acțiuni de intimidare, materializate prin săvârșirea infracțiunilor de hărțuire, amenințare, șantaj, uz de fals și instigare la săvârșirea infracțiunii de uz de fals, mai mulți salariați au formulat sesizări către organele de urmărire penală competente.

Reamintim faptul că numitul Ion Dafinoiu nu a fost desemnat reprezentant legal al organizației profesionale în data de 15 Iulie 2017, neexistând o procedura convocată in mod legal pentru organizarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România.

Ignorând sentințele pronunțare de către Judecătoria Sectorului 4 București și utilizând o ștampila falsă, numiții Florinda Tinella Golu și Ion Dafinoiu au emis mai multe acte ilegale, motiv pentru care s-au constituit deja mai multe dosare de urmărire penală, inclusiv la DIICOT.

Ulterior, fără o hotărâre judecătorească definitivă/un titlu executoriu, numitul Ion Dafinoiu, sprijinit de senatorul Daniel Cătălin Fenechiu, a trimis spre publicare oficială un document emis de către acesta prin care își atestă singur calitatea de președinte al Colegiului Psihologilor din România, motiv pentru care au fost sesizate organele de urmărire penală.

În concluzie, adresăm rugămintea salariaților Colegiului Psihologilor din România să sesizeze în regim de urgență organelor de urmărire penală orice act de intimidare, harțuire, amenințare, șantaj, uz de fals și instigare la săvârșirea infracțiunii de uz de fals, realizat de către numitul Ion Dafinoiu sau de către grupul care îl sprijină.

Directorul general al Colegiului Psihologilor din România Ștefan Iulian-Laurențiu

București, 3 aprilie 2018.

Web-site: www.colegiulpsihologiloroficial.ro


Musafir

#784

2018-04-05 08:56

EXPLOATAREA PSIHOLOGILOR

Am încercat să identific în această perioadă grea pentru profesia de psiholog mecanismele manipulării membrilor de către un grup de escroci din mediul universitar, militar și de afaceri cu teste comerciale.
Am observat că în majoritatea cazurilor cei manipulați și manipulabili se raportează la discursurile agresive venite din mediul universitar, militar și de afaceri. Majoritatea celor vulnerabili sunt cei care manifestă neîncredere în cunoștințele sau competențele profesionale obținute sau cei care au o nevoie acută de siguranță și de apreciere, o dependență emoțională critică.
Ceea ce înseamnă că pentru aceste victime ale manipulării, mediul universitar creează o predispoziție bolnăvicioasă, un motiv în plus fiind chiar beneficiile pe care le pot obține unii universitari exploatând ulterior situație critică a propriilor absolvenți nesiguri și slab pregătiți.
În facultate se exercită o influență puternică prin programare și exploatare emoțională de către cadrele didactice interesate comercial, cu intenția de a scădea încrederea și stima de sine a celor care urmează să fie manipulați, controlați și dirijați către plata beneficiilor (cursuri, mastere, taxe, teste etc).
Manipulatorii universitari devin practic agresori intelectuali, deoarece își folosesc din plin ascendentul academic, copleșindu-i pe studenți cu argumentele lor aparent fundamentate, înțesate cu statistici și dovezi greu de controlat la nivel științific, mai ales când sunt completate de cv-uri impecabile, chiar ireale. Aceștia speculează necunoașterea și lipsa experienței studenților, erijându-se în experți incontestabili ai anumitor domenii. În realitate, puține cadre didactice au în mod real și competențe comparabile cu profesioniștii autentici, însă mulți reprezintă modele de succes academic, economic și social, mai ales că fac afaceri cu studenții/psihologii, cărora le vând pe mulți bani cursuri și teste comerciale. La toate acestea se adaugă figurile terne și mimica atotștiutoare a cadrelor, despre care auzi că sunt specifice nu știu cărui serviciu secret, transmițând un soi de siguranță socială care poate fi confundată ușor cu siguranța competenței profesionale, mai ales de către cei neexperimentați.
Toți acești profitori abuzează de neștiința studenților, impunându-le statistici și alte informații pe care cea mai mare parte a viitorilor psihologi nu le cunosc foarte bine. Repercusiunile financiare și profesionale ale acestei situații sunt ușor de intuit, acestea generând primele ierarhii și primele traume în relațiile socio-profesionale ale absolvenților, care vor înțelege pe propria piele care este diferența între “colegi” și “profesori”.
Asumându-și puterea experților, manipulatorii devin extrem de convingători mai ales când vor să le adopți ideile și să le urmezi comportamentele. Reușita îi face pe aceștia să se simtă superiori din punct de vedere intelectual față de cea mai mare parte a studentilor, dar și a psihologilor, care nu fac parte din acest sistem absurd.
Orice încercare de împotrivire este sancționată în mod violent, studentul/psihologul care își asumă o poziție de dizidență este aspru și în mod constant judecat, ironizat și criticat. Exploatatorii psihologilor cunosc faptul că prin acest comportament de marginalizare și de ridiculizare a oponenților, își asigură poziția dominatoare, menținând balanța dezechilibrată, prin păstrarea unei superiorități intangibile. Manipulatorii agresivi obțin repede aderarea necondiționată a majorității receptorilor, studenți sau cadre didactice, care devin “ciomăgari”, inducând adesea ideea că e ceva în neregulă cu opozanții, care nu sunt niciodată suficient de deștepți, argumentați sau îndeajuns de buni.
Nu doar studenții/psihologii sunt victime, ci și cadrele didactice oneste, care încearcă să deschidă mintea celor mai tineri, dorind să îi ajute și să le indice soluții legale, autentice și constructive pentru practicarea profesiei fără plata beneficiilor către exploatatori.
Doar în aceste condiții, prin cultivarea fricii și păstrarea unei relații de dependență continuă pentru garantarea securității profesionale, psihologii ajung să fie manipulați în propria lor profesie. Astfel, vor rămâne permanent în subordinea acestor escroci, care le confiscă profesia, le exploatează resursele și le blochează orice reușită profesională.
Soluția?
Informarea, conștientizarea valorilor comune, curajul și solidaritatea profesională, singurele care pot conduce la discernământul deciziilor, la stoparea confiscării profesiei și eliminarea căpușelor!

DESCHIDE-ȚI MINTEA!


Musafir

#785 Oda "Marilor Conducători" ai Colegiului Psihologilor

2018-04-11 08:08

Profesia de psiholog este mai neașezata ca oricând. Problemele au rămas aceleași. Propaganda aceasta de "realizări" este de fapt o serie prelungita de nereușite, ba chiar mai rău, de rea-voința si interese personale in detrimentul intereselor psihologilor. Problemele psihologilor rămân:

- Nise noi de activități pentru psihologi

- Statutul profesiei, 

- Cotizații si taxe de accedere in profesie/promovare treapta, etc...

- Durata perioadei pentru a obține o treaptă de specializare

- Modalitatea in care se dau interviurile, interviuri care ar trebui sa se realizeze conform sec.21 – in format online

- Formari vs. costuri si locuri de munca

- Transparenta deciziilor

- Conflictul de interese in care se găsesc mulți membrii ai comisiilor 

- Monopolul in formari (controlat tot de către membrii din comisii)

- O viziune pe 3/4/10 ani a acestei profesii

- Etc...

Deci, Cătălin, Odele pentru Mai Marii Conducători sa știi ca au apus, cu doua excepții: Coreea de Nord si Colegiul Psihologilor.


Musafir

#786 Opinii ale psihologilor pe facebook despre preluarea puterii = conturilor bancare = ale cpr!

2018-04-11 08:10

-Se împlinește 1 an de la puciul escrocilor din Colegiul Psihologilor din România...

-Pregatirea lui a fost inceputa din octombrie 2016 la adunarea de la Cercul Militar al Armatei.Sa nu omitem momentul !

-Din păcate, acum trăim momentul când trădătorii sunt respectaţi de cei trădaţi... Prostia și oportunismul nu au limite!

-Mai curand cred in o ierarhie a respectului intre tradatori; marea majoritate e spectatoare, considerand ca lupta nu le apartine.

-...așa este, majoritatea indiferentă nu trădează, dar prin pasivitatea ei se obține acordul tacit pentru a se putea comite trădările și distrugerile cele mai mari.

-Cred ca va dati seama ca nu e vorba numai de psihologi aici. Acelasi lucru se intampla in toate domeniile. Acum e momentul pt a tine un jurnal cu tot ce se intampla in jur, filmul evenimentelor... apoi analizat tot scenariul. Daca ne punem ochelarii de profi, fara implicare emotionala, putem descoperi lucruri interesante ... si apoi putem deveni consultanti sau sa luam premiul Oscar pt cel mai bun scenariu. Scenaristii actuali sunt siguri pe ei si au tupeu. Asa ca e bine doar sa avem o vizionare placuta ca altfel ne pierdem mintile. 


Musafir

#787 Democratia e inexistenta in CPR sau La vremuri noi puterea e tot la noi!

2018-04-11 08:38

Intrebare adresata av.Fenechiu: recunoasteti COMPORTAMENTE AUTORITARE la vreunul din cei ce se afla la conducerea CPR-ului?

Raspuns av. Fenechiu: la o intrebare de asta cu DA sau NU raspunsul este: DA recunosc!


Musafir

#788

2018-04-11 09:08

Logica cpr: Noi suntem stapani nu psihologi de rand, ca urmare, dreptatea, moralitatea, adevarul, colegialitatea nu sunt pentru noi!

Mentalitatea comunista si comportamantele dictatoriale se mentin in cpr. Pumnul in gura se baga in continuare frecvent psihologilor ce nu lauda ,,competenta" noilor stapani. 

Veti recunoaste in continuare din partea stapanilor, trambitate cu o forta extrem de violenta, formulari tipic comuniste de justificare a trimiterii la plimbare a psihologului si a i se goli buzunarele de bani, labareala de genul:

- nu va putem multumi pe toti psihologilor!

- toata lumea a inteles doar tu psihologule nu!


Musafir

#789 CPR-ul e o entiate privata care isi stabileste propriile reguli.

2018-04-11 09:16

CPR-ul e o entiate privata care isi stabileste propriile reguli.

Regulile cpr-ului respecta principiul: Cine imparte, parte mare isi face.

Pentru restul psihologilor e suficient doar atat: lingeti blidele!

Ce nu intelegi psihologule?

 


Musafir

#790 Re: CPR-ul e o entiate privata care isi stabileste propriile reguli.

2018-04-11 09:26

#789: -  

CPR este o struto-camila autoritate SRL ! e privata dar de interes public. "Reglementeaza" profesia dar la fel ca intr-un SRL!


Musafir

#791 Re: Democratia e inexistenta in CPR sau La vremuri noi puterea e tot la noi!

2018-04-11 09:31

#787: - Democratia e inexistenta in CPR sau La vremuri noi autoritatea suntem noi! 

CPR nu este o autoritate publica. Este(ar trebui sa fie) o organizatie profesionala care reprezinta membrii sai in fata autoritatilor. CPR nu intra in zona autoritatii publice si nu are obligatia de a respecta anumite legi din sfera publica. Nimeni nu impiedica CPR sa dicteze mascat dupa voia si in interesul catorva indivizi norme in defavoarea masei psihologilor. 

CPR ar trebui sa dicteze tot ce isi doresc psihologii de rand. ,,Constiinta,, capilor din CD si CC nu este educata sa accepte ca e OBLIGATORIU sa slujeasca interesele psihologilor de rand. Pe scurt: interesele sunt ale lor, obligatiile sunt ale noastre.

 


Musafir

#792 Re: Re: Democratia e inexistenta in CPR sau La vremuri noi puterea e tot la noi!

2018-04-11 09:53

#791: - Membrii cotizanti ai CPR (NU) sunt cei care hotarasc ce dicteaza CPR

URMATORUL PRINCIPIU E DECLARAT ADEVARAT DAR NEACCEPTAT DECAT FORMAL IN CPR.

ACCEPTAREA FORMALA A ACESTUI PRINCIPIU FACE DIN CPR O ANTIORGANIZATIE PROFESIONALA.

"Membrii cotizanti ai CPR sunt cei care hotarasc ce dicteaza CPR"

Acest principiu e tinut TABU, "acceptat" dar declarat neaplicabil, ascuns si pazit cu brutalitate fata de orice psiholog ce indrazneste vreodata sa-si ceara drepturile. Jigniri, amenintari, injosiri, manipulari, sunt unelte folosite in aceasta organizatie - NEAUTORITATE PUBLICA- pentru descurajarea psihologilor cotizanti de a accede la participarea reala si adevarata in interesul masei psihologilor la conducerea CPR.

In CPR nu este reglementata initiativa psihologilor> Scopul acestor lipsuri in reglementare: psihologilor sa le fie obstructionate drepturile de a avea opinii, pareri, actiuni promovate in favoarea lor. Se intampla aceasta in conditiile in care " paradoxal" CPR  a SUPRAREGLEMENTAT activitatea psihologului din domeniul PRIVAT suprasaturandu-l cu OBLIGATII MULTE si DREPTURI PUTINE, tocmai pentru a putea fi manipulat, controlat, impiedicat in a-si obtine vreodata independenta fata de alimentarea continua cu finante a CPR.


Musafir

#793 Filozofia CPR

2018-04-11 10:35

"Psihologului de rand ii sta bine sluga a CPR. Cine e improstibil e impotriva regulilor din CPR."


Musafir

#794 Salariatii onorifici angajati cu salarii mari pentru 2-3 ore/luna au o noua porunca!

2018-04-11 11:29

Porunca in CPR : dreptul la liberă exprimare al psihologilor practicieni e interzis sau va fi luat in deradere intrucat formeaza opinii in randul psihologilor cotizanti.

Respectarea poruncii e obligatie a tuturor presedintilor onorifici ai CPR ca de aia incaseaza salarii mari pentru 2-3 ore/ lucrate/luna.


Musafir

#795

2018-04-11 11:48

Informatii pentru psihologi de pe doua site-uri:

http://colegiulpsihologiloroficial.ro/

https://www.alegericpr.ro

 


Musafir

#796 Dezbina si stapaneste. CPR = interese intunecate pentru a ingropa profesional psihologii cotizanti

2018-04-11 11:56

"Vreau ca asta sa inteleaga toti. Niciodata nu as fi avut succes in viata fara un ajutor."

Bastanii universitari din CPR stiu ca nici un psiholog cotizant in CPR nu se poate dezvolta singur in profesie. De aceea se folosesc de aceasta informatie, contra psihologilor, santajandu-i si tinandu-i captivi profesional pe viata. E o placere sadica, o satisfactie de IMPLINIRE pentru ei ca reusesc sa detina controlul asupra destinelor profesionale ale psihologilor cotizanti. Sa conduci psihologii cu o asemenea mentalitate si sa sa te numesti coleg, colegi cu psihologii practicieni e crima.

Reversul acestui comportament criminal, e definit prin adevarul frazelor de mai jos, de catre un om devenit celebru, un om ce a cunoscut succesul profesional extrem, initial un nimeni, emigrant intr-o tara straina. Un om ce a devenit puternic si caruia nu ii este rusine sa recunoasca adevarul ca fara ajutor nu ar fi reusit in viata profesionala. Ai nostri universitari din CPR fac orice pentru a ingropa psihologul practician evitand ajutorul in locul controlului, considerand ca ajutorul e ceva toxic pentru ei chiar si atunci cand psihologul cotizeaza la greu din veniturile sale pentru satisfacerea placerilor acestor dr.mosieri -saritori- peste profesia de psiholog practician.

Arnold Schhwarzeneger,

austriac emigrat in SUA, actor celebru, guvernator al statului California

"Nimeni din noi nu poate reusi de unul singur. Absolut nimeni. Intotdeauna le spun oamenilor ca nu pot sa-mi arate un om care singur s-a realizat pe sine. Se creeaza impresia gresita ca putem reusi in viata de unii singuri. Insa asta nimeni nu o poate. Credinta ca un barbat sau o femeie se pot realiza fara ajutor e un mit. Niciodata nu as fi avut succes in viata fara un ajutor. Iata de ce eu nu cred ca oamenii pot reusi singuri. Vreau ca asta sa inteleaga toti, deoarece odata ce vom intelege ca am reusit ceva datorita ajutorului, dupa asta de asemenea vom constientiza ca e timpul deja ca noi sa ajutam pe altii. Iata in ce cred eu cu tarie."


Musafir

#797

2018-04-11 12:54

Conform mitului -dormi linistit psihologule, cpr vegheaza pentru binele tau- s-au produs schimbari mari in Colegiu in ultimul an, in domeniul resurselor umane cap de guma cu salariu mare a fost inlocuit cu cap de guma cu salariu foarte mare, totul spre ,,ajutorul,, psihologilor.


Musafir

#798 Adio CPR,

2018-04-11 16:09

Comunicat CUR,

Colegiul Universitarilor din Romania(CUR), fostul CPR, comunica tuturor fostilor, prezentilor si viitorilor studenti non-stop, deci tuturor actualilor psihologi practicieni, viitori studenti non-stop si subordonati ai CUR-ului, sa nu isi faca planuri de viitor cu privire la subprofesia de student psiholog. Colegiul Universitarilor din Romania CUR(fostul CPR) intentioneaza sa modifice legislatia actuala a psihologului, Legea 213/2004, HG788/2005, etc., astfel incat ceea ce pana ieri era dovedit ca fiind alb in lege urmeaza sa fie stabilit prin noua legislatie ca fiind negru si psihologul sa devina student permanent, subpsiholog aflat oricand in subordinea si la dispozitia Colegiului Universitarilor din Romania. CUR-ul nu sustine legislatia actuala a fostului Colegiu, nici ordinea actuala de formare profesionala complementara, astfel incat daca ati urmat un curs de formare complementara prin asociatiile fostului CPR, luati-va  gandul ca o sa puteti profesa ca psihologi autonomi. Colegiul Universitarilor din Romania(CUR) reface ordinea, conform noilor interese universitare si stabileste ca trebuie sa urmati mai intai un master universitar pentru a profesa ca psiholog autonom.Colegiul Universitarilor din Romania(CUR), apara interesele universitarilor si universitatilor din Romania astfel ca in viitorul apropiat va stabili o serie noi reguli si masuri menite ca profesia de student non-stop, subpsiholog practician, sa fie in totalitate supusa intereselor universitarilor. 

Facem precizarea ca actuala conducere a Colegiului Universitarilor din Romania(CUR), fostul CPR, a fost votata de reprezentantii psihologilor, mai putin de cei improstibili, chiar daca acei reprezentanti i-au tradat. Reprezentantii vostri sunt in continuare aliatii CUR-lui nostru si ii vom rasplati pe orice cale in numele slabiciunii voastre.

Va dorim mars la masteratele universitare obligatorii.

Votati CUR-ul,

Purtatorul de cuvant al CUR, Colegiul Universitarilor din Romania 


Musafir

#799 Ideologia prostelii - ciudatenia trecutului->absurdul viitorului psihologului practician de rand.

2018-04-13 10:03

Universitarul cotropitor Catalin Nedelcea: ,,lucram la Regulamentul de organizare si functionare al Colegiului, e o ciudatenie ce am avut pana acum…,,

minciuni ideologice cu scopul obtinerii,,fericirii,, financiare a universitarilor ce au cotropit colegiul psihologilor practicieni 

Legea 213/2004 e pentru psihologii practicieni privati. Cotropitorii universitari, majoritatea bugetari, insemineaza o lege a psihologilor practicieni privati. 

Concluzia e clara: Universitarii din Colegiu lucreaza exclusiv pentru ei dar in ,,folosul,, si pentru prosteala psihologilor de rand. Ciocoii noi din Colegiu ,,si-au dat seama,, ca saracilor psihologi de rand  le era rulat traseul profesional conform unor prevederi si reguli ciudate?! Categoric  asa a fost! Categoric asa va fi si de acum incolo! Pai nu vin ei din mediul universitar? Nu vin ei din mediul unde sunt,,dumnezei ai studentilor,,  unde ei au puterea absoluta, unde ei poruncesc si studentii executa orice?  Deci, ce cauta cotropitorii universitari in colegiul practicienilor =>functii inalte, putere,  bani, avantaje diverse! Cu siguranta asa este!  Vicleni, ciocoiii universitari amagesc majoritatea psihologilor de rand ca ciudatenia rularii psihologilor conform produselor excrementate si implementate  de mintea si personalitatea ,,savanta,, a tradatorilor antemergatori nu va mai persista si de acum incolo! De fapt ciudatenia consta in faptul ca ciocoii dinainte nu au respectat psihologii cu adevarat iar cei de acum, mai multi universitari lacomi pe mp, bugetari cuceritori de teritorii private, in mare parte tot cei dinainte, au acaparat controlul in colegiul practicienilor, urmand sa il transforme in anexa universitara experimentala. Se poate afirma cu adevarat ca nu se va schimba nimic in favoarea psihologilor  de rand, de vreme ce noiii ciocoi universitari din Colegiu bat campii in continuare  hipnotizand in mod viclean fufanii si fufele slugarnice, pisalogi votanti, spalati pe creier carora li s-a promis cascaval. Se va schimba politica Colegiului cand va predomina interesul  national in Romania si interesele fortelor externe vor fi in favoarea Romaniei! Data exacta a acestei schimbari : la Pastele Cailor. Pana atunci, ciocoilor universitari le face o extraordinara placere sa prosteasca  prin vorbe si comportamente amagitoare psihologii de rand, cei ce duc cu adevarat greul profesiei.  Functiile de conducere, salariile si indemnizatiile foarte mari, puterea de a regula cum poftesc ei  vietile psihologilor de rand, toate ii asteapta pe universitari in colegiul cucerit usor de la prostibili, toate le sunt oferite la picioare de miile de psihologi imaturi ,,educati,, de familia primitiva, scoala extraterestra, facultatea si mediul viclean, pentru obtinerea comportamentelor de sluga conform prostelii : capul plecat sabia nu il taie, Adevarul este: capul plecat este taiat primul. Miza pentru ciocoii universitari e foarte mare –control total asupra a mii de visatori, functii de conducere in colegiu, salarii si indemnizatii mari, etc. si nu se vor impiedica de 20.000 de psihologi dezbinati de,,visele frumoase,, servite viclean de  ranjitorii universitari moralisti. Totul in numele ideologiei false creata sa prosteasca la propriu practicienii.


Musafir

#800

2018-04-17 08:38

Mare parte din cei ce au fost la butoane  in Colegiu au fost persoane valide intelectual, dar invalide uman, care acceptau ceea ce este si fara sine...