S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1251 Re: Re: pt 1235

2013-08-26 21:29

#1244: mus - Re: pt 1235

Ataca-ma, nu ma deranjeaza. Am mai spus, dar n-ai citit. Sunt nesantajabila!

Pe langa hulirea de Dumnezeu, atacul catre persoana mea nu inseamna decat praf. Eu pot sa renasc si din praf, pentru ca-L am pe Dumnezeu.

Insa noi, desi nu avem, exact ca si tine, dreptul sa atacam, nici nu o facem. ca ne aparam, e altceva. Ceva mai presus de instincte ne dicteaza asta.

Cand lucrurile merg firesc, oamenii nu au nevoie de nume, sunt frati.

Insa pe voi, 'ceilalti', chiar va sfatuiesc sa va dati macar o porecla, cum vreti voi (de ex, o porecla inspirata care spunea mai multe decat insusi cel ce-o purta, era 'mayhem'). Ar avea cursivitate dialogul. Daca nu, nu. Oricum, noi stim ce avem de spus, nu avem nevoie de instigari.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1214

2013-08-26 21:32

#1250: amelia - Re: Re: Re: Re: Re: 1214

Eu nu am cum sa gandesc CA o mama, pentru ca SUNT mama!

mus.

#1253 Re:

2013-08-26 21:37

#1237: Dana Captilin -

gresesti , homosexualii nu te iubesc ptr ca se NASC asa , iar daca ar fii fost hetero te-ar fii iubit ; acum , daca te referi la tam tam -ul asta se poate sa iti atragi dusmani , in schimb , ai ramane probabil uimita cati din cercul tau sunt altfel dar mereu vor ramane prietenii tai , desigur cu gustul amar ca nu ti se pot confesa cu totul , ca intre buni prieteni tocmai ca tu anulezi din start orice!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1254 Re: Re:

2013-08-26 21:40

#1253: mus. - Re:

Esti unul dintre ei, nu-i asa...? :)


Musafir

#1255 deviatia

2013-08-26 21:44

homosexualii se pot numi homosexuali doar daca s-au nascut in mod direct dintr-un cuplu de homosexuali (sau macar din unul dar fara interventii din partea altei persoane) . daca nu, inseamna ca homosexualitatea nu are origine, nu exista in sine, este doar o improvizatie artificala si hidoasa. homosexualitea este o eticheta pusa unui comportament gresit pentru a acoperi adevarul acestui comportament, care ar trebui denumit pur si simplu "deviatia".
daca un "homosexual" se naste dintr-o mama cu implicatia tatalui inseamna ca nu este homosexual ci este normal, nascut din femeie si barbat. pentru ca daca admitem ca dintre o femeie si un barbat se naste un om homosexual, la fel de bine putem spune ca se poate naste si un "om" cu comportament de maimuta, de sarpe, de orice altceva. inseamna ca organismul uman, barbat sau femeie, nu este decat un suport pentru orice alt fel de manifestare si nu doar lgbt. insa dintre un barbat si o femeie nu se poate naste decat un alt om, barbat sau femeie. daca indetintatea de gen nu ar fi relevanta, inseamna ca mai intai, copilul ar trebui sa se nasca asexuat, fara trasaturi definitorii, ceea ce nu exista, poate doar ca anomalie. trebuie oprita o astfel de teorie degradanta pentru om. pana la a zice ca omul se naste fara a fi o persoasa mai este doar un pas. deja se sustine (in SUA) teoria conform careia copilul poate fi "avortat" (ucis) chiar si dupa nastere, daca asa vor parintii. adica, nou-nascutul nu inseamna nimic. doar daca vor altii sa-l faca ceva. de aici si lipsa de identitate a nou-nascutului. teorii care vin sa distruga fiinta umana, toti adeptii lor devenind criminali cu sange rece. umanitatea este in pericol din cauza anomaliilor.

Musafir

#1256 CUM TE AFECTEAZĂ PE TINE CĂSĂTORIILE ÎNTRE HOMOSEXUALI

2013-08-26 21:44

Homosexualii nu mai fac un secret din faptul că, după ce ar obţine legalizarea „parteneriatelor civile”, vor cere căsătorii depline şi adopţii de copii. De fapt, o reprezentantă a homosexualilor declara în februarie 2007, în emisiunea „Ora de ştiri” de pe canalul TVR2, că după acordarea dreptului la căsătorie („parteneriat civil”), ei vor cere dreptul de a adopta copii.

Una dintre întrebările frecvente puse de promotorii căsătoriilor între homosexuali este „Cum te afectează pe tine şi pe familia ta faptul că ei se căsătoresc? Ce treabă ai tu cu asta?”

În timp ce discutăm despre drepturi pentru homosexuali, nu trebuie să uităm despre cine vorbim.

Homosexualii sunt persoane atrase de persoane de acelaşi sex. Preponderent, această atracţie nu este una romantică, ci sexuală; în majoritatea cazurilor, homosexualitatea înseamnă relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex. Încercând să normalizeze aceste comportamente, pentru a scăpa de oprobiul public, homosexualii ne vorbesc despre dragoste şi clamează „Sunt liber să iubesc pe cine vreau!”

Statisticile indică o instabilitate cronică a relaţiilor de „dragoste” între homosexuali; aceştia îşi schimbă foarte frecvent partenerii. Pe lângă această instabilitate, actele lor sexuale - sex anal, sex oral, precum şi o serie de alte acte indescriptibile - au de-a face cu o serie de boli specifice acestei categorii de indivizi.


http://www.alianta-familiilor.ro/cumteafecteaza.html

Musafir

#1257 Scopul nostru este distrugerea familiei - declaraţiile unei activiste LGBT

2013-08-26 21:45

Declaraţiile unei activiste LGBT+pedofili+zoofili+necrofili+etc. - Mariei Alexandrovna Gessen (13 ian. 1967) sunt cât se poate de clare:

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. "
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1258

2013-08-26 21:48

Am postat ca anunt deja planul de discutii.

Incepem cu informatiile ce tin atat de teoriile care definesc homosexualitatea, cauzele, efectele..., cat si informatii cat mai concrete bazate pe statistici, cazuri concrete.

Avem la dispozitie cf. planului 2 zile, dar cred ca ne va ajunge o zi daca ne mobilizam eforturile.


Musafir

#1259 ce inseamna "HOMOFOB"? o minciuna, evident

2013-08-26 21:48

"homofob" este apelativul cu care este contracarat un opozant al teoriei "gay". homofobia, ca termen stiintific inseamna "persoana care isi neaga identitatea gay". cu alte cuvinte, orice persoana care este numita "homofoba" este defapt un homosexual care nu-si recunoaste identitatea. de aici vedem ce se ascunde defapt in spatele propagandei "gay" - recunoasterea homosexualitatii ca stare nativa. propaganda nu urmareste doar toleranta si acceptarea acestora ci transformarea tuturor in homosexuali, chiar daca ei nu "se simt". defapt cand esti numit "homofob" ti se spune direct ca "esti homosexual", mai bine zis, isi bat joc de tine cu cea mai mare nerusinare. acum este folosit pentru a intimida, dar in acelasi timp esti jignit.
puteti citi mai multe aici: http://www.eaec.org/bookstore/Redeeming-the-Rainbow.pdf


Q12. What is homophobia?
A12. Homophobia is an obscure psychiatric term originally coined to define “a person’s fear of his or her own same-sex attraction.” It has been redefined and popularized by the political strategists of the “gay” movement to characterize all disapproval of homosexuality as a form of hatred and fear akin to mental illness (a phobia is an anxiety disorder). The word “homophobia” is today not a scientific term, but a propaganda tool for psychological manipulation. (For more on this topic see Chapter 8).
si aici despre NAZISMUL ROZ - DICTATURA GAY. http://www.defendthefamily.com/pfrc/books/pinkswastika/html/the_pinkswastika_4th_edition_-_final.htm
A.

#1260 Re:

2013-08-26 21:51

#1258: Dana Captilin -  

 voi strange cateva informatii si le voi posta, dar nu cred ca in cel mai scurt timp. cred ca se intelege de ce. :)

amelia

#1261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1214

2013-08-26 21:52

#1252: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1214

atunci , iti spun ca sunt si eu MAMA  , altruista si probabil sau nu , pregatita pentru orice . hai sa facem din postura de mama un exercitiu de imaginatie : cum ai reactiona daca fiica ta iti va spune peste ani ca e gay? imi pun si eu intrebarea asta simultan si mai ales de cand am aflat ca vina o poarta o gena , deci repet , in opinia mea nu e o optiune sexuala . stiu ca imi vei raspunde , educatie , religie si sunt de acord pentru ca pana acum , copiii mei sunt model . dar , dar , dar , ce ai face sau ce as face ca MAMA CE ESTI , CE SUNT  , daca viata sau soarta ,ne-ar rezerva asa ceva ?si te rog sa imi raspunzi tinand cont de faptul ca ne crestem copiii cu credinta in Dumnezeu asa cum si parintii nostri au facut-o cu noi . mi -am pus intrebarea asta de vreo 4 ani de cand sefa mea are o fata care e gay si relatia lor e normal . nu am indraznit niciodata sa o intreb , sa intru in detalii ptr ca e sefa si eu sunt inmigrant si ma gandesc si asa e , ca bat campii . nimeni , nimeni din colegii mei nu vorbesc niciodata de asta .


Musafir

#1262 „Căsătoria” gay este o „mișcare strategică”

2013-08-26 21:52

John Milbank: „Căsătoria” gay este o „mișcare strategică” și nu are nimic de-a face cu drepturile homosexualilor

Insistența în privința legalizării căsătoriei între homosexuali face parte dintr-o strategie prin care statul „încearcă să obțină controlul direct asupra reproducerii populației”, scrie teologul britanic John Milbank.

„Reproducerea și relațiile heterosexuale au constituit mereu însăși «gramatica» legăturilor sociale în esența lor. Abandonarea acestei «gramatici» ar conduce la o societate care nu ar mai fi formată, în principal, din legături extinse de rudenie, ci ar fi supusă tot mai mult controlului din partea statului.”
http://www.culturavietii.ro/2013/06/06/john-milbank-casatoria-gay-este-o-miscare-strategica-si-nu-are-nimic-de-a-face-cu-drepturile-homosexualilor/

Musafir

#1263 pro tv trebuie sa opreasca imediat aceasta emisiune mincinoasa

2013-08-26 21:54

tinand seama de Codul Civil

tinand seama de Codul Civil Art. 259. (1) "Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii", o astfel de emisiune trebuie marcata ca fiind un pamflet, o mimare, o diversiune sau o minciuna sfruntata (tipica show-urilor tv), pentru ca, acea "casatorie", nu poate fi facuta oficial la noi in tara, deci se incadreaza la capitolul "aiureli" imaginare, fanteziste, S.F.. cei care vor viziona o astfel de emisiune (ca cea propusa la pro's tv) trebuie sa stie ca se uita la o parodie si va fi tratata ca atare. CNA are obligatia de a supraveghea indeplinirea acestei reguli. cu atat mai mult, institutiile statului trebuie sa urmareasca respectarea legii de stare civila. insa ceea ce ne dorim cel mai mult si mai mult este ca aceasta extravaganta gretoasa si imorala sa nu fie prezentata in sursele de mass-media ca o "normalitate" si sa fie tratata cu respectul care i se cuvine, 0, fara surle si trambite.

Musafir

#1264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1214

2013-08-26 21:55


Musafir

#1265 Re:

2013-08-26 21:59

#1247: -

de ce esti atat de plin de tine ? de ce nu iti schimbi tu ideile ca sa te atac cum spui tu cu propriile arme? ce te face atat de atotstiutor?


Musafir

#1266 pentru voi cei nedumiriti

2013-08-26 21:59

raspundeti la intrebarile astea, pe rand:

S: care sunt cauzele, manifestarile si efectele homosexualitatii in umanitate?

S: este oportuna prezentarea la tv a unui cuplu de homosexuali ca "familie" nefiind stabilit cadrul precis-stiintific pentru acest fenomen?

S: care este sensul "familiei" homosexuale in societate?

S: este "familia" homosexuala o necesitate sociala sau o necesitate individuala?

S: exista un lobby politico-social de favorizare a homosexualitatii? daca da, ce doreste efectiv sa obtina si ce orizonturi deschide (bune sau rele - rapotul dintre ele)?

S: ce institutii sustin lobby-ul homosexual si cu ce scopuri (pozitive si/sau negative)? care sunt metodele de sustinere a acestui lobby? - prounere de studiu.

S: care sunt prevederile "drepturilor omului" care sustin homosexualitatea si cele care se opun?

S: "drepturile omului" (individului) sau "drepturile umanitatii" (folos pozitiv social)? care primeaza? pot afecta drepturile individului drepturile general valabile ale societatii? ce se castiga si ce se pierde?

si apoi mai continuam discutia. bine?

Musafir

#1267 si dupa

2013-08-26 22:02

si dupa ce terminati cu acelea, continuati cu astea:

http://www.homosexualitate.ro/intrebari.html#sus

asteptam raspunsuri si clarificari. noi "nu intelegem".

orice subiect inafara celor de aici se considera nul si poate fi sters. daca doriti sa scrieti, scrieti la subiect. aveti la dispozitie 30 de minute. spor la treaba.

amelia

#1268 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1214

2013-08-26 22:12

#1252: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1214

apreciez ca te mandresti ca esti mama dar as fi vrut raspunsuri de MAMA  si mai ales argumente. preferi sa nu raspunzi decat aleatoriu la ce iti convine , lasa-i pe cei ce jignesc hai sa incercam sa vorbim din postura de MAME!


Musafir

#1269 Re: Re: Re: 1254

2013-08-26 22:17

#1254: Dana Captilin - Re: Re:

daca intr-o zi la o cafea ti-as spune , ce ai face ? daca ti -as explica ca eu asa m-am nascut , nu stiu a cui e vina , poate a parintilor , a cui? ce ai face Dana? si apropo , nu toti homosexualii te urasc , te inseli mult .

Marin Irina

#1270 Buna seara.

2013-08-26 22:39

Buna, ma numesc Irina. Dupa ce am citit aceasta petitie care mi-a aparut in seara aceasta pe wall-ul facebook, share-uita cu un mesaj nu tocmai de sustinere de un prieten la care nu ma asteptam deoarece stiu ca este homosexual si din viziunea lui, nu ma asteptam sa ii faca "publicitate", am decis sa imi spun parerea.
Am 23 de ani, sunt in relatie de aproape doi ani cu iubitul meu si planuim sa ne casatorim in anul ce urmeaza, dupa care sa concepem si un copil imediat ce ne consolidam profesional in job-urile pe care le-am obtinut la sfarsitul licentiatului.
Eu sunt ok cu persoanele gay. Cunosc cateva, ne intelegem in general de minune si recunosc, sunt oarecum "profitoare" deoarece cand am o problema de ordin personal, la unul din ei ma confesez si mereu imi ofera comfort si un sfat bun. Totusi, nu in orice situatie deoarece pun pe primul loc comunicarea dintre mine si iubitul meu. Cateodata stau si ma gandesc "cum de un barbat plin de muschi si inalt" se poate cobori la nivelul unei femei cand vine vorba de sfaturi personale? Pentru ca e gay? La inceput, asa am crezut, dupa care mi-am dat seama ca o face din dorinta de a fi placut de cei din jur, de a nu da nimanui ocazia de a-l desconsidera sub nicio forma, dar si pentru ca pretuieste prietenia si stim cu totii, daca in aceasta viata nu ai prieteni, e ca si cum ai trai degeaba.
Autoarea petitiei doreste sa faca ceea ce e bine pentru copilul ei din cate am inteles si nu o pot judeca pentru asta. In acelasi timp, ma gandesc ca nu procedeaza tocmai corect fata de copilul ei dorind sa ascunda orice informatie despre homosexualitate.
Din cate mi-a povestit acel prieten, nu exista un studiu care sa dezvaluie cu exactitate cauzele homosexualitatii, unii spun ca ar fi genetic, altii spun ca devii homosexual in urma mediului, societatii in care traiesti, ca cel mai mic din mai multi frati ar fi gay. Asta am retinut din ce mi-au povestit.
Revenind la teama autoarei petitiei, daca nu ma insel, faptul ca un copil care traieste intr-o societate in care sunt promovate si relatiile gay, un copil poate deveni asa prin "puterea exemplului", adoptand comportamentele si atitudinile pe care le vede la televizor.
Cum spuneam, eu si cu iubitul meu planuim sa avem un copil si discutam mult pe seama aceasta si cu privire la educatia pe care ar trebui sa o primeasca de-a lungul anilor.
Cum vad eu treaba cu homosexualii: au existat intotdeauna si cred ca vor continua sa existe si daca va fi declansat un genocid impotriva lor (Doamne fereste!). In aceste conditii, eu socotesc ca in cazul in care un copil poate deveni homosexual auzind/vazand ceva despre asta, cel mai bine e sa nu ii ascund informatia. Cand consider ca e suficient de mare (inca nu stiu, 12, 14 ani) pentru a intelege anumite lucruri, daca vine acasa si imi spune "mami, cutare l-a facut gay pe x-ulescu, ce inseamna?", voi stii ca e nevoie sa discut cu el despre aceste lucruri, facandu-l sa inteleaga ca desi "mami+tati" sunt foarte multi in lume, anumiti oameni iubesc diferit, ca exista in lume si cazuri de "mami+mami" sau "tati+tati", iar daca ma intreaba daca acestia pot avea copii, ii voi spune despre cea mai raspandita metoda, adoptia. Voi avea grija sa ii ofer aceste informatii cand va sosi timpul exact in limbajul pe care sa il inteleaga. Consider ca ascunderea acestor informatii fata de copii atunci cand intreaba, sau observa ceva, nu este benefica. Copilul ramane cu intrebarile la care nu-i poate raspunde nimeni si poate in subconstient, se va impregna acest lucru si se va gandi, fara sa vrea, mai mult decat trebuie si va ramane cu sentimentul "de ce nu vor sa imi spuna?".
Un lucru il stiu sigur: nu voi vrea ca al meu copil sa creasca cu prejudecati si sentimente negative fata de cineva. Cum eu am fost crescuta in spiritul dreptatii, al iubirii fata de oameni si al respectului, asa imi voi creste si eu copilul. Cat se va putea, voi avea grija ca televizorul sa fie setat numai pe desene animate, sa invete si sa creasca cu un spirit competitiv si cu multa incredere de sine.
Traim intr-o societate in plina dezvoltare. Odata cu dezvoltarea tehnologiei in ultimile decade, nu ne mai putem ascunde de informatie si tot ce putem face e sa le explicam cand e nevoie, pe limba lor, ce si cum. Fiecare parinte cum poate, dupa cum crede ca e mai bine.
Imi pare rau, nu pot semna aceasta petite din respect fata de democratie, libertatea presei si puterea de a stinge televizorul cand considerati ca e nevoie. Si nu in ultimul rand, din respect fata de amicii mei gay.

amelia

#1271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1214

2013-08-26 22:43

#1264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1214

tipic:cand nu intelegi ceva , aiureli.. nu vezi mai departe de nas si e pacat , ca oameni ca tine tin lumea in loc si dupa raspunsul tau , decat un cuvant , sunt sigura ca si tu ai lua o arma sa ucizi numai din ideea cretina ca altii nu te aproba.. nu ma mira ca am dormit zeci de ani intr-o epoca de aur cu oameni ca tine ; am fost si suntem intr-o "gaura neagra " a omenirii numai din cauza faptului ca ceafa de porc nu ti -a  cazut bine


Musafir

#1272 Re: Buna seara.

2013-08-26 23:03

#1270: Marin Irina - Buna seara.

bravo fata draga , eu sunt deja mama si cum copiii nu vin cu manual d instructiuni , ne facem fiecare manualul nostru , adoptand o metoda impaciuitoare si dreapta in loc de o atitudine dictatoriala si plina de ura. Dana isi va feri fetita , e optiunea ei ca mama , are dreptul , dar fetita va creste si tot va afla , poate ca tine , va avea si amici gay. Nu e bine sa ne mintim copiii ,putem sa -i ferim de ce credem ca e nociv si chiar avem obligatia asta dar numai in momentul in care avem puterea noi ca oameni maturi sa discernem intre ce e sau nu nociv. banuiesc ca ai jumatatea varstei mele dar gandesti bine pentru varsta ta , esti matura si pregatita sa fii mama. ideea asta e cu cat marginalizam mai mult o minoritate cu atat va face mai mult zgomot , ei au existat intotdeauna si vor exista dar niciodata nu vor periclita statutul familiei de care multi se ingrijoreaza. din destule informatii , la fel ca tine , am aproape certitudinea ca e genetic si in general si intr-o proportie zdrobitoare , al doilea nascut al unei familii sau cel mai mic .

Michael

#1273 Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-ab

2013-08-26 23:19

#1156: - un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-abuza-

Referitor la ceea ce ai scris, complet scos din context, despre comunitatea gay, prin primsma site-ului DarkQ:

 

1. Prima postare la care faci referire (Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni) a fost scrisa de un om serios. Un om serios care s-a oripilat la ceea ce a vazut. La fel cum si eu sunt oripilat cand parteneri de-ai tai in heterosexualitate scuipa femei in gura, isi fac nevoile pe ele si le pun sa se linga intre ele prin filme porno (asta ca sa ating si ce spuneai la inceput, despre San Francisco). Sunt oameni si oameni - unii sunt ok cu chestii de genul, altii nu. Atat timp cat treaba e consensuala, le provoaca placere si nimeni nu e ranit, nu vad care e problema.

 

2. Postarea celui de 16 ani a fost adresata corespunzator de catre persoane serioase. Stai linistit, ca nu i-au scris cei care sareau la organul genital al stripper-ului din Delirio. Persoanele respective nu stiu nici sa scrie, cel mai probabil, daramite sa dea vreun sfat cuiva. Mai mult, ultimul comentariu e de fapt primul - un alt lucru care arata cum iti place tie sa rastalmacesti cuvintele altora, spre beneficiul ideilor tale cretine.

 

Si acum, sa inchei - mai degraba mi-as da copilul in mana celor care sareau salivand dupa organul genital al stripper-ului, decat in mainile unuia/uneia ca tine. Si tine minte - cand si daca va veni copilul tau sa-ti spuna ca e gay, e de datoria ta morala sa il omori. Altfel, propagi "astfel de oameni" la randul tau. Succes!


Musafir

#1274 Cu si despre pareri de rau - din nou

2013-08-26 23:30

Esti o femeie proasta si n-ar trebui sa ti se dea voie sa traiesti. Cu atat mai mult sa cresti copii. Vei ajunge sa regreti ceea ce faci.

Musafir

#1275 Re: Cu si despre pareri de rau - din nou

2013-08-27 06:12

#1274: - Cu si despre pareri de rau - din nou 

 hopa! asta trebuie consemnata. ce remarca radicala, ce sentinta ai reusit sa dai in 2 randuri!! incepe sa se vada adevarata fata a "tolerantei" voastre.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...